Lääkärin narttuna

Johanna Tv

Tämä tarina on täysin fantasiaa joten yhtäläisyyksiä oikeaan elämään ei (valitettavasti) ole.

Työskentelin sairaanhoitajana eräällä lääkäriasemalla. Meille tuli uusi lääkäri jota ensin luulin potilaaksi, sillä niin omituisesti hän käyttäytyi ja ollen vielä ilman valkotakkia. Hän luimisteli kulmiensa alta ja katseli jokaista hieman kuin epäilevästi. Kuitenkin aika kului ja yhteistyömme sujui moitteetta. Hän jopa alkoi katsella minua lähes suoraan, puhumaan oma-aloitteisesti minulle ja jopa hymyilemään.

Työhuoneeni naapurina oli tämän lääkärin, Laurin, huone ja huoneidemme välillä oli ovi. Joskus jouduin viemään jotain papereita Laurille niin kuljin tästä ovesta suoraan jolloin minun ei tarvinnut mennä käytävän kautta.

Joskus työssä minulla oli hetkiä, että olisin halunnut olla tyttö; pukeutua sukkanauhoihin, sukkiin, seksikkäisiin alusasuihin ja laittaa hoitajan mekko päälle. Työhuoneessani oli tutkimuspöytä jonka metalliset jalustimet tulivat pöytäosan alta esiin. Siinä voitiin tehdä naisille sisätutkimus kuten gynekologitkin tekevät. Ajatuksissani makasin tuolla pöydällä hoitajan mekossa, jalat tuissa ja jalat levällään lääkärin tutkittavana. Tuo ajatus kiihotti minua kovasti.

Eräänä päivänä olin taas fantasioissani, kun tajusin ajattelevani Lauria tutkimassa minua. Silloin tajusin, että Lauri katseli minua 'sillä silmällä'. Mietin, että miksi olin ollut niin typerä etten ollut sitä heti tajunnut. Samassa epävarmuus astui kuvaan ja mietin josko olinkin väärässä.

Siitä päivästä kuitenkin Lauri alkoi vierailla ajatuksissani usein ja oli fantasioissani tiiviisti mukana. Haaveilin huoneessani kaikenlaista ja joskus nostin t-paidan ylös ja hyväilin rintojani kutittaen nännejä silmät suljettuina. Kiihotuin niin, että olisin siinä paikassa halunnut antautua naitavaksi.

Aloin olla rohkeampi työssä ja toin kotoa mukanani alusasuja ja muuta rekvisiittaa kaappiini. Sainhan sen lukkoon ja näin ollen salaisuuteni pysyi salaisuutena.

Vaihtaessani vaatteita siviileistä työasuun, laitoin alle joskus stringit ja jopa rintaliivit. Stayupit olivat myös usein jalassani. Oli kiihottavaa olla työssä seksikkäät alusasut työasun alla.

Päätin, että kävisin jonkun pienen session läpi työhuoneessani sitten, kun tietäisin muiden lähteneen kotiin. Tuo päivä tuli pian ja olin varustautunut kunnolla. Mukanani oli kaikki tarvittava muuntautuakseni naiseksi. Aamulla laitoin jalkaani punaiset stayupit, punaiset satiinistringit ja -liivit. Päivä meni hitaasti odottaessani työpäivän loppumista.

Vihdoin kello tuli niin paljon, että työkaverit alkoivat lähteä pois. Aikailin tahallani tehden kaikkea turhaa hommaa varmistuen siitä, että kaikki olivat lähteneet. Kävin vielä muutaman lääkärin huoneenkin läpi, että tietäisin olevani yksin. Laurin huoneeseen katsoin tietenkin ja olin tyytyväinen, kun sekin oli tyhjä. Vaikka fantasiani olivatkin olleet Lauri-painotteisia, niin ne olivat todella vain fantasiaa.

Riisuin normaalit työvaatteeni. Aloin meikata peilin edessä, laitoin mustahiuksisen polkkatukkaperuukin päähäni. Olin napannut vaatevarastosta naisten hoitajapuvun ja ujuttauduin nyt siihen. Jalkoihini laitoin mustat kiiltonahkaiset korkkarit. Katselin itseäni peilistä ja hymyilin. Minua kiihotti näkemäni ja ajattelin mitä Lauri sanoisi jos näkisi minut.

Kävelin huoneessani korot kopsuen ja lantio keinuen, tunsin itseni todella naiseksi. Nartuksi joka halusi hoitoa. Katsoin hoitopöytää ja päätin kokeilla sitä nyt kunnolla, kun olin siitä haaveillut pitkään.

Asettauduin selälleni pöydälle vedettyäni jalustimet esiin. Hivuttauduin reunalle jolloin peppuni tuli sille kuuluvalle paikalle ja nostin jalkani jalustimiin. Jalkani levisivät automaattisesti ja minua huimasi tuo kiihottava asento. Kuvittelin miten lääkäri tulisi, vetäisi tutkimuskäsineet käsiinsä ja alkaisi tutkia minua. Väreet kulkivat pitkin kehoani.

Vein käteni haaroihini sivellen häpykukkulaani kuvitellen samalla käteni lääkärin kädeksi. Huokailin, kun ajattelin miltä tuntuisi lääkärin sormet tunkeutumassa sisääni.

Lopetin ja nousin ylös. Menin pöytäni taakse, istuin tuolille ja levitin jalkani. Puvun helma nousi lantiolle. Aloin hyväillä seisovaa elintäni, avasin muutaman puvun napin ja hieroin myös rintojani. Suljin silmäni ja nojauduin tuolin selkänojaan.

Siinä samassa tajusin, että väliovi avautui. Avasin silmäni jähmettyneenä paikoilleni kuin jänis autonvaloihin pimeällä. En osannut liikkua, tuijotin vain ovea joka aukesi ja Lauri seisoi ovella. Hänen suunsa oli auki ja hän vain tuijotti minua. En todella tiennyt mitä tehdä, istuin vain ja tuijotin. Tajusin, että toinen käteni oli haaroissa ja toinen rinnallani. Hitaasti vedin käteni pois ja suljin puvun. Katsoin lattiaan ja mietin mitä tehdä.

Lauri sulki oven ja katsahdin ylös huomatakseni, että hän ei ollutkaan mennyt pois vaan jäänyt huoneeseen.

- Mielenkiintoista. Hän sanoi. Katsoin häntä kasvot punaisina.

- Älä lopeta. Jatka ihmeessä. Nuo lausahdukset hämmensivät minua ja ihmettelin, että näinkö unta.

Lauri tuli lähemmäksi ja hänen katseensa oli lasittunut. Hän tuijotti minua ja nuoli samalla huuliaan.

- Sinä siis harrastat tyttöilyä. Hän paremminkin totesi asian eikä kysynyt. Olihan se nyt aika selvästi esillä mitä tein.

Lauri heilutti kättään ja sanoi:

- Jatka...jatka ihmeessä.

Aloin päästä hämmennyksestäni varsinkin, kun vastaanotto oli ollutkin tällainen.

Aloin uudelleen kiihottua uudesta tilanteesta ja fantasiani Laurista pääsivät valloilleen.

Vein käteni uudelleen puvun helman alle ja jatkoin hyväilyäni. Levitin lisää jalkojani ja nojauduin takaisin selkänojaan. Ummistin silmäni ja aloin huokailla. En tiennyt mitä Lauri ajatteli, mutta nyt en siitä enää välittänytkään. Fantasiani oli juuri alkanut toteutumaan.

Tajusin, että Lauri tuli lähemmäksi. Hänen polvensa kosketti jalkaani. Sitten tunsin miten hän tarttui pukuni miehustaan ja avasi loputkin napit. Laurin kädet tarttuivat rintoihini ja alkoivat puristella niitä. Kovettuneet nännit kuulsivat liivien kankaan läpi ja Lauri pyöritti sormiaan niiden päällä. Ihanat väreet kulkivat pitkin kiihottunutta vartaloani. Olin täysin viettini vietävissä.

Lauri puristeli rintojani ja nosti pian liivien kupit ylös paljastaen rintani. Lauri kumartui ja alkoi lipoa kielellään nännejäni. Uikutin hiljaa sillä se teki aivan mahdottoman ihanaa. Lauri imaisi toisen nännin huuliensa väliin samalla lipoen kielellään. Olin aivan valmis tekemään mitä tahansa.

- Nousehan ylös. Lauri kehotti. Tein niin.

- Vapautetaan nyt tämä narttu puvustaan. Lauri veti olkapäät puvusta alas ja veti koko puvun lantiolleni. Puku putosi lattialle nilkkoihini ja astuin siitä ulos. Lauri otti kädestäni kiinni ja veti minut mukanaan tutkimuspöydän viereen. Ei voinut olla totta, unelmani toteutuivat yksi toisensa perään.

- Käy narttu tuohon makaamaan niin teen tutkimuksen. Asettauduin samaan asentoon jossa olin ollut hetkeä aiemmin. Kiimani lisääntyi, kun olin jälleen haarat avoinna ja nyt jalkojeni väliin asettautui oikea lääkäri. Lauri kuului laittavan hansikkaita käsiinsä. Hän tarttui stringeihini ja veti ne pois.

- Näitä et tarvitse, narttu.

Minua kiihotti myös Laurin käyttämä karkea kieli minua kohtaan.

Lauri tarttui pakaroihini ja puristeli niitä estoitta. Hän levitti peppuani ja tajutessani hänen katselevan suoraan vakooni, minua alkoi huimata.

Lauri levitti liukastetta sormiinsa ja pian tunsin kosteanviileän sormen painuvan peppureiälleni. Hitaasti hän pyöritti sormea reiällä ja alkoi sitten ujuttaa sitä sisääni. Tunne oli mahtava, kun etusormi solahti sisään ensimmäistä niveltä myöten. Hitaasti Lauri työnsi sormeaan syvemmälle.

- Hyväile narttu rintojasi. Käsky tuli terävästi. Otin rintani kämmeniini ja aloin leipoa niitä. Välillä pyöritin sormia nännien päällä.

Lauri työnsi nyt sormensa kokonaan sisääni ja koukisteli sitä siellä hiljaa. Pian tunsin miten hän veti sormensa ulos ja asetti kaksi sormea rinnan pepulleni. Etu- ja keskisormi alkoivat porautua sisääni. Huohotin koska tunne sai minut aivan sekopäiseksi.

Lauri 'tutki' minua aikansa. Väliin hän kumartui ja nuolaisi kielellään häpyäni kutittaen välilihaakin. Olin seota siitä tunteesta.

Sitten Lauri lopetti, tuli viereeni seisomaan, nousi rapulle tutkimuspöydän vieressä ja avasi housunsa. Avasin silmäni ja katselin turpeaa, kovana seisovaa elintä aivan silmieni edessä.

- Ota se suuhun narttu. Lauri sanoi ääni väristen ja silmät palaen.

Tartuin kädelläni kalun varteen ja ohjasin sen huulilleni. Nuolaisin terskan päässä kiiltelevän kiimatipan ja aistin hieman happaman maun. Aloin nuolla terskaa pyörittäen kieltäni sen ympäri. Lauri huohotti ja alkoi työnnellä kaluaan vaativasti vasten suutani.

- Ota se kunnolla suuhun, hän komensi.

Avasin suutani ja siinä samassa Lauri työnsi kaluaan syvemmälle suuhuni. Olin tukehtua, mutta onneksi Lauri veti itse kalunsa pois. Tosin hän työnsi heti sen takaisin syvemmälle, mutta nyt osasin olla varuillani. Onneksi Laurin elin ei ollut mikään HK:n sininen vaan ohut joskin pitkä.

Aloin ottaa rytmikkäästi Laurin kalua suuhuni samalla, kun runkkasin toisella kädelläni vartta.

- Otat hyvin suihin narttu. Kohta haluan maistaa pilluasi.

Pian Lauri veti kalunsa suustani mutisten, että tulisi pian jollen lopettaisi.

Hän siirtyi takaisin jalkojeni väliin ja laskeutui nuolemaan alapäätäni. Kieli leikitteli peppuvaossani pyörien anuksellani työntyen jopa hieman sisään. Sitten Lauri otti kaluni suuhunsa ja alkoi aivan ihana imentä. Huohotin ja voihkin.

Lauri lopetti, valutti liukastetta peppuvakooni, tarttui sukkien peittämistä reisistäni kiinni ja asetti kalunsa anukselleni. Vapisin suorastaan, kun tunsin terskan kosketuksen reiälläni ja fantasiani toteutui kokonaisuudessaan.

Lauri työntyi hitaasti minuun. Terskan tunkeutuessa sisääni aloin uikuttaa. En ollut uskoa, että tunne oli näin taivaallinen.

Hitaasti Laurin kalu painui sisääni ja hän alkoi hiljaa työnnellä kaluaan edestakaisin. Sitten hän sai jonkinlaisen kiimanpuuskan. Hän ärisi, nimitteli minua jos jonkinlaisilla nimillä ja alkoi painaa kaluaan voimalla sisääni. Se ei kuitenkaan sattunut lainkaan, kun olin tottunut jo kaluun pepussani.

- Nyt narttu saat munaa kunnolla, että opit olemaan hiplaamatta itseäsi.

Huipennus oli tulossa. Lauri oli loppusuoralla, ja itsekin tunsin pian laukeavani, sillä olin hieronut kaluani samalla, kun Lauri nai minua.

- Haluan tulla suuhusi, narttu, Lauri huohotti. Hän veti kalunsa minusta jättäen tyhjän tunteen ja tuli pääpuoleeni turpen kalunsa kanssa.

Hän työnsi kalunsa muitta mutkitta suuhuni käskien minun runkata vartta samalla. Tein käskettyä ja samalla runkkasin itseänikin.

Pian Laurin kalu nytkähteli ja alkoi erittää kiimalimaa. Nuolin sen suuhuni ja sitten spermaa alkoi lentää. Otin lataukset suuhuni yrittäen niellä kaiken siinä kuitenkaan onnistumatta. Spermaa lensi poskilleni ja leualleni. Samassa laukesin itsekin. Huusin orgasmini aallokossa.

Kaikki oli hetken kuluttua ohi. Katselimme toisiamme. Häveliäisyys alkoi nostaa päätään.

- Hyvä, että tämä tuli nyt selväksi, Lauri sanoi ja jatkoi:

- Tästä edespäin olet pukeutunut noin työvaatteittesi alla jos satun tarvitsemaan palveluksiasi. Nyökkäsin onnellisena nuollen spermaa huuliltani.

1

11733

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kcnjksvnksdl

   Onko kertoja mies vai nainen ? esim. kohdat:
   " Aloin hyväillä seisovaa elintäni, avasin muutaman puvun napin ja hieroin myös rintojani. Suljin silmäni ja nojauduin tuolin selkänojaan. "

   "Joskus työssä minulla oli hetkiä, että olisin halunnut olla tyttö; pukeutua sukkanauhoihin, sukkiin, seksikkäisiin alusasuihin ja laittaa hoitajan mekko päälle."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   719
   7394
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   7126
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   397
   4896
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   501
   4708
  5. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   472
   4492
  6. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   343
   3448
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   268
   2151
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   209
   1909
  9. Marinin juopotteluvideot on kuvannut sama Autio,

   Joka otti legendaarisen ruisrokkikuvankin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009012343.html "Videot ovat alkujaan rayharautio-nimiseltä yksityise
   Maailman menoa
   40
   1650
  10. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   90
   1615
  Aihe