Auton vuokraus?

TJ 07

Mistä voi edullisesti vuokrata auton Sloveniassa, entä talon, pienen sellaisen tai huoneiston. Minne päin Sloveniaa kannattaa suunnistaa? Vinkkejä!

6

2293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annette27

      Hei! Kiersimme viime kesänä puolisoni kanssa kaksin Eurooppaa melkein kaksi viikkoa. Reittimme oli: Saksa - Italia - Slovenia - Itävalta - Saksa. Matkamme kohokohta oli juuri Sloveniassa, jonne päädyimme ikään kuin hetken mielijohteesta. Hertzin autolla ei sitä paitsi saanut ajaa Kroatiaan.

      Vietimme ihanat neljä päivää Piranissa, joka on vanha venetsialainen rannikkokaupunki. Kun saavutte Piraniin, joudutte jättämään auton kaupungin ulkopuolelle, josta bussi vie teidät keskustaan.

      Vuokrasimme asunnon ihan kaupungin "porteilta". Siellä oli joku nuorisohotelli - systeemi, joka vuokrasi kesäksi poismuuttaneiden piranilaisten asuntoja turisteille. Asuimme jonkun naisen yksiössä kolme yötä, ja halvaksi kuule tuli! Piranissa on joitakin huippuhotellejakin, joten sinne pääsee halutessaan.

      Piranin kadut ovat ihanan kapeita ja mutkikkaita, ja kaupungissa on valtavasti portaita. Aamuisin haimme tuoreet leivät kulman takaa pikkuleipomosta ja kuuntelimme kirkonkelloja. Illalla tunnelmoimme kävellen rantabulevardilla ja kiipeämällä Piranin kukkulalle kapeita portaita pitkin. Ihastelimme upeita auringonlaskuja. Rannat ovat kivikkoiset eikä niitä olla erityisesti hoidettu. Sukellusta rakastavalle miehelleni vedet olivat hyviä.

      Piran ei ole vielä mikään suuri ja tunnettu turistikohde, eikä kaupallisuus ole pureutunut kaupunkiin. Ravintoloissa ei ollut sisäänheittäjiä eikä tavarantyrkyttäjät tulleet iholle. Sen sijaan kaupungissa oli todella kiinnostavia pikkukauppoja ja sunnuntaisin siellä on käsittääkseni aina antiikkimarkkinat. Hintataso on kaiketi edullinen.

      Tervemenoa!

      • miska75

        Oletko ihan varma siitä "autottomasta" Piranista? Olemme lähdössä kesällä autoilemaan Sloveniaan, Kroatiaan ja Italiaan ja olemme varanneet hotellin Piranista yhtenä perusteena se, että hotellissa on tilava parkkipaikka!Emme halua jättää vuokra-autoa mihinkään kadunvarteen.


    • Nimetön

      www.atet.si
      Kohtuullisen halpa vaihtoehto.

      • Nimetön

      • Dubrovnikiin

        Meidän perheen on tarkoitus vuokrata auto 4.6. Ljubljanasta ja ajella Kroatian rannikkoa etelään. Kaikkien vuokraamojen autoilla ei kuitenkaan saa ajaa Kroatiaan, Montenegrosta, Bosniasta tai Albaniasta puhumattakaan. Huomasin, että joku Kroatialainen autonvuokrausfirma myy "border cardia" noin 50 euron hintaan. Kortti oikeuttaa rajanylitykseen Kroatiasta ainakin Montenegroon ja Serbiaan. Onko tällaisia kortteja saatavilla myös Sloveniasta? Onko kellään kokemuksia kyseisestä kortista tai autovuokraamoista, joiden autoilla saa ajaa Kroatiaan ja myös Kroatian eteläpuolelle. Arvaan, että vuokra-autoa ei saa viedä mistään Albanian ulkopuolisesta maasta Albaniaan, olenko oikeasa?


      • flip888

        budgetista sai skodan 10 päiväksi 400 eurolla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe