SUURET TAPPIOT

peliongelma(m23)

Ihan romuna. Oon hävinny reilussa kuukaudessa 1700 euroa nettipokeriin.. Pelailun aloitin pari kuukautta sitten. Pelasin tosi pitkiä päiviä ja kerkesin pääsemään jo 500-600 euroa voitolle. luulin olevani taitava mutta, sitten alkoi se tappio putki joka on kestänyt monta viikkoa. aina kun tappio iskee niin on ollut pakko jatkaa että saisi rahat takaisin. Olen pelannut puolet monen vuoden säästöistäni kuukaudessa.

Pahinta tässä on kuitenkin se että koko ajan on pokeri mielessä ja esim opiskelusta ei tule mitään. Tänään poistin pokeri ohjelman koneeltani mutta koko ajan tekisi mieli tallettaa 1000 euroa pokeri tilille ja kuitata tappiot takaisin. Tiedän kuitenkin että tämä on turhaa sillä jos voittaisin en kuitenkaan lopettaisi. En tahdo ajatella pokeria enää, mutta se on ainut asia mikä on mielessä..
tämä kortti huijareiden ja kimppapelaamisen aikaa...

Onko muita jotka haluavat täällä tunnustaa tappionsa ja kertoa omista kokemuksista?

13

2271

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • haluaisi`?

   Mehän ollaan kaikki voitolla, vitusti!

  • menee loputkin

   Minuakin koukutti, kuukaudessa meni 100€, välillä reilusti voitolla, mutta "all in" ja turpiin tulee!

   Viikko vieroitusta ja järki käteen. Ensi kuussa talletan 100€, pelailen illan, jos jään voitolle, niin otan rahat.

   Päätin, että kerran kuussa satkun voi hävitäkin, mutta joka iltainen harrastus pokeri ei minulle ole.

  • uramawa

   Uskon että harmittaa :(

   On suuri virhe yrittää voittaa hävittyjä rahoja takaisin pelaamalla saman suuruisilla panoksilla kuin millä rahat on hävinnyt. Tappio pitää myöntää ja aloittaa nöyrästi pohjalta minimipanoksilla. Vain tällä tavalla voi pelaajana kehittyä ja välttyä pahoilta tappioputkilta. Muutenkin kannattaa välttää käsi kerrallaan pelaamista ja harjoitella mielummin halvoilla turnauksilla, kunnes taidot karttuvat.

   On parasta ladata vain minimitalletus ja pelata minimipanoksilla kunnes on esim. tuplannut tällä tavalla alkutalletuksensa. Tämän jälkeen voi nostaa panoksia. Jos siinä vaiheessa alkaa häviämään ja pelitilin saldo putoaa esim. takaisin alkutalletuksen summaan, on aika jälleen pienentää panoksia ja lähteä nöyränä opettelemaan pelaamista helpompiin pöytiin pienemmillä panoksilla. Samaten kannattaa katkaista peli sellaisena iltana kun on hävinnyt esim. 15% kassastaan. Sitäpaitsi pelistä pitää nauttia, eikä pelata hampaat irvessä ahdistuneena ja ainoastaan menetettyjen rahojen takaisin voittaminen mielessä. Itse aloitin tekemällä yhden ainoan alkutalletuksen minimisummalla. Olen pelannut sen kanssa noin pari kuukautta keskimäärin pari kolme 9 hengen sit&go -turnausta illassa. Pelitilin saldo on heilunut 20-50 taalan välillä. Olen tällä hetkellä tappiolla 20 taalaa, mutta hauskaa ja erittäin opettavaista on ollut eikä pätkääkään harmita näin pienet summat. Suunta on jälleen ylöspäin, hitaasti kylläkin, mutta samalla on ollut ilo huomata oppineensa paljonkin. Jos pitää huolen siitä että ei tule ikinä tallettaneeksi minimipanosta enempää kerralla ja pelaa ainoastaan minimipanoksilla, kunnes on tarpeeksi hyvä siirtymään suurempiin panoksiin, ei harrastukseen koskaan mene pahimmillaankaan muutamaa kymppiä enempää kuukaudessa.

   • AA--kerho

    Kasvattaa luonnetta kun unohtaa hävityt massit ja alottaa uudestaan alusta aloittelijapöydistä. Pokerin perusteesejähän tuo on.


   • mutta koukuttavaa
    AA--kerho kirjoitti:

    Kasvattaa luonnetta kun unohtaa hävityt massit ja alottaa uudestaan alusta aloittelijapöydistä. Pokerin perusteesejähän tuo on.

    Sitä se on. Itse pelasin ekan kerran TH NL pelin 11/2006 ja muutama viikko siitä eteenpäin käytin jo kaiken vapaaaikani siihen. Ensin pokerihuoneella freerolleja kuukausi kaikki mahdolliset. Sitten paffille pikku talletus, kuukaudessa tappiota ehkä 30€. Viime kuussa muijan kans yhteensä hävittiin ehkä 200€ (100€/nokka). Pieniä limittipelejä vain, mutta kahden hengen kaikki vapaa-aika... välillä tympäisee, mut kehitys on ollut valtaisa ja hauskaa se on. Viime viikonloppuna sain kaikilta kavereilta 6 turnauksen voittorahat n.250. Eli kannattais vissiin pelata vaan livenä kamujen kans. nyt löysin paffilta nää pikkuturnaukset ja niitä voitin tänään jo kaks! Se oli hauskaa ja rahoillansa pelaa pidempään.


  • kaiken kaikkiaan myös tappi...

   Kannattaa muistaa, että vain noin 10% pelaa jatkuvasti voitollista pokeria jatkuvasti. Eli yksi kymmenestä on voitolla, sanovat he itse mitä tahansa. Eli ei se mitään helppoa ole ja usein nämä voitot tulevat vasta vuosien pelaamisen jälkeen.

   • niinkin,mutta

    Tohon vois vielä lisätä että pienissä
    "limiittipöydissä" on tuskin jatkuvasti voitollista pelaajaa.Bluffaus lähes mahdotonta, koska aina löytyy maksaja joka kattoo sun korttis.


   • sviduu
    niinkin,mutta kirjoitti:

    Tohon vois vielä lisätä että pienissä
    "limiittipöydissä" on tuskin jatkuvasti voitollista pelaajaa.Bluffaus lähes mahdotonta, koska aina löytyy maksaja joka kattoo sun korttis.

    Toi on kyllä ihan järjetön väite.
    Jos pöytä on täynnä paskoja pelaajia, jotka pelaavat paskoilla korteilla, niin pelaamalla itse vain hyvillä korteilla, jää varmasti voitolle.


   • Sakkeus76
    sviduu kirjoitti:

    Toi on kyllä ihan järjetön väite.
    Jos pöytä on täynnä paskoja pelaajia, jotka pelaavat paskoilla korteilla, niin pelaamalla itse vain hyvillä korteilla, jää varmasti voitolle.

    totta haastelet. on todella harvassa ne pelaajat, jotka kääntävät pelinsä voitolliseksi bluffauksen avulla.


  • (orginaali)

   Nyt en ookkaan pelaillu kahteen päivään ollenkaan ja on kiva huomata taas muitakin asioita tässä mailmassa!! jee.. :D

   alkaa vaan olla taas vähän ikävä sitä pokerin tuomaa adrenaliinia.
   Oon vaan miettinyt ,että tilastollisesti oddsien sun muiden kikkojen avulla saa usein pelitilanteen eduksi itselleen niin tämä prosentuaalinen hyöty voi pitkällä tähtäimellä olla kuitenkin pienempi mitä talon ottama palkkio. Pienemmissä limitteissä ainakin. Ja pienemmissä limitteissä taitavan pelaajan tuntipalkkakin tulisi olemaan varmaan marjanpoimijan luokkaa, eli ei jaksa kiinnostaa.

   Suurempiin limitteihin mentäessä taas on vaikea olla mittimättä sitä, että miksi oma vetokäsi ei ikinä täydenny jne. Mieleen tulee väkisinkin yhteispelaajat ja koska mahdollisuus on niin luulisi että sitä käytetään paljon. Jos mielii rikastua pokerissa niin se on ainakin huomattavasti helpompaa mitä isompi organisaatio on käytössä.

   Kuinka moni on tietoinen näistä riskeistä ja uskaltaako kukaan myöntää harrastaneensa yhteispeliä/muuta vilunkia pokerissa? Kyllähän palvelun tarjoajat väittävät että yhteispeliä ei voi pelata mutta kuinka täydellisesti tämä voidaan OIKEASTI estää.

   Täytyy alkaa opettelemaan jotain muuta peliä ollakseen valmiina kun tämä TEXAS HOLDEM kupla puhkeaa ja koittaa rikastua jonkin seuraavan porsaanreiän avulla.

   • uramawa

    Ei mulla kyllä ole käynyt mielessäkään että pokeri voisi mulle joskus tuottaa enemmän kuin tuntipalkkainen duuni. Silkka ajanvietettä. Ja mä saan kiksejä jo noista yhden dollarin turnauksistakin :) On se mukava sellainenkin voitta. Voittorahoilla nyt ei saa edes hampurilaisateriaa, mutta pelkästään jo voitolliseen peliin pyrkiminen tasaisesti ja pitkällä aikajänteellä on haastavaa ja opettavaa. Näissä persaukisten turnauksissa ei tuo mahdollinen kimppapelaajien olemassaolo huolestuta ainakaan niin kauan kun tasaiseen onnistun sijoittumaan palkintosijoille.


  • L3N

   Olen voittanut nettipokerissa jo yli 100 000 euroa, mutta minä olenkin Viktor Blum ja tiedän miten suomalaiset pelaajat voitetaan.

   • tyfjftyhtr

    Talon pelaajana helppoa kun näkee muiden kortit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   598
   4904
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   574
   4653
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2399
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1674
  5. 65
   1639
  6. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   631
   1255
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1208
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   106
   1155
  9. KOSKA MARIN TULEE KAAPISTA ULOS

   Olisi hyvä näyttää esimerkkiä, tosin osallistuminen pride-kulkueeseen on jo hyvä alku...
   Turku
   214
   1146
  Aihe