Miksi Mikko Kara hyllytettiin?

Haans

Aivan viime vuosina on suomalaisilla sähkömarkkinoilla esiintynyt kuhinaa. Pinnan alla on tehty yhtä, ja julkisuuteen on puhuttu toista. Lopputulema: Suomalaisten elinkustannuksia on hilattu ylöspäin ennätystahtiin!

Julkisuudessa sähkömarkkinoiden tilaa pohdiskeli tutkimuksen edustajana Mikko Kara. Seurasin mielenkiinnolla miehen edesottamuksia. Olin jopa kuulevinanin virkamiehen suuhun nykyään sopimattomia lauseita:

- "Sähkökilpailua on lisättävä".
- "Ainoana vaihtoehtona sähkön hinnan laskemiseksi".
- "Sähkön tuontia on lisättävä".

Tämä MAFIAlle riitti. Kara hyllytettiin eikä Kara enää tule lausumaan julkisuudessa sähkökilpailusta sanaakaan. Kara keskittyy tutkimaan, mikä tutkimuksissaan meni pieleen!

Kun Kara esitti sähkökilpailun lisäämistä vaikka tuontia avaamalla, toimi Kepun Mauri "sähkönhinnanvedättäjä" Pekkarinen aivan päinvastoin. Neukkukaapelin vetäminen oli tämän pontevan ministerin keskeisin toimi suomalaisten elinkustannusten ylösvedättämisessä. Päinvastaista toimintaa siis, kuin mitä Kara esitti. Siksi Kara hyllytettiin. Kara polki mafian varpaille.

Muina toimina Pekkarinen on kerta toisensa jälkeen kiirehtinyt TV-kameroiden edessä lausumaan: Sähkön hinta nousee edelleen. Viimeisimpänä toiminaan Pekkarinen oli mukana hyväksymässä yhteiseurooppalaisen sähkönhinnan korotushankkeen: "ilmastomuutoskampanjan". Tässä ilmastomuutoskampanjassa on tarkoitus muodollisesti torjua maapallon ilmastonmuutos EU:n 14% kaasutusosuudella, vaikkapa USA:n 60%:n kaasutusosuutta vastaan.

Jokaiselle rationaalisesti ajattelevalle on täysin selvää, että tämän "maaottelun" EU automaattisesti häviää ja jäljelle jääkin Pekkarisenkin tosiasiallisesti tavoittelema toiminta:

** PAKKOPIILOVEROJEN KOROTUKSET ** lyhyesti: kansalaisten elikustannusten kohottamiset. "Ilmastomuutosta" verukkeena käyttäen. Vaalien alla tehtyjen ja tv:ssa esitettyjen haastattelujen perusteella joidenkin haa älykääpiöiden kaaliin Pekkarisen propaganda onkin uponnut kuin "häkä" !

Eilen kuulin ensimmäisen askeleen Pekkarisen "ilmastomuutos"-hankeesta: "Auton käyttömaksua esitetään korotettavaksi". MAFIA huutaa siis suojelurahaa. Jotta en etenisi liian pitkälle tässä vaiheessa ja etäälle alustukseni otsikosta, totean Mikko Karan hyllytyksen syiksi seuraavat seikat:

- Sähkön hintaa on nostettava, koska tällä tavoin kansalaiset maksavat mafian kannalta mukavimmin veroja ja FORTTUMIN tulos olikin siitä oivallinen osoitus. Lisäämällä pakkopiiloveroja, valtion verotuotot on saatu mukavalle tasolle.

- Kara meni puhumaan "kilpailusta", joka nakertaisi em. kartellituottoja, eikä tälläinen jutustelu sovi pirtaan. Matti ja Maijja VAIN kilpailee työstä, ei yritykset keskenään. Siis Kara "hyllylle".

- Kun sähkökartelli on juuri saatu toimimaan (=hinnat nousuun), Forttum tuottaa matin ja maijjan maksaessa laskut täysimääräisinä ennätykselliset osingot valtiolle ja vastaava ruotsalainen osapuoli VATTENFALL omalta osaltaa toimii mallikkaasti kartellin osakkaana sulkemalla ajoittain ydinvoimaloitaan kesken "kuumimman" kulustuskauden, jotta tukkuhinta ei pääsisi laskemaan, niin tähän pirtaan EI sovi, että tunnettu johtava tutkija ryhtyy esittämään kilpailun lisäämistä. Onhan käytännössä toimittu aivan päin vastoin.

Kara siis hyllytettiin kilpailua lisäävien puheiden johdosta. Nyt pajunköyden syöttäminen matille ja maijjalle voi jälleen esteettä jatkua.

Auton käyttömaksun korotusesitys en siitä välitön osoitus, edes uutta hallitusta ei ole saatu kasaan vaalien jälkeen. Koska MAFIA tarvitsee suojelurahaa, katosivat niin hoitureiden palkankorotusrahat kun vanhusten hoivapaikkajen lisäämistarpeetkin. Tilalle tulivat VATTENFALLin ja kohta FORTTUMIN sähkön hinnankorotukset, auton käyttömaksun korotusehdotukset, korkojen nostamisesitykset jne. jne.

Näin siksi, että MAFIA tarvitsee lisää suojelurahaa....
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=1000000000000008&posting=22000000024082376

PS, edellinen oli allekirjottaneen objektiivinen näkemys vallitsevasta asiantilasta (hintojen korotukset) johtuen. Voit olla asiasta eri mieltäkin, joten ei muutta kun perusteluja ja näpsyttelemään, ettei kehitys jäisi synkäksi yksinpuheluksi....ja maksujen korotuslinjaksi, elinkustannusten paisuttamiseksi...

11

1334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pökiö

      Mene julistamaan vaikka tuonne huuhaa-palstalle. Miksi spämmäät tänne ja linkität omiin aiempiin horinoihisi, kun ketään ei kiinnosta.

    • Arska

      Sähkö on strategisesti niin tärkeä hyödyke, ettei Suomi voi asettautua sen suhteen täysin Venäjän varaan. Tuomme itänaapurista jo nyt liikaa sähköä. Olemme kaikista pohjoismaista kaikista eniten tuonnin varassa.

      Jos kilpailua halutaan lisätä, tulee maahamme rakentaa lisää voimalaitoskapasiteettia. Näin ei tapahdu, jos Venäläisten sallitaan päästä määräävään asemaan sähkömarkkinoillamme.

      • laske HINTAA.

        Se kait tuli selväksi.

        Korjaan samalla alustuksenin pikku "kömmähdystä", yksi sana oli jäänyt pois:

        "Neukkukaapelin vetäminen oli tämän pontevan ministerin keskeisin toimi suomalaisten elinkustannusten ylösvedättämisessä"

        piti olla:

        Neukkukaapelin vetämisen TORPPAAMINEN oli tämä pontevan......

        t. Haans


    • LISÄÄ....
      • Haans

        lisää suojelurahaa?

        No nyt sen luulisi olevan helppoa. Vaatimisen sijaan ehdotan, että suorastaan kiristätte sitä.....matti ja maijja on nyt nöyrää poikaa.....suosittelen kiristystä, avoimesti !


    • välihuomautus

      Porvarihallituus! lällätilää!!

      Harmittaako, Haans??

      • hassahtivat

        äänestämään demariporvarin sijaan työnantajaleiriä eli kokoomusta. Siinä ei tehty muuta viisasta kuin se, että ajauduttiin ojasta allikkoon.

        Sillä, luvassa on harjoitettua meininkiäkin kovemmat elinkustannusten nousut. Irtisanomiset tulevat työlistalle ensimmäisinä. Ehdotus RIVI-DEMARIN varallisuusveron nostosta jo tässä vaiheessa, kun meillä vielä EI ole kuin entinen demariporvarihallitus, huolestuttaa.

        En siis luule, vaan tiedän, että meno tulee olemaan hulvatonta:
        http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=4&t=295&a=2312

        Termistöä:

        RIVI-DEMARIN varallisuusvero= auton käyttömaksu
        demariporvarihallitus = porvarihallitus höystettynä demarilla.


    • LOPETA JO!

      Etkö edes tällaisina hyvinä aikoina ole saanut duunia, kun sulla on aikaa kirjoitella loputtomasti paskaa vielä useammalle palstalle? Sama narina ja itkuvirsi on laulettu jo koulukodista asti eikä mitään rakentavaa tule KOSKAAN tilalle.

      Ja kuinka helvetissä esim. sähkön hintakehitys ja hoitajien palkankorotukset liittyvät käänteiseti toisiinsa? Helvetti sulla menee puurot ja vellit niin hyvin sekaisin, että mielialalääkkeitä suosittelen.

      Ihan vinkiksi: jos sähkön hinta nousee, valtio saa enemmän osinkoja ja hoitajia on vara palkata enemmän. Noin yksinkertaistaen. Mutta sulle on aivan sama mitä kirjoittelee, sä et kuuntele, opi etkä ymmärrä mistään mitään. Sama paskapaaton vain jatkuu etkä välitä oppia muiden oikaisuista pätkääkään.

      Koitapa joskus ottaa jostain opiksesi. Se on varsin valaisevaa.

    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus!

      • Anonyymi

        Kiitos kovasti, ei tullut "tiedonjulkistus"-palkintoa mutta eipä sitä kaivattukaan.

        Tärkeintä on, että tieto kulkee ja lisääntyy aidosti, mafiahan tekee tänään kaikkensa sitä pimittääkseen.

        T: haans.sea (avaaja )


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe