liiankin kiltti novelli

aloitteleva kirjoittaja

Olin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ulkomaille lähdöstä. Uusi kaupunki ja uudet opiskelukaverit, kokonaisen vuoden ajan, lämpöä, etelän intensiivisyyttä ja ruskettuneita latino-miehiä suklaisine silmineen, mikä unelmien täyttymys. Taksin napattuani, ja taksikuskille osoitteen sanottuani keskityin vain katselemaan ikkunoista ulos. Viiletimme pitkin moottoritietä, palmujen lävitse, kimaltavien rantojen ohitse ja kaarroimme vihdoin pikkukujalle “calle Vittoriolle”, jolla sijaitsisi uusi asuntoni.

Massiivinen kivitalo, rapistuneella vaaleanpunaisella värillään tuntui kuin luodulta minulle. Maksoin kyydin ja taksikuski pyyhäsi pois iskien minulle silmää. Ystäväni olivat jo etukäteen varoitelleet espanjalaismiehistä. Ilmiselvästi vaalealle skandinaaville riittäisi vientiä. Asunto numero 5 ovelle raahauduttuani, tunsin hermostuksen hiipivän ja vakavoittavan kasvoni, kokosin itseni ja koputin ovelle. Sisältä kuului kovaäänistä musiikkia ja hakkasin ovea uudelleen, hermostus alkoi muuttua jo ärtymykseksi. Yllättäen ovi kiskaistiin edessäni auki ja edessäni seisoi noin 25-vuotias mies, jonka ulkomuoto sai minut haukkomaan henkeä. Tunnetilojen vaihtelu tuntui olevan päivän sana. Sí? Sanoi mies, katsoen minua arvostellen päästä varpaisiin. “Me llamo Emilia” esittelin huonolla espanjallani ja selitin olevan uusi alivuokralainen. Miehen kasoille levisi suuri hymy ja hän johdatti minut keittiöön. Silmäilin ympärilleni enkä voinut olla huomaamatta asunnon kodikasta ilmettä, täällä viihtyisin varmasti – syy tosin tulisi olemaan aivan jokin muu kuin mitä alunperin oletin.

Hieman vaivaantuneena kysyin missä huoneeni oli vai joutuisinko kenties nukkumaan sohvalla olohuoneessa. Mies kaappasi minut vierelleen, ja hetken pyristeltyäni vastaan, sopeuduin tähän tuntemattoman miehen yllättävään läheisyyteen. Miesystävää en ollut tullut tänne hankkimaan, vaan keskittymään vakavasti espanjan kielen opiskeluihin. En kuitenkaan voinut olla huomaamatta miehen voimakkaita piirteitä, lainehtivia tummia hiuksiaan ja täydellisiä valossa kimmeltäviä silmiään. Kenties mies tunsi kiinnostukseni ja kehoni kuumottumisen, hän kovensi otetaan siirtäen käsiään vähitellen lantiolleni. Emilia, hän huokasi, ja veti lähelleen. Hämmennyksestä sekaisin, annoin hänelle periksi ja hipaisin hänen poskeaan. Huomasin hänen silmissään kaihoisan ja himokkaan katseen kun hän vilkuili vartaloani. Kevyen suudelman saattelemana hän johdatti minut sängylle ja alkoi hitaasti avaamaan kesämekkoni vetoketjua. Tunsin rintakehäni nousevan kiihkeän hengityksen johdosta ja rintani kohoilivat odottavasti, kihelmöivä tunne lisääntyi katsoessani hänen vartaloaan, joka kietoi minut syleilyynsä. Suudelmat muuttuivat intensiivisiksi ja vaativiksi, otteet voimakkaammiksi ja vaativammiksi...



Varsinainen action tästä puuttuu..lopun voi jättää oman mielikuvituksen armoille ;)

2

5572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • donnadonna

      no, ei ollut huonokaan. suurena plussana tässä se, että todellakin mies viettelee naisen. en kestä lukea näitä prinsessamies-tarinoita täällä enää, vaikka olisivat kuinka hyvin kirjoitettuja. siis en jaksa lukea näitä suomalaisia tarinoita, joissa nainen tekee kaikki aloitteet ja mies on joku helevetin prinsessa. aaaaaargh!
      kiitos siis sinulle tästä, ihan inspiroiva tämä oli.

    • Tarina kuukaudessa

      En pidä itsekään rivosta ja rumasta panemisesta. Mukava on lueskella siistejä ja mielikuvituksellekin aihetta antavia tarinoita. Kun siihen aktiin mennään, niin senkin voi kuvailla kiihottavasti ja kauniisti.
      Olen itsekin kirjoitellut ja pistänyt nettiin tarinoitani. Toivoisin vaan useimmin rakentavia kannanottoja. Jatka vaan. Se on mukavaa.
      Käy tutustumassa muillakin foorumeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe