Auton vuokraus?

TJ 07

Mistä voi edullisesti vuokrata auton Sloveniassa, entä talon, pienen sellaisen tai huoneiston. Minne päin Sloveniaa kannattaa suunnistaa? Vinkkejä!

6

2244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annette27

      Hei! Kiersimme viime kesänä puolisoni kanssa kaksin Eurooppaa melkein kaksi viikkoa. Reittimme oli: Saksa - Italia - Slovenia - Itävalta - Saksa. Matkamme kohokohta oli juuri Sloveniassa, jonne päädyimme ikään kuin hetken mielijohteesta. Hertzin autolla ei sitä paitsi saanut ajaa Kroatiaan.

      Vietimme ihanat neljä päivää Piranissa, joka on vanha venetsialainen rannikkokaupunki. Kun saavutte Piraniin, joudutte jättämään auton kaupungin ulkopuolelle, josta bussi vie teidät keskustaan.

      Vuokrasimme asunnon ihan kaupungin "porteilta". Siellä oli joku nuorisohotelli - systeemi, joka vuokrasi kesäksi poismuuttaneiden piranilaisten asuntoja turisteille. Asuimme jonkun naisen yksiössä kolme yötä, ja halvaksi kuule tuli! Piranissa on joitakin huippuhotellejakin, joten sinne pääsee halutessaan.

      Piranin kadut ovat ihanan kapeita ja mutkikkaita, ja kaupungissa on valtavasti portaita. Aamuisin haimme tuoreet leivät kulman takaa pikkuleipomosta ja kuuntelimme kirkonkelloja. Illalla tunnelmoimme kävellen rantabulevardilla ja kiipeämällä Piranin kukkulalle kapeita portaita pitkin. Ihastelimme upeita auringonlaskuja. Rannat ovat kivikkoiset eikä niitä olla erityisesti hoidettu. Sukellusta rakastavalle miehelleni vedet olivat hyviä.

      Piran ei ole vielä mikään suuri ja tunnettu turistikohde, eikä kaupallisuus ole pureutunut kaupunkiin. Ravintoloissa ei ollut sisäänheittäjiä eikä tavarantyrkyttäjät tulleet iholle. Sen sijaan kaupungissa oli todella kiinnostavia pikkukauppoja ja sunnuntaisin siellä on käsittääkseni aina antiikkimarkkinat. Hintataso on kaiketi edullinen.

      Tervemenoa!

      • miska75

        Oletko ihan varma siitä "autottomasta" Piranista? Olemme lähdössä kesällä autoilemaan Sloveniaan, Kroatiaan ja Italiaan ja olemme varanneet hotellin Piranista yhtenä perusteena se, että hotellissa on tilava parkkipaikka!Emme halua jättää vuokra-autoa mihinkään kadunvarteen.


    • Nimetön

      www.atet.si
      Kohtuullisen halpa vaihtoehto.

      • Nimetön

      • Dubrovnikiin

        Meidän perheen on tarkoitus vuokrata auto 4.6. Ljubljanasta ja ajella Kroatian rannikkoa etelään. Kaikkien vuokraamojen autoilla ei kuitenkaan saa ajaa Kroatiaan, Montenegrosta, Bosniasta tai Albaniasta puhumattakaan. Huomasin, että joku Kroatialainen autonvuokrausfirma myy "border cardia" noin 50 euron hintaan. Kortti oikeuttaa rajanylitykseen Kroatiasta ainakin Montenegroon ja Serbiaan. Onko tällaisia kortteja saatavilla myös Sloveniasta? Onko kellään kokemuksia kyseisestä kortista tai autovuokraamoista, joiden autoilla saa ajaa Kroatiaan ja myös Kroatian eteläpuolelle. Arvaan, että vuokra-autoa ei saa viedä mistään Albanian ulkopuolisesta maasta Albaniaan, olenko oikeasa?


      • flip888

        budgetista sai skodan 10 päiväksi 400 eurolla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe