opo

sandra_

Sandra katseli luokan edessä seisovaa miestä unensekaisin tuntein. Opon tunti oli juuri päättymässä, oli lämmin kevätpäivä, ja luokka pyöri tuoleillaan kärsimättöminä neljän seinän sisällä vellovan, kuumuudesta johtuvan tunkkaisuuden takia. Opolta se ei jäänyt huomaamatta.
“No, menkää nyt sitten.” Hän sanoi. Luokka ryntäsi ulos nopeammin kuin Sandra oli uskonut olevan mahdollista. Hän jäi viimeisten joukkoon, ja sanoi ystävilleen tulevansa hetken kuluttua.
Opo oli jäänyt seisomaan kädessään nivaska papereita. Moderni luokka oli täynnä papereita, ja kuten Sandralta ei jäänyt huomaamatta, opon, Jukan, partavettä.
“Mä en oo ihan varma mitä tekisin yläasteen jälkeen,” Sandra aloitti. Jukka nosti katseensa.
Sanda oli aina pitänyt Jukasta. Hän oli suurikokoinen ja viiksinen mies, jolla oli mustaa hiusta päänsä päällä ja mursumaiset, mustat viikset. Vastuullinen ammatti näytti ottaneen veronsa keski-ikäisestä miehestä, joka häneen päin kääntyi.
Opolla oli tummat, pienet silmät, jotka tarkentuivat Sandraan.
“Haluatko jutella?” Opo sanoi murahtelevalla äänellään.
“Joo.” Sandra oli mennyt huomaamattaan hyvin lähelle Jukkaa, ja kun hän nosti kätensä sipaistakseen hiuksiaan, hän sipaisikin Jukan haaraväliä.
Sandra nosti jännittyneenä katseensa, Jukka katsoi häntä arvoiden. Sitten Jukka astui lähemmäs, ja Sandra nosti hameensa helmaa. Ei mitään, ei niin mitään.
Seuraavana hetkenä Sanda tajusi makaavansa Jukan opettajanpöydän päällä. Jukka nyki housujaan alas, ja työnsi sormensa Sandran reisien välistä yhä ylemmäs. Sandra päästi huokaisun ja kiljaisun välisen äänen, levitteli odottavaisena jalkojaan. Jukka otti sormensa pois murahtaen hyväksyvästi. Sitten hän työnsi paisuneen elimensä Sandraan, ja puski kaikella suurella massallaan. Pöytä kolisi, Sandra huokaili, ja myötäili miehen liikkeitä. Hän tunsi suurta tyydytystä saadessaan sisäänsä oikean miehen, miehen jota oli niin kauan halunnut.
Jukka työnsi syvemmälle ja syvemmälle itseään Sandran jokaiseen sopukkaan ähkien. Hän ujutti kätensä Sandran paidan alle ja tarttui hänen nuoriin, kiinteisiin rintoihinsa, ja puristeli niitä kovakouraisesti. Sandra uikutti kivusta, mutta painoi käsillään Jukan käsiä rintojensa päällä.
Pian Jukka nosti Sandran kevyesti ympäri, eikä tyttö ehtinyt juuri mitään tehdä ennen kuin tunsi Jukan kassien lyövän häntä takapuoleen. Hän olisi kiljunut onnesta ja siitä ihanasta tunteesta, mutta puri itseään ranteesta ettei olisi hälyttänyt paikalle ketään. Pian Sandra ei kuitenkaan voinut itselleen mitään; hän tunsi kuin valtavan purkauksen alapäässään, ja värähteli onnesta kiljuen. Jukka murahteli ja nopeutti vauhtiaan. Hänen ähkinnästään tuli entistä raskaampaa. Sitten hän ärähti raskaasti, ja laukesi. Sandra tunsi lämpimän nesteen purskautuvan sisälleen ja valuvan hänen reisiään pitkin. Sandra haukkoi happea kiivaasti, ja kääntyi sitten Jukkaan päin. Jukkakin huohotti.
Sitten oveen kuului koputus. Sandra säikähti ja yritti parannella asuaan, mutta ovi aukesi ja sieltä kurkkasi matematiikan opettaja Aimo.
Aimo oli silmälasipäinen, miltei kalju mies, joka tihrusti heitä lasiensa takaa. Sitten hän astui luokkaan sulkien oven perästään. Näki selvästi että miehellä seisoi.
“M-m-inä en k-kerro teistä jos… Jos sinä…” hän osoitti Sandraa ja sitten kumpua haarojensa mailla. Sandra katsoi avuttomana Jukkaan, joka ei tehnyt elettäkään.
Aimo otti askelen kohti Sandraa, ja tyttö laskeutui alistuenena pöydältä. Hän kävi polvillleen Aimon eteen, joka otti huomattavasti Jukkaa pienemmän kalunsa piilostaan ja suuntasi kasvonsa kattoon.
Jukka otti omasta pikkuystävästään kiinni ja alkoi tyydyttää itseään. Sandra otti Aimon kalun suuhunsa yrittäen kuvitella tätä Jukaksi; Aimo oli niin ällöttävä paitsi ruipelolta ulkomuodoltaan, hän ei ollut muutenkaan mukava ja pidetty ihminen.
Ehkäpä siksi Aimo oli niin innoissaan. Hän voihki ja inisi Sandran imiessä ja leikkiessä vähän kielellään. Jukka laukesi samoihin aikoihin uudelleen kuin Aimo, ja Sadra oli oksentaa Aimon päästelleessään hänen suuhunsa.
Aimo läähätti ja istui lähimmälle pulpetille. Jukka hymyili Sandralle, oikoi tämän vaatteita. Sitten Sandra avasi oven, ja karkasi alapää edelleen tykyttäen oppilasvilinään.

1

8582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan hyvä tarina, mutta mielestäni liian lyhyt. Olisit voinut pidentää sitä vaikka kasvattamalla jännitystä tytön ja opon välillä alussa pitempään. Ja jos kirjoitat pidempiä niin lisää niihin myös kappalejako.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe