Cattolica/hotelli Venezia

SaaraM

Hei!:)

Haluaisin kuulla kokemuksia Cattolicasta ja Venezia-hotellista. Paljon hyvää olen Cattolicasta kuullut ja lukenut, että se voisi varmasti olla tosi hyvä vaihtoehto syksyn matkakohteeksemme:) Ja kun Aurinkomatkojen reissua harkitaan, niin retkistä haluaisin myös suosituksia/kokemuksia. San Marinossa on varmaan pakko käydä, mutta koska retkiä ei kahta enempää viitsi viikon reissulle ottaa, pitäisi tehdä valinta Venetsian ja Firenzen välillä. Mielipiteitä?

8

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cattis

      Hei!

      Muistaakseni en ole aikaisemmin nähnyt kyseistä hotellia AM listoilla, saatan olla väärässäkin. Sijainti on jonkin verran sivussa itse keskustasta, piazzalesta ja merkkikaduista sekä satamasta joka on todella viihtyisää aluetta niin päivällä kuin illalla.
      Mukavan näköisiä baareja näytti olevan sillä puolella kaupunkia, ja niistä varmasti löytyy oma tunnelmansa. Häiriöitä ei yöelämän suhteen ollut kesäkuussa, syksyistä en tiedä mutta kuulin että merivesi on niin ihanan lämmintä kuin linnunmaito. : )

      Vaihtoehto välillä Firenze/Venetzia on mahdotonta päättää, siis suositella....
      Juna kulkee kätevästi Cattolicasta Venetziaan ja sen tekisin omatoimiseti mieluummin kuin opastettuna, varsinkin kun hinta on noussut noin hulpeasti että 72 €! Junaliput Italiassa ovat edullisia, ja omatoimisesti kiertelette kaupungilla ja nautitte elävästä museosta kokopäivän. Yhdenpäivän aikana on mahdotonta jonottaa museokäynteihin kun haluaisi nähdä itse Venetzian!
      Firenzeen tekisin opastetun reissun sillä oppailta saa kullanarvoista tietoa tästä upeasta kaupungista.
      Enkä vähättele sitä etteikö Venetzian reissuilla saisi kullanarvoista tietoa, mutta jonottamiseen kuluu liikaa aikaa.
      Muutamavuosi sitten kävin Firenzessä omatoimisesti ja kaupunki hurmasi ja paljon jäi näkemättä, kokematta ja tietämättä syystä että en ollut opastettu.

      Mutta molempiin kaupunkeihin halajan, enemän kuin esim. Roomaan. : )

      San Marino on pakko käydä ennenkuin uskoo, ykskerta riittää, täydellinen rysä markkinakauppiaineen jotka myyvät viinaa ja hajuvesiä suomeksi!

      Muutaman kilometrinpäässä on San Leo, huomattavasti mielenkiintoisempi!

      Jos haluatte tutustua Italiaan. : )

      • cattis

        tuli vahingossa, sori. ; )


    • Itsekin mutta

      Hei!
      Kuulin juuri, että eräs ystäväni oli viettänyt
      Hotelli Veneziassa viime kesänä kaksi viikkoa.

      Itse menen heinäkuussa, mutta en samaan hotelliin.

      He olivat olleet niin tyytyväisiä, että lähtisivät uudelleen samaan hotelliin.

      Menemme Hotel Murexiin.

    • Jari N

      En suositele kenellekään Cattolicassa sijaitsevassa Venezia hotellia! Oltiin ryöstetty 14.8. 13 siellä suoraan hotellissa sekä huoneesta num.55 oli viety kaikki meidän rahat!!!Ensimmäisenä päivänä korjattiin huoneen lukko ja heti seuraavana päivänä hotellin numerosta vietin ison rahasumman ja se varas pääsi omalla avaimella huoneeseen ja kun valvontakameroita hotellissa ei ollut niin ei ollut mahdollista jotain tehdä. Koko loma oli omistettu poliisii asioihin. Pitäisi myöskin mainita Aurinkomatkojen välipitämätöntä palvelua. Olimme todella jätetty hädässä eikä edes kukaan vaivannut kyselemään miten pärjätään. Varmasti viimeinen kerta Aurinkomatkojen kanssa vaikka puoli maailma on nähty Aurinkomatkojen kanssa monien vuosien aikana.

      Aurinkomatkojen oppaalle oli heti ilmoitettu ja hän vaan sanoi olevansa pahoillaa tapahtuneesta ja lupasi palavaerin jälkeen lähettää viestin. Sen viestin lähettäminen kestää edelleen...Todella kehnot aamiaiset hotellissa sanoisin näkemäni kehnoimmat. Mysliä ja makeiset vaan.
      Meri on todella likainen koska kivien päällä on paljon lintuja sekä niiden höyhenet ja erilaiset muovit pääsevät uimaveteen erityisesti myrskyn jälkeen. Turisteista ei tykätä ollenkaan erityisesti Venezia hotellissa, ja kun uudet tulevat tilalle lähtöpäivänä niin ravintolassa saat huonompi paikka. Illalisen yhteydessä annetaan säilykeet ja sen nimi on "salaatipöytä". Pihi omistaja katso sinua muka otat hänen omasta taskusta.
      Mutta varmasti hotellissa toimii joku järjestetty rikollisuusketju niin kun kävi meidän tapauksessa. Eikä edes talelokero vakuutettu!!!

      • rmtob

        Jari N, olet juuri todistanut että kreikan kieli ei käänny suomeksi Google kääntäjän avulla.


    • mlm2

      Jari N... toivottavasti olet antanut palautetta Aurinkomatkoille?

      • Jari N

        Kyllä kaikenlaiset palautteet oli lähetetty mm.Aurinkomatkojen toiminnanjohtajalle Tuomo Meretniemelle, joka ei edes vaivannut vastata. No siitä johtua selkeä johtopäätös ettei lähdetä Aurinkomatkojen kanssa enää mihinkään. Näin huonosta palvelusta menetetään kantaasiakkaita.


    • Ei enää koskaan

      Hyvät ihmiset ,älkää missään nimessä majoituko Cattolican Venezia hotellissa! Omasta kokemuksesta kaikista kehnoin hotelli, jossa näkemäni pahimmat aamiaiset , epäturvalliset huoneiden lukot sekä todella epäystävällinen ja surkea henkilökunta. Sen lisäksi meitä vielä ryöstettiin siellä suoraan hotellihuoneessa sen jälkeen kun henkilökunnan vuokratyöntekijä korjasi meidän huoneen lukko. Vietiin iso rahojen summa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe