Playa el Humo vai Playa el Agua?

Vuodenvaihteeksi Venezuelaan

Suunnittelemme joulun ja uuden vuoden lomaa Venezuelaan. Hotelli Portofinosta löytyisi vielä tilaa, mutta koska luin jonkun matkaajan huonoista kokemuksista, rupesi koko kohde arveluttamaan. Onko hotelli todella "keskellä ei mitään"? Meitä on matkalle lähdössä 6 hengen porukka (2 5-kymppistä ja loput parikymppisiä). Löytyyköhän Playa el Humosta nuorisolle mitään ajanvietettä? Olisiko syytä valita joku Playa el Aguan hotelli? Onko ko. paikkojen välimatka vain muutama km (ja taksit halpoja)? Myös ruokamyrkytys- yms. jutut rupesivat huolettamaan (all inclusive kun tuntui niin hyvältä vaihtoehdolta...).

3

1429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasta palannut

      Palasimme itse juuri eräästä Playa el Aguan hotellista ja oli hieno reissu. Portofinosta olen itsekin lukenut ja kuullut paljon kielteistä mutta en muista hotelleista niin paljoa. Mitä mahavaivoihin tulee, niin itse en juuri katsonut mitä suuhuni laitoin (meni majoneesit ja kylmät leikkeleet ja kaikki muutkin), ja vatsa voi paremmin kuin kotisuomessa! Nyt kotiin palattua on taas alkanut vatsakin reistaamaan. Toki se on hyvin henkilökohtaista miten kenenkin maha reagoi, mutta oma kokemukseni ruuista oli oikein hyvä. Agualla ainakin yksi hyvä menomesta ja sitten taksilla pääsee Porlamariin josta niitä löytyy useampia.

    • Frailles

      Palasin Suomeen kolmisen viikkoa sitten Margaritalta ja hotellimme oli Portofino. Minulla on vain hyviä kokemuksia ko. hotellista. Hotelli on iso ja hotellialue todella siisti ja turvallinen. Matkaa Playa de Aqualle ei ole paljoa: kävellen n. 20 min "kukkulan" kautta ja taksilla (jotka tod. halpoja) muutama minuutti. Hotellilla on koko päivän (klo 10-17) kaikenlaista ohjelmaa (allasjumppaa, bailaterapiaa, beach volleytä, jalkapalloa jne.). Hotellin "animaattorit" (hotellin hlökuntaa, joiden vastuulla on turistien viihdyttäminen) pitävät huolen siitä, ettei tylsää tule olemaan! Täytyy vain lähteä rohkeasti mukaan kaikkeen! Joka ilta nämä samaiset "animaattorit" esiintyvät hotellin teatterissa ja aina on todella upeaa tanssimista ja oikeasti esitykset on todella hyviä...ja joka ilta show on erilainen :).

      Minua ei ainakaan häirinnyt hotellin "syrjäinen" sijainti, koska taksilla aina pääsee nopsasti ja halvalla minne hyvänsä. Voin siis suositella lämpimästi! Ruoka myös oli hyvää ja söimme siellä ihan kaikkea eikä vatsavaivat olleet kiusana. Joten menkää ihmeessä ko. hotelliin, voisin mennä sinne itsekin uudemman kerran :).

    • Been there

      Niin monta on mielipidettä kuin niiden antajaakin. Itse olen sitä mieltä, ettei Portofinoa ole parjattu yhtään sen enempää kuin muitakaan hotelleita ja muutamista muista palstalla on riittänyt negatiivissävyistä keskustelua enemmänkin. Itse olin saarella tammikuussa ja majoituin nimen omaan Portofinoon ja olin erittäin tyytyäväinen hotellivalintaan. Ja mitä tulee siihen "keskellä ei mitään olemiseen" niin aivan yhtä lailla sitä on jok'ikinen hotelli saarella. Tosi asia kun on se, että saarella ei juuri mitään ole. Lähes tulkoon jokainen hotelli on oma eristetty ja vartioitu alueensa vähän niin kuin keskellä ei mitään. Aqualla hotelleita nyt tietysti on muutamia rinta rinnan mutta siltikin paikka on varsin syrjäisä. Playa el Humolle ei Aqualta tosiaan ole pitkä matka kuten moni on täällä jo kertonutkin. Sitä en tosin tiedä onko Aquallakaan iltaelämää sen suuremmin. Itsellemme riitti hotellin iltaohjelma tarjonta. Me emme kokeneet olevamme eristyksissä. Päin vastoin nautimme hotellin omasta rannasta, missä ei tarvinnut "kärsiä" esim. aurinkotuolilta toiselle kiertävistä kaupustelojoista. Itse voin suositella saarta lämpimästi kunhan reissuun lähtee avoimin mielin ja muistaa että turismi on saarella vasta alkukuopissa. Erittäin lämpimästi ja huoletta voin suositella teille myös Portofinoa. Missään nimessä ette tule tuntemaan oloanne sen syrjäisemmäksi kuin missään muuallakaan. =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe