Bukarest

Majoitus

kokemuksia ja suosituksia hotelleista Bukarestissa.Äkkiseltään hotellit n.100e/yö.Onko halpis vaihtoehtoja tiedossa?

5

11213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehto.

      Voisit vilkaista sivuja www.conforthotels.ro. Huomaa kirjoitustapa: kyse ei ole sanasta comfort.

      Sieltä löytyy muutama hotelli, eräs niistä ihan lähellä lentokenttää. Hinnat eivät ole korkeat ja kuvista päätellen huoneet ovat romanialaisella mitta-asteikolla ihan tyydyttävät.

      Tapasin pari kesää sitten Mamaialla kyseisen ketjun myynti- ja markkinointikoordinaattorin. Ko. henkilö, siis nainen, oli erittäin fiksu tyyppi ja juttelimme paljon aamuisin rannalla Romanian oloista ja yleensä maailmanmenosta. Siksi uskallan suositella myös hänen työpaikkaansa, vaikka en henkilön nimeä voi näin julkisesti kertoakaan.

      Jos haluat, niin voit ottaa yksityisesti minuun yhteyttä osoitteessa listener at suomi24.fi.

    • Juuri Bukarestista palannut

      Palasimme juuri tyttöystäväni kanssa Bukarestista ja reissusta jäi kokolailla paha maku suuhun. Jokainen yrittäjä huijaa, tai vähintään yrittää huijata turisteja häikäilemättömästi joten turvallisinta on ottaa huone suoraan jostain ison ketjun hotellista. Olimme varanneet Asuinhuoneiston "Adrian accommodation" nimiseltä yritykseltä mutta saavuttuamme illalla kentälle tilaamaamme kuljetusta kentälle ei koskaan kuulunut ja soitettuani yritykseen sieltä vastattiin ettei meillä ole teille huoneistoa. Olivat ilmeisesti saaneet jonkun joka viipyi pidemmän aikaa kuin mitä me olisimme olleet. Aivan rautatieasemaa vastapaata on IBIS -hotelli jossa yövyimme viimeisen yön. Kahden hengen huone aamupaloineen 83€. Jos haluatte vähän laadukkaampaa majoitusta suosittelen NH -hotellia joka on kävelymatkan päässä keskustasta. Tämä hotelli on erittäin siisti ja laadukas. Hinta tosin on myös vähän korkeampi asettuen noin 130€ per yö sisältäen aamupalan.
      Saapuessanne lentokentälle huomioikaa että oikea hinta taksilla keskustaan on noin 30 Lei:tä. (Autossa taksa noin 1.00LEI/KM) Useimmat taksit hotellien edessä ja lentokentällä veloittavat 2.99 leitä per KM joka on silkkaa ryöstöä.

      Kaikenkaikkiaan, suosittelen kohteen vaihtoa mikäli Romaniaan ei ole kauhea hinku. Maa on likainen ja -ei niin turistiystävällinen- eikä romaniassa ole juurikaan mitään sen ihmeellisempää nähtävää.

    • kannattaa tutkia

      Me ainakin varattiin oma huoneisto netin kautta. Sieltä löytyy paljon vaihtoehtoja ja ihan hyvillä paikoilla. Asuttiin itse kahden makuuhuoneen ja olohuoneen asunnossa. Hinta noin 280 € kolmeltä yöltä. Hakivat lentokentältä 20 €, joten perille oli helppo löytää. Kaikki toimi tosi hyvin.

    • Kiristiina

      Varasimme Bukarestin matkalle hotellin ebookersin kautta. Hotelli oli lähellä keskustaa, nimeltään Levor. Kolmen tähden hotelli, todella siisti ja henkilökunta ystävällistä. Kolme yötä maksoi yhteensä 120 euroo sis aamupalan. Metrolla helppo liikkua kaupungilla, tosin ne saattavat olla aika ajoin aika täynnä. Taksit huijaa, ei kannata käyttää niitä. Kadulla ihmiset ystävällisiä, mutta virastoissa ja muissa virallisissa paikoissa ei.

    • kaupunkilomailija

      Palasimme juuri neljän päivän Bukarestin lomalta. Matka onnistui hyvin, vaikka läksimme matkaan lyhyellä suunnittelulla. Majoituimme Minerva Hotelliin, jonne oli kätevä matkustaa Otobenin lentoasemalta bussilla nro 783. Lippu ostettiin terminaalin etupihan sivussa olleesta kioskista (taisi olla 7 leuta) ja matka kesti mennessä, sekä tullessa 30-40 min. Bussipysäkki oli noin 400 m päässä hotellista (pysäkki taisi näkyä hotellihuoneen parvekkeelta). Hotelli oli alakerran osalta modernisti remontoitu ja huoneet arvokkaasti patinoituneet (kalustus/sisustus "vanhaa tyyliä). Ilmastointi toimi moitteettomasti ja sai säätää itse sopivaksi. Ilmastointi onkin välttämätön keskikesän helteillä.
      Sää oli helteinen, jopa liian ( 30 -33 astetta). Ukkoskuurot viilensivät iltaisin. Ihmiset olivat ystävällisiä ja palvelualttiita. Ravintoloissa osattiin riittävästi enlantia. Kahden hengen ruokailu salaatilla, pääruualla, Ursuksilla ja jälkiruualla maksoi 60 - 110 leuta hieman paikasta riippuen eli n. 14 - 25 euroa. Siis ainakin puolta halvempaa kuin kotomaassa. Voipi suositella kaupunkilomista kiinostuneille!!! Metrolla liikkuminen oli halpaa, viileää ja melko helppoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe