Työkaveri voi yllättää

Asentajan perjantai

Olin kymmenkunta vuotta sitten erään konepajan asentajana ja työkohteeni olivat ympäri Suomea. Firman muut asentajat tulivat eri paikkakunnilta, mutta yhteisillä keikoilla monista oli tullut hyviä kavereita. Eräällä pitkällä työkeikalla työnantaja oli hankkinut meille asentajille kalustetun asunnon hotellin sijaan. Ihan ymmärrettävä asia firman kannalta ja toisaalta, meidän asentajien tarpeisiin mukava asuinmuoto, sillä vuokranantaja huolehti siivouksesta ja vuodevaatteista. Ja olihan asunto ihan mukavasti kalustettu ja hyvällä paikalla.
Yhteisasuminen miesporukassa sujui yllättävän sopuisasti, sillä yhtä miestä lukuun ottamatta kaikki olivat perheellisiä miehiä ja tottuneet vuosien varrella reissumiehen elämään, työtä maanantai- perjantai ja viikonlopuksi kotiin.

Töiden lomassa tuli joskus hiljaisia päiviä jolloin keittiön pöydälle ilmestyi kalja- ja kossupulloja virittämään iltavapaata. Paikallisissa ravintoloissa käytiin yhdessä ja yleensä aamulla osa miehistä palasi kämpille kuka mistäkin suunnasta – katuvina ja krapulaisina. Iltaisin näitä seksin värittämiä seikkailuja tarinoitiin olohuoneessa ennen kuppilaan lähtöä – riehakkaiden naurunpurskausten säestäminä. Löytyipä juttujen kautta yksi yhteinen tekijäkin, nimittäin paikallisessa kuppilassa asioiva vanhempi kaunotar, joka oli tarjonnut sulojaan kolmelle porukan miehelle – erikseen toki, ei yhdessä.

Viikonloppuisin asunto oli yleensä tyhjillään, miesten kiirehtiessä kotiin vaimojensa luokse. Eräänä perjantaina jäin kuitenkin asunnolle, koska vaimoni oli lasten kanssa lomamatkalla, enkä halunnut turhaan ajaa pitkää matkaa tyhjään kotiin. Töiden jälkeen hoitelin juoksevia asioita kaupungilla ja palasin illansuussa kämpille, jätin autoni parkkipaikalle ja jatkoin matkaani suoraan baariin. Perjantai-ilta baaritiskillä oli melko kosteaa ja jossain vaiheessa tulikin jo tarve lähteä kämpille nukkumaan pää selväksi.

Majapaikan ovella meni tovi avaimia etsiessä ja välillä seiniä tukemalla, avaimien löydyttyä hoippuroin sisälle eteiseen tuskailemaan kengännauhojen kanssa. Käytävän valot paloivat ja ihmettelin, onko joku muukin miehistä jäänyt tietämättäni asuntoon viikonlopuksi. Ketään ei kuitenkaan makuuhuoneissa näkynyt, vaikka yhdessä valot paloivatkin. Keittiössäkin paloivat valot, mutta ketään ei sieltäkään löytynyt. Nappasin jääkaapista oluen ja suuntasin omaan huoneeseeni, jossa riisuin vaatteeni yhteen myttyyn ja jatkoin ilkosillani matkaa suihkuun.

Naisen säikähtänyt silmäpari katsoi suoraan silmiini ja hän yritti häpeillen peitellä alastomia rintojaan. Työkaverini hääräsi naisen takana velmu ilme kasvoillaan, selvästi humalaisen oloisena. Pian molemmat tapittivat minua ja minä tapitin uteliaana takaisin. Seisoin kylpyhuoneen ovella alastomana, kahden seksiä harrastavan ihmisen edessä.

- ”Katos, Markkuakin näkee!” Ville sopersi hymyillen, hämillään edessään olevasta alastomasta muijasta. Nainen kaapi lavuaarin päältä pyyhkeen alastoman kehonsa peitoksi ja kiirehti pää alaspäin ohitseni, tilanteesta selvästi vaivautuneena.
- ” Sullahan on täällä oikein bileet”, totesin naureskellen ja annoin katseeni tutkia edessäni alastomana seisovaa työkaveria. Ville seisoi lavuaarin edessä rentona ja estottomana, tilanteesta ilkikurisesti virnuillen ja heilutteli lantiotaan saaden kalunsa heilumaan kuin kabaree-esityksessä.
- ” Mihis mun muija hävis?” Ville kysyi kurkkien minun ja ovenkarmin välistä käytävälle.
- ”Taisi säikähtää mua”, sanoin ja viittasin päälläni alaspäin, vihjaten omaa alastomuuttani. Päätäni puistellen nappasin oman pyyhkeeni telineestä ja poistuin pyyhettä lantiolleni ripustaen keittiöön, jossa naureskellen kaappasin uuden oluen jääkaapista ja jäin seisoskelemaan ikkunan eteen.

Pian kuulin naisen äänen käytävällä. ”Moido”, nainen virkkoi äkäisellä äänensävyllä kenkiään jalkaansa sovitellen ja häipyi asunnosta ulko-ovi pamahtaen. Ville hoiperteli pyyhe lanteilla seurakseni keittiöön, nappasi itselleen oluen jääkaapista ja istui tuolille pöydän ääreen, pää käsiinsä tuettuna.
- ” Taisi muija säikähtää mua oikein kunnolla, sori kun häiritsin”, totesin pullonsuusta olutta naukaten.
- ”Ääh, ihan skitso muija” Ville murahti harmistuneena naisen poislähdöstä. ”Ei mitään väliä”.
- ”Mä luulin ettei täällä ole ketään”, koetin vielä puolustautua, ”vedin lärvit baarissa ja tulin nukkumaan, mut sitten päätin käydä suihkussa ennen nukkumaan menoa”.
- ”Ihan jees, ihan seko muija, hyvä kun lähti” Ville totesi hymyillen, kasvot kämmenten taakse piilotettuna. ”Huono pano, tosi huono!”.

Nappailimme olutta puhumattomina ja skoolasimme ilmaan kuin sovinnon merkiksi. Katselin tuolilla istuvaa Villeä, joka puolestaan katseli ikkunasta ulos tyhjyyteen. Ville oli 32-vuotias ja raskas työ oli muokannut hänen kehonsa jänteväksi ja lihaksikkaaksi. Hartiat olivat leveät ja reilu hauis pullistui käsien ollessa koukussa, kyynärpäät pöytään tuettuna. Runsaat rintakarvat peittivät kiinteitä rintalihaksia ja karvoitus jatkui leveänä mustana viivana kohti napaa, leviten sitten kiilana kohti häpykarvoja. Olkapäässä komeili suuri tatuointi, korostaen paksua käsivartta. Villellä oli poikamaisen hauskat kasvot, naururypyt silmäkulmissa ja lyhyt tumma tukka sekä reilut pulisongit, joiden jatkeena oli usean päivän parransänki. Silmissä Villellä oli aina virnuileva pilke, niin kuin tällä hetkelläkin.

- ”Ihan pantava näköinen muija”, totesin hieman kateellisena, ”kyllä tollasta jyystäisi paremman puutteessa”.
- ” No joo, mut ihan seko se oli, ei se antanut pillua” Ville tokaisi päätään puistellen, ”mikä lie skitso yksinhuoltajamuija, etsimässä mister täydellistä äijää – mut mä en sitte kelvannut edes panoon”.

Ville nousi hakemaan lisää olutta ja ojensi samalla minullekin pullon. Avasin molempien pullot kädessäni olevalla avaajalla ja meinasin saada humalasta horjuvan Ville kaatumaan voimakkaalla pullonavausliikkeellä. Nojailimme molemmat tiskipöytään, kummallakin pelkät pyyhkeet lantiolla.

- ”Vitun muija, otti suihinkin niin huonosti, että on esinahka ruvella” Ville nauroi ja heilutti taas lanteitaan kuin napatanssija ja kaivoi pyyhkeen alta kalunsa, vetäen esinahan kokonaan taakse tarkastaakseen terskansa vauriot, ”Vittu, ihan ruvella”.
Minua hymyilytti. Näky oli koominen, mutta samalla hyvin herkkä ja kiihottava. Villen lantiota suojannut pyyhe avautui ja jäi roikkumaan miehen pakaroiden ja tiskipöydän väliin, paljastaen koko alastoman vartalon. Silmäilin uteliaana Villen miehekästä olemusta ja sormien keskeltä sojottavaa kalua, jonka terska hehkui punaisena kuin paloauto.
- ”Oho”, totesin muka kauhuissani, ” no onpas pahan näköinen”.

Kaivoin jääkaapin ovesta ruokaöljypullon jonka korkin aukaisin hampaillani. Ojensin pullon Villen etumuksen eteen ja valutin kylmää öljyä kapeana norona Villen kalun päähän. ” Tämä auttaa ”, sanoin muka osaaottavan myötätuntoisesti.
Ville hieroi peukalollaan öljyä terskan päälle ja irvisti äänekkäästi ilmaa hampaiden välistä vetäen, kuin korostaakseen kivuliasta oloaan. Katsoin kuinka öljystä kiiltävä kalu heräsi eloon ja alkoi saada lisää pituutta. Kaadoin lisää öljyä, ylimääräisen öljyn valuessa keittiön lattialle.
- ” No tämähän helpottaa ” Ville sopersi hymyillen hampaat irvessä, katsellen omaa jäykistynyttä kaluaan, joka alkoi jo uhkaavasti sojottaa karvaista napaa kohti.

Katsoin Villeä silmiin saadakseni selville mitä mies tilanteesta ajattelee, mutta en saanut katsekontaktia. Villen kädet olivat rennosti lanteita vasten, kalun sojottaessa puoliseisokissa eteenpäin. Ojensin käteni ja asetin sormet varovasti miehen kalun ympärille, hitaasti ja varovasti terskaa pyöritellen, samalla Villen silmiin tuijottaen. Ville tuijotti ilmeettömänä ikkunaa, eikä reagoinut kosketukseeni mitenkään. Olin pakahtua kauhusta ja tarkkailin Villen kehon liikkeitä väistääkseni mahdollisen nyrkin iskun, jos sellainen olisi tulossa kohti.

Jatkoin Villen kalun sormeilua ja herkeämätöntä ilmeiden tutkiskelua. Olin jopa harmistunut hänen ilmeettömyydestä. Yritin tulkita kasvoista inhoa tai kauhua, mutta Villen katse pysyi kiinni kaukaisuudessa, eikä kehokaan reagoinut millään tavalla käteni puuhasteluun kalun ympärillä. Puristin nyrkilläni vartta ja annoin kämmenen liukua pitkin vedoin öljyisen kalun päällä, tietoisena liikkeen provosoivasta merkityksestä. Ei mitään reagointia.

- ” Tuntuuko paremmalta?” kysyin uteliaana ja siirryin aivan Villen viereen, etumukseni koskettaessa miehen lonkkaa.
- ” Ei paha ” Villen vastaus tuli hiljaa, lähes nöyrästi. Miehen katse oli nauliintunut omaan jalkoväliin tuijottamaan käteni liikettä, ilmeen pysyessä tulkitsemattomana.
Yritin miettiä jotain kepeää sanottavaa, mutta en keksinyt mitään tilanteeseen sopivaa, joten purskahdin jännittyneeseen nauruun. Ville nosti päänsä ja katsoi minuun kysyvästi, kulmakarvat korkealla ja suu mutrussa. Humalaiset silmät tapittivat omiini, räpytellen hämmentyneenä tilanteesta. Vilkuilin katsetta vältelläkseni keittiön pöytälevyä, nolona Villen kysyvästä ilmeestä. Samalla tunsin Villen käden lantiollani. Kosketus oli kevyt ja kaverillinen.
- ” Ei se mitään haittaa ” Ville kuiskasi katsoen samalla silmiini, ummistaen silmät puoliksi kiinni, kuin miettiäkseen miltä hänestä tuntuu.
Käsi lantiollani liukui pakaroiden päälle ja veti etumustani voimakkaammin miehen lantiota vasten. Oma kaluni paisui täyteen seisokkiin ja vedin sormella pyyhkeen taitoksen pois selästäni ja annoin pyyhkeen valahtaa lattialle.

Halusin epätoivoisesti pienen ajatustauon ja käännyin jääkaapille ottaakseni uudet oluet. Kuulin kuinka Ville ähelsi itsensä tiskipöydälle istumaan. Nostin olutpullot pöydälle ja kumarruin nostamaan pyyhkeeni lattialta, kun Ville totesi,
- ”Sullahan on iso kuin hevosella, mitä sun muijas tosta tykkää?”.
- ”Ai jaa, no kokeile niin tiedät ” Vastasin yllättyneenä Villen mielenkiinnosta.

Nostin pyyhkeen tiskipöydälle ja jäin seisomaan aivan Villen haarojen väliin, kaluni sojottaessa tiskipöydän kulman yli, miltei kiinni Villen karvaisissa palleissa.
- ”Mnjaahas, aikas miehen kullihan se siinä” Ville vitsaili s-kirjainta suhauttaen ja tarttui molemmilla käsillään minua vyötäisiltä kiinni, vetäen minut aivan eteensä. Ville tapitti minua puoliavoimilla silmillään, räpytellen luomiaan hitaasti ja viettelevästi, ilmehtien kasvoillaan viatonta ja avutonta.
- ” Mitäs seuraavaksi pannaan ” Ville kysyi uteliaana ja jatkoi silmiini tapittamista.
- ” En tiedä, haluaisitko kokeilla ”, sain vastatuksi ympäripyöreästi, vaikka happi tuntui loppuvan keuhkoistani ja sanat jäivät kurkkuuni.

Ville siirsi toisen kätensä pääni taakse ja veti päätäni eteenpäin. Ummistin silmäni ja tunsin kuinka miehen huulet painautuivat huulteni sivuun kuin pusuna, mutta käänsin päätäni suudellakseni Villeä kunnolla ja tunsin kuinka hänen kielensä vastasi omaani. Villen suu maistui oluen vaahdolle ja tuntui viileältä. Lopulta, pitkän himokkaan suudelman jälkeen tartuin Villen käsiin ja irrotin ne niskastani saadakseni hengitettyä vapaammin. Annoin pääni vaipua Villen pään viereen, miehen koskettaessa kielellään korvaani. Koko tilanne sai sydämeni sykkimään hullun lailla ja humalani tuntui haihtuvan. Myös järki alkoi painaa selkeitä ajatuksia päähäni; mitä sä hullu olet tekemässä, sehän on työkaverisi ja kertoo kaikille sinun olevan homo.

Pudistelin ajatuksissani päätäni ja mumisin itsekseni kun tunsin Villen kädet pääni ympärillä. Kädet ohjasivat päätäni kohti miehen jalkoväliä, päättäväisesti ja voimakkaasti. Poskeni osui pystyssä sojottavan kalun terskaan ja otsani miehen alavatsaan, pysäyttäen pääni liikkeen. Kädet pitivät päätäni paikoillaan, kuin odottaen seuraavaa rohkeuden aaltoa, kunnes ote alkoi hellittää ja sain vedettyä päätäni hieman etäämmälle.
- ” Ime nyt ” Ville kuiskasi käheästi, haroen päätäni takaisin jalkoväliinsä.
- ” Ime suullas, sitähän sä haluat?” Villen ääni oli humaltunut ja käskevä.

Vedin kaljapullosta pitkän kulauksen ja työnsin pullon liukumaan pitkin tiskipöytää, toisen käteni valuessa pitkin Villen rintaa, tunnustellen jokaista lihasta matkalla alaspäin. Terska maistui ruokaöljyltä ja kieleni sai kalun pomppimaan suussani kuin varsan kevätlaitumella. Villen kädet puristivat päätäni, yrittäen saada pääni liukumaan syvemmälle. Hapuilin käsilläni tukea tiskipöydän kulmasta ja aloitin pumppaamisen otsani liukuessa vasten Villen karvaista vatsaa. Kalu liukui suussani edestakaisin ja yritin saada sen pysymään huulieni välissä. Käteni alkoivat jo puutua, kunnes Ville alkoi huohottaa äänekkäästi ja lantio keinui villisti vatkaten.
- ” Vittu, multa tulee, saatana” Ville ähkyi kiimoissaan, ” Ime vittu lujempaa”.

Villen ensimmäinen mälli tuli suuhuni ja seuraavat kasvoilleni. Maku nielussani etoi, mutta jatkoin kiimaisena imemistä.
- ”Ei saatana” Ville tuhahti tylysti ja sanoja pitkittäen, pallea kiivaasti kohoillen.
Nousin ylös ja hapuilin pyyhettäni pöydältä. Tunsin miten miehisyyteni rippeet valuivat poskiltani pitkin kaulaa ja kuivasin kasvojani pyyhkeellä. Ville häipyi keittiöstä mitään muuta sanomatta ja jäin nojaamaan typertyneenä vasten tiskipöytää. Häpeä ja katumus iskivät mieleeni ja tunne sai kasvoni kuumottamaan, ”Vittu miten tyhmä mä oon”, suhisin puoliääneen.

Villen makuuhuoneen ovi oli kiinni kun menin suihkuun. Kuuma suihku sai minut hieman paremmalle tuulelle, mutta orastava krapula alkoi jyskyttää ohimoita. Heitin oman tahmaisen pyyhkeeni lattialle ja kuivasin itseni jonkun toisen pyyhkeellä, inhoten jokaista kuivausliikettä – toisen miehen pyyhkeellä! Suihkusta suunnistin suoraan omaan huoneeseeni ja potkaisin vaatemyttyni vihaisesti nurkkaan. Pimeässä maatessani todellisuus alkoi vallata ajatukseni ja sadattelin mielessäni omaa tyhmyyttäni. ”Tämä ei jää tähän”, mietin ajatellen seuraavaa viikkoa ja Villen halveksuntaa, mahdollisesti muidenkin. Vitutti niin armottomasti.

Torkuin unen ja valveillaolon rajalla. Kerrostalon äänet kantautuivat vaimeasi korviini, samoin ulkona liikkuvien autojen kiihdytykset. Hartiani olivat kipeät ja ohimoita pakotti, ” perkeleen krapulakin”, mietin silmät ummessa ja kuuntelin janoisena vesihanan suhinaa jostain kaukaa. Muistin jättäneen kaljapullon yöpöydälle ennen suihkuun menoa ja kurottauduin pulloa kohti. Ottaessani huikkaa pullosta huomasin Villen seisovan pimeän huoneeni kynnyksellä.
- ” Tota, mitä vittuu oikein tapahtui” Ville kysyi arasti, nostaen kahta pulloa käsissään, kuin tarjotakseen niitä kynnykseltä. Nojasin sängyn päätyyn puolittain istuen ja Ville istuutui viereeni sängylle. Katselin pimeässä istuvaa hahmoa ja mieleni teki kirota koko äijä helvettiin.
- ”Mä oon pahoillani ”, sanoin vaisusti, ”meni vähän överiksi”.
- ”Ei se mitään, se oli vaan semmoinen juttu” Ville sanoi hiljaa leuka rintaan painuneena ja nosti pulloja käsissään kuin skoolatakseen.
Ojensin käteni ottaakseni pullon. Kossua, irvistin tunnistaessa maun huikan jälkeen. Ville asetti toisen pullon lattialle ja käpertyi viereeni selkä minuun päin, aivan sängyn reunalle. Olin aivan hämilläni, enkä tiennyt miten reagoida tilanteeseen. Otin vielä muutaman huikan ja tunsin miten viina suhisi korvissani.
- ” Halusitko sä sitä”, rohkenin viimein kysyä, monen minuutin hiljaisuuden jälkeen.
- ”Hmmmm, joo, ja ehkä muutakin” Villen ääni kuulosti rauhalliselta ja kysyvältä..
Ähelsin itseni Villen selän taakse ja siirsin toisen käteni hänen kylkensä yli, painaen nenäni kiinni hänen niskakuoppaan. Ville huokaisi syvään, puristaen kättäni rintaansa vasten, tyytyväisenä anteeksiannostani.

Terveisiä Villelle, tiedät kyllä keneltä!

71

43744

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Asentajan perjantai

   Heräsin ikkunasta tulvivaan valoon ja krapulaiseen olotilaani. Ville nukkui sikeää unta vieressäni, käsi rennosti päänsä alla, suu raukeasti raollaan. Enää ei eilinen mieltäni vaivannut, mutta silti tunsin oloni epävarmaksi. Halusin jotain, mutta en osannut pukea sitä järkeväksi ajatukseksi. Selvin päin Villen läheisyys oudoksutti ja tuntui vieraalta, mutta miehekkäältä.

   Tunsin miehen lämpimän kehon vierelläni peiton alla ja tuntemus kiehtoi minut uteliaaksi. Liikutin kättäni lämpimällä iholla, rintakarvoja haroen ja vatsalihasten pehmeistä kummuista nauttien. Käteni jatkoi uteliaana matkaa alaspäin, pysähtyen jännittyneenä alushousujen resorin kohdalle - kuin valtakunnan rajalle, josta ei ilman lupaa mennä ylitse. Käden tuntoaistit välittivät mielenkiintoista informaatiota aivojen mielihyväkeskukseen, ihon lämpötilasta, lihasten muodoista, karvoituksesta ja alushousujen pidättelemästä jäykistyneestä miehisyydestä.

   Silmäni tuijottivat Villen kasvoja. Mies nukkui edelleen syvään hengittäen. Kasvoilla oli levollinen ja raukea ilme, kuin viattomalla nuorukaisella. Annoin kädelleni luvan jatkaa tutkimusmatkaa miehen keholla kunnes Villen kasvoilla näkyi muutoksia. Pieni hymy ilmestyi huulille ja parransängen peittämän posken hymykuopat syvenivät – onko mies jo hereillä? Hymy huulilla syveni ja pian toinen silmä raottui uteliaana, tutkien silmiäni ja kasvojani. Hymy pysyi huulilla, siispä kaikki hyvin, mietin rohkeana.

   Ville käännähti mitään sanomatta kyljelleen eteeni silmät ummessa ja edelleen raukeasti hymyillen, paljastaen kauniin valkoisen hammasrivistönsä. Käsi nousi lantiolleni, hyväillen lantioni lihaksia ja reittä. Miehen lämmin kämmen tuntui hellältä ja mukavalta – kuin parhaan ystävän vilpitön kosketus.

   Uniset silmät liikkuivat seuraten katsettani ja tutkivat uteliaana ilmettäni. Käsi lanteillani nousi niskaani ja veti päätäni lähemmäksi miehen kasvoja. Villen huulet ottivat alahuuleni lempeään otteeseen, kasvojen painautuessa omiini. Veri kiehui sisälläni ja halusin jokaista solua myöten päästä lähemmäksi, syvemmälle ja sulaa osaksi miehen kehoa. Annoin tunteilleni vallan ja vastasin suudelmaan kiihkon täyttäessä ajatukseni – ja veren paisuvaiseni. Ville tunsi kovenevan kaluni ja ohjasi sen kädellään haaroihinsa, kuumankosteiden karvaisten palliensa alle, lihaksikkaiden reisien puristeltavaksi. Puristin itseäni liki miehen kehoa ja Ville vastasi samalla mitalla takaisin, puristaen päätäni syvempään kielisuudelmaan ja pakaroista etumustani syvemmälle omaan jalkoväliinsä.

   Tuo kahden naimisissa olevan miehen kiihko toisiinsa, kehon sekä mielen rajat ylittävä ystävyys jatkui lähes kolme vuotta ja kuihtui lopulta muuttuneisiin olosuhteisiin ja etäisyyteen kotipaikkakuntiemme välillä. Tänä päivänäkin, lähes 7 vuoden ikuisuudelta tuntuvan ajanjakson jälkeen, tunnen Villen täyteläiset huulet omillani ja karhean parransängen poskellani. Ajattelen kaihoisasti sitä vilpitöntä ystävyyttä jonka avulla jaksoin hyväksyä itseni sellaisena kuin olen – erilaisena, mutta silti perhettäni rakastavana miehisenä miehenä.

   • vieras bi

    Mielettömän upea tarina :) koskettava suorastaan, jos kiinnostaa joskus kirjoittaa jatkoa niin suosittelen lämpimästi!


   • ettanx

    Jesh, kunnon stoori


   • Äijäff

    Superia, tän tahtois kokea itsekin!!!


   • Joonatan Wa

    ...


   • Seppo

    Tosi hyvä tarina


   • TTAu

    Makee tarina


   • TTAu

    Makee tarina


   • TTAu

    Makee tarina


  • Asentajan perjantai

   Kului useita viikkoja ennen kuin tapasin Villen uudelleen. Oli uskomattoman kuuma kesäkuun alkupuoli ja olin komennuksella Kotkassa, jonne Ville saapui avustaakseen työni loppuun. Ville tuli torstai-aamuna, jolloin lämpötila hipoi hellerajaa ja edessä oli tuskaisen kuuma viimeinen työpäivä.

   Saimme työmme loppuun illansuussa ja lähdimme hikisinä ajamaan kohti hotellia. Auto oli kuin kuuma pätsi ja ohittaessamme meren rannalla sijaitsevan pienen hiekkarannan, päätimme yksissä tuumin mennä uimaan virkistymään. Ranta oli tyhjä joten heitimme vaatteet rannalle ja syöksyimme ilkosillamme veteen. Vesi viilensi mukavasti hikistä oloamme ja aikamme vedessä porskuteltuamme nousimme kuivailemaan itseämme hikisillä t-paidoilla.

   Nostelin vaatteitani pakettiauton penkille kun Ville painautui alastomana selkääni vasten. Hätkähdin ja katsoin paniikissa ympärilleni. Paikka oli suojaisa ja auto peitti muulta liikenteeltä, eikä tiellä näkynyt muita liikkujia. Villen käsi hamusi jalkoväliäni ja tunsin miehen jäykistyneen kalun pakaroillani. Karhea käsi hieroi alavatsaani, toisen käden puristellessa pallejani. Nautin tunteesta silmät suljettuna ja painoin paljaan takapuoleni miehen syliin.

   Suutelimme ahnaasti, kuin kauan erossa olleet nuoret rakastavaiset. Kaipaamani hetki oli tullut ja sain vihdoin tuntea Villen kosketuksen. Huuleni liukuivat pitkin miehen kaulaa ja halusin hukuttautua miehen rintakarvoihin. Ville katsoi silmiini veikeästi ja kuiskasi käheästi korvaani ” Olisin soittanut sulle viikonloppuna, mutta sain tämän keikan alkuviikosta – arvaa odotinko tätä”.

   Ville laskeutui polvilleen eteeni ja leikitteli kielellään vatsakarvoillani, näykki huulillaan reisieni sisäpintaa ja palleja. Huulet liukuivat pitkin kaluni vartta, hipaisten välillä terskan herkkiä kohtia, hävitäkseen taas pallieni juureen. Kaluni törrötti täydessä pituudessaan, terska kiihkosta paisuneena. Huomasin miten Ville mittaili kaluani silmillään, kuin epäröiden sen mahtuvan suuhunsa. Kieli tuli tiukkana ja liukkaana pitkin kaluni alapintaa ja lämmin suu haukkasi terskan lämpimään imuun.
   Huohotin aivan villinä ja kuumissani, lähellä laukeamista. Käteni haroivat Villen märkää päätä ja katselin miehen ruskettunutta leveää selkää ja valkoisia pakaroita. Halusin ajan pysähtyvän ja olla vain tässä hetkessä, kunnes havahduin ohi kiitävän auton ääneen ja avasin silmäni.

   -   ” Jatketaanko matkaa?” Ville kysyi alhaalta jalkovälistäni, kulmakarvojensa alta vilkuillen.
   -   ” Joo, mennään. Täällä joku voi nähdä” Vastasin vaimeasti, pettyneenä tilanteen raukeamisesta.

   Hotellin vastaanoton tyttö katseli kiinnostuneena olemustamme kun marssimme peräkanaa tiskille hakemaan avaimia. Kaluni seisoi puolikovana ja näkyi taatusti housuistani, hikinen ja märkä t-paita oli liimautunut ihooni ja tunsin naamani punottavan muustakin kuin auringosta. Villen saatua huoneen jatkoimme portaikon kautta kerrokseemme ja huoneisiimme suihkuun. Olin vielä suihkussa kun oveeni koputettiin ja vedin pyyhkeen jalkovälini suojaksi avatakseni oven. Ville marssi sisään kossupullo kädessään, pelkät sortsit jalassaan, yläkroppa paljaana ja iho märkänä pikaisen suihkun jäljiltä.

   Jäimme suutelemaan kylpyhuoneen oviaukkoon. Villen kieli leikitteli kieleni kanssa ja pusersimme toisiamme rajulla halauksella. Kossu upposi kurkkumme suoraan pullon suusta ja irvistelimme molemmat viinan raakaa makua. Kossun raikastama suu tuntui kiihottavan kuumalta ja imin miehen karheaa kieltä nieluuni. Käteni liukuivat pitkin kosteaa selkää ja märkää päätä, puristaen miestä lähemmäksi itseäni. Lämpimän ihon tunne ja läheisyys huumasi minut täysin ja annoin Villen työntää itseni sängylle, alastomana ja halukkaana kokemaan kaiken mitä kuvitella saatoin.

   Villen kädet pitivät lanteeni koholla ja jäin sängylle kontalleni. Karheat kädet tunnustelivat jalkoväliäni ja persevakoa, peukaloiden levittäessä pakaroita levälleen. Tunsin Villen kuuman hengityksen vaossani ja kieli leikitteli pakaravaon karvoilla, liukastaen syljellä kaiken. Hengitykseni salpaantui ja vatsalihakseni supistelivat kun sormi sujahti sisälleni, aiheuttaen oudon sähköisen tunteen päässäni ja villin kiihkeän halun saada Ville sisälleni. Sormi pyöri perseessäni liukastaen kaiken valmiiksi seuraavaa koetusta varten.

   Terska työntyi sisääni ensin hitaasti, sitten voimakkaammin ja syvemmälle. Kipu viilsi takaraivossa ja perseessä, mutta vedin vain syvään henkeä ja yritin torjua kivun ja häpeän tunnetta. Kipu oli sietämätön ja yritin irrottautua Villen otteesta oikaisemalla itseni mahalleni sängylle. Villen keho painui päälleni, lukiten reisillään lantioni ja käsillään yläkroppani sekä pääni liikkumattomaksi. Mies hieroi parransänkisellä leualla niskaani ja tunsin miehen kovan kalun syvällä sisälläni, hitaasti edestakaisin liikkuen. Kipu väistyi ja tunne miehestä sisälläni sai kiihkoni kasvamaan. Silmät ummessa näin mielessäni kalun liikkeet ja Villen nautinnollisen ilmeen.

   Kohottauduin vaativien käsien ohjaamana takaisin kontalleni ja löysin Villen lantion rytmin, vastaten liikkeisiin pakarat täristen. Miehen kivikova kalu hieroi sisuksiani ja koko kroppani värisi miehen työntöjen rytmissä, saaden oman kaluni heilumaan liikkeiden mukaisesi. Yritin parhaani mukaan rentoutua ja nauttia tunteesta, kietoa perseen lihakset miehen kalun ympärille tiukaksi ja halukkaaksi lihaksi ja vastata miehen kasvavaan, vaativaan kiihkoon. Villen hengitys kiihtyi ja mies alkoi äännähdellä nautinnollisesti, lantion saadessa uutta rytmiä ja työntöjen voiman kasvaessa lähes mielipuolisiksi. Pidin käsilläni tukevasti itseäni paikoillani ja supistin lihaksiani niin voimakkaasti kuin pystyin. Villen lantio läiski äänekkäästi vasten pakaroitani ja miehen matala murina tuntui musiikilta korvissani.

   Voimani olivat ehtymässä ja tunsin miten jalkani vapisivat. Ville painoi minut mahalleni ja käänsi käsillään päätäni suudellakseen huuliani. Nautin tilanteesta silmät ummessa, parransängen raapiessa poskiani ja kuuman hengityksen tunne kasvoillani. Nostelin pakaroitani saadakseni Villen kalun liikkumaan syvällä sisälläni, tunnustellen lihaksillani kalun kokoa ja muotoa. Häpeän tunne oli vaihtunut kokonaan ennen kokemattomaan tunteeseen, miehekkääseen yhteyteen toiseen mieheen

   Oma haluni oli kasvanut uskomattomaksi, koko alavatsan täyttäväksi tunteeksi ja odotti purkautumistaan. Pallini tuntuivat raskaaksi turvonneilta ja kaluni painavalta, olin aivan lähellä räjähdystä. Ville ynisi hekumansa huipulla ja käänsi meidät molemmat ympäri selälleen, jääden itse alleni. Haukoin ilmaa kuin kala kuivalla maalla, pakaroitteni likistyessä painostani ja kalun upotessa vieläkin syvemmälle sisälleni. Nostelin lannettani saadakseni liikkeen jatkumaan ja Villen käsi alkoi vedellä kaluani pitkin vedoin, rajusti ja voimakkaasti. Miehen laukeamisen ääni kuulosti huudolta korvani juuressa ja tunsin oman kaluni lennättävän siemennesteet pitkässä kaaressa rinnuksilleni. Silmäni säkenöivät ja tunsin olevani osa Villen kehoa, välittäen miehen nesteet lävitseni. Voimakkaat, kouristuksen omaiset nytkähdykseni lennättivät lisää miehistä nestettä vatsalleni Villen käden levittäessä sitä kaikkialle keholleni, vatsakarvoihin ja rintaan.

   Olin aivan uupunut ja pysyin vaivoin tolkuissani. Villen käsi puristi pallejani ja läiski kalulla vatsaani. Jäin onnesta typertyneenä kyljelleni makaamaan Villen noustua suihkuun. Kalun tunne perseessäni säilyi ja koko alaruumiini väreili edelleen orgasmin pauloissa.

   -   ” Pane ittes kuntoon – lähdetään terassille bisselle, mä käyn vaihtaa kuteet” Ville virkkoi shortsejaan jalkaansa kiskoen.
   -   ” Jaa, ai jaa niinku terassille” Vastasin onneni huipulta, miettien katseliko Ville persettäni, ja jos katseli, millä ilmeellä. En uskaltanut kääntää päätäni katsoakseni, vaan hautasin päätäni syvemmälle tyynyn alle.
   -   ” Mä tuun kohta hakeen sut”, Villen ääni kuului ovelta, ” viisi minuuttia about”.

   Tunnustelin itseäni. Koko kehoni oli tahmea ja lihakset aivan turtana. Nousin sängyn laidalle istumaan ja huomasin jalkojeni edelleen tärisevän. Kohottauduin varovasti ylös kokeillen jalkojeni kantavuutta. ” Terassille?, mihin vitun terassille nyt pitää päästä”, sadattelin Villen ideaa mielessäni ja tepsuttelin varovaisin liikkein kylpyhuoneeseen. Sain juuri rintani ja vatsani siivottua märällä pyyhkeellä kun oveen koputettiin.

   -   ” Täh, etkö sä olekkaan valmis, mennään jo!” Ville komensi katsellen alastonta kroppaani.
   -   ” Joo joo, olen valmis” Tuhahdin närkästyneenä Villen äänensävystä.

   Kiskoin farkut jalkaani ilman kalsareita ja tungin turvonneen kaluni vasempaan lahkeeseen, karkean kankaan sattuessa terskaan perkeleesti. Nappasin puhtaan t-paidan päälleni ja haalin lompakot ja muut tarpeelliset tavarat takataskuuni. Hotellin käytävällä kauhu iski tajuntaani ja halusin kääntyä takaisin saadakseni kunnollisen suihkun. Ville huomasi epäröintini ja työnsi minut portaikkoon.

   -   ” Sä olet ihan freeshi” Ville nauroi vatsa hytkyen ja silmät ilkikurisesti vilkkuen.
   -   ” Joo, siltä tuntuu – tosi raikkaalta, vittu! Mikä saatanan kiire sulla on johonkin terassille?” Puhisin hien pukatessa otsalle ja vitutuksen kasvaessa sisälläni.

   Marssin Villen perässä jalkakäytävällä. Perse tuntui turtuneelta ja pakarat spermasta liukkaalta. Jalkani olivat edelleen huterat ja tutisevat. Katselin kävellessä Villen tiukkojen farkkujen peittämää persettä ja haudoin mielessäni kostoa. ” Odotas kun sun vuoro koittaa”, naureskelin mielessäni harppoessamme terassille. Kävin vessassa siistimässä itseäni ja palasin pöytään jo rauhoittuneena. Vedimme bisseä urakalla ja aurinkolasien takaa oli mukavan turvallista tarkkailla ihmisiä. Lämmin kesäilta oli houkutellut terassin täyteen vähäpukeisia naisia. Arvioimme Villen kanssa naisia asteikolla 4-10. Kymppejä ei ollut, mutta yhdeksikköjä oli useita. Villen arvostelukyky oli nousuhumalan johdosta retuperällä ja pudistelin päätäni miehen hekumoiville kommenteille.

   -   ” Katos tota, aikas namu herkkupala ja mitkä rinnat”, Villen kommentoi näkemäänsä.
   -   ” Hei oikeesti, toi saa kansaneläkettä” naureskelin pää rintaa vasten häpeästä.
   -   ” Eikä ole – vai onko, näkö pettää. Pitäiskö käydä ehdottaa jotain” Ville puhisi.
   -   ” Mä en ole koskaan pettänyt vaimoani toisen naisen kanssa”, sanoin Villen ilmettä tarkkaillen. Ja se oli totta.
   -   ” Ai jaa – niinkö? Onko teillä hyvä suhde?” Ville madalsi ääntään ja katsoi minua kysyvästi.
   -   ” Joo, en ole edes yrittänyt koskaan – tai joo, mielessä kyllä mutta en käytännössä” Vastasin vilpittömänä ja rehellisesti.
   -   ” No se on jo jotain”, Ville tapitti silmiini, ” mä taidan olla huono äijä mun vaimolle ja se taitaa tietää sen”.
   -   ” Kuinka niin” kysyin uteliaana miehen äänensävystä.
   -   ” No, se on puhunut erosta ja mun työmatkoista, jatkuvasta poissa olosta ja mun halusta kasvattaa lapsia ja silleen” Ville vastasi käsiensä lomasta, käsien hieroessa kasvoja.
   -   ” Oletko sä jäänyt kiinni pettämisestä” Utelin lisää.
   -   ” Joo, itse asiassa pari kertaa jo ja itseänikin vituttaa salata tollaset asiat – lasten takia se kai haluaa jatkaa, mun törttöilystä huolimatta”.

   Olin yllättynyt Villen tilanteesta, luulin heidän avioliiton olevan kunnossa. Joskin olin jo aiemmin pannut merkille Villen kiinnostuksen vieraisiin naisiin ravintolailtojemme yhteydessä. Ville oli usein se joka saapui töihin muualta kuin majapaikasta. Ja sen huomasin nytkin. Terassille saapui kaksi naista toisiaan tukien ja kovaäänisesti kikattaen. Villen jutustelu loppui naisten saapumiseen ja miehen vaistot heräsivät – pukki mikä pukki.

   Naiset eksyivät pöytäämme ja teimme illan aikana tuttavuutta oikein urakalla. Tuoppipinot kasvoivat ja jossain vaiheessa lähdimme kaikki neljä samaa reittiä hotellimme suuntaan. Ville häipyi hotelliin uuden tyttöystävänsä kanssa, mutta minä jäin toisen kaunottaren kanssa juttelemaan kadulle. Lopulta totesin väsymykseni liian suureksi ja ilmoitin meneväni nukkumaan. Sain pusun ja kännykkänumeron kiitokseksi ja mietin, olinko naisen mielestä kännini takia kyvytön vai haisinko vanhalle huoralle kun yöpaikka ei kelvannut. No, parempi niin, mietin mielessäni.

   Heittäydyin alastomana sängylle ja alkuilta palautui mieleeni. Tunsin mielessäni Villen tuoksun lakanoilla, miehen siemennesteen kirpeän tuoksun. Supistin pakaroitani ajatellen sisälläni olevia Villen nesteitä ja muistikuvaa kalun tunteesta sisälläni. Levitin jalkojani nautinnollisesti ja hautasin pääni tyynyyn, puristaen tyynyä kuin Villeä. Halusin Villen uudestaan sisääni, vierelleni yöksi ja halattavaksi. Haaveilin tutkivani miehen kehoa ja halusin nähdä Villen ilmeen nautinnon huipulla, nautinnon jonka minä miehenä antaisin. Käteni tunsivat kuivuneen sperman pakaroillani ja edelleen halukkaan kostean reiän. Pakahduin halusta saada Ville päälleni.

   Kännykän piippaus havahdutti minut unelmistani. Katsoin viestin silmät puoliummessa.

   ”Moi – tulkaa mun huoneeseen” – lähettäjä Ville

   -   ” Ketkä me”, mietin kunnes tajusin Villen tarkoittavan seuraani jäänyttä naista, ” No just!”.

   Vedin jalkaani pelkät kalsarit ja kurkistin, ettei käytävällä ollut ketään. Villen huoneesta kantautui musiikkia ja ovea avaamaan läpsytteli joku paljain jaloin. Ville aukaisi oven ja pyysi sisään. Tyttö tanssi lanteet keinuen telkkarin edessä, pienet sirot pikkuhousut jalassaan, kauniita pieniä rintoja käsillään kohotellen. Ville asettui tytön taakse ja keinui tytön lanteiden tahdissa, käsillään lantiota tukien.

   -   ” Missä Kirsi?” Tyttö kysyi uteliaana, katsellen pelkkien kalsareiden peittämää vartaloani.
   -   ” Ehti lähteä jo” Vastasin muka murheellisena, katsellen uteliaana pariskunnan kiihkeää tanssia.
   -   ” No voi harmi” Tyttö tuhahti silmiään räpytellen ja näytti kutsuvasti sormellaan tulla mukaan tanssiin.

   Katsoin tyttöä tarkemmin. Olin jo illan aikana pannut merkille vartalon kauniit kaaret ja runsaat muodot, hoikat sääret ja nätin pyöreän pepun. Alastomana tyttö näytti uskomattoman kauniilta ja haluttavalta. Astuin rohkeasti tytön eteen ja nostin kädet hänen kaulalle. Villen ilmehti silmät puoliummessa tytön takana, huulet nautinnollisesti raollaan. Tytön kädet painuivat lanteilleni ja tunsin miten paisuvaiseni reagoi mielihyvästä, tytön siirtyessä aivan etumustani vasten.

   Ajattelin tilannetta ja päätin jatkaa hamaan tulevaisuuteen saakka, vaikka vaimoni pettäminen kirvelikin mieltäni. Tyttö kiskoi kalsarini alas ja tuijotti kaluani silmät suurina, ilmeisen tyytyväisenä näkemäänsä. Siirryimme kaikki sängylle, Ville selälleen ja tyttö kontalleen hänen päällensä, näykkimään ja leikkimään kielellä Villen kroppaa. Tuijotin edessäni avautuvaa näkyä haltioissani ja kiimoissani. Tytön pyöreä takapuoli keinui edessäni, paljastaen kaikki intiimit paikat suoraan silmieni eteen. Käteni hyväilivät pakaroita ja sukelsin kieli leveänä tutkimaan tytön salaisia paikkoja. Tyttö imi Villen kalua ja nautti kieleni työskentelystä märkänä odotuksesta. Annoin kaluni upota liukkaiden häpyhuulten väliin, nautinnollisen hitaasti ja maltillisesti. Tyttö puski itseään lanteitani kohti ja värisi onnesta.

   Tunsin huippuni lähestyvän liian nopeasti. Vedin kaluni pois tytön ihanasta pillusta ja ohjasin törröttävät häpyhuulet kohti Villen sojottavaa kalua. Asettauduin hajareisin tytön taakse ja lukitsin tytön tiukkaan syleilyyn, kädet rintoja puristellen. Tyttö ratsasti kanssani Villen päällä kaluni hingatessa pakaroilla ja kuumassa jalkovälissä. Tunsin Villen pallit terskaani vasten ja nautin liikkeen tuomasta hankauksesta. Tyttö laukesi päätään pyöritellen, tukien itseään vasten kehoani. Annoin itseni purkautua vapautuneesti kuumaan sekamelskaan, Villen palleille ja tytön pakaroille.

   Villen kasvot olivat kiihkosta pyöreät. Otsan voimakkaat juonteet näkyivät selvästi kulmakarvojen noustessa ylös, silmien tuijottaessa hypnoottisina tytön vartaloa. Törröttävät huulet värisivät kiihkeän hengityksen tahdissa ja hymy karehti miehen kasvoilla, nautinnon kasvaessa ja huipun lähestyessä. Tyttö nosteli takapuoltaan villisti ja Villen lantio vatkasi allamme. Miehen yläkroppa nousi nykien ylöspäin käsien varaan Villen lauetessa tytön sisään. Tyttö sai toisen orgasmin ja ojentui Villen päälle onnesta kiljahdellen. Käteni tutki ihastuneena lihan sekamelskaa, tytön turvonneita häpyhuulia ja niiden välissä törröttävää kovaa kalua. Kaikki paikat olivat kiihottavan tahmeina ja liukkaina. Nuolin kieli leveänä kaikkea edessäni, ihastuneena kiiman eri makuisista vivahteista. Tyttö nosti takapuoltaan ja Villen puolikova kalu liukui ulos tytön sisältä. Ohjasin tahmean kalun suuhuni ja tunsin miten kalu sykki kieleni tiukassa otteessa, nenäni liukuessa pitkin tytön kosteaa vakoa.

   Tyttö hymyili minulle pukiessaan vaatteet yllensä. Ville kuorsasi vieressäni selällään. Suutelin tyttöä hyvästiksi ja tyttö haroi hiuksiani tyytyväisenä saamastaan käsittelystä. Tytön mentyä oikaisin itseni Villen viereen ja torkahdin hetkeksi. Heräsin kun Ville kömpi suihkusta takaisin sänkyyn. Tuijotimme toisiamme puhumattomina, kasvot vastatusten.

   -   ” Ihana tyttö” Ville kuiskasi hiljaa, kossulta tuoksuvan hengityksen säestyksellä.
   -   ” Hmmm, uummm” päästin suustani nautinnollisesti.

   Villen huulet antoivat lempeän pusun poskelleni ja ummistin silmäni tyytyväisenä. Näin mielessäni miehen ilmeen laukeamisen hetkellä, nautinnolliset kasvonpiirteet ja huulten asennon. Rohkaisin mieleni ja työnsin Villen selälleen. Annoin kieleni tutkia miehen vartaloa ja silmäilin kiinnostuneena lihasten muotoja. Ville makasi raukeana allani, kädet pään takana ja silmät hieman raollaan. Aloitin tutkimusmatkani miehen nänniltä ja ihastelin sen muotoa kielelläni. Kainalon kaari kutsui houkuttelevasti, tuuhean kainalokarvoituksen kiiltäessä märkänä. Imin miehen kainalon huumaavaa tuoksua, puhtaan hien ja testosteronin kiihottavaa yhdistelmää, tuoksun ja kainalon muodon piirtyessä muistiini ikuisiksi ajoiksi. Hauiksen koko ja muoto houkutteli kieleni liukumaan pitkin miehen käsivartta. Karvainen vatsa hytkyi kieleni tutkiessa napaa ja lantion lihaksikasta kaarta. Huokailin tyytyväisyyttäni ja näykin huulillani miehen vatsakarvoja Villen kalun sojottaessa terhakkaana vasten kaulaani.

   Katseeni tutki kalua aivan lähietäisyydeltä, terskan kauniita yksityiskohtia, pallien hauskaa pukinpartaa, esinahkaa ja reisien pulleaa sisäpintaa. Nenäni liukui pitkin pehmeää ja sileää terskaa, imien miehen aromia esinahan poimuista. Kosteat huuleni ja karhea kieleni pyöri terskan ympärillä ja vilkuilin Villen kasvojen ilmeitä. Tekikö suuni yhtä hyvää kuin tytön suu? Miehen kasvoille oli palannut tuo tuttu ilme ja tiesin tekeväni oikein. Villen lantio liikkui rauhattomasti ja annoin kalun upota syvälle kurkkuuni miehen syvien huokausten saattelemana.

   Kuuntelin Villen syvää huohotusta ja tyytyväisiä murahduksia. Miehen kädet hyväilivät hellästi päätäni ja kasvojani liikkeeni tahdissa. Villen pää kohosi katsomaan tekojani ja mies veti käsillään minut ylös, suudellakseen intohimoisesti huuliani, kielen tunkeutuessa syvälle suuhuni. Miehen kova kalu tuntui jalkovälissäni vasten palleja ja pakaroita. Villen käsi ohjasi terskaa kohti reikääni ja annoin sen upota varovasti sisälleni, tällä kertaa ilman kipua ja tuskaa. Nousin istumaan Villen reisien päälle ja nostelin lantiotani hitaasti, nauttien kalun paineesta sisälläni, samalla miehen kasvoja tuijottaen.

   Villen kasvoilla oli nauttiva ilme ja miehen silmät tutkivat raukeina silmiäni ja kehoni liikettä, käden runkatessa kaluani helläsi ja varovasti. Hyväilin miehen rintaa ja haroin sormillani rintakarvoja, pakaroiden noustessa ylös alas. Kaluni sykki miehen vatsan ja kämmenen välissä, vatsakarvojen pistellessä terskan alapintaa. Ville purkautui sisälleni hiljaa, syvään huokaisten, lantio voimakkaasti kaarella. Kumarruin suutelemaan miehen huulia ja annoin oman kalun purkautua miehen karvaiselle vatsalle.

   Makasimme pitkän tovin päällekkäin, tiukassa syleilyssä. Suutelin Villen kasvoja onnellisena ja tyydytettynä. Nyt olin saanut kokea kaiken, nähnyt miehen tyytyväisen ilmeen ja tuntenut hekuman sisälläni. Nyt tiesin mitä mies voi tehdä toiselle miehelle ja nautin siitä häpeilemättömästi. Nukuimme sikeästi aamuun saakka tiukasti toisissamme kiinni.

   -   ” Sulla on maailman ihanin perse” Ville heitti ohimennen sängystä noustuamme.

   Vedin kalsareita jalkaani ja tunsin miten naamani meni punaiseksi, ei häpeästä vaan mielihyvästä, hyväksymisen tunteesta ja rakkaudesta mieheen.

   Olin kotona ennen vaimoa ja kävin haikeana suihkussa pesemässä Villen hiipuvan tuoksun keholtani. Olin koko perjantai-illan kiinni vaimoni kyljessä ja autoin häntä kaikissa askareissa. Lasten mentyä nukkumaan jäimme sohvalle sylikkäin. Sängyssä painauduin vasten puolisoani ja hukutin hänet suudelmiin. Leena katsoi minua kysyvästi ja uteli hellyyteni syytä. Kohautin olkapäitäni ja sanoin ikävöineeni häntä reissullani ja olevani liikaa pois kotoa. Vaimoni hyrisi tyytyväisenä ja kertoi ikävöivän minua öisin vierelleen. Rakastelimme hellästi ja hitaasti, nauttien toistemme läheisyydestä. Rakastin vaimoani ja kerroin sen hänelle hiljaa kuiskaten. Nukuimme pitkästä aikaa sylikkäin koko yön ja pitkitimme aamulla ylösnousua hellien toisiamme.

   Seuraavana yönä heräsin ja kuuntelin vaimoni rauhallista hengitystä. Hyväilin hänen olkapäätä ja nuuhkin hiusten ja kaulan ihanan tuttua raikkautta, yövoiteen mietoa naisellista tuoksua ja puhtaiden hiusten tunnetta kasvoillani. Mieleeni palasi torstai-illan tapahtumat ja halusin unohtaa pettäneeni vaimoani vaaleatukkaisen tytön kanssa, en niinkään Villen kanssa. Villen kainalon muodot ja tuoksu palautui mieleeni ja vertailin tuoksuja keskenään. Leena tuoksui turvalliselle rakkaudelle, hellyydelle ja ihanalle, Villen tuoksu oli kirpeän miehekäs ja kiihottava, salaperäinen ja houkutteleva. Leena heräsi sylissäni ja tunsi paisuneen miehisyyteni. Käännyin selälleni Leenan asettuessa päälleni. Suljin silmäni ja annoin mielikuvitukseni laukata, oman salaisuuteni muistikuvilla.

   • +Ami+

    Aah, tahtois kokea samaa, njami. Jos sais duunikaverit lukeen tän stoorin ;)


   • biukmpks

    hmmmm. rytmikästä luettavaa!!

    Miehen laukeamisen ääni kuulosti huudolta korvani juuressa ja tunsin oman kaluni lennättävän siemennesteet pitkässä kaaressa rinnuksilleni. Silmäni säkenöivät ja tunsin olevani osa Villen kehoa, välittäen miehen nesteet lävitseni.

    ...... voiko sen seksikkäämmin kuvata.


   • hätsy

    karvaperseiset äijät nussii toisiaan, ei se ole sen homman alkuperäinen tarkoitus


   • Vielä neitsyt
    +Ami+ kirjoitti:

    Aah, tahtois kokea samaa, njami. Jos sais duunikaverit lukeen tän stoorin ;)

    laita vaan rohkeesti tekstaria tai soita vaikka keskellä yötä,
    asiat on sillai että haaveet täytyy toteuttaa,
    asiat tärkeys järjestykseen,
    kuka on keksinyt moraalin, hyytyköön siihen. Hommaa kortsuja ja
    liukuvoidetta niin kokeillaan.


   • nemb

    oh!


   • kaluni nesteet
    biukmpks kirjoitti:

    hmmmm. rytmikästä luettavaa!!

    Miehen laukeamisen ääni kuulosti huudolta korvani juuressa ja tunsin oman kaluni lennättävän siemennesteet pitkässä kaaressa rinnuksilleni. Silmäni säkenöivät ja tunsin olevani osa Villen kehoa, välittäen miehen nesteet lävitseni.

    ...... voiko sen seksikkäämmin kuvata.

    Miehen haaveet kuulosti huudolta ja tunsin oman kaluni lennättävän korvani pitkässä kaaressa rinnuksilleni. Silmäni hyytyköön siihen. nesteet säkenöivät ja
    liukuvoidetta lennättävän kaluni osa korvani juuressa tuoksui turvalliselle rakkaudelle. Silmäni siemennesteet sylissäni tunsin seksikkäämmin.


   • Cedex

    Awww miehekästä menoa mun makuun. Hyvää luettavaa?


  • Asentajan perjantai

   Juttelin vaimoni kanssa kesälomasta ja kysyin haluaisiko hän tavata Villen ja hänen perheensä. Mökillemme sopi hyvin majoittautumaan ja vaimoni oli iloinen saadessaan tavata työkaverini ja saadessaan seuraa tämän vaimosta. Soitin Villelle ja sovin asiasta.

   Ville saapui perheensä kanssa keskellä parhainta kesää. Nautimme hyvästä ruoasta ja seurasta. Lapset tulivat mainiosti toimeen keskenään ja vaimoni tykkäsi Villen puolisosta kovasti. Teimme Villen kanssa remonttia ja korjaushommia, vaimojen puuhastellessa lasten kanssa tai kokkaillessa herkkuja keittiössä. Erosimme iloisina tapaamisestamme ja sovimme uuden mökkitapaamisen sieniaikaan. Vaimoni oli todella iloinen Villen perheen vierailusta ja kertoi odottavansa innolla sienireissua. Villen vaimo Anne oli mieluisaa seuraa ja Leena oli innostunut uudesta ystävästä.

   Kerroin hieman epäröiden pariskunnan ongelmista ja eropuheista. Vaimoni oli uutisesta todella yllättynyt ja masentunut, Anne ei ollut maininnut asiasta mitään, ei edes vihjaillen. Kävimme omaa liittoamme läpi ja lupasin olla enemmän kotona. Vaimoni antoi luottamuslauseen työmatkoilleni ja uskoi vakuutteluani uskollisuudesta. Valehtelu satutti mieltäni ja halusin unohtaa menneet.

   Elokuussa Ville soitti ja pyysi seurakseen kalaan. Lupasin toki lähteä mukaan ja ajattelin meidän menevän mökillemme. Vaimoni innostui asiasta ja lupasi lähteä mukaan kokiksi. Villen toinen soitto muuttikin asioita, he olivat muuttaneet Annen kanssa erilleen asumaan ja kalapaikka oli Villen kaverin luona Kuusamossa. Vaimoni käski minua menemään mukaan, auttamaan Villeä eroprosessissa ja tukemaan Villeä henkisesti. Katselin myötätuntoista vaimoani ja nieleksin totuuden erosta hiljaa kurkustani alas – eron syypää oli Ville ja vain hän itse.
   Lähdin matkaan hieman vastentahtoisesti ja vaimoni ihmetteli ääneen mielipidettäni.

   -   ” Mies voi puhua tunteistaan helpommin toiselle miehelle, auta kaveriasi” Leena opasti minua myötätuntoisena, Villen surua ajatellen.

   Odottelin miehiä tapaamispaikallamme Joensuussa, jonne oli tarkoitus jättää muut autot ja jatkaa matkaa Villen kaverin maasturilla. Ville saapui lähes samaan aikaan ja menimme huoltoasemalle kahville. Villen kasvoilta näkyi väsymys, mutta muuten miehen silmistä loisti iloinen, vanha tuttu poikamainen pilke. Kyselin kuulumisia uteliaana;

   -   ” Muutin kaksi viikkoa sitten Tampereelle ” Ville virkkoi pullan ja kahvin lomasta, ” naisen luo, erään vanhan tuttuni luokse”.
   -   ” Aha ”
   -   ” Mukava nainen, alle 30-vuotias ” Ville mumisi katsellen epäuskoista katsettani.
   -   ” No mites teidän ero meni ” Kysyin kiinnostuneena kuulemaan loputkin.
   -   ” Riidellessä, haukuin Annen kännipäissäni ja taisin loukata aika pahasti ”
   -   ” Miksi, eikö olisi ollut helpompi erota rauhassa? ” Utelin.
   -   ” Ääh, en tiedä. Anne vaati mua olemaan rehellinen ja mä taisin olla todella rehellinen ”
   -   ” Mitä sä tolla tarkoitat ” Huomasin kauhukseni ajattelevan omaa liittoani.
   -   ” No, kerroin kaikista omista jutuistani totuuden ” Ville mongersi huomatessaan ilmeeni.
   -   ” Kaikestako? ” Nyt olin jo paniikissa.
   -   ” Kun en muista. Olin niin jurrissa ettei kaikesta ole muistikuvaa ”
   -   ” Voi vittu sua ” Tuhahdin epäuskoisena.
   -   ” No ei se Leenalle soita, ole huoleti ” Ville sanoi katsoen tiukasti silmiini.

   Villen kaverin maasturi kurvasi huoltoasemalle. Keräsimme kamppeet ja hyppäsimme kyytiin, matkan jatkuessa kohti pohjoista. Kaverin nimi oli Eki, Villen armeijakaveri ja ystävä jo vuosien takaa. Hiljainen ja mukava mies. Ehkä jopa pelottavan oloinen, vuosia painoja nostellut ja sen näki jokaisesta lihaksesta. Musta tuuhea parta ja runsaat tatuoinnit saivat miehen näyttämään nahkaliiviseltä prätkäjengiläiseltä. Vain otsaliina ja mustat lasit puuttuivat. Istuin takapenkillä ja kuuntelin äijien huulenheittoa, vittuuntuneena Villen sekoilusta kännipäissään. ” Vai vielä eroterapeutiksi Villelle”, mietin hymyillen vaimoni opastusta, ” Just joo, sitähän äijä kaipaa”.

   Huoltoasemalta ostettu mäyräkoira hupeni iloiseen tahtiin ja kevyt humala alkoi nousta päähäni. Katselin takapenkiltä Ekin järeää, tummanpuhuvaa olemusta ja mietin, minkälainen ystävyyssuhde miehillä on, oliko Eki tietoinen Villen rankasta elämästä ja erosta. Miehet tuntuivat olevan hyviä ystäviä keskenään. Ville laski selkänojaansa taaksepäin ja venytteli raukeasti istumisesta puutuneita jäseniään. Tutkailin penkkien välistä Ekin kasvojen profiilia uteliaana ja yritin kuvitella, minkälainen mies on humalapäissään – riidanhakuinen ja aggressiivinen, vai hiljainen ja rauhallinen tarkkailija. En haluaisi joutua riitaan miehen kanssa, voisi tulla kuumat paikat, mietin katsellessani miehen leveää hauista.

   Pysähdyimme pakolliselle kusitauolle ja tankkaamaan auton. Lorottelimme Villen kanssa vierekkäin vessan pisuaarissa.

   -   ” Kiitos muuten viimeisestä, oli kiva mökkireissu. Sulla on mukava perhe ”
   -   ” Kiitos itsellesi, tulihan paikat vihdoin kuntoon. Harmi kun erositte, Leena tykkäsi vaimostasi tosi paljon, ja jäi oikeasti odottamaan sitä sienireissua ”, totesin vetoketjun kanssa äheltäessäni.
   -   ” Sulla on mukava vaimo, tosi mukava ” Ville virkkoi ja katsoi silmiini.
   -   ” Niin sullakin ”, totesin piikikkäästi.
   -   ” Jep, jep ” Villen ääni hävisi kuivaajan hurinan alle.
   -   
   Saavuimme mökille illansuussa. Paikka oli todella hulppea, mökki kelohonkaa ja rantasaunalla iso terassi. Sovimme työnjaon ja minulle lankesi iltapalan laitto. Kiskoin voileipien teon yhteydessä konjakkia suoraan pullosta – lääkärin määräyksestä yleiseen vitutukseen, muistin jonkun sanoneen. Ville ja Eki kantoivat puita ja vettä saunaan. Sain voileivät ja kahvin valmiiksi, puolikkaan konjakkipullon voimalla. Äijät tulivat ylös ja nauttivat iltapalan seisaaltaan. Myös heille näytti viina maistuneen.

   -   ” Sauna on kohta valmis ” Eki katsoi meitä molempia uteliaana, ilmeisesti äkäisyys oli näkyvää sorttia.
   -   ” Joo. Tullaan, tullaan ” Ville vastasi iloisesti, kaivaen pyyhettä kassistaan.

   Katselin Villeä kulmieni alta. Mies ei huomannut katsettani ja hän tutki kiinnostuneena Ekin takapuolta katseellaan, hyväksyvä ilme kasvoillaan. Ville huomasi katseeni ja maiskautti suutaan, vilkaisten samalla Ekin suuntaan.

   -   ” Lumppu ”, sanoin puoliääneen, mutta Ville taisi kuulla sen.
   -   ” Äh, anna jo olla ja tule saunaan ” Ville jatkoi iloisena, pyyhe olallaan.

   Siivosin pöydän ja istahdin hetkeksi terassille, torkahtaen väsymyksestä ja konjakista. Piristyneenä hetken torkuista nappasin pyyhkeen ja konjakin mukaan saunalle. Matka rantaan oli hidas ja vaivalloinen, känni ei pitänyt kaidalla tiellä ja jouduin ottamaan usein tukea puista, etten olisi kaatunut rähmälleni. Saunan pukuhuone oli ilman valoja ja riisuin vaatteeni pimeässä horjuen. Sauna oli hämärä ja kesti tovin, ennen kuin silmäni tottuivat valoon. Kiuas sihisi pahaenteisesti ja kuuma ilma poltti ihoani kun rämähdin istumaan miesten väliin. Ville jatkoi veden paiskomista kiukaalle ja kyyristyimme kaikki löylyn iskiessä niskaamme.

   -   ” Vitun hyvät löylyt ”, sain soperrettua katkonaisesti, kuuman ilman polttaessa keuhkoja.
   -   ” Lisää löylyä syntisille ” Ville puhisi heittäessään keikaroiden vettä kiukaalle.
   -   ” Hullu äijä, lopeta jo ” Eki tuhahti katsoessaan silmiini kysyvästi.
   -   ” Ei meitä tarvitse rankaista sun synneistä”, hihittelin kuumissani, Ekin tummiin silmiin tuijottaen, viekkaasti silmää iskien.
   -   ” Saatanan luuserit ” Ville suhisi hampaiden välistä ja heitti ämpärin loput vedet kiukaalle.

   Pakenin lauteilta Ekin perässä. Pukuhuoneeseen kuului Villen epäselvä sadattelu ja metallinen kilkatus, löylykauhan pyöriessä tyhjässä metalliämpärissä.

   Tarjosin Ekille huikkaa konjakkipullostani. Mies veti reilut kulaukset, välillä irvistellen ja ilmaa haukkoen, pallea kiivaasti kohoillen. Mies raapi nautinnollisesti löylyn polttamaa ihoaan ja katseli minua estottomasti.

   -   ” Jos mä Annen tunnen, niin ei se kertois kenellekään ” Eki virkkoi.

   Jäin tuijottamaan Ekiä hölmistyneenä. Konjakki poltti suutani ja tunsin miten veri pakeni naamaltani. Mittailin miestä epäuskoisena, enkä uskonut kuulemaani.

   -   ” Kertois mitä? ”
   -   ” Sun vaimolles niistä teidän jutuista ” Eki vastasi silmiini tuijottaen.
   -   ” Ei perkele, nyt saa äijä kyytiä ”, parahdin vihaisena ja mustasukkaisena.

   Syöksyin saunan ovelle tunnekuohun ja häpeän sihistessä humalaisessa päässäni. ” Kelle sen vitun äijän pitää vielä juoruta ”. Eki huomasi raivoni ja asettui eteeni, napaten minut käsillään syliinsä. Miehen tiukka ote sai minut rauhoittumaan. Eki vapautti otteensa ja jätti käden harteilleni, rutistaen olkapäätäni kaverillisesti.

   -   ” Voi vitun kusipää ”, puhisin kiukkuani.
   -   ” No semmonen se on ” Eki tyynnytteli minua rauhallisena.

   Ville syöksyi punaisena ohitsemme uimaan. Kiskoimme Ekin kanssa konjakkia tasaiseen tahtiin ja pummasin mieheltä tupakan, vaikka en edes polta. Eki tarkkaili Villen uimatouhua syrjäsilmällä, ettei humalainen mies hukkuisi matalaan rantaveteen.

   Jatkoimme kännäämistä vielä takkatulen loimussa ylämökissä ja popsimme jäljelle jääneet voileivät. Ville sammui ensimmäisenä tuvan sohvalle ja peittelin miehen löytämälläni matkahuovalla. ” Idiootti, kusipää ”, irvistelin miehelle mielessäni.

   Jäimme Ekin kanssa kahdestaan istumaan takan eteen, puhumattomina tuleen tuijotellen. Miehen tummat salaperäiset silmät tutkivat minua uteliaana ja vastasin katseeseen yrittäen selvittää miehen ajatuksia. Takkatulen loimussa kasvojen rosoinen iho ja musta parta saivat miehen näyttämään merirosvolta, tai ehkäpä jesuiittapapilta, mietin kasvoja tutkiessani. Miehen totiset kasvot sulivat lempeään hymyyn tuijotuksestani, hampaiden välkkyessä parran seasta.

   -   ” Hyvä jätkä se on, ainakin nukkuessaan ” Eki vilkaisi nukkuvaa Villeä.
   -   ” Hmmmm ”, kuittasin hyvyydestä.

   Olimme tuhdisti kännissä, mutta korkkasin vielä kossupullon. Eki katseli minua hymyillen, pyörittelen päätään tarjoamalleni kossupullolle,

   -   ” Sauna olis vielä lämmin ”
   -   ” Taitaapa olla ”, vastasin Ekin vihjauksesta kiinnostuneena.

   Marssimme huojuen peräkanaa saunalle. Kiuas oli rauhoittunut sitten viimeisen, sihisten mukavat jälkilöylyt ja irrottaen kunnolla hien pintaan. Istuimme vierekkäin hämärillä lauteilla, kiukaan kihistessä viimeisiä löylyjä. Ekin käsi laskeutui epäröiden reidelleni ja mies katsoi arastellen silmiin. Annoin kämmenen liukua pitkin miehen karvaista kättä, ohjaten miehen kämmenen ylemmäs jalkoväliini.

   Aamulla lähdimme kalaan. Ajoimme veneen sopivaan kohtaan pienelle luodolle, jossa Ekin mukaan olivat parhaimmat virvelipaikat. Kokeilin useaa lempiperhoani huonolla tuloksella ja lopulta kyllästyin ongintaan krapulaisen ärtyneenä. Löysin luodon keskeltä mukavan ja suojaisan paikan, johon asetuin lepäämään. Kuuntelin miesten keskustelua ja luonnon ääniä tajunnan hämärtyessä unen puolelle ja nukahdin. Nukuin ainakin pari tuntia ja heräsin Villen ravistellessa jalkojani.

   -   ” Väsyneelle kalastajalle olisi nokikahvit valmiina” Ville sanoi nöyrästi, ” Ja anteeksi eilinen ja kaikki muu”.

   Tapitin Villeä silmiin ja hyväksyin anteeksipyynnön. Ville kumartui hajareisin päälleni ja otti pääni syliinsä.

   -   ” Ei sulla ole pelkoa mun jutuista, miksi mä olisin sut vetäny mukaan tähän Annen ja mun sotkuun ” Ville virkkoi päätäni hyväillen.
   -   ” No jos kännipäissäs olisit lipsauttanut Annelle jotain mun ja sun jutusta?”, yritin udella, ”niin usko pois, muijat on tossa asiassa solidaarisia ja taatusti kertoo toisilleen sellaiset asiat”.
   -   ” No ei vittu kerro, ei Anne soita sun muijalles, ole rauhassa ” Ville yritti pitää puoliaan.
   -   ” Okke, se jää nähtäväksi ”, vastasin ja yritin taivuttaa päätäni nähdäkseni miehen silmät.
   -   ” Mikä vittu sulle eilen tuli?” Ville mulkoili silmiini ilkikurisesti.
   -   ” Mä vittuunnuin kun tajusin sun kertoneen Ekille ja olin jotenkin mustasukkainen”, sanoin ylpeällä äänellä, ” Sitä paitsi sä olet oikea lumppu ”
   -   ” Enkä ole, sä olit Ekin kanssa yöllä saunassa, se kertoi mulle itse” Ville näpäytti sormellaan kipeän luunapin otsaani, ” lumppu, no voi saatanan mustasukkainen hörhö”.

   Joimme maistuvat kahvit rantakivillä ja surkuttelimme kalasaalista. Ei olisi mitään kotiin vietävää, ei edes kissalle. Kahvin sekaan sujautettu viina piristi kummasti mieltä ja lähdimme iloisesti veneilemään mökkiä kohti. Teimme muutaman tunnin vaelluksen Ekille tutuissa maisemissa ja ihastelimme koskematonta luontoa. Iltapäivän raukea lämpö ja viina saivat kaikki torkkumaan mökin lavereilla

   Illansuussa jatkoimme ryypiskelyä makkaranpaiston ohessa. Eki laittoi saunan lämpenemään, Villen pilkkoessa halkoja saunapuiksi. Katselin ahkeroivia miehiä ja mietin meidän kolmen miehen elämää. Oma elämäni tuntui sillä hetkellä vieraalta ja oudolta. Ajattelin kaihoisasti perhettäni ja kodin turvallista tunnetta, tuttuja arkisia asioita ja lasten leikkejä pihalla. Tuntui kuin olisin miljoonan kilometrin päässä kotoa, vieraassa maassa, vieraassa kulttuurissa. Kännykkäni oli kaiteella ja halusin kertoa kaipuuni vaimolleni. Mietin kännykkä kädessäni miten asian kertoisin ja humalatilaani miettien päätin lähettää pelkän tekstiviestin. Minä rakastan sinua - sain lopulta kirjoitettua, tunteet tiivistettynä kolmeen sanaan.

   Miehet olivat hikisinä toistensa kimpussa kun menin saunaan, eikä kumpikaan ujostellut läsnäoloani oviaukossa. Eki oli kumartunut kontillaan alatasanteella makaavan Villen päälle, polvet notkollaan, yläkroppa Villen selän ylle kumartuneena, muhkeat pakarat ylös alas heiluen, naiden Villen persettä virnistys kasvoillaan. Näky muistutti antiikin Kreikan alastonta urheilijaa heittämässä keihästä, lihakset väreillen suorituksesta. Tuijotin haltioituneen miesten kahdenkeskistä aktia ja olin heti valmis mukaan, unohtaen kaiken muun. Asetuin Ekin taakse ihailemaan miehen vartaloa, käsillä leveää selkää ja lanteita hyväillen. Villen rinta ryskyi vasten lauteita ja mies näytti nauttivan Ekin miehekkäästä käsittelystä.

   Ekin pakaroiden pumppaava liike loppui äkisti, miehen kehon nytkähdellessä voimakkaasti. Mies purkautui Villen sisälle huutaen mielihyvästä ja kiihkosta, sanojaan venyttäen, ” Ai saatana ”. Miehen ääni kaikui korvissani ja koin Ekin mielihyvän mielessäni. Ekin vetäydyttyä Villen selästä, katsoin kiihkon vallassa Villen naitua persettä. Pakarat punoittivat laikukkaana, persereiän törröttäessä avonaisena ja spermaisena. Annoin kaluni liukua pitkin vakoa, Villen yrittäessä kurkkia mitä selkänsä takana on tapahtumassa. Kaluni upposi Ekin liukastamaan reikään, Villen vastustaessa lihaksillaan työntöjäni. Tiukka reikä vastusti äärimmilleen venyen kaluani, mutta antoi lopulta periksi ja upotin kaluni syvälle miehen sisuksiin. Ville huusi tuskissaan ja yritti livistää altani, mutta Eki oli juonessa mukana ja piti miestä paikoillaan.

   Valtava imu ympyröi kaluni ja sain hädin tuskin liikuteltua kaluani miehen sisällä. Pakaroista tukea hakemalla sain lisää voimaa liikutella lanteitani edestakaisin, kalun liukuessa kiihtyvään tahtiin miehen sisuksiin. Ekin heittämä lasti pursui tiukasta reiästä maiskahdellen kuuluvasti ja sai minut kiihdyttämään tahtiani. Rynkytin keho hiestä märkänä vasten Villen pakaroita ja hieroin miehen alaselkää tyynnytelläkseni allani vaikertavaa miestä. Ekin tummat silmät katsoivat Villen persevakoa suurina ja osaaottavina, miehen hymyillessä hampaat virneessä.

   Ennen kokematon tunne sai kaluni paisumaan entisestään. ” Tältäkö tuntuu panna miestä ”, mietin sumeasti, katsellen Villen selkää ja Ekin kroppaa. Pallini läiskivät Villen karvaisia pusseja ja kaluni jysäytti ensimmäisen laakin miehen sisälle. Vedin kaluni nopealla liikkeellä ulos ja jatkoin työntöjä pitkin pakaroita, kalun lennättäessä siemennesteet pitkin Villen selkää. Happi loppu keuhkoistani ja suuntasin ulos ovesta, seisokin jatkuessa kivikovana ja kivuliaana, pallien edelleen pumpatessa hiipuvia määriä spermaa kalun päähän.

   Vedin viileää ulkoilmaa keuhkoihin ja aloin rauhoittua. Kaluni ei ottanut laskeakseen, vaan nytkähteli edelleen napaani osoittaen. Tuntui kuin en olisi lauennut tarpeeksi. Palasin takaisin saunaan, missä Eki oli Villen edessä, naiden miestä suuhun. Asetuin uudelleen Villen taakse ja ohjasin kaluni miehen sisään, hitaasti lanteitani keinuttaen ja tunteesta nauttien. Saunan kuumuus ja kahden miehen loputon käsittely saivat Villen nyyhkyttämään ja mies nousi viimeisillä voimillaan keskeltämme ja horjui pukuhuoneen penkille mahalleen.

   Jatkoimme Ekin kanssa toistemme hyväilyä kasvot vastatusten, toisiamme suudellen. Ekin päästyä huohottaen laukeamispisteeseen, polvistuin miehen eteen ja otin terskan suuhuni. Mies jatkoi varren runkkaamista ja antoi kuuman, kirpeän happaman laakin lentää nieluuni. Tyhjensin Ekin lastin suustani kaluni liukasteeksi, saaden itseni laukeamaan saman tien reisilleni. Jäin lattialle istumaan typertyneenä ja uupuneena. Lopulta sain itseni hilattua ylös ja peseydyin järvikylmällä vedellä. Ville nukkui edelleen samassa asennossa penkillä ja löysin Ekin ulkoa tupakalta. Katselimme toisiamme naamat virneessä ja poltin loput miehen savukkeesta.

   Sekavasti nukutun yön jälkeinen päivä oli tahmea. kukaan ei innostunut lähtemään kalaan, vaan kaikki pyrkivät selviämään krapulasta, niin henkisestä kuin moraalisesta. Huomasin kännykkäni vilkkuvan ja katsoin näyttöä. Vaimoni oli soittanut edellisillan aikana viisi kertaa ja lähettänyt yhden viestin. Vastasin huolestuneeseen viestiin kaiken olevan kunnossa, hymiön kera.

   Kotimatka oli hiljaisten miesten matkaamista. Joensuussa Ville häipyi autollaan sen kummempia hyvästejä jättämättä, jollain tavalla nöyryytettynä ja häpeissään. Istuimme Ekin kanssa tovin kahvilassa ja pyysin mieheltä kännykkänumeron – ihan vaan varmuuden vuoksi. Miehen silmät ja kasvot näyttivät lempeiltä, ystävällisiltä ja huolehtivilta.

   -   ” Olisin iloinen jos soittaisit ”, mies katseli silmiini, partaansa sukien.
   -   ” Olisi mukava tavata, uudelleen ”, vastasin häpeilemättömästi ja suorasukaisesti.

   Loppu kotimatka meni keskittyessä ajamiseen ja omien tunteiden selvittämiseen. Työnsin viikonlopun tapahtumat pois mielestäni ja täytin ajatukseni tulevan viikon arkiasioilla. Saavuin kotipihalle iltamyöhään ja näin ikkunasta vaimoni olevan vielä hereillä. Leena oli laittanut iltateen ja leivät valmiiksi, joita nautin yksikseni saunassa käynnin jälkeen. Sängyssä vaimoni oli kuin kysymysmerkki, mutta sanoin kertovani kaiken aamulla. Sammuin vaimoni viereen heräämättä yöllä kertaakaan.

   Istuimme aamulla kahdestaan keittiön pöydän ääressä, kun vaimoni lopulta kysyi viikonlopun tapahtumista. Kerroin Villen olevan ok ja ettei ero ollut niin vaikea asia miehelle, toipuu kyllä ja on jo löytänyt uuden naisen. Leena katseli kasvojani uteliaana.

   -   ” Soitin Annelle lauantai-iltana, viestisi jälkeen. Olin niin huolissani teistä kun et vastannut soittoihini ” Leena hämmensi kahviaan ja tarkasteli ilmettäni.
   -   ” No tietysti oli ikävä kotiin, siellä äijäporukassa, enkä huomannut katsoa kännykkääni ”, vastasin puolikauhuissani, varoen vetämästä kahvia henkeeni, ” Mitäs Anne? ”
   -   ” Juteltiin varmaan tunti, voimakastahtoinen nainen. Selviää kyllä lasten kanssa. Ei sanonut Villen uudesta naisesta mitään, ei kai tiennyt siitä, luuli Villen asuvan hotellissa Tampereella ”
   -   ” Siinä miehessä on vähän pukin vikaa, naisia siellä täällä ”, kommentoin vaimeasti.
   -   ” Taitaa olla, sääli Annea ja lapsia ” Leena tuhahti halveksivasti

   Katselin vaimoni ilmettä, tutkien oliko jotain muutakin tietoa välittynyt naisten kesken, mutta kasvoilta ei paljastunut mitään. Mietin, oliko tyynen ilmeen takana myrsky joka odottaa purkautumistaan, ellen kerro ja tunnusta kaikkea. Päätin ottaa riskin.

   -   ” Oli kuule hieno paikka käydä kalassa, vaikkei kalaa saatukaan ”, totesin reissustani.
   -   ” Mukava kuulla, oliko teitä montakin ”
   -   ” Pari äijää, se oli Villen armeijakaverin mökki ” totesin pöydästä noustessa, ” komea hirsimökki keskellä kalavesiä ”.
   -   ” Saunoitte ja veditte viinaa ” Leena virkkoi astioita kerätessään.
   -   ” Sitähän se on, äijäporukalla ”
   -   ” Hmmmm, käytkö sinä hakemassa Minnin tarhasta tänään, minulla on kampaaja kolmelta ”
   -   ” Juu, käyn ”
   -   ” Minun pitää lähteä töihin, katsotko mitä kaupasta haetaan ”
   -   ” Juu, katson ”, totesin reippaana ja huomasin olevani selvillä vesillä.

   Suukotin vaimoani ovella ja toivotin hyvää työpäivää. Olin vihdoin aivan yksin ja päätin jatkaa uniani. Sängyssä tarkastin kännykkäni ja näpyttelin viestin Ekille.

   -   Kiitos kalareissusta, olisi kiva tavata uudelleen, soittele!

   • +Ami+

    grrrr grrrr
    mustapartainen bearman. tapaavatko he jatkossa?


   • leifdeleif

    Johan tarinan pukkas, aika tarkkoja yksityiskohtia, mutta voihan rankimpien yli hyppiä 8}
    Alku oli kivempi, siinä oli tunnetta ja ensikerran tuomaa jännitystä-kokeilunhalua. Toivottavasti saamme vielä grande finalin ;D


   • nahkatakkinainen
    leifdeleif kirjoitti:

    Johan tarinan pukkas, aika tarkkoja yksityiskohtia, mutta voihan rankimpien yli hyppiä 8}
    Alku oli kivempi, siinä oli tunnetta ja ensikerran tuomaa jännitystä-kokeilunhalua. Toivottavasti saamme vielä grande finalin ;D

    .. eipäs kun yksityiskohdat oli juuri nannaa. Että voipi kiihottaa nuo miesten touhut.
    Kyllä on Asentajassa kirjailijan vikaa, taidat olla väärällä alalla ;)


   • Anonyymi

    Wau, toi saunapano ihan parasta.


  • Aentajan perjantai

   Ville alkoi soitella useammin talven loppupuolella, kevään puskiessa vauhdilla eteenpäin. Mies vaikutti tyytyväiseltä elämäänsä ja pari suunnitteli häitään elokuulle. Ajelin tapaamaan Villeä ja tulevaa morsianta maaliskuun lopulla, tullessani työkeikalta keskisuomesta. Tapaamisemme oli mukava ja rento, eikä välillämme tuntunut enää minkäänlaista kitkaa. Villen tuleva vaimo Maritta tuntui sangen mukavalta ja jämäkältä naiselta. Parin uusi omakotitalo oli viihtyisästi sisustettu ja Villen lasten leikkikaluja täynnä. Utelin mahdollista perheenlisäystä, jolloin Maritta kihersi onnellisena, ” eihän sitä koskaan tiedä?”

   Oma avioliittoni kukoisti myös. Pidin lupaukseni ja tein vähemmän matkatyötä, nauttien lastemme kasvamisesta ja arkisesta perhe-elämästä.

   Ystävyyteni Ekin kanssa syveni kevään aikana, soittelimme ja lähetimme tekstiviestejä toisillemme. Huhtikuussa sain muutaman viikon työkeikan Jyväskylästä, Ekin kotikaupungista. Sovimme tapaamisen sunnuntai-illaksi Ekin kotona. Kaarsin pienen kerrostalon pihaan hyvien ajo-ohjeiden kanssa, ilman etsimistä ja eksymistä.

   Eki halasi minua toverillisesti, oli mukava tavata pitkästä aikaa. Istuimme keittiöön syömään iltapalaa ja vaihtamaan kuulumisia. Mies oli rento ja ilmiselvästi ilahtunut vierailustani, kuten myös minä. Perhoset lentelivät vatsassani kun katselin miehen olemusta. Ekillä oli siniset verkkarit ja hihaton t-paita yllään, korostaen vartalon miehekkäitä kaaria. Tummat hiukset olivat hyvin lyhyeksi ajeltu ja musta parta trimmattu leuan alle kaartuvaksi pukinparraksi, saaden miehen näyttämään ikäistään nuoremmalta.

   Iltapalan jälkeen siirryimme olohuoneeseen katsomaan iltauutisia. Eki istuutui viereeni sohvalle ja laitoin käteni hänen reidelle. Mies katsoi hetken silmiini, kohottautui hajareisin päälleni ja hautasi pääni syliinsä, suudellen huuliani lempeästi ja nautinnollisesti, saaden vatsani perhoset laskeutumaan jalkoväliini. Jatkoimme suuteluamme kiireettömästi, tilannetta pitkittäen ja toistemme läheisyydestä nauttien. Ulisin ääneen miehen suudellessa kaulaani, parran väpättäessä ihollani yhdessä kuumien huulten kanssa. Ähelsin itseni selälleni ja vedin miehen päälleni. Käteni puskivat verkkarit pakaroiden päältä ja nautin paljaan lämpimän ihon kosketuksesta ja suurten lihaksikkaiden pakaroiden muodoista. Hengitimme toistemme ilmaa, kieltemme painautuessa toisiinsa.

   Eki nousi istumaan hajareisin päälleni ja kiskoi paitansa päältään. Kädet alkoivat avata housujani ja nostin takapuoltani miehen vetäessä housuni alas. Eki painautui päälleni jäykkä kalu omaani vasten ja suuteli huuliani kiihkosta jännittyneenä. Lantiomme painautuivat toisiamme vasten, kalujemme sykkiessä välissämme. Miehen pää lähti liukumaan alaspäin, kielen tutkiessa paljasta ihoani, näykkien huulillaan nännejä ja vatsakarvoja. Huulet painautuivat palleilleni ja käsi hiveli esinahkaani edestakaisin terskan päällä, virittäen kiihkoni äärimmilleen. Käteni hieroivat miehen siilitukkaa, kuuman suun imiessä kaluani tulisesti ja kiihkoisasti.

   Revimme loput vaatteemme yltämme matkalla sänkyyn. Heittäydyin selälleni sängylle ja Eki asettui ylleni kontalleen, jatkaen kaluni kiihkeää käsittelyä. Huokaisin edessäni avautuvaa näkyä. Pääni oli miehen karvaisten reisien välissä ja yläpuolellani keikkui Ekin miehekäs perse, pakaravako leveänä ja karvaisena, suurten pallien painautuessa otsalleni ja sykkivä kalu suoraan suuni ylle. Miehen lantio liukui pääni yllä ja nuolin kieli leveänä kalun alapintaa. Käsi painoi kalua taaksepäin ja ohjasi sen syvään nieluuni. Mies kohottautui kyykkyyn ja antoi lantion kohoilla päälläni, naiden nautinnollisesti suutani. Eki laukesi lantio nytkähdellen, kuuman siemennesteen roiskuessa kurkkuuni suurina satseina. Mies siirtyi eteenpäin imemään kaluani, perseen työntyessä naamalleni. Nuolin persevakoa kiimasta huohottaen sperman liukastamalla kielelläni. Olin aivan huipulla, kaikkien tuntoaistien virittyessä yhteen päämäärään. Kaluani pakotti veren pakatessa terskan päähän ja miehen kieli houkutteli minua lähemmäs laukeamista. Laakini lähti liikkeelle syvältä sisältäni ja lennätin lastini suuressa kaaressa pitkin miehen kasvoja.

   Nukuimme toisiimme kietoutuneina herätyskellon soittoon saakka ja hyväilimme toisiamme raukeina, pitkittäen ihanaa yhdessäolon tunnetta. Keitin kahvit ja pukeuduin Ekin suihkun aikana. Mies tuli keittiöön kylpytakki päällään ja Ekin onnellinen ilme sai minun tunteeni valloilleen. Raotin kylpytakkia ja painoin kasvoni miehen lämpimälle iholle, nuuhkien ihon miehekästä puhdasta tuoksua, käteni hyväillessä pehmeitä palleja ja Ekin kaunista kalua. Kalu jäykistyi suussani ja jatkoin imemistä kunnes sain miehen laukeamaan.

   -   ” Aamiaistarjoilu on päättynyt”, huohotin nautinnollisesti.
   -   “ Oooh, ihana mies “ Eki hyväili päätäni onnellisena.
   -   ” Mites illalla, tavattaisiinko jossain ”, kysyin innokkaasti.
   -   ” Etkö sä voisi asua mun luona”.
   -   ” No helvetti, ilomielin ”.

   Viikon aikana opin tuntemaan Ekin lihaksikkaan vartalon kaikki salaisuudet ja tutustuin miehen luonteeseen. Emme malttaneet ulkoilla, vaan istuimme illat sohvalla sylikkäin juttelemassa. Olin aivan otettu miehen avoimesta ihailusta ja kiinnostuksesta minua kohtaan. Eki helli ja huomioi minua kaikin tavoin ja huomasin miehen katselevan minua jatkuvasti, lempeä ilme kasvoillaan. Jätimme perjantai- aamuna haikeat jäähyväiset viikonlopuksi, palataksemme taas maanantaina yhteen.

   Seuraavalla viikolla uppouduimme toisiimme vielä enemmän. Rakastelimme joka ilta useita kertoja, hellästi ja toisillemme nautintoa tuottaen. Opin Ekiltä valtavasti uusia asentoja ja tapoja tuottaa mielihyvää miehelle ja kaikki ujouteni miehen edessä hävisi, samoin kaikki häpeän tunteet. Nautin suunnattomasti miehen hyväilyistä ja Eki hieroi lihaksiani töistä palattuani. Katselimme televisiota alasti toistemme ympärille kietoutuneina ja välillä uppouduimme suutelemaan toisiamme kymmeniksi minuuteiksi. Olin täysin Ekin lumoissa ja ajattelin töitä tehdessäni yhteisiä hetkiämme.

   Työkeikkani viimeisenä yönä Eki halasi minua koko ajan, ikävissään eron hetkestä. Miehen silmistä välittyi alakuloinen ja haikea mieli, miehen kertoessa tunteistaan minua kohtaan. Vastasin tunteisiin hellästi ja kerroin rakastavani miestä. Erosimme aamulla suurten tunteiden vallassa ja lähdin työpäivän päätyttyä haikeana ajamaan kotiani kohti.

   Olin viikonlopun kotona perheeni luona ja vaimoni uteli syytä väsyneeseen ja apeaan mielialaani. Kerroin työkeikan aiheuttaneen stressiä ja miettiväni työn yksityiskohtia edelleen. Sunnuntaina piristyin ja uppouduin perhe-elämään täysillä, työntäen menneet kaksi viikkoa ja Ekin pois mielestäni. Ilakoimme lasten kanssa ja vein perheen ulos syömään, huolehtien itse lasten ruokailusta ja annoin vaimolleni rauhan nauttia ruoasta. Illalla lapset sammuivat vilkkaan päivän uuvuttamina ja jäimme Leenan kanssa kahdestaan, siistien paikkoja ja jutellen niitä näitä. Vaimoni otti reissukassista pyykit koneeseen ja toi eteeni miesten punaiset alushousut,

   -   ” Eihän sulla ole tällaisia ”, vaimoni katsoi kysyvästi, esitellen alushousuja käsissään.
   -   ” No ei, niiden täytyy olla Jaskan, työkaverini ”, valehtelin hämmentyneenä,
   -   ” Nukuttiin samassa huoneessa ja ovat varmaan vahingossa joutuneet kassiini ”.
   -   ” Aika seksikkäät, hienoa kangasta ja punaiset, oooh ”, vaimoni kiusoitteli minua, ” Eikö Jaska ole yli viisikymppinen mies? ”, Leena muisteli tavanneensa miehen.
   -   ” Taidat tykätä niistä, olisiko Jaska mieleesi? ”, utelin naureskellen.
   -   ” Hmmm, tuoksuvat hielle ”, Leena oli haistelevinaan housuja.
   -   ” Ai, sua kiihottaa tollanen ”, vitsailin ja housut lensivät kasvoilleni.

   Otin housut naamaltani ja vedin syvään henkeä niiden läpi. Vaimoni hytkyi nauraen, kyynelten valuessa silmistä,

   -   ” Aah, mikä miehekäs aromi ”, sanoin ihastuneena tuoksusta.
   -   ” Ai, en tiennytkään sinulla olevan tuollaisia piirteitä ”, Leena virkkoi naurun lomasta.
   -   ” No ne yksinäiset illat ja kaksi miestä samassa huoneessa yötä ”, kiusoittelin.
   -   ” Haluaisitko sellaista seksiä – siis miehen kanssa ”, Leena kysyi uteliaana.
   -   ” No miksi ei, onhan Jaska seksikäs mies, iso maha ja kaikki, kalusta puhumattakaan ”, vastasin hekotellen vaimoni ilmeelle.

   Laitoin alushousut takaisin kassiini ja sanoin palauttavani ne seuraavan kerran tavatessamme. Otin vaimoni syliini ja annoin kiihkeän suudelman suulle. Vaimoni kiihottui otteestani ja tunsin miten nännit kovettuivat paidan alla, käteni hieroessa paljasta ihoa. Leena kiskoi housujani alas ja hieroi paljasta takapuoltani.

   -   ” Haluatko että laitan Jaskan kalsarit jalkaani ”, utelin vaimoa kiusoitellen.
   -   ” Aaah, ajatus Jaskan jättikalusta kiihottaa minua ”, Leena vastasi leikillään.
   -   ” Oho, täytyypä pyytää joskus kylään, jospa oltaisiin kolmistaan ”.
   -   ” Oooh, Jaska, pane mua mieheni nähden”, Leena mumisi kiihkoissaan silmät ummessa.

   Rakastelimme villisti pesukonetta vasten, Leenan nauttiessa yllätyksellisestä paikasta ja tavasta. Nauroimme asialle vielä aamullakin, lasten ihmetellessä hyväntuulisuuttamme.

   Hoidin lapsia koko alkuviikon, seuraavan työkeikan ollessa vasta loppuviikosta. Torstai-aamuna ajoin lyhyelle keikalle Poriin. Töiden jälkeen menin hotelliini ja oikaisin itseni sängylle. Muistin Ekin alushousut laukussani ja kaivoin ne esille, tarkastellakseni niitä lähemmin. Imin miehen tuoksua kankaan läpi ja toivoin näkeväni tahroja etumuksessa – Ekin spermaa, mietin ja kiihotuin. Otin kännykkäni ja soitin miehelle. Ekin äänestä kuulsi suunnaton kaipuu ja mies laski mielessään, kauanko ajo Poriin kestäisi. Mies oli vierelläni ennen iltayhdeksää.

   Nukuimme katkonaisesti muutaman tunnin sylikkäin, muun ajan vain katselimme ja suukottelimme toisiamme. Aamulla Eki pesi kasvojaan lavuaarin ylle kumartuneena, paljas takapuoli pystyssä. Pysähdyin miehen taakse ja painoin lantioni miehen persettä vasten, käsieni hyväillessä Ekin lanteita ja jalkoväliä. Mies huokaisi tyytyväisenä ja supisteli pakaroitaan kaluani vasten, saaden kaluni täyteen seisokkiin. Eki kaivoi kassistaan liukuvoideputkilon ja ojensi sen minulle. Työnnyin varoen Ekin sisään ja annoin miehen itse säädellä nopeutta, takapuolen puskiessa kohti lantiotani. Katsoimme toisiamme herkeämättä silmiin peilin kautta ja näin tuottamani ilon miehen kasvoilla, tummat raukeat silmät viiruina nautinnosta, huohottavan suun ja leveän hymyn.

   Puristin toisella kädellä miehen vartaloa vasten omaani ja hieroin toisella kädellä sojottavaa kalua, Ekin puuskuttaessa selkä kaarella, pää vasten kasvojani. Laukesin Ekin niskaa purren, pakaroiden lypsäessä kaluni kaikki mehut miehen sisälle. Miehen lantio keinui ja pakarat tärisivät hekumasta ja Ekin roiski lastinsa lavuaarin päälle, vartalon nytkähdellessä voimakkaasti vasten kehoani.

   Eteisessä Eki hautasi kasvonsa kaulalleni ja huokaili syvään,

   -   ” Milloin me tavataan uudestaan? ”, Ekin ääni kysyi väristen.
   -   ” Vantaan keikka alkaa ensiviikolla, tule sinne käymään ”, vastasin lempeästi miehen päätä silittäen.
   -   ” Mä rakastan sua ”, miehen ääni kuului vaimeana ja alakuloisena.

   Vedin miehen tiukkaan syleilyyn ja suutelin miehen kosteita silmiä. Erosimme jälleen haikeina, tietämättä milloin tapaisimme uudelleen.

   Vantaan keikka oli vuoden suurin urakka ja työllisti lähes kaikki firman asentajat useiksi viikoiksi. Omat työtehtäväni etenivät verkkaisesti ja Eki piti lomapäiviä työpaikaltaan, huolehtien vapaa-ajastani useiden päivien ajan. Vietimme illat ja yöt toistemme kainalossa kuin rakastunut nuoripari.

   Toisella viikolla työt alkoivat työmaapalaverilla ja firman miehet istuivat kahvilla tilaisuuden jälkeen. Ville aloitti myös työt sinä päivänä ja istuimme samaan pöytään juttelemaan kuulumisia. Muut pöydässä istuvat miehet alkoivat naljailla minulle leikkisästi,

   -   ” Eipä näkynyt Markkua viime viikolla muuten kuin töissä ”
   -   ” Sillä taitaa olla joku hoito täällä Vantaalla ”
   -   ” Joo, eipä ole miestä iltaisin näkynyt, taitaa olla pukilla mamma jossain ”

   Tunsin niskaani kuumottavan ja änkytin jotain vastaukseksi. Ville tuijotti minua silmät pyöreinä, kysymysmerkki otsallaan. Painuimme töihin ja Ville tuli työparikseni kytkentäkaappiin. Mies puhkui uteliaisuutta,

   -   ” Onko se totta, onko sulla joku suhde vai käytkö sä kotoa töissä ” Ville tivasi.
   -   ” No ei tuota matkaa viitsi ajella joka päivä ”, virkoin vältellen Ville katsetta.
   -   ” Eli sulla on joku, kerro hyvä mies? ”.
   -   ” No Eki oli täällä pari yötä ”, vastasin pää painuksissa.
   -   ” Eki? ” Villen ääni kuulosti yllättyneeltä.

   Vilkaisin oven ulkopuolelle varmistaakseni, ettei kukaan ollut kuuloetäisyydellä ja kerroin Villelle minusta ja Ekistä. Mies kuunteli ja puisteli päätään, nieleksien kysymykset puolikkaina ja antaen minun kertoa yksityiskohdat tapaamisistamme.

   -   ” Hullu, tajuatko mitä sä olet tekemässä ” Ville kysyi puuskahtaen melkein vihaisesti.
   -   ” No ei kai siinä mitään pahaa ole ”.
   -   ” Tyhmä, etkö sä tajua että Eki on homo ”.
   -   ” Miten niin homo, väliäkö sillä muka on? ”.
   -   ” No voi vittu, pitääkö sulle rautalangasta vääntää ”.
   -   ” Mä en tajua, mitä saatanan merkitystä sillä on ”, vastasin äreästi.
   -   ” Ja Eki sanoo rakastavansa sua ”.
   -   ” Mä rakastan sitä miestä ”.
   -   ” Ja sullako ei ole perhettä, eikä vaimoa ”, Eki sanoi syyttävästi.
   -   ” Mitä se asia tähän kuuluu, ihan samaahan tämä on kuin sulla ja mulla silloin ”.
   -   ” Etkö sä tyhmä näe vieläkään mitään eroa Ekissä ja meissä? ”.
   -   ” En, mitä vittuu sä yrität kertoa. Mä tiedän että sä tunnet Ekin pitkältä ajalta ”.
   -   ” No just siksi, sä leikit sen miehen tunteilla ”.
   -   ” No en leiki, Eki on tosi mukava mies ja sen kanssa on hyvä olla ”.
   -   ” Kuules nyt, hyvä mies! Jos Eki sanoo rakastavansa sua, niin se tarkoittaa silloin sitä, että te olette yhdessä. Ethän sä ole jättämässä perhettäsi, vai? ”.
   -   ” No en, miksi mun pitäisi ”.
   -   ” Voi vitun hönö ”, Eki virkkoi kiukkuisesti ja läimäytti kämmenellä päätäni.

   Teimme päivän töitä toisiamme kyräillen ja väkinäisesti jutellen. Ihmettelin Villen asennetta ja mietin, oliko mies mustasukkainen Ekistä vai mitä mies yritti viestittää kiukullaan. Tietysti he olivat hyviä ja vanhoja ystäviä keskenään, mutta miksi tuollainen asenne. Tajusin ettei Eki ollut maininnut Villelle ystävyydestämme, siitäkö oli kysymys. Kävimme töiden jälkeen hotellissa suihkussa ja lähdimme kaupungille syömään ja oluelle, vältellen muiden kavereiden pyyntöjä liittyä heidän seuraansa.

   Illan aikana Ville kertoi oman mielipiteensä minusta ja Ekistä, omasta nuoruudestaan ja yhteiselosta Ekin kanssa sekä elämän pienistä vivahteista ja eroavaisuuksista. He olivat asuneet yhdessä Ekin kanssa ja Villen tavattua Annen, heidän suhde oli päättynyt myrskyisästi mustasukkaisuuteen ja katkeruuteen. Vähitellen kuva alkoi piirtyä mieleeni ja aloin ymmärtää mistä oli kysymys. Tunnistin Villen tarinoista rakastuneen Ekin ja miehen tunteet. Kauhistuin omaa käytöstäni ja kaduin että olin päästänyt suhteemme niin syvälle. Yritin reippaana vähätellä tilannettamme ja ohjata keskustelua muuhun suuntaan, miettien päässäni miten Ekin kanssa pitäisi toimia. Tilanne pitäisi ainakin rauhoittaa toistaiseksi. Vedimme tuhdit kännit kaupungilla ja palasimme taksilla hotelliin.

   Hississä katselin Villeä kiinnostuneena. Iloinen nousuhumala ja Villen mukava seura houkutteli jatkamaan iltaa. Villen huoneen ovella katselin miehen silmiin kysyvästi,

   -   ” Onko sulla mitään juotavaa ”.
   -   ” No pakkopullo kossua löytyy, totta kai ”.
   -   ” Pitäisikö korkata? ”
   -   ” No huh huh, aamulla tökkii, mutta kaipa sitä vähän voi ottaa ”, Eki vinkkasi naureskellen päätään, kutsuen huoneeseensa.

   Ville jutteli omia juttujaan ja katselin miehen kroppaa, verraten sitä hyvin tuntemaani Ekiin. Muistin yhteiset hetkemme Kotkassa ja ajattelin kaihoisasti ensimmäistä kertaamme. Paljon oli tapahtunut sen jälkeen, ehkä liian paljon. Mietin miten olin muuttunut tavallisesta perheenisästä mieheen ihastuneeksi ja miehestä haaveilevaksi hörhöksi.

   -   ” Mä en koskaan unohda ilmettäsi silloin yöllä Kotkassa ”, sanoin tunnekuohun vallassa.

   Ville istuutui viereeni ja laittoi käden kaulalleni. Se tuntui hyvältä ja vapauttavalta. Katselin silmät kosteina Villen kasvoja ja silmiä. Halusin miehen ottavan minut syliinsä ja halaavan kunnolla, vapauttavan minut syyllisyydestä ja suhteesta Ekiin. Villen käsi hieroi päätäni ja niskaa,

   -   ” Sä löysit itsestäsi uuden elämän ”, Ville kuiskasi korvaani.
   -   ” Mä olen sekopää hullu ”, mumisin vastaukseksi.
   -   ” Se vie oman aikansa ”.

   Ville antoi märän pusun poskelleni. Nojasimme otsat vastatusten, kädet toistemme ympärillä. Hieroin miehen niskaa hellästi ja suukotin miehen nenää, huulia ja kaulaa. Ville irrotti epäröiden käteni ympäriltään ja sai minut hämilleen.

   -   ” Mulla on ollut ikävä sua ”, sanoin vaimeasti.
   -   ” Mulla on uusi elämä ”, Ville katseli silmiini ja pudisteli päätään.

   Tunsin oloni loukatuksi ja torjutuksi. Lähdin omaan huoneeseen tunnekuohun vallassa, yksinäisenä ja epätoivoisena, synkkien ajatusten saattelemana. Humalatila herkisti pääni ja itkin peilistä kasvojani katsellen. Mieleni teki soittaa Ekille ja jutella hänen kanssaan kaikesta. Turvallinen ja mukava Eki, miten paljon kaipasinkaan sitä miestä vierelleni.

   Kello oli puoli kymmenen illalla. Sammutin kännykkäni koska pelkäsin Ekin soittavan, enkä uskaltaisi jutella miehen kanssa, en tänä iltana. Häpesin omaa käytöstäni ja omia halujani. Villen käytös hämmensi ja satutti eniten, enkä koskaan ollut kokenut vastaavaa yksinäisyyttä. Mietin omaa elämääni sängynlaidalla istuen. Olin rakastava isä kolmelle pienelle lapselle ja rakastin vaimoani, lisäksi olin ihastunut kahteen mieheen ja toiseen jopa syvästi rakastunut. Voi vittu mikä sotku.

   Huoneen ovelta kuului koputus. Ajattelin hetken olla avaamatta, sillä en olisi jaksanut kuunnella muiden äijien kännisiä juttuja. Ovella olikin Ville ja pyysin miehen sisään.

   -   ” Mikä sulla on, sun silmät on ihan punaiset, oletko sä itkenyt ”, Ville kysyi huolestuneesti.
   -   ” Vituttaa tää kaikki ”, sanoin silmät lattiaa tuijottaen.
   -   ” No, ei kai asiat niin huonosti ole ”
   -   ” Tää on kaikki sun syytäs ”, jatkoin kiukun purkautuessa sisältäni, ” Sun syytä kaikki ”.
   -   ” Ei se nyt ihan niinkään ole, eikä tässä syntipukkia tarvitse etsiä ”.
   -   ” No voi vittu, hyvähän sun on siinä selitellä ”.
   -   ” Rauhoitu nyt, eihän mikään niin huonosti ole. Mä olen sun kaverisi ja kyllä Eki tietää mihin on mulkkunsa survonut, perheelliseen ukkomieheen, ihan taatusti se äijä tietää, mitä se tekee ”.
   -   ” Vittuuko Eki tähän kuuluu ”, katsoin Villeä äkäisenä.
   -   ” No hei. Eki sun pääsi on sekoittanut kaikella hömpällä ja omilla tunteillaan. Se äijä on homo, tajuatko sä sitä, että se mies haluaa sut vain itselleen, omaksi kullaksi, eikä halua jakaa sua kenenkään kanssa, ei edes perheesi tai mun kanssa ”.
   -   ” Eki on sun hyvä ystävä, miksi sä sitä haukut ”, tuijotin miestä kiukusta puhisten.
   -   ” No just sen takia, että mä tunnen sen miehen paremmin kuin sä. Se mies osaa kuule hoitaa miehen kuin miehen omaan koukkuunsa, näyttää tunteensa ja tehdä susta maailman halutuimman miehen – sen se äijä osaa, vittu, usko jo että mä tiedän sen kuvion ”, Ville saarnasi kiukkuisena, kädet korostaen puheensa uskottavuutta.
   -   ” Mitä mun sitten pitäisi tehdä? Soittaa sille ja käskeä painumaan vittuun, vai? ”.
   -   ” No, selvitä ajatuksesi ja se, mitä sä oikein haluat ”
   -   ” En mä mitään halua ”, itku alkoi purkautua sisältäni.

   Ville puristi minut syliinsä ja suuteli poskeani. Kokosin itseni otsa miehen kaulaa vasten ja pyyhin häpeissäni kyyneleet silmistäni. Olo ei helpottunut, vaikka Ville halasi ja silitti päätäni. Tuntui kuin miehisyyteni olisi kadonnut ja pää jäänyt tyhjäksi. ” Ryhdistäydy ”, aivoni huusivat suoraa huutoa.

   -   ” Sä olit mun ensimmäinen mies ”, sopersin Villen korvaan, ” Ja mä tykkäsin siitä ”.
   -   ” Kyllä mä sen muistan ”.
   -   ” Sä panit mua ja mä tykkäsin siitä ”.
   -   ” Sulla on hyvä perse ”.
   -   ” Niin sä sanoit silloin aamullakin ”, jatkoin kaihoisasti, ” Se tuntui hyvältä ”.

   Ville nosti kasvojani käsillään ja suuteli minua suulle. Puristin miestä lähemmäksi ja vastasin suudelmaan.

   -   ” Miksi se silloin tuntui niin hyvältä ja nyt kaikki on niin vituillaan kuin voi olla ”, ihmettelin ääneen.
   -    ” Sä olet kokenut jotain uutta ”, Ville vastasi hymyillen.
   -   ” Ai niin kuin paneksimalla miesten kanssa ”.
   -   ” Sitäkin. Mutta kyllä Eki varmaan tarjosi jotain muutakin – miehen rakkautta, se on ihan omaa luokkaansa ”.

   Jäin miettimään Villen sanoja. ” Rakkaus ” kuulosti omituiselta, mutta tutulta. Ekin sanat ja pienet teot, hellyyden osoitukset ja palvonta muistuivat mieleeni. Muistin miten iloitsin Ekin kehuessa kroppaani ja miehisyyttäni, miten miehekäs ja haluttava olin. Sitäkö se oli? Olinko minä rakastunut kehumisiin vai itse mieheen. Eki oli miehenä haluttava, todellakin! Mutta oliko mies niin haluttava, että muuttaisin hänen kanssa yhteen? No, ei kai sentään. ” Mulla on vaimo ja lapset, helvetti sentään ”, mietin kuumeisesti päätäni selvittäen.

   -   ” Oletko sä mustasukkainen mun ja Ekin suhteesta ”, utelin ajatuksiani kasaillen.
   -   ” Ehkä ”.
   -   ” Mitä toi nyt tarkoittaa. Ehkä? ”
   -   ” Olen. Mä ihastuin sinuun silloin Kotkassa, tai jo silloin ihan ekalla kerralla, siellä kämpillä silloin, kun nukuttiin se yö yhdessä ”, Villen silmät kiilsivät, ” Mutta mä en uskaltanut haluta enempää tai tehdä itsestäni narria sen takia ”.

   -   ” Olisiko meillä nyt joku juttu jos olisit kertonut mulle? ”, utelin yllättyneenä.
   -   ” Sä olit ja olet edelleen tukevasti ja onnellisesti naimisissa ”.
   -   ” Mutta sulla on uusi nainen ja yhteinen omakotitalo ”, ihmettelin miehen puheita.
   -   ” Ehkäpä se on kuitenkin oikeaa elämää – ja sitä mitä haluan ”.

   -   ” Haluatko sä vielä koskaan mua, sillä tavalla kuin silloin Kotkassa? ”.

   Ville jätti vastaamatta kysymykseeni, mutta teot puhuivat puolestaan. Horjuimme suudellen sängylle ja revimme toisiltamme vaatteet päältä.

   Ville soitti Ekille ja pehmitti miehen tulevaa soittoani varten. Juttelimme hyvinä ystävinä Ekin kanssa ja kiitin miestä kaikesta hyvästä, jota hän oli minulle tehnyt. Kerroin Ekille, että rakkauteni mieheen oli aitoa ja vilpitöntä, mutta rakastin perhettäni enemmän. Lupasin käydä kylässä aina kun se olisi mahdollista – ja että kaipaisin miehen rakkautta ja kosketusta aina. Eki ymmärsi tilanteeni, vaikka kuulostikin pettyneeltä ja yksinäiseltä.

   Onko siinä jotain omituista jos mies rakastaa miestä?

   • blink***

    Kyllä mies voi rakastaa toista miestä, aivan kuin mies rakastaa naista......

    nyyh, kaunis tarina.


   • tenkka_e

    rakkaus on upea asia. Hieno tarina kaikkiaan!


   • andeamaa

    Vain mies voi tietää toisen miehen tunteet, ja halut. Aivan mahtava stoori - janoan näin hyvin kirjoitettua tarinaa lisää...


  • Asentajan perjantai

   Siinäpä tarinani kokonaisuudessaan.

   Toivottavasti tarinan lukee joku, jolla on elämästä samanlaisia kokemuksia. Seksuaalisuus on elämän rikkaus ja harmi, jos osa siitä jää kokematta.

   Oman erilaisuuden hyväksyminen ja ymmärtäminen on vaikeaa. Miesten maailmassa yleinen mielipide on hyvin yksioikoinen ja tuomitseva, mutta jokaisella miehellä lienee jonkinlaisia tunteita läheisintä kaveria kohtaan. En tarkoita em. tunteilla seksuaalisia ajatuksia, vaan ystävyyden tuomaa luottamusta ja yhteenkuuluvuutta.

   Itselleni (bi-) seksuaalisuuden hyväksyminen oli pitkä ja myrskyinen prosessi. Kultaisen keskitien löytäminen normien ja asenteiden muokkaamassa maailmassa on vaikeaa, mutta ei suinkaan mahdotonta. Jälkikäteen ajateltuna kaikki kokemukset kannatti käydä läpi, sillä lopputuloksena syntyi ehyt minä-kuva ja vahva itsetunto.

   Itsetunto kestää myös kritiikin, joten palautetta saa antaa, kiitos.

   Terveisin Asentaja ;D

   ps. teen vieläkin reissuhommia ympäri Suomea!

   • mystinen kamu

    jos sulle tarjoaa täältä töitä...
    Muista käydä välillä testillä ja pidä ittestäsi hyvää huolta!


   • tummapartainen mies
    mystinen kamu kirjoitti:

    jos sulle tarjoaa täältä töitä...
    Muista käydä välillä testillä ja pidä ittestäsi hyvää huolta!

    ei kun auto kohti mikkeliä......
    hyvä tarina, paljon seksiä ja hmmmmm

    terv. tummapartainen mikkelin mies


   • km68

    Mainio tarina kokonaisuudessaan, aivan mahtava! Jos tämä oli tositarina, niin ..... auts!

    Kiitos,

    Kimmo


   • moneen kertaan luettu

    Hyvin kirjoitettua tekstiä ns. punaisella langalla, mainiota.

    Kiitos!


   • jonkin ihme

    kiitos itsellesi! tarina oli aivan ihana ja luin sen mielelläni loppuun vaikka aikaa siihen kuluikin mutta olen iloinen että luin sen^^


   • asentaja7

    Olipas hyvä juttu. Itse painiskellut samanlaisten asioiden kanssa,,,,


   • asentaja 8
    asentaja7 kirjoitti:

    Olipas hyvä juttu. Itse painiskellut samanlaisten asioiden kanssa,,,,

    Komppaan asentaja 7.


   • mt

    todella hyvin kirjotettu ja liikuttava tarina. ei mitään perussettiä mitä näiltä sivuilta voi lukea. erityisesti kohta tän kolmenkimpan jälkeen, kun tarinan minä lähtee kotiin ja nukkuu vaimonsa kanssa miettien Villeä sai itkemään. todella koskettava tarina.


   • reskap

    Häkellyttävä tarina, mukavan erilainen ja mielenkiintoinen. Kiitos kirjoittajalle!


   • mies71gt

    Luin koko tarinan yhdellä istumalla ja tykkäsin kovasti.


   • Mebi4man

    Bi on parasta :O


  • hasset09

   Tehokas tarina, kiihottavan yksityiskohtainen...

  • miksei pillu kiinnos

   hyi hitto mikä nykymiehissä on vikana...

  • Patrick XL

   ... no huh, tämän jälkeen ei tussu enää kiinnosta - wuh!

  • bi- nainen

   nautin teksistä täysin siemauksin vaikken mies olekaan

  • bi,m 28

   Mahtavaa kerrontaa - kumpa pystyisin oman seksualisuuyeni kanssa selviytymään yhtä hyvin............................................

  • Samuxtc

   törkeen hyvää tekstiä!!!!

  • heteronainen19v

   kiitos hyvin kirjoitetusta tarinasta!!

  • Lasse, BB

   Tämä stoori on niin omaa luokkaansa täällä - haloo kirjoittajat, ettekö pysty samanlaiseen!!!

   • ultramariinitaivas

    Sun kommentti hyppäsi kyllä niin räikeästi mun silmille, että on ihan pakko vastata...

    Ensinnäkin kaikilla on oma makunsa ja mielipiteensä. Siitä johtuu se, että eri ihmiset pitävät eri tarinoista; sä ilmeisesti pidät tästä eniten. Se on mulle aivan sama, mutta väite siitä, että kukaan ei pysty tällaisen ''tason'' kirjoittamiseen, on aika tavalla mahdotonta perustella.

    Mä en väitä, että mun tarinat olisivat mitenkään loistavia, mutta esim. vastikään ilmestynyt Sebastian-novelli oli valioluokkaa. Vanhemmista tarinoista voisin nostaa esiin Levitunturilla, Jääkenttien sankarit ja Always in your shadow. Viimeinen tarina näistä on luultavasti paras koskaan tällä palstalla ilmestynyt.

    Mieti uudestaan ennen kuin alat huutelemaan mitään tollaiseen tyyliin. Ei toi mua nyt niin loukannut, mutta parempien kirjoittajien puolesta loukkasi. Sä saat olla ihan mitä mieltä haluat, mutta toisten aliarvioiminen ei ole sivistyneen ihmisen merkki.


   • aurinkotaivas-
    ultramariinitaivas kirjoitti:

    Sun kommentti hyppäsi kyllä niin räikeästi mun silmille, että on ihan pakko vastata...

    Ensinnäkin kaikilla on oma makunsa ja mielipiteensä. Siitä johtuu se, että eri ihmiset pitävät eri tarinoista; sä ilmeisesti pidät tästä eniten. Se on mulle aivan sama, mutta väite siitä, että kukaan ei pysty tällaisen ''tason'' kirjoittamiseen, on aika tavalla mahdotonta perustella.

    Mä en väitä, että mun tarinat olisivat mitenkään loistavia, mutta esim. vastikään ilmestynyt Sebastian-novelli oli valioluokkaa. Vanhemmista tarinoista voisin nostaa esiin Levitunturilla, Jääkenttien sankarit ja Always in your shadow. Viimeinen tarina näistä on luultavasti paras koskaan tällä palstalla ilmestynyt.

    Mieti uudestaan ennen kuin alat huutelemaan mitään tollaiseen tyyliin. Ei toi mua nyt niin loukannut, mutta parempien kirjoittajien puolesta loukkasi. Sä saat olla ihan mitä mieltä haluat, mutta toisten aliarvioiminen ei ole sivistyneen ihmisen merkki.

    kukahan syyllistyi toisten aliarvioimiseen? koita ultra nyt vaan keskittyä että saisit joskus jotain valmiiksi...
    ja tämä on palsta jolla voidaan olla aivan mitä mieltä tahansa.


  • 25.novembre

   wooof!

  • Jannu mies panolla

   Nami nami. Nuo jutut oli sellaista luettavaa, että niihin oikein jaksoi keskittyä. Itsekkin olen jotain väsäillyt, mutta oikeasti edes yllä noin hyvään tarinaan. Ja mikäli tuossa ei ollut ns. totuutta niin olipahan varsin aidon tuntuinen tarina, siitä SUURI kiitos.

  • ei nimimerkkiä

   jatkuuko tää?

  • Nalle-Janne

   Tän luki todella mielellään, tosi hyvä!

  • zxc

   kiitos tästä tarinasta!

  • Goodnight eki

   Tosi hyvä ja pitkä tarina. Kiitos kun jait tämän kanssamme

  • Snooze1

   Oliko tähän vielä jatkoa jossain? Luin läpi pariinkin otteeseen ja nautin lukemastani, mielenkiintoinen ja hyvä tarina - ilmeisen kauan täällä pyörinyt kun lukukertoja on noin runsaasti...

  • tätä lisää

   Toivottavasti kirjoittaja jatkaa tällä tai toisella tarinalla.
   Kerronta ja teksti hallinnassa KIITOS!

  • oon kokenu saman

   oon kokenu ton saman mutta tyttönä ja tyokaverin sijasta oli koulukaveri, jolla alunperin oli poikaystävä. ne eros ja se kysy multa tukea... siitä se kaikki alko.

  • Ttggtt

   Montakohan kertaa olen lukenu tän ja aina sama juttu, pakko käydä kädel...

  • virunut helmi

   On tämä jännä juttu että tarina pitää pintansa edelleen vaikka onkin vuosia vanha... Kenties kirjoittaja poistunut muille maille tai muuten vain unohtanut rakkaat lukijansa, tiedä häntä.. Tarina kyllä erittäin ihana ja kiinnostava mutta jotenkin petyin kun aina tämä on ensimmäisten joukossa vaikka uusia tarinoita olisi ilmestynyt.

  • Toimii4

   Todella hyvin kirjoitettu tarina, jäi pitkäksi aikaa mieleen. Miehen rakkauden uteliaisuus, voimakkuus ja mahdollisuudet, niin miestenvälinen kuin miehen ja naisen välinen on aivan liian vähän käsitelty aihe. Ja jotenkin tästä tarinasta käy hyvin ilmi, etta kukaan ei tunne miestä paremmin kuin toinen mies. Vaikee uskoa ettei jokainen meistä loytäisi itsestään uteliasta puolta....

  • kovanaduunissa

   Kuumaa kamaa, aika herkillä tän jälkeen, nousi ihan syke ja joku muukin ...oli ihan pakko kaydä duunin lomassa vähän helpottamas oloa ja aatella tätä tarinaa, etenkin tuota ekaa osaa...harmi vaan ku ei oo Villen kaltaisia työkavereita tässä toimistossa...

  • Karvanen kesämies

   Kyllä! Pitkästä aikaa luin uudestaan kun kävin läpi uusia kirjoituksia, mm savotta oli ihan kelpo. Mutta tämä tarina ... koskettaa jostain syystä todella syvältä. Jokin tässä tarinassa koukuttaa ja sen lukee aina vaan uudestaan, yksityiskohtia ahmien! Olkoonkin vanha ja virttynyt tarina tällä palstalla :D

  • tsygootti

   Viddu joo miehillä on joku ongelma ku harrastaa seksiä keskenään

  • Vvvviiiitttt

   Wau!

  • !!!!!!!

   !!!

  • Salon Heikki

   Tosi hyvä stoori, todellakin!å

  • työkaverinkin yllätt

   Jes tätä voi lukea, aina uudestaan ja uudestaan - mukavin seurauksin.

  • Kaivoksela

   OooooooYeeeeeesh!

  • asentajaninspiroima

   Mitä ihmettä, tulin lukemaan silmät kiiluen pornoa ja lähdenkin pää täynnä ajatuksia ja silmät kyynelissä! Aivan mielettömän hieno tarina, kaunis ja kuuma ja koskettava. Aloin aivan toivoa, että tämä Ville ja Asentaja olisivat päätyneet yksiin, mutta tosielämä on raakaa. *huokaus*

   10 vuotta sitten kirjoitettu stroori, toivottavasti Asentajalla on kaikki hyvin ja on onnellinen, siellä missä onkin. Lahjakas kaveri kirjoittamaan.

  • Handyhitsari

   Olin itsekin nuorempana asentajana ja niillä monilla asuntovaunuleireillä, tuli hommattua yhtä sun toista. Pari kertaa yllätyksekseni myös kaksi hyvää ukkomies ystäväänikin paljastui Bi-henkisiksi ja heidän kanssaan tuli vietettyä monta hienoa hetkeä. (ei samaan aikaan tosi). Tarina tässä edellä on yksi ehdottomasti hienoimmista, mitä olen näillä palstoilla lukenut.

  • Anonyymi

   Erittäin kiihoittava ja kaunis tarina, jonka tunnelmaan oli helppo uppoutua. Olet taitava ja sivistynyt kirjoittaja . Tosi mies. Kiitos! Toivottavasti lisää on tulossa.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   423
   7206
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6343
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4207
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1499
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1047
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   953
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   921
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   787
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   742
  Aihe