Aihe

Mieheni parhaan ystävän kanssa

Äiti 34, ja pettää

Olemme olleet mieheni kanssa nyt neljä vuotta yhdessä, ja meillä on myöskin (1v.) pieni vauva. Ongelmani on ensinnäkin se, että miehelläni ja minulla ei ole ollut seksielämää vauvan synnyttyä. Olen koittanut siitä huomauttaa, mutta ei.
Pari viikkoa sitten mieheni paras ystävä tuli hoitamaan vauvaa, minun ollessa asioilla, ja mieheni ollessa töistä Saksasta. Illalla kun tulin asioilta, (vauva oli jo nukkumassa) keitimme vielä kahvit. Joimme kahvia olohuoneessa, sohvalla vierekkäin. Lähdin hakemaan keittiöstä sokeria, ja kun tulin kompastuin mattoon ja kaaduin miehen syliin. Katselimme pari sekunttia toisiamme.. Kohta jo aloimme suutelemaan, ja riisumaan kiihkeästi toisiamme. Koskettelin miehen jäykkää kalua, joka jo kohta olikin sisälläni. Sohva natisi allamme, kun mies painoi kaluaan sisään ja ulos.. Minä voihkin ja hyväilin häntä himokkaasti.. Olin todella kaivannut tätä viimeisen vuoden tauon jälkeen.
Mieheni oli vielä silloin viisi päivää pois, ja mieheni ystävä kävi meillä joka päivä viiden päivän ajan "auttamassa minua vauvan kanssa". Nyt kun mieheni on palannut Saksasta, olen poikenut mieheni ystävän kanssa milloin mihinkin, hänen luo tai minun, miehini ollessa töissä. En vaan tiedä mitä tehdä. Rakastan miestäni kovasti, mutta rakastanko myös mieheni ystävää?? Vai onko hän minulle pelkkä panopupu? Haluan lapselleni hyvän elämän. Mutta mitä todellakin teen? Enkai nyt syrjähyppyjäkään voi jatkaa? Ja kuitenkin mieheni paras ystävä, pitäisikö kertoa miehelleni? Olenko huono äiti?! Kenelläkään samaa tilannetta?

6

22113

  Vastaukset

  • Jatkat samaan malliin ja annat miehellesi aikaa selvitä siitä traumasta kun hänestä on tullut isä. Miehelläsikin himot herää aikanaan, kun hänkin alkaa sua naimaan niin voit itse silloin harkita jatkatko kahden miehen kanssa, luultavasti se miehesi kaverin kanssa harjoitettujen panokertojen määrä vähenee pikkuhiljaa, ei sitä välttämättä lopettaa tarvitse kokonaan koskaan. Niin, että hae nautintos sieltä mistä saat, hulluhan sinä olisit jos puutteessa kituisit siitä tulis ero hyvin äkkiä.

  • autoin yhden ystävän rouvan selviämään miehensä vastaavasta traumasta. Todellisuudessa pelastin heidän liittonsa naimalla rouvaa.

   Ovat vieläkin yhdessä ja mies ei aavista mitään minkä pelastuksen hänelle tein. Tai jos tietääkin niin ei mainitse asiasta.

   Joskus rouvan kanssa otetaan muistelot mutta harvoin 1-2 kertaa vuodessa, enää....

   t. Avioliitin pelastaja ei pettäjä

   • Eli ts. miehesi ystävä voi olla tässä tapauksessa tilaisuuden ratkaisija avioliitollenne ja samalla sinun energiasi tunteen laukaisija josta voinee olla suurikin apu.


  • Eikö ole tarpeeksi paha asia, että petit miestäsi? Ei ilmeisesti, vaan sinun täytyy pettää häntä uudestaan (pettää nimenomaan, sillä sitähän sinä teet), ja vieläpä hänenen parhaan ystävänsä kanssa. Olet hyvin moraaliton ihminen ja niin ovat myös muut kommentoijat. Ole aikuinen ja kerro kaikki miehellesi. Vai luuletko olevasi hyvä esikuva lapsellesi valehtelemalla. Kanna vastuu teoistasi hyvä ihminen. Kaltaisesi petturit tekevät maailmasta pahemman paikan elää!

  • Kuule sullahan on asiat todella hyvin. Joskus se kotinainti loppuu kokonaan siihen lasten saamiseen. Niin meillä kävi. Mies ei vaan toipunut, joten aikani harmiteltuani tilannetta etsin apua muualta. Yksi hyvä on parempi kuin tusina tunareita. Pidä se kaveri, se on helpoin ja varmin ratkaisu.

  • Itse olen joskus mokannut samoin ensinmäisen lapsen jälkeen.Minusta tuntui etten ole tarpeeksi haluttava enää lapsen tehtyäni ja ettei miehenikään minua halua.Tosin kaduin tapahtunutta heti myöhemmin ja mieheni huomasi käytöksestäni ettei kaikki ole kunnossa ja kerroin hänelle tapahtuneesta.Me asuimme muutaman viikon erinlämme ja saimme asiat kuitenkin selvitettyä nyt meillä on viisi lasta ja 16-vuotta yhteis eloa takana.Tosin mieheni ystävä ei enää kuulunut tervetulleisiin vieraisiin meille.Muta kaikella on hintansa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   15930
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   549
   8548
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   56
   4952
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2089