Lento

kerro kerro...

Moikka
Tiedustelen vaan millainen se lento sinne Venezuelaan on? Ollaan varattu premiun-luokan liput. Pitääkö paikkansa, että kone olisi kaksi-kerroksinen? Miten tarjoilu/palvelu lennolla toimi?

Mutta kiitos etukäteen vastauksista.

7

2583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksikerroksinen

      Ei tosiaan kone ole kaksi kerroksinen tai ei ainakaan ollut tammikuussa. Itse istuimme ihan premium luokan takana, joten näimme heidän palvelun ei omaa kokemusta siitä. Premium luokan istuimet hieman väljemmin kuin muut, jotka ovat todella ahtaasti. Jotain suklaatarjoilua ja juomia oli ekstraa premiumissa. Lento on aika pitkä mutta hyvin se menee kun ottaa rennosti.

      • matkallemars

        Matkaa on suunniteltu, eli kun näyttää olevan premium class, extra class ja tavallinen, niin onko tuo tavallinen ihan surkea, eli ei sapuskaa eikä mitään?

        On ainakin jonkin verran halvempi.


      • Matkamestari
        matkallemars kirjoitti:

        Matkaa on suunniteltu, eli kun näyttää olevan premium class, extra class ja tavallinen, niin onko tuo tavallinen ihan surkea, eli ei sapuskaa eikä mitään?

        On ainakin jonkin verran halvempi.

        haluaa käydä vessassa matkan aikana. Sen hintaan ei nimittäin sisälly edes vessassakäynti oikeutta. Ja mistään ruuasta tai juomasta on aivan turha haaveilla matkan aikana ja omia eväitäkään koneeseen ei saa missään nimessä tuoda. Lisäksi monelle saattaa tulla yllätyksenä, että nuo halvimman luokan paikat ovat seisomapaikkoja.


      • Been there
        matkallemars kirjoitti:

        Matkaa on suunniteltu, eli kun näyttää olevan premium class, extra class ja tavallinen, niin onko tuo tavallinen ihan surkea, eli ei sapuskaa eikä mitään?

        On ainakin jonkin verran halvempi.

        Käsittämätöntä, mikä ihmeen tarve ihmisillä on heittää aivan lekkeriksi ja lähettää täysin asiattomia vastauksia täysin asiallisiin kysymyksiin. Eipä kenenkään varmasti ole pakko näitä "tyhmiä kysymyksiä" tulla tänne lukemaan jos ei oma kaikki tietävyys kestä.

        Ja siis, vastatakseni asiallisesti kysymykseesi (toisin kuin eräät). Valitettavasti en tiedä mitä tuo Extra Class pitää sisällään mutta tammikuussa lensimme Margaritalle ihan perusluokassa. Penkit tosiaan olivat hieman kaposemmat, mitä premiumissa, jossa myös oli jotain extra-tarjoilua. Mutta pääasiassa kai maksoivat lisätilasta ja siitä, että kentällä oli heille oma lähtöselvityksensä. Palvelu pelasi hyvin myös tavisten osastolla ja ruoka oli ainakin omasta mielestäni maittavaa. Huonompaakin ruokaa on koneessa tullut syötyä. Monenlaisia kokemuksia ja näkemyksiä ihmiset ovat TUI Flysta kirjoittaneet mutta itse ainakin olin ihan tyytyväinen lennolla saamaani palveluun.


    • kaipuu lämpimään

      Lennosta ja meidän kokemus TUI Fly koneesta:
      Meillä oli ihan tavalliset, turistiluokkaa varattu. Penkit on melko kapeat ja jalkatilaa ei kovin paljon, mikä tuntuu tietenkin niin pitkän lennon jälkeen ahterissa. Ruokailu oli ihan ok, ja meidän mielestä riittävästi. Meillä oli pringles, makeiset ja hedelmiä mukana ja ne jäi syömättä. Ainostaan harmitti kun piti maksaa juotavasta ja vedestä ja ne oli melko hinnakkaat.
      Kone ei ole kaksi-kerroksinen, ja sisätilan pohjapiirros löytyy netistä Finskien sivulla, ainakin sieltä kävin katsastamassa konetta ennen kun me helmikuussa kävimme Margaritalla. Siellä myös luultavasti on kerrottu enemmän mitä premium sisältää.
      Nauttikaa matkastanne!!

    • fanny

      Palasimme juuri Islalta ja olimme myös Premium-luokassa. Mielestäni kannatti sijoittaa kalliimpaan luokkaan, jalkatilaa oli jopa runsaasti ja penkitkin olivat hieman leveämmät. Palvelu pelasi hyvin ja matka sujui kaikinpuolin rauhallisesti ja miellyttävästi.Premiumiin sisältyy mahdollisuus mennä lounge-tilaan odottamaan koneeseen pääsyä ja siellä on aamiaistarjoilua.Myös lentomatkan ruuat ja juomat sisältyvät hintaan. Lisäksi Premium-matkustajien laukut saa painaa 10 kg/matkustaja enemmän kuin muiden matkustajien. Pitkä lento sujui todella hienosti! Suositelen lämpimästi!

      • myöspremium

        Samaa mieltä "fanny" kanssa lisäksi:

        Premium-luokan ruoka oli todella paljon parempi kuin normaalissa... Sisäfilettä, ilmakuivattua kinkkua, juustolajitelma ja paljon muuta, lisäksi pääruuan sai valita kahdesta eri vaihtoehdosta.
        Kuoharit ennen koneen lähtöä.

        Juomien lisäksi myös tarjoiluvaunun snacks-palat sisältyivät hintaan, palvelu todella pelasi.

        Varsinkin palatessa oma lähtöselvitys on upea juttu, ei tarvitse juuri jonotella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe