Perhetuttu

Tyytyväinen aviopari

Olemme 34-vuotiaita, naimisissa olemme olleet 16 vuotta. Seksielämämmekin on ollut hyvää, sitä tuttua ja turvallista, joskus olemme fantasioineet toki hieman villeimmistäkin jutuista. Ne vain ovat olleet fantasioita. Parin viime vuoden aikana olemme yhä enemmän keskustelleet miten voisimme piristää seksielämäämme ja niinpä olemmekin kokeilleet jos jonkin näköistä vempainta. Muuten kivoja mutta kovin kylmiä eikä ne parhaimmillaankaan tuottaneet niin kovin suurta nautintoa.

Erään kerran vaimoni lipsautti vahingossa että on joskus haaveillut kolmannesta osapuolesta, en vain tiennyt että tarkoittiko hän miestä vai naista. Asiaa ajateltuani totesin että minulle sopisi kyllä kumpi vain, mutta vaimoltani en asiaa uskaltanut enää tiedustella. Ties vaikka luulisi mitä minusta...

Mutta minulle tuo ajatus jäi mieleen, enkä päässyt siitä irti millään. Sitten tein päätöksen että pitää ryhtyä tekemään jotakin asian eteen. Kun en lopuksikaan tiennyt että kuinka vaimoni reagoisi jos hankkisin naisen kolmanneksi, niin päätinkin että alan tutkimaan sopivaa miestä kolmanneksi. Selailin netissä deittisivuja, lueskelin lehti-ilmoituksia, mutta mikään ei saanut minua oikein kiinostumaan asiasta tarpeeksi. Kunnes sitten ratkaisu olikin ollut koko ajan nenäni edessä.

Meillä on ollut yli 10 vuotta perhetuttu pariskunta, jonka kanssa olimme usein lomareissuila ja vietimme aikaa muutenkin paljon yhdessä. Tuli mieleeni että Se mies, Pauli, olisi hyvinkin sopiva ehdokas. He olivat eroneet pari vuotta sitten ja tiesin ettei Paulilla ollut vakituista kumppania.
Tiesin myös että Pauli on varsin vapaamielinen ihminen, olimme nuorempina jutelleet...no tiedätte kyllä mistä, naisista ja seksistä. Olimme aika usein myös saunoneet kaikki yhdessä, joten myös vaimoni tietäisi mitä olisi saamassa, mutta sitä en tietenkään hänelle etukäteen kertoisi.

Eräänä maanantaina sitten aloin toimimaan. Varmistin ettei vaimollani olisi mitään menoa ja soitin siinä Paulillekin että tulisi lauantaiehtoona vaikka saunomaan. Lupasi mielihyvin tulla. Päättelin että antaapa asian tulla Paulillekin yllätyksenä.

Lauantai tuli, vaimoni tiesi että Pauli oli tulossa saunomaan. Sanoi mielellään näkevänsä hänetkin pitkästä aikaa. Varasimme hieman saunajuomaa ja pikkupurtavaa. Illalla Pauli sitten tuli, noin yhdeksän aikaan. Oli kuulemma käynyt viemässä lapsensa ex-vaimolleen. Vaimoni laittoi ruokaa ja söimmekin mukavan illallisen. Jälkiruoaksi tein meille mukavan viskipaukun. Ensimmäiset juotuamme pistäydyin laittamassa saunan pesään tulet jotta pääsisimme saunomaan, strategiani alkoi olla aukoton.

Palattuani huomasin että Paulilla ja vaimollani oli innokas juttutuokio menossa, toin porukalle ensimmäiset oluet. Nautimme siinä sitten virvokkeita ja odottelimme saunan lämpeämistä. Välillä kävin tarkastamassa tilanteen ja puolen yön maissa olikin jo saunakin lämmin. Sanoin Paulille että eiköhän mennä saunaan. Menimme takkahuoneeseen riisuuntumaan kun vaimoni huikkasi että sopiiko hänkin mukaan. Olin hivenen yllättynyt, oliko hänelläkin omia suunitelmia. Vastasin että tottakai, ellei sitten vieraallamme ollut mitään sitä vastaan, ei kuulemma ollut.

Menimme Paulin kanssa edeltä ja siinä odotellessani suihkuvuoroa katselin Paulia tarkemmin. Hän oli pitänyt vartalostaan huolta ja samalla tajusin mikä minulle oli tuonut Paulin juuri mieleen. Se asia roikkui hänen jalkovälissään. En ollut mielestäni mitenkään kiinostunut miehistä, mutta tuo kookas elin kyllä sai minussakin outoja tuntemuksia aikaan.

Pauli huomasi kun tuijottelin häntä ajatuksissani ja naurahti että onko minun seksuaalinen suuntaukseni viimenäkemästä muuttunut. Totesin siihen että voi olla ja tutkin Paulin reaktiota. Hän hymyili edelleen ja meni saunaan. Painelin kohta perässä ja istuin lauteille Paulin viereen heitteleen löylyä.

Hetken perästä vaimonikin tuli saunaan. Tarkastelin vaivihkaa Paulin ilmeitä kun vaimoni astui sisään. Täytyi jälleen todeta, että ikä ei ollut vaimoani kaltoin kohdellut. Katselin kun Pauli tarkasteli vaimoni pyöreitä rintoja ja kurvikasta lantiota. Istuimme siinä sitten kolmistaan jutellen niitä näitä. heittelin löylyä enemmän ja vaimoni tipahti ensimmäisenä. Sanoi menevänsä suihkun jälkeen nukkumaan. Hyvä juttu.

Mietin aikani miten asian nyt Paulille sanoisin. Mutta sitten pätin puhua lyhyesti ja suoraan. Kysyin että haluaisiko hän harrastaa seksiä vaimoni kanssa. Pauli tuijotti minua suu auki ja uusin kysymykseni ja tiedustelin että onko kuulossa vikaa. Hämmentyneenä hän totesi että ajatus ei ole ollenkaan vastenmielinen, etenkin kun seksiseuraa ei ole kahteen vuoteen ollut. Kysyin että eikö hän ole edes masturboinut, siihen tuli myöntävä vastaus.

Seuraavaksi kysyin että mitä hän tuumaisi jos minä olisin mukana, vastaus oli että sopii vallan mainiosti. Eikä kuulemma haittaisi vaikka koskettelisin Pauliakin. Nielaisin ja sanoin harkitsevani sitä asiaa. Sisimmässäni tiesin että varmaan tulisin Pauliakin koskemaan.

Menimme suihkuun ja siitä sitten takkahuoneeseen laatimaan sotasuunitelmaa. Minä menisin tästä suoraan makuuhuoneeseen ja houkuttelisin vaimoni seksiin kanssani, se tulisi olemaan helppoa. Paulin pitäisi kolistella eteisessä ja olla lähtevinään, mutta jäädä tarkkailemaan tilannetta. Kun hän näkisi että olen vaimoni päällä 69:ssä niin hän tulisi hiljaa sisään. Vaimoni ei sitä näkisi koska olisi allani ja pää pois ovelta.

Tuumasta toimeen. Menin vaimoni luo ja alotin hyväilemään hänen rintojaan. Vaimoni kuiskaili että Pauli on vielä talossa, odotetaan hetki. Sanoin että se on juuri lähdössä ja samassa kuulin kuinka ovi aukesi ja kolahti kiinni. Vaimoni rentoutui ja vastasi suudelmaani kiihkeästi. Vaelsin alemmas ja levitin vaimoni reisiä hellästi ja annoin kieleni vaeltaa pitkin nivusia ja paljaaksi ajeltuja häpyhuulia. Aikani nuoltuani vaimoni halusi elimeni suuhunsa. Käännyin vaimoni päälle ja jatkoin hänen märän vaginan nuolemista.

Kohta huomasin kuinka Pauli kurkisti oven raosta, vinkkasin hänet sisään. Hän hiipi lähemmäs ja katseli vaimoni avointa kiiltelevää jalkoväliä. Näin kuinka Paulin elin alkoi kohoamaan pystyyn ja katselin lumoutuneena kuinka se hetken päästä seisoi uljaasti asennossa. En ollut nähnyt sitä koskaan täydessä seisokissa, normaalistikin se oli huomattavan kookas mutta nyt se näytti todella suurelta. Arvelelin että ainakin 25 senttiä täyttä tavaraa.

Vinkkasin Paulia vieläkin lähemmäs ja hän kumartui vuoteen päätyyn ja alkoi nuolemaan vaimoani. Kun Paulin kieli kosketti vaimoni häpyä vaimoni säpsähti voimakkasti ja yritti pois altani. en päästänyt häntä pois vaan pidättelin häntä paikoillaan vartaloni painolla. Kun Pauli oli hetken nuollut vaimoani niin vaimoni rentoutui ja alkoi imemään uudelleen minua.

Kiihotuin valtavasti katsellessain Paulia nuolemassa vaimoani. Hetken päästä Pauli nousi ylös. Arastelin hieman ottaa Paulin elimestä kiinni mutta sitten tartuin siihen, eikä Pauli siitä ainakaan pahastunut. Vein hänen elimensä vaimoni häpyhuulille ja hieroin paisunutta terskaa märässä vaossa. Sitten levitin vaimoni häpyhuulia ja ohjasin tuon paksun terskan huulille ja aloin painamaan sitä hitaasti sisään.

Vaimoni pullautti elimeni suustaan ja alkoi voihkimaan äänekästi Paulin paksun terskan työntyessä yhä syvemmälle vaimoni märkään pilluun. Katselin kuinka paksu varsi levitti häpyhuulia ja klitoris paljastui kokonaan. Hyväilin sormellani vaimoni klitorista samalla kun Pauli aloitti voimakkaat työnnöt. Joka työnnöllä vaimoni parahti ja pauli vain lisäsi tahtia. Kohta tunsin kuinka vaimoni jännittyi allani ja alkoi vapista ja riuhtoa, sai arvatenkin valtavan orgasmin. Melkein heti alkoi myös Paulin liikkeet mennä holtittomiksi ja kohta hän voihkaisun kera painoi elimensä pohjaan saakka ja jäi siihen.

Hän vetäytyi ulos ja jäi seisomaan sängyn viereen mahtava ase eritteistä kiiltäen. Nousin minäkin vaimoni päältä pois ja autoin vaimonikin istumaan sängyn reunalle. Epäuskoisena hän tuijotti alastonta Paulia ja hänen kookasta elintään. Vaimoni kyykistyi Paulin eteen ja alkoi hitaasti nuolemaan Paulin elintä eritteistä puhtaaksi, katselin vierestä kuinka hän yritti ottaa Paulin terskan suuhunsa,pajon muuta sinne ei sitten sopinutkaan. huomasin kuinka vaimostani tipahteli jotain lattialle ja hetken mielijohteesta kävin selälleni lattialle ja työnsin pääni kyykyssä olevan vaimoni alle. Arasti kosketin kielellä vaimoni turvonneita häpyhuulia ja maistoin sekä sperman että vaimoni eritteiden maun. Rohkeammin nuolin yhä enemmän ja enemmän, kaiken sen mitä Pauli oli vaimooni sisälle laskenut. samalla tunsin kuinka vaimoni alkoi saada uutta orgasmia ja kiihdytin tahtia. Ja taas tunsin tuon tutun liikkeen kun vaimoni laukesi toistamiseen.

Tulin alta pois ja totesin ettei se Paulillakaan kaukan ollut ja kohta hän roiski uuden lastin, tällä kertaa vaimoni suuhun.

Sitten Pauli rikkoi hiljaisuuden ja sanoi että yksi on vielä kokonaan jäänyt ilman, osoitti minua. Vaimoni sanoi arastellen että olisi kiva joskus nähdä kaksi miestä yhdessä. Pauli katsoi minua ja sanoi että jos minä suostun niin hänellä ei ole mitään sitä vastaan.

Niinpä otin Paulin elimestä kiinni ja aloitin hitaan runkkaamisen. Tunsin kuinka se jälleen koveni ja kasvoi kädessäni niin että sormeni eivät enää varren yli yltäneet. Nuolaisin terskan päässä kiiltelevän pisaran pois ja jatkoin Paulin kalun nuolemista ja runkkaamista.

Pauli kävi sängyllemme selälleen ja kysyi haluaisinko kokeilla hänen peppuaan. Ajattelin että kerranhan täällä ollaan ja vastasin myöntävästi. Pauli nosti jalkansa ylös ja hänen peppureikänsä tuli näkyviin. Vaimoni rasvasi elimeni ja Paulin pepun käsivoiteella ja niin aloitin työntämään elintäni Paulin peppuun. Tunsin kuinka terskani ympärillä tuntui kireä rengas ja kohta se solahti sisään. Painoin elintäni hitaasti syvemmälle ja kuulin Paulin nautinnolliset huokailut, tajusin että tämä ei tainnut olla ensimmäinen kerta hänelle. Nautin tuosta uskomattomasta tunteesta, vaimoni ei ollut koskaan suostunut kanssani anaaliseksiin.

Paulin elin seisoi kivikovana jälleen ja vaimoni nousikin Paulin päälle minuun selin ja ohjasi kädellään tuon kiiltelevän terskan pillunsa huulille ja alkoi peruuttamaan niin että Paulin kalu alkoi hitaasti uppoamaan vaimooni sisälle. Nyt sekä Pauli, vaimoni ja minä voihkimme ääneen

Vaimoni alkoi hurjan ratsastuksen ja katselin kuinka tuo upea kiiltelevä elin painui kerta toisensa jälkeen vaimooni. Itse kiihdytin myös tahtia ja tunsin kuinka orgasmini alkoi lähestymään. Kun Paulikin alkoi ääntelemään siihen malliin niin vaimoni nousi salamana Paulin päältä pois ja alkoi runkkaamaan Paulin kalua ja samalla veti minun kalun Paulin pepusta ulos. Nyt hän runkkasi meitä molempia ja kohta laukesimme Paulin kanssa yhtäaikaa vaimoni kasvoilla ja rinnoille.

Lopuksi Pauli nuoli minun ja omat spermansa vaimoni rinnoilta pois, minä hänen kasvoiltan. Lopuksi vielä nuolin Paulin puolijäykän elimen puhtaaksi yhdessä vaimoni kanssa.

3

16165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bmies

      Kerrankin kunnon novelli, lisää tälläisiä.

    • oulusta minäkin

      Ei vois vähempää kiinnostaa tuommonen touhu.Yöks.Me perhetuttujen kanssa grillataan ja maistellaan viinejä,maistellaan juustoja,et silleen.Hoidetaan lapsia,noidutaan verotusta(meillä jokaisella iso prosentti),kehutaan taloa,uutta autoa jne.Siinä teille köyhät.Mulla on muuten uus Harlikka toukokuussa,ostin sen näyttelystä vasta.Mutta ettehän te mitään ymmärrä näistä jutuista,hiiret.

      • Bi-nainen

        Taidat lukea väärää palstaa:-)
        Ruoka ja Viini keskustelut käydään ihan toisaalla kuin täällä.
        Tarina oli todella kiihottava. Olen itse lesbosuhteessa, mutta tuollaiset tarinat ovat aina kiihottavia:-)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe