Jos tietokonetta sulkiessa tulee ikkuna, jossa sanotaan, että kone on kahden muun käyttäjän käytössä, vaikka muista oman koneen käyttäjätileistä on kirjauduttu ulos?
Mitä merktsee?
Vai merkitseekö mitään?
5297
0Äänestä
Muut lukivat myös
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 5
Vanhimmat
Onko admin-tili suojattu salasanalla?
niin on.
käyttäjää, lienee pari hakkeria tutkimassa konettas
koko ajan pelännyt! Miten se voisi olla mahdollista ja miksi?
käsiksi, jos on tilit salasanalla suojatut?