Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gambia

matkustajat

Hei!
Ollaan lähdössä Gambiaan jouluksi 2007, hotelliin ocean bay, paikan päällä olleet, millaista oli? lämmintä ilmeisesti riittää? millainen hintataso siellä on?, mitä kannattaa ostaa? millaiset rokotukset? itse odotan mielenkiinnolla matkaa ja afrikkaista elämää!

6

1429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Me varattiin just kanssa matka sinne ens joulun jälkeen eli 27.12 lähdetään ja kaksi viikkoa ollaan. Mukana on 7 vuotias tyttö. Afrikka ei oo millään tavalla ennestään tuttu ja se vähän jännittää. Millasta ruokaa, voiko lasta ottaa mukaan ja onko tekemistä lapsille yms.. ja onko kukaan lähdössä samaaan aikaan ja me mennään sunset baach hotelliin..millanen hotelli yms..kaikki tieto kiinnostaa, Saako naiset olla rauhassa siellä vai onko parempi jos miehiä mukana..

      • liian kauan..

        Olen myös lähdössä lastemme kanssa, sama hotelli ja sama päivä! Tunnen monia siellä käyneitä ja innolla odotan tulevaa matkaa. Olen matkustellut paljon ja asunutkin ulkomailla, joten avoimin mielin lähdemme.


      • sama kohde

        Kolmihenkinen perheemme on menossa Sunbeach-hotelliin 2 viikoksi 20.12. alkaen. Mukana nyt 4, sitten lähes 5-vuotias tyttö.


    • matkaa!

      Tämä vastaus tulee aika pitkän ajan päästä alkuperäisestä keskustelun avauksesta, mutta hyvissä ajoin ennen matkaanne: Onneksi olkoon, hyvä matka teitä odottaa. Tulette takaisin monta kokemusta rikkaampana. Itse olimme ko. hotellissa viime vuoden vaihteessa eikä meillä ole kuin hyvää kerrottavaa.

      Hotelli on hyvä niin kuin 4 - 5 tähden hotellilta voidaankin edellyttää. Siisti ja rauhallinen, hyvät ravintolat. Ohjelmaa joka ilta. Uuden vuoden aattona upeat juhlaillalliset, joka sisältyy matkan hintaan. Lämmintä tuohon aikaan vuodesta päivällä 20 - 27 astetta, yöt ovat kylmiä. Eli illaksi & yöksi lämmintä mukaan. Hintataso: rahaa menee juuri niin paljon kuin haluatte käyttää. Erityisen halpaa siellä ei ole, mutta kyllä siellä tekee myös erittäin hyviä ostoksia. Malaria kannattaa ehdottomasti ottaa vakavasti! Lisäksi keltakuume ja hepatiitit.

      Käypi kyllä kateeksi teitä, kun pääsette tuohon upeaan maahan!

      • omppug

        . Ensi kertaa ollaan lähdössä gambiaan, ja innolla odotetaan matkaa. Olisi sinulla halua kertoa hiukan lisää matkastasi kokemuksistasi?
        Miten ko. hotelli sopii lapsiperheille, onko leikkipaikkoja?
        Kuinka pitkä matka ocean baystä on muille turistialueille(esim. kololiin)? Ja pääsekö hyvin kävellen? (en nimittäin liiku mielelläni taksilla.)Mitenkäs aktiviteetit rannalla, cape pointilla. Saiko adapterin lainaan hotellin respasta? Menitkö tjareborgin lennolla, oliko elokuvaa
        ?


    • omppug

      hei! samaan paikkaan ollaan joululomalla (3.1) täältäkin lähdössä.Mihin päivään asti olette?
      Juuri nuo samat kysymykset pyörivät minunkin mielessäni. Hintataso on kuulemma halpa, jos muistaa tinkiä. Paikallisissa ravintoloissa syöminen halpaa. Keltakuume- rokotus ainakin, mutta oli niitä muitakin, ja malarian estolääkitys kai tärkeää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe