MATKAKERTOMUS VIETNAMISTA

Koskettava kokemus!

Hei!

Moni valittaa sitä, ettei netistä löydy juurikaan matkakertomuksia.

Okei, ajattelin ja päätin auttaa asiassa ja kirjoitin matkakertomuksen Vietnamista.

Näytillä on myös paljon kuvia.

Jos kiinnostaa, niin juttu löytyy osoitteesta:

http://vietnamjuttu.blogspot.com/

7

3926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • me neljä

      Kiitos hyvin kirjoitetusta/kuvitetusta Vietnamin matkastanne. Olimme Vietnamissa helmikuussa ja saimme myös nauttia uuden vuoden vastaanottamisesta Saigonissa. Vietnam oli hieno kokemus.

    • tammiska

      Hienoa, että kerrankin saa lukea näin upean matkakertomuksen! Kiitos siitä! Olimme Vietnamissa helmikuussa 2001 ja ihastuimme kovasti.

    • Aussi

      Joo hyvin tehty matkapaivakirja.
      Itse olen kaynyt Vietnamissa 2 kertaa ja 7/4 lahden taas.
      Lahden nimittain haihin....omiin.
      Tuleva vaimoni on sielta ja on kaunis....
      Itse asun Australiassa.
      Suosittelen Vietnamia varteenotettavana vaihtoehtona.

    • toveke

      Kiitos todella mutkattomasta ja kiinnostavasta matkakertomuksestanne Vietnamiin upeilla kuvilla varustettuna! Juuri tänä aamuna keskustelimme avomiehen kanssa halusta lähteä matkalle Vietnamiin. Tätä planeettaa on paljon näkemättä vielä. Nettiin mentyäni esiin tuli kuin tilauksena kirjoituksesi !

      Tervehtien Tove Espoosta

    • www.asuntoturkista.fi

      Itsekin Vietnamin - Kambodzan kiertäneenä, kuvissa oli tuttuja paikkoja, jotka herättivät lämpimiä muistoja.

      Näitä kategorian mukaisia juttuja soisi enemmänkin olevan.

    • Merileijona

      Olimme (2 aikusta ja 2 lasta 9ja 12 v.) Joulun ja Uudenvuoden Tjaereborgin matkalla ensin Saigonissa ja sitten Phan Thietissa 2012-13. Tosi lämmin oli ja halpaakin pääosin, mutta katson että minun tulee kertoa ,monta kertaa Thaimassa käyneenä, mitkä asiat ovat toisin ja ottivat aivoon.
      - vaikka ruoka oli halpaa, maksoi se matkanjärjestäjän suosittelemissa paikoissa (2 aikuista,2 lasta) Saigonissa 140 e kerta ilman viiniä, eikä pitänyt olla kallis ravintola. Tuollaisia laskuja tuli Saigonissa lähes aina eri paikoissa. ThaImassa paljon ja Suomessakin halvempaa.
      - hotellia olisi väsyttävän matkan jälkeen eka aamuna pitänyt odottaa 5 tuntia, mutta asia järjesty respan ymmärtäväisyyden takia nähtyä väsymyksemme
      - muuten Saigon tosi mielenkiintoinen
      - rantapaikka täynnä venäläisiä, jotka työntävat lapsemme pois aamiaisjonosta, jos ei aikuisia ihan vieressä
      - itänaapuri yritti ottaa kahvipannun vaimoni kädestä ennenkuin vaimo sai kahvia
      - aamiaisella tosi ruuhkaista ja kylmää ruokaa. Kanammunien paistajan jonossa piti seistä 20 min ja itänaapuri yritti eteen, en päästänyt.
      - tämä Sea Lion hotelli soitti uutena vuotena ja jouluna kalinkkaa ja muita venäläisiä lauluja todella kovaa ja spiikkasi venäjäksi, niinpä vietimme vuodenvaihteen rannalla hiekkatuulessa. Oli paha ja lapset lähtivät hotelliin kun hiekkaa tuulee suuhun ja sieraimiin. Sama venäjäksi puhuttu ohjelma Jouluna ja Uutenavuonna, olisi luullut olevansa venäjällä kun vielä nukkumaan mennessä megavoimakkuudella kaikuu venäjänkieliset hoilotukset.
      - muissakin ravintoloissa saimme venäjänkielisen ruokalistan eteemme (joissakin ravintoloissa oli nimikin vain venäjäksi) ja paikalliset yrittivät puhua venäjää meille. Emme osaa sitä.
      - rannalla tuulee ja kovaa aina ja se on melko autio lukuunottamatta noita tuulilautailijoita joita piti varoa kun veteen meni. Rantautuivat vauhdilla ihan viereen ( lue melkein päälle). Hiekka pöllyää, yritimme mahtua altaalle, mutta jo ennen aamiaista pyyhkeet ottivat itse aurinkoa muuten tyhjillä allas tuoleilla. Siis olivat varatut aina ja varhain.

      Siis nähty, eikä ikinä enää. Minulle jäi huijattu olo.

    • ihan vietnam.

      Kiva kertomus ja kuvat.
      Tässä sanallinen kuvaus omasta retkestä.
      Helmikuun alussa kolmeviikkoa reppuretkeillen vietnamissa.Lennot Helsinki-Amsterdam-Guandzou kiina-Saigon.Kolmepäivää ensin saigonissa kaupungin nähtävyyksiä kierrellen.Majoitus otettiin paikanpäältä ns.matkailija alueelta hintataso n.20euroo yö per huone aamiaisella.Sagonista lennettiin Da nangiin joka on keskivietnamissa.Täällä retkeiltiin neljäpäivää skootterilla lähikylissä mm.Ai Nghia,Than My,Zha Rong,Kham Duc,Tan An,Dong Phu,Ha Lam,Hoi An.Hienoja maisemia,ystävällisiä ihmisiä.DaNangista lähdettiin junalla Nha Trangiin n.500km.Jossa oltiin muutamia päiviä ns.rantakohteessa.Nha Trangista taas junalla saigoniin jossa oltiin loppuloma kierrellen mm.Chu Chi,Vung Tau,Bien Hoa,Ja monet muut pienet kylät.Ruoka on hyvää ja halpaa.7eurolla pariskunta syö hyvin ja hyvää myös saigonissa.Maaseudulla tietysti vielä halvemmalla.Ihmiset todella ystävällisiä,avuliaita.Majoitus maksaa halvimmillaan 5euroo yö per huone,mutta ilmastoidun ja aamiaisella olevan huoneen saa jo 15 euroo,luksusta saa 30 euroo.Nämä hinnat ja kokemukset on tietenkin omatoimimatkaajan. Kaunis maa,ihanat ihmiset. Rentoa lomaa vaikka täysin autioilla rannoilla kun pysyy kaukana ns.matkatoimistojen matkoista ja kohteista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe