Kevätpäivän nautinto

spring

Kevät on vallannut kaupungin. Aurinko lämmittää korkealta, siniseltä taivaalta ja ihmiset tuntuvat kulkevan pirteämmin katuja pitkin kuin ennen. Naiset ovat vähentäneet vaatteitaan ja miehet kantavat seksikkäitä aurinkolaseja ja vartalonmyötäisiä paitoja.
Katson pienen ravintolan ikkunasta ulos kadulle ja huokaisen syvään. Kello on vasta kolme ja minä keitän höyryävää linssikeittoa. ”Tilaus pöytä kolmoseen”, kuluu vaimea huuto ovelta. Kokintyö pienessä ituravintolassa on saanut minut tietoiseksi, minkälaista ammattia teen. Vuokra-asunto ja työpaikka keskustassa, en kuitenkaan ole toivottamassa asemassa. Ammatti maistuu ja työtoverit ovat mukavia. Luultavammin kevät on iskenyt minuunkin salaman lailla. Tekisi mieli karata ulos aurinkoon.

Kuvani heijastuu ikkunasta, kasvot ovat vaaleat ja silmät tummasti rajatut. Vaaleanruskeat, pätkittäin leikatut hiukset ovat huolettomasti pörrötetyt. Nenänpielessä kiiltelee pieni nappi. Kellertävä paita paljastaa pienehkön rintavarustuksen selvästi.
”Hei, sua kysytään kakkospöydässä!” Työnantajani ilmoittaa ovella seisoen. Huokaisen uudelleen, jos joku valittaisi ruoasta, menettäisin viimeistään uskon aurinkoon ja hyvyyteen.
Kuljen pää kohti lattiaa ja heilutan keittiöpyyhettä kädessäni välinpitämättömästi. Pysähdyn säpsähtäen ja tunnen, kuinka sähköinen aalto pyyhkäisee vartaloni läpi. Pöydässä istuu nuorehko, vaalea mies, jolla on päässään mustat aurinkolasit ja päällään sininen svetari. Mies hymyilee lämpimästi, hän vetää lasit otsalleen ja katsoo minua suoraan silmiin. Miehen katse on sydäntäisärkevän lempeä, iloinen. Sydämeni alkaa tykyttää kiivaammin, jalat lyövät huomaamatta veltoiksi ja suupieliini nousee herkeämättä leveä virnistys.
”Päivää!” Mies tervehtii hitaasti, matalalla äänellä, hymyillen.
”Mitäs sais olla?” Kysyn hypistellen sormiani ja liikkuessani levottomana paikallani.
”Vaikka sä”, mies kuiskaa ja nousee tuolilta, sulkien minut syliinsä. Halaan vähän yllättyneenä, mutta täysin sydämeni pohjasta ja nauran vapautuneena. Ihmiset ravintolassa kääntyvät katsomaan ja iäkkäät naisihmiset läheisessä pöydässä alkavat kuiskia meitä kahvimukiensa takaa tuijottaen. En jaksa välittää. Päiväni on pelastettu.

Kun työnjatkajani saapuu ovesta sisälle, paiskaan esiliinan hänelle ja vilkutan iloisesti.
”Hyvää päivänjatkoa!” Virnistän ja nappaan farkkutakin naulakosta. Mies kaappaa minut kainaloonsa ja kävelemme ulos kadulle. Aurinko iskee heti kasvoihin ja säteet pureutuvat silmiin. Siristäen luomiani kiedon käteni miehen ympärille ja vedän kirpeää ilmaa keuhkoihin. Lievä pakokaasujen maku lehahtaa ympäristöstä, mutta ei hetkauta enää. Tapasin ***** viime kesänä muuttaessani kaupunkiin. En tiedä miten, mutta syvällä sisimmässäni tunsin, että välitin miehestä aivan helvetin paljon. Jokin näkymätön yhteys säteili välillämme, vaikka olin ujo ihminen, niin kuin *******, ollessamme kahdestaan, se ei merkinnyt mitään.

Punainen Vespa seisoi ravintolan seinää vasten ja **** ojensi kypäränsä minulle. Asetan sen varovasti päähäni.
”Mihin me mennään?” Kysyn hymyillen, mutta **** virnistää jälleen suloisesti.
”Pidä kiinni!” Mies kehottaa ja käynnistää pienen menopelin. Puristan käteni hänen ympärilleen ja nautin ilmaisesta kyydityksestä. Puikkelehdimme autojen seassa ja **** kaasuttaa risteyksestä jo miltei päin punaisia. Nauramme kuin pahaiset pojankoltiaiset ja jalkakäytävällä pappa luo halveksivan katseen meihin.

Keväinen merenranta on tyyni, tuuli jää kuumasti loistavan auringon varjoon. Takilla alkaa tulla hiki pintaan. Istun rantahietikolla ja kuuntelen lokkien kirkumista. Askeleet kuuluvat takaani, kävelet t-paidalla kohti minua ja ojennat jäätelötötterön käteeni.
”Kiitos”, vastaan hymyillen. Vaalea pehmis sulaa ja valuu sormilleni. Nostat käteni huulillesi ja nuolet jäätelön polttavan hitaasti. Hengitykseni katkeaa hetkeksi, sähköinen isku lämmittää jokaisen soluni, lämmin aalto valtaa ruumiini. Yhtäkkiä haluan sinua valtavasti. Kuuma kallio hohkaa pistävästi lämpöä. Hikipisarat alkavat valua vaaleiden hiussortuviesi alta.
”Mennää uimaan”, ehdotat äkkiä vallattomasti. Naurahdan ja huokaan tyyliin ”joo, varmaan”, vain katseesi paljastaa, että ehdotit tosissasi.

Vedät paitasi pois ja jämähdän tuijottamaan sopivasti treenattua kehoasi. Katseeni vaeltaa rintalihaksilla, käsivarsilla, lihaksikkaassa selässä. Avaat vyösi ja lasket housusi, alta paljastuvat niukat bokserit. Minun on pakko vetää syvään henkeä, keväinen lisääntymisvietti iskee, tunnen, kuinka housut alkavat kostua. Puren huultani, herpaannun. Hymyilen tekaistusti.
”Tuu, vaatteet pois”, naurat ja kuljet nilkkojasi myöten rantaveteen. Irvistys nousee kasvoillesi.
”Voi, vits… Kylmää”, parahdat ja saat minut kikattamaan hervottomasti. Lämmin ilma tekee tepposet, vaikka maa on vielä miltei roudassa. Päätän kuitenkin nielaista ylpeyteni ja vetäisen puseron pois. Sivusilmällä tarkkailen, kuinka katsot strippaustani. Olen pukenut alle valkoiset push-upit ja niukat stringtangat. En tiedä, miksi suostun laskemaan housuni lähellä puistotietä, mutta nautin katseestani. En ole vartaloltani läheskään täydellinen, en hoikkakaan, mutta tyytyväinen siihen. Keikutan kiusoittelevasti lantiotani ja seuraan jälleen reaktiotasi. Kävelen aivan kiinni sinuun niin, että paljas ihoni koskee mahaasi. Värähdät. Samassa kiljahdan ja potkaisen jalkaani. Jääkylmä vesi pureutuu ihoon. Tartut kädestäni ja johdatat pitkin pehmeää hiekkaa. ”**** kiltti, ei onnistu”, vikisen, mutta hymyillen kuljet yhä syvemmälle. Kuin yhteisestä sopimuksesta kiedot kätesi ympärilleni ja samassa laskeudut kaulaa myöten veteen. Jäätävä vesi kirpaisee ja hengitys salpautuu, mutta sylissäsi se ei edes vaikuta epämukavalta. Nauramme jälleen.
”Aah!” Huudan kuin kiihottuneena ja sinä katsot silmiini aistikkaasti. En pysyt enää hillitsemään itseäni ja painan huuleni omillesi.

Kannat minut ylös vedestä rannalle ja liu’utan käsiäni selälläsi, suutelemme kiihkeästi. Kaadumme vaatteidemme päälle ja haron hiuksiasi, suutelet paljasta ihoani.
”****, ei täällä”, pyydän vakavana.

Salamannopeasti keräämme vaatteet, heitämme ne päällemme ja ajamme skootterilla tyhjälle asunnollesi. Likaiset ja märät vaatteet yllämme juoksemme rappuun ja ovellesi. Naapurin rouva kävelee meitä vastaan ja hetken aikaa katsoo paikalleen nauliutuneena sinua ja perässään roikkuvaa sotkuista vierasta. Nainen jatkaa nopeasti matkaansa, eikä jää tervehtimään. Irvistät ja naurahdat ilkikurisesti. Astumme valoisaan eteiseen ja ovi pamahtaa kiinni perässämme. Lasket avaimet pienelle pöydälle.
”Haluatsä jotain juotavaa tai jotain..?” Kysyt hiljaisesti. Pudistan päätäni ja suutelen huuliasi.
”Mä haluan mieluiten sut”, kuiskaan lempeästi. Sinä hymyilet ja suupieliisi kohoavat syvät naururypyt. Ahmin koko sielullani katsettasi. Näykit kaulaani ja kallistan päätäni taaksepäin. Koko vartaloni alkaa väristä huuliesi polttaessa ihoani.

Vedän paitasi pois ja suutelen ahnaasti rintaasi, nuolen ympyröitä vatsallesi ja koskettelen käsilläni niskaasi, selkääsi. Nostat paitani pääni läpi, avaat rintaliivien hakaset. Katsot haltioituneena, kun jäykistyneet rintani paljastuvat. Suutelet nännejä ja piirtelet kuvioita kaulalleni. Voihkin kiihottuneena. Haluan lisää. Tartun kiinni vyösi solkeen ja revin sen auki. Tiputan farkkusi lattialle ja keskityn boksereiden alle. Kosketan miltei huomaamattomasti ja voihkit matalalta. Satunnainen vaatevana johtaa pieneen makuuhuoneeseen ja nojaan vaatekaappeja vasten. Pehmeä ihosi omaani vasten tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä. Värisen kauttailtani, silitän testosteronia tihkuvaa vartaloasi. Suljen silmäni ja pidän vain kiinni sinusta. Läheisyytesi on saanut minut sekaisin ja pysyn tuskin enää jaloillani. Kaadumme sängyllesi ja laskeudut päälleni. Suutelet minua joka puolelta kehoani, kätesi liukuvat jaloillani ja levittävät hellästi reiteni. Tartun tiukemmin kiinni sinuun ja katsot minua kiiltävin silmin. Lupaa ei enää kysytä, haluan sinua enemmän kuin koskaan.
Työnnyt minuun, puristut kiinni, yhdeksi olennoksi, kiinni, lähemmäksi kuin koskaan ennen. Huudan nautinnollisesti ja sumuverhon takaa näen kuinka sinäkin suljet silmäsi. Kuuma iho toista vasten, satumainen kosketus sinuun. Keinumme samassa, kiihkeässä rytmissä. Aika muuttuu ikuisuudeksi. En enää näe ympäröivää maailmaa, mutta tunnen sinut sisälläni. Matkaan jossain, missä teitä ei tunnetta, mutta sinä turvaat olemukseni. Voimakas hengitys vasten kasvojani on lämmin.
Yhtäkkiä kiljun esteettömästi, sinä huudat silmät kiinni. Putoat vierelleni. En tiedä miten paljon aikaa kuluu, mutta lepään sylissäsi. Huone, asunto, maailma ympärillämme on hiljainen. Ainoa hetki jota olen halunnut, sinun kanssasi, on tässä. Olet vierelläni, huulesi vasten korvaani. Tasainen hengitys puhaltaa kasvoilleni. Kätesi kädessäni. En tiedä koska jaksamme herätä, enkä haluakaan.

1

3221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm :)

      Ihana tarina, kirjota vaan lisää...:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1723
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      197
      790
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe