Trixien uudet asut, liian paljastavia?+muuta narinaa

Shadow Bloom

http://www.youtube.com/watch?v=HDCjHVjVW6U


Mitä olette mieltä noitien uusista asuista? Ne ovat mielestäni kauheat! Niiku niillä on pikkarit ja rintsikat ja muutama röyhelö, kauhee intiaani maalaus naamassa ja muuta jota huomaatte videosta.
Liikaa paljasta pintaa ja asut viittaavat muutenkin aika paljon, no siihen... Olis voinu luulla että edes jalat tai vatsa olisi peitetty.
Tuo on siis ns. noitien enchantix, mutta Valtor anto niille uudet voimat ja sitte ne ei vieläkään pärjänny Enchantixia vastaan, ku Musa, Tecna ja Flora voitti ne. Todella huonoa ja hutiloitua työtä.

Tää oli sit niiku mun mielipide, koska mun mielestä ne näyttää kauheilta.Kaiken lisäksi winxissä kaikki tytöt on laihoja ja silei kauniita, mutta se on sen takia että kaikista niistä pidettäisiin. Kuiteki joku voi pahastua, koska kaikki ei voi olla laihoja ja kauniita ja piirretyt yleensäkkin väärentää kuvaa, mutta suosion kannalta on parempi että kaikki on sairaan laihoja.

Musta ois hyvä jos Stormy ja Layla ois lihavia :D
Se tasapainottais tota epäreilua tunnelmaa. Tai Musa vois olla pulska.

Sitten nämä isot virheet, Enchantix muuntautumisissa näytetään joissakin Laylan muuntautuminen sokeana, vaikka Layla paransi itsensä jo 8. jaksossa. Laylan enchantix asukin on nyt vihreä, vaikka se oli sininen. Laylan muuntautuminen on myös liian lyhyt ja huonosti piirretty. Enchantix muuntatumiset on muutenkin aika pornahtavat kun Bloomilla on yhdessä vaiheessa tulta tisseissä ja pimpissä ja sitten lohikäärme pyörii siinä ympärillä(anteeksi pimppi ja tissi sanat) niin eikö se ole aika paljastavaa kun kuitenkin puhutaan lasten ja nuorten ohjelmasta? Muuntautumiset olisivat voineet olla muutenkin kivempia. Voi olla että muuntatumisissa on ollut liikaa työtä ja siksi on tehty virheitä kun on otettu liian iso taakka ja paljon yksityiskohtia.

Bloomin muuntatuminen olisi voinut olla näyttävempi, joitain jaksoja on piirretty todella huonosti, Mirtasta on ollut liian vähän juttua eikä selvitetty milloin hän sai keijumuotonsa, Layla!, siis vieläkin juttua riittää, mutta tämä on mielipiteeni: Liian nopeasti piirretty ja hutiloitu jaksoja, juoni parempi kuin 2.kaudessa ja suunnittelu olisi pitänyt olla kehittyneempää.
Bloomin vanhempia ei todennäköisesti löydy vasta kuin elokuvassa tai jos näytetään se löytyminen niin liian lopussa, siis todella lopussa! Mä olisin voinu oottaa puol vuotta vielä että tulis edes kunnon laatua ja jännitystä.

ARVOSANAT

1. kausi 10- (miinus siitä että vika jakso oli hutaistu ja liian yksinkertainen)Hyvä juoni ja kaikki muut.

2.kausi 8 1/2, juoni oli liian köpsä, taas lohikäärmeen liekin perässä, trixit Darkarin tossun alla, charmix oli ihan kökkö, pixiet ärsyttäviä, ei jännitystä

3. kausi 9-, hyvää Enchantix juttu mutta ei muuntautumiset, virheet, oli lisäjännitystä siitä että kuka saa seuraavan Enchantixin, mut taas trixit jonkun tossun alla (Valtorin) samaa vanhaa juonta toistetaan joissain kohdissa. Muuten ihan älyttömän hyvä. Annan armoa, koska muuten olisin antanut 8 1/2.

14

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • icy trix.

      Trixien asut kyllä ärsyttävät minua suunnattomasti... miksi jotkut uudet kun ne vanhat oli niin hienot?

      Muuntautuminen ei kyllä häiritse minua, Florasta näkee kyllä aika paljon mutta ei se haittaa koska se menee niin nopeasti...

      • musta rastas

        Minusta trixeille olisi voitu tehdä paremmat taika asut! Mutta se on aina näin hyvikset pukeutuvat tyylikkäästi ja viattomaksi kun taas pahikset aika lutkahtavasti anteekai lutka sana! Minua ärsyttää tuo winxejen voittamatomuuss vaikka trixit saisivat yhtä hyvät voimat niin silti winxejen tarvii tehdä yksi isku ja trixit häviävät!


      • stella taika winx

        otsikko


      • ssfsfafsa
        musta rastas kirjoitti:

        Minusta trixeille olisi voitu tehdä paremmat taika asut! Mutta se on aina näin hyvikset pukeutuvat tyylikkäästi ja viattomaksi kun taas pahikset aika lutkahtavasti anteekai lutka sana! Minua ärsyttää tuo winxejen voittamatomuuss vaikka trixit saisivat yhtä hyvät voimat niin silti winxejen tarvii tehdä yksi isku ja trixit häviävät!

        Tuli paha maku suuhun xD


    • stella taika winx

      sitä paitsi baltor muuttaa trixien asut mä katoin yotubesta semmoisen videon siinä trixeillä oli ne entiset asut että ne vois huijata winxejä ja sitten niille tulee ne ritsikat ja pikkarit t:stella

      • shadow bloom

        en ollut varma, kirjoitinhan tuonne että Valtor (huom baltorin alkuperäinen ja oikea nimi) kai muutti ne sellasiks, mutta koska en ollut varma niin laitoin että "uudet asut"

        Uudet asut ne oli joka tapauksessa ja voinhan mä sanoa muidenkin uusista asuista jotain tai niiden vaihtoasuista. Esim yhdessä jaksossa (vissiin 2. kauden ekassa jaksossa bloomilla oli kauhea asu ja stellan vaatekaapissa oli kaikkea tyylitöntä)

        ja mä olen katsonut ton saman videon. OOn kattonu myös kaikki italian kieliset jaksot mitä on 3.kaudesta tullu ja 3.kausi loppuu tällä viikolla jos Rai Duen ohjelmaopas pitää paikkansa ja kun en itaiaa ymmärrä niin vaikea on juorujen perusteella tai epäselvien käännösten eprusteella kääntää.


    • DiX

      Trixien vanhat asut oli selkeästi parhaat, nyt noi huorabikinit on ihan huono idea, ja vielä tollaset hunnut roikkuu joka paikasta... Nyyh. :(

      • Winxhullu

        Hirveää!! Yäk!!!!!!!! Ajatelkaapas tätä:
        Kun yleensä kaikista Kausista 1, 2, ja 3 tulee Winxejä eri asuissa ja näköisinä. Esim. Enchantix Bloom, Frora, sitten vaikka Musa, jolla tulee Charmix, Pixejä... Ja niin edes päin. Entä Jos nyt tulisi Icy, jolla olis noi vaatteet!! En ostaisi!!!!!! No, se oli vaan mun idea. En ostais silti... (Jos tulis)


    • chibiusa

      on varmaan aatelleet saavansa poikia katsojiksi vähäpukeisilla tytöillä. eihän vähäpukeisissa tytöissä mitään vikaa ole, kunhan juoni on hyvä. se että esitetään vähäasuisia tyttöjä voidaan pitää naisten esineellistämisenä mutta sen ei pitäisi ketään haitata, ei ainakaan minua.

      • rinsessa

        mistä voi kattoa kolmoskausia??????????? minä en vaan oo löytänyt vaikka oon ettiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • oon ettinyyyyyy!!!!!!!!
        rinsessa kirjoitti:

        mistä voi kattoa kolmoskausia??????????? minä en vaan oo löytänyt vaikka oon ettiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        oon ettiny sanoilla: winx ja winx kolmoskausi ja winx3 mutta en oo löytänyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • rinsessa
        oon ettinyyyyyy!!!!!!!! kirjoitti:

        oon ettiny sanoilla: winx ja winx kolmoskausi ja winx3 mutta en oo löytänyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        siis meni väärinpäin tuo rinsessa siis tuon edellisen kirjottiin minä eli rinsessa eikä joku muu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • cysanut
        rinsessa kirjoitti:

        siis meni väärinpäin tuo rinsessa siis tuon edellisen kirjottiin minä eli rinsessa eikä joku muu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        mikä kausi on menossa kolmosella nyt?


    • 123kaudenfani

      Hyvä haukkuu niitä ekoja kausia kun nykyset on niin huonoja siis winxit on niin pissiksii!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe