Seksiä vanhemman miehen kanssa!

Taru90

Tämän ei pitänyt tapahtua koskaan, mutta niin vain kävi, häpeän tätä ja jos voisin asian peruuttaa niin sen tekisin.

Minulla on 20-vuotias poikakaveri eli hieman yli kaksi vuotta itseäni vanhempi. Asumme yhdessä muutenkin kaikki asiat meillä on kunnossa. Harrastusten perissa tapasin yhden n.50v miehen joka minut jotenkin sai houkuteltua sänkyyn. Vaikka asiaa häpeän ja sen haluaisin unohtaa niin pitää kuitenkin myöntää, että kokemus sinäänsä ei minusta ollut vastenmielinen. Seksi aikuisen miehen kanssa oli mahtavaa, aivan erillaista kuin nuorten poikien kanssa. Mutta joka tapuksessa rakastan avomiestäni ja hänen kanssaan haluaisin jatkaa yhteistä taivaltani.

Nyt minulla on kaksi ongelmaa. Pitäisikö minun olla miehelleni rehellinen vai yrittää koko asia. Ja miten suhtaudun tähän seksi kumppaniini koska hänet kuitenkin tapaan harrastusten merkeissä aina silloin tällöin?

13

5271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erehdys

      Yritä unohtaa koko juttu,poikakaverisi ei varmaan ymmärrä jos kerrot.Kyllä kokenut mies osaa olla erilainen kun nuoret pojat,tiedän kokemuksesta.Tervehdit normaalisti tätä miestä kun tapaatte,ja jos haluaa jutella sanot "unohda koko juttu".Olen sinua vanhempi,tiedän että elämä tuo joskus eteen asioita joita katuu syvästi,mutta opitaan jotain näistä..Kaunista kevättä sinulle.

    • wekret

      ..setä,sä olet pipi.

    • Laritsa M

      ...mitään sellaista mitä hän ei halua kuulla. Jos tykkäsit aikuisesta miehestä, niin hyvä. Mitään ei ole poissa mielitietyltäsi.

      Jos ja kun tapaat seksikumppanisi, tee omantuntosi mukaan. Anna tunnelmien kuljettaa tai sitten älä anna.

    • xxxlp

      koko juttu ja kirjaa se sydämmesi syvyyksiin älä kadu pidä se omana tietonasi äläkä toista kokemusta se pilaantuu toistossa.

    • suu suppuun

      Suu suppuun vain.

      • lissu

        Pitäisi näin vanhemman neuvona tietysti sanoa, että ei niin saa tehdä ja että se on syntiä. En kuitenkaan aijo niin sanoa, koska en allekirjoita opetustavaksi älä niin tee kuin minä teen vaan niin kuin sanon. Itsekin tuli nuorempana käytyä vieraissa eikä se varmaan ollut pois mieheltäni. Samalla siinä tietysti huomasi, ettei se keskimäärin muidenkaan kanssa sen ihmeellisempää ollut. Jotkut kokemukset olivat mielettömiä, toisaalta välillä oli niin karmivia pettymyksiä ettei niistä sen enempää.

        Yleisesti ottaen vanhemmista miehistä varsinkin varatuista, että he harvemmin jäävät roikkumaan sinuun. Seksi suhdetta he ehkä haluavat jatkaa, mutta sen vakavammasta heidän osaltaan on turha pelätä. Useat heistä haluavat vain kerran hurmaa ja unohtavat koko asian sen jälkeen.

        Lyhyenä loppuyhteenvetona totean, että jos jatkat seksi suhdetta ko. henkilön kanssa niin eipä sillä asialla kannata poikakaveria loukata vaan pitää omana tietona. Toisaltaa eipä se keneltäkään ole pois jos vaan varmistat ettei miehellä ole sukupuolitauteja ja ja itse huolehdit pillereillä lopun ehkäisyn.


    • tyyppi88

      "Taru90"
      "Minulla on 20-vuotias poikakaveri eli hieman yli kaksi vuotta itseäni vanhempi."

      Jos tuo 90 tarkoittaa syntymä vuottasi niin eikös teidän ikä ero ole noin neljä vuotta...?

      • wijimm

        ..koska näitä satuja on nähty täällä ennenkin.Nuori nainen kertoo kuinka mahtavaa seksi oli vanhemman miehen kanssa..Ja paskat!! Sama äijä asialla joka kerta,runkkaa himassa onneton.


      • herra 47
        wijimm kirjoitti:

        ..koska näitä satuja on nähty täällä ennenkin.Nuori nainen kertoo kuinka mahtavaa seksi oli vanhemman miehen kanssa..Ja paskat!! Sama äijä asialla joka kerta,runkkaa himassa onneton.

        Reps


    • Zant.

      ku pystyy pettää kerran pystyy toisenki.. varmasti hemmetin hieno suhde tiedossa..

      • tonttu

        On syytä kantaa vastuu tapahtuneesta ja kertoa poikaystävällesi. Sanoit, että vanhempi mies oli saanut houkuteltua sinut seksiin: rikosilmoituksen paikka. Vaikka olisit ollut suostuvainen.


      • vuosimallia 88
        tonttu kirjoitti:

        On syytä kantaa vastuu tapahtuneesta ja kertoa poikaystävällesi. Sanoit, että vanhempi mies oli saanut houkuteltua sinut seksiin: rikosilmoituksen paikka. Vaikka olisit ollut suostuvainen.

        Jos taru on syntynyt alkuvuodesta 90 (koska on jo 17) ja mies loppuvuodesta 87 niin ikäeroa on "hieman yli 2 vuotta" . Ainoo vaan että sen äijä ei olis vielä sitten täyttänyt 20................ eli joko taru laittoi ton "20" arviona tai sitten Taru90 onkin joku vanha pervo! One never knows!


    • Epäilijä

      mahdollisesti sinun mielestäsi edelleen näin jos roolit vahtuisi?

      "Mutta joka tapuksessa rakastan avomiestäni ja hänen kanssaan haluaisin jatkaa yhteistä taivaltani."

      Toivon totisesti että jätkä(jakorasian ns poikaystävä) käy kuksimassa vaikka sun parasta kaveriasi tai viellä parempi olisi jos löytyy sisko. Toi rakastan paska on tuollaisen sanomana ihan sitä itseään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe