Gold Coast

MIllainen?

Ajattelimme lähteä kyseiselle alueelle kesällä ja olen netistä tutkinut tämän rannikon eri alueita.
Mukaan otamme kaikki neljä lastamme (pari teini-ikäistä ja pari alle kouluikästä) ja heitä silmällä pitäen haluaisimme löytää sopivan huoneistohotellin.
Onko näillä sivuilla Gold Coastilla vierailleita?
Mitäs tykkäsitte?

16

2330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • upea paikka

      asuin Australiassa melkein 5kk.vuonna 1991 joista Brisbanessa 1kk ja kävin Cold Costilla.Upeaa ja ihanat rannat.Turistikohteena varmasti upea.Hotelleja piisaa. netistä löydät varmasti suoraan tilaamalla hyvän hotellin teille.Ja edullisemmin.käykää ihmeessä sellaisessa paikassa kuin Fraser Island.Se on sellainen upea saari Cold Costilla.Mieletön kokemus.Mutta muistakaa sielä on talvi eli tuulee ehkä useammin ja sää vaihtelevaa.

      • Gold Coast

      • on tuttu

        Travel Channelilta.
        Sieltä päin tulee ohjelmaa aika useinkin.
        Uskomattoman upean näköinen kohde (rakastan kuohuvaa merta ja loputtomia hiekkarantoja), mutta voi olla liian pitkä automatka lapsille, kun lentokoneessakin on istuttava "jonkun aikaa" - sääli.
        Kiitos kuitenkin vihjeestäsi, muutkin ovat tervetulleita.
        t.alkuperäinen


    • Aussi

      Joo tanne vaan jos on aikaa varata reissuun ainakin 2 viikkoa.
      Itse asun taalla pohjois Gold Coastilla ja suosittelen lomailupaikaksi lampimasti.
      Hotelleja loytyy maun ja kukkaron mukaaan,mutta Suomen kesalla eli taalla talvella on hinnat pudonneet ja varmaan loydatte sopivan itsellenne.
      Gold Coast ja koko Australia on puhdas ja siisti paikka,joten ei tarvii mitaan popoja pelata.
      Lahella ovat Stradbroke Island(pohois ja etela) jotka ovat mielenkiintoisia kohteita myos.
      Tervetuloa.

      • olla reissussa

        kolme viikkoa, jotta perilläkin ehtii olla.
        Tulemme kesällä juuri viileämmän ilman ja halvempien hintojen houkuttelemana. Hyvä hygienia on ehdoton myyntivaltti lasten kanssa matkustettaessa.
        Voisitko vielä kertoa parhaat paikat kenguruiden ja koalien bongaukseen (olin lukevinani Brisbanen sivuilta jostain Koala puistosta, mutta en enää muista sen nimeä).
        t. alkuperäinen


      • Koala Sanctuary
        olla reissussa kirjoitti:

        kolme viikkoa, jotta perilläkin ehtii olla.
        Tulemme kesällä juuri viileämmän ilman ja halvempien hintojen houkuttelemana. Hyvä hygienia on ehdoton myyntivaltti lasten kanssa matkustettaessa.
        Voisitko vielä kertoa parhaat paikat kenguruiden ja koalien bongaukseen (olin lukevinani Brisbanen sivuilta jostain Koala puistosta, mutta en enää muista sen nimeä).
        t. alkuperäinen

        on Brisbanessa, ja siellä kannattaa käydä katselemassa kenguruita ja muita asukkeja. Brisbane ja Gold Coast ovat pikkuhiljaa kasvamassa yhdeksi taajamaksi, kuten Helsinki ja Espoo, ja niiden välillä on liikkeellä paljon busseja ja junia.

        Tunnin verran Brisbanesta pohjoiseen on se Steve irwinin krokotiilipuisto, Australia Zoo. Kallis! Mutta näkemisen arvoinen.


    • mitsu

      Gold Coast on ihan mielenkiintoinen paikka. Lapsiperheelle varmasti loytyy tekemista, koska sen laheisyydessa (hyvat kuljetysyhteydet) on mm. vesipuisto (kesakuussa vaan voi olla viileaa...),mutta myos Movie World, Dream World ja Sea World ovat kivoja paivanviettopaikkoja. (kannattaa menna ajoissa aamulla, tekemista riittaa koko paivaksi!) Jos vuokraatte auton suosittelen ajelua Mount Tamburinen maisemiin...
      Gold Coastilla ranta on tietysti suosituin. Kasinokin on ihan nahtavan arvoinen, mutta ei kai ihan lasten kanssa...Iltaelamaa Coastilla on joka lahtoon, joskus se on hieman lipevaakin...
      Huoneistohotelleja loytyy kylla joka lahtoon, niita on paljon. Siella on kylla ihan jokaiselle jotakin!

    • aussie-jack

      Tulkaa tänne Cairnsin seudulle. Menen itse suomeen kesäksi ja täällä olisi tyhjä talo, pari autoa sekä mootorivene ilmaiseksi käytettävissä.
      Jaska

      • Eläkeläispari

        Koskas olet lähdössä sinne Suomeen? Olemme eläkeläis-pari Melbournesta ja olemme talvet viettäneet siellä pohjois Queenslandissa ja karavaanareita kun ollaan niin kierrelleet paikasta toiseen. Jos pellon piennarta olis sen verran että sais karavaanin siihen niin vois samalla pitää silmällä mokkiäsikin. Cairns on tuttu paikka samoin koko itärannikko. Ollaan vuosikausia sielläpäin kuljeskeltu.
        Olis aikomus lähteä liikkeelle joskus touko-kesäkuun vaihteessa ja olla sielläpäin ainakin elokuun loppuun.


      • aussie-jack
        Eläkeläispari kirjoitti:

        Koskas olet lähdössä sinne Suomeen? Olemme eläkeläis-pari Melbournesta ja olemme talvet viettäneet siellä pohjois Queenslandissa ja karavaanareita kun ollaan niin kierrelleet paikasta toiseen. Jos pellon piennarta olis sen verran että sais karavaanin siihen niin vois samalla pitää silmällä mokkiäsikin. Cairns on tuttu paikka samoin koko itärannikko. Ollaan vuosikausia sielläpäin kuljeskeltu.
        Olis aikomus lähteä liikkeelle joskus touko-kesäkuun vaihteessa ja olla sielläpäin ainakin elokuun loppuun.

        Paikka on Innisfailissa 100 kilometriä Cairnsista etelään. Lähden 15 kesäkuuta ja tulen 31 heinäkuuta.Onhan täällä tilaa sisällä sekä pihalla.
        [email protected]


      • tarjouksestasi,

        asuisinpa minäkin siellä - kateeksi käy!
        Tällä kertaa menemme kuitenkin Brisbanen seudulle, sillä mieheni käy siellä samalla työmatkalla ja ajattelin että Gold Coast voisi huvittelumahdollisuuksineen pitää myös lapsemme tyytyväisinä.
        Maybe next time!
        Terveiset Suomen takatalvesta!
        T.alkuperäinen


    • aussie-jack

      Kiitos vastauksestasi. Olen asunut siellä vuonna 65-66 ja käynyt usein. Jos olet ensikertalainen niin varaudu kamalaan koti-ikävään.Toinen asia on lasten viihdyttäminen sellaisen lauman kanssa kun teillä on,niin vaikka äijä olisi nokian pää puosu rupeis laskemaan kustannuksia.Töihin meno sujuu mukavasti Brisbanen etelä rannalle, joki perhana saattaa vivästyttää pari kolme tuntia Kolmas ongelma on teini-ikäisillä nuorilla, paine on kova ja huumausaine markkinat ovat viritetty äärettömän tehokkaaksi.
      Toisaalta löydät osoitteeni niin ehkä voin avustaa.
      Best wishes Jaska

    • Kimmo....

      Hei. Itse asun Gold Coastilla ja tämän on varmasti turistille kiva paikka. Jos pitää uimisesta ja mukavista rannoista, niin tämä seutu on oikea paikka. Paljon pohjoisemmassa päin varsinkin kesällä on vaarallista uida tappavien box jelly fishien takia. Esim. Cairnsissa ja Darwinissa ilmasto on usein ahdistavan painostava ja se vaatii aikansa, että siihen tottuu. Täällä ilmasto antaa onneksi hieman 'armoa' talvikuukausien aikana (suomen kesäaika).
      Ei täällä suomalaiselle ole kovin kylmää, varmaan kylmimmillään sitä mitä Suomen kesä yleensä. Merivesi näytti loppusyksystä huolimatta olevan tänään 25 asteista.
      Kyselit eläinpuistossa tällä alueella, tässä linkki heidän sivulle: http://www.currumbin-sanctuary.org.au
      Välillä ärsyttää hieman kun tämä on niin turistirysä, kuten vaikkapa Las Palmas. Tämä paikka on todella suosittu surffareiden keskuudessa sekä perusaussejen, jotka myös monesti matkaavat tänne lomailemaan. Lisäksi täältä siis löytyy hyviä huvipuistoja, vesipuistoja, lukuisia hyviä ravintoloita sekä muuta ohjelmaa, jos sellainen kiinnostaa rantalomalla...

    • Nina2007

      Pahoittelen mutta vaikka asunkin nyt toistaiseksi taalla Gold Coastilla, niin en suosittele matkakohteeksi.Kalliimpaa kuin muualla Australiassa ja hyvin pinnallinen biletyspaikka....
      Nina

      • Kuala-karhu

        Me (2 aikuista, 2 teiniä) lomailtiin Surfer's Paradisessa viikon verran ja olimme tyytyväisiä (3/2007). Paikkaa kuvannee Australian Miami ihan hyvin. Korkeita hotelleja rannan tuntumassa, mutta mikä ranta - vau! Nautimme auringosta, meren tyrskyistä, golf-peleistä. Naisväki kävi myös shoppailemassa Outlet-myymälöissä ja Seaworldissä. Miesväki kävi kalassa. Siellä olisi lähimaastossa varmaan joka päivälle huvittelukohde.

        Keskustan biletyspaikoissa kävimme kaksi kertaa syömässä, muuten ne kierrettiin kaukaa. Siellä menoa riitti sitä kaipaaville. Siellä käytiin Ripley's Believe It or Not:ssa - ihan jees, mutta ehkä vähän vanhanaikainen.

        Siistiä oli joka paikassa ja paljain jaloin uskalsi kävellä.

        Meidän hotelli (2 mh,oh,k) oli Outrigger Sun City - meidän mielestä luksusta, joten viihdyttiin sielläkin hyvin eikä ollut tarvetta olla yötä myöten menossa. Respa oli oikein avulias ja hoitavat esim. kalastusmatkavaraukset, niin ei pala omaa aikaa.

        Tämä kohde oli matkallamme suunniteltu golfia, rentoutumista ja uimista varten - ja täytti nämä kriteerit 100%.


      • Kimmo...

        Mitä parempaa paikkaa sinä suosittelisit Australiassa? Olen itsekin reissaillut ausseissa siellä sun täällä ja silti tämä seutu menee mielestäni kärkeen. Tuo on pinnallinen kuva, kun jossakin on ollut vähän aikaa täällä tai lyhyellä vierailulla. Toisaalta tämä on lomakohde, joten sehän on selvä, että tämä paikka eroaa jo senkin takia paljon vaikkapa Suomen Lahdesta tai Toijalasta. Se on totta, että pohjoisessa pienissä pitäjissä on halpaa, mutta tämä seutu on silti kohtuuhintainen verrattuna vaikkapa Sydneyhyn.
        Ehdottomasti yksi Australia parhaimpia kohteita, vaikka suosittelen silti Australian kesäaikaa vierailuajaksi. Rannat ei edes parane pohjoiseen päin mentäessä, Sunshine Coast on tosin vielä jees...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe