Vaimon siskontyttö

jeesmies

Saila oli meillä lomilla ja kesäisin. Jo 10 vuotiaasta asti. Viimeisellä kerralla saila oli jo 18 ikäinen. Itse jo reilut 40 olevana huomasin Sailan kehityksen. Vaimoni oli mennyt iltavuoroon töihin ja olimme Sailan kanssa kahden. Pöydälle oli jäänyt joku lehti jossa oli kuvia miehistä. Härnäsin Sailaa,että jokos sitä on poikakaveri löytynyt. Saila sanoi suoraan, ettei ollut katsellut ketään muuta kuin mua kun olin tahtomattani vilauttanut joskus saunareissulla. Enkä haluakkaan ketään muuta Saila sanoi ja hyökkäsi suutelemaan mua. Ohhoh tyttö mitäs sun mielessä nyt liikkuu, kysyin. Saila otti kädestä ja vei olkkarin sohvalle. hitaasti Saila alkoi riisuuntua ja itse olin jännityksestä jo kankea. Virheetön iho ja muodot paljastui vaatekerroksen alta, terhakkaat rinnat uhmasivat painovoimaa Samalla saila alkoi repiä vaatteita päältäni. Kovettunut kyrpäni ponnahti housuista ja Saila alkoi huokaillen imeä kulliani. Puristelin Sailan pyöreitä rintoja enkä kestänyt kauaa Sailan imua ja kielileikkiä, joten räjähdin Sailan suuhun ja Saila nielli kaiken. Siirryimme sohvalle ja saila olkoi hieroa pallejani ja otti elimen uudestaan suuhunsa. Jo kohta juhlakunnossa oleva kyrpäni oli suurempi kuin koskaan. Saat ihmeitä aikaan sanoin Sailalle. Haluan sen sisääni Saida sanoi ääni väristen. Saila levittäytyi eteeni koskemattomana ja aloin työntää kyrpääni hänen märkään vaginaan. OOOOiiiiih iiiihaaanaaa ouuuh ouuuuh Saina voihki kun painoin kyrvän pohjaan. Aloin takomaan kiimassa Sailaa kuin hullu ja Saila huusi suoraa huutoa. Oooh Ooooh tulee tulee Saila kirkui, kun läiskytin hänen märkää vittuaan. Saat tyttö sitä mistä oot haaveillut. Pyöräytin Sailan kontalleen ja työnnyin uudestaan takaapäin, kyrpäni jauhoi sailaa eikä kumpikaan meistä enää kestänyt, vaan laukesin sailaan, pumppasin spermat pohjalle saila vinkui jotain epäselvää. Makasimme vierekkäin ja menimme suihkuun jossa saila otti vielä suihin. pesimme toisemme.

11

30095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrontaa

      Älyttömän upeaa kerrontaa. Ja miten pitkän tarinan oikein saitkaan aikaiseksi. Sinulla on tulevaisuus kirjailijana. Jatka samaan malliin.

      • sanovat:

        Dada.


      • Rikhard W

        tosissasi niin makusi on perseestä. Jos tuo oli vitsi niin samaa mieltä...vessasta alas vaan.


      • Zalaboliisi
        Rikhard W kirjoitti:

        tosissasi niin makusi on perseestä. Jos tuo oli vitsi niin samaa mieltä...vessasta alas vaan.

        Jos katoit aikaa, niin kommentti oli tullut heti kirjoituksen perään. Kirjoittaja oli siis itse antanut itselleen palautetta muuten erittäin paskasta jutusta ;)


    • kappalejako

      kuullu semmoseta asiasta kuin ENTER? Kappalejako tekstiin, niin sen viitsii joku lukeakin! Valitettavasti et ole ensimmäinen (TUSKIN VIIMEINENKÄÄN), joka kirjoittaa typerästi yhteenpötköönkäyttämättäkappalejakoa=elieisitäjakslukeakunkokotekstionsamaasaatananpalikkaa! Otaopiksijaparannatapasi!

      • VITTUUUUNN!!

        KUSIPÄÄKUNETOSAAMITÄÄNMUUTAKUINESITÄÄMITENKIRJOITETAANKUNTEKSTINSISÄLTÄONTÄRKEENPIPAINUSIISHELVETTIINRUNKAANJOSSITÄKÄÄNOSAAT!!!


      • joo23

        Olet varmaankin äidinkielenopettaja? "enter"
        "enter"
        Voit kirjoitella keskenäsi kappalejakoja himassas!! "enter"


    • Lupus

      sontaa!!!

    • Hr.Porno

      Tyhmää toi OOOOOOOOIIiiih Iiihanaa OoOOhhh saila sanoi oisit voinu laittaa vaikka -Oooih ihanaa ooohh, Saila sanoi tai "Oooiih ihanaa ooohh" Saila sanoi. Ja mä repesin Samalla saila.

    • toinen tollo

      ... tytön nimi kenties Saila?

    • Anonyymi

      Illalla katsoin elokuvaa, vaimo sanoi menen jo nukkumaan, Sari vaimon siskon tyttö tuli sohvalle katsotaan me sitten loppuun, tuli eteen makaamaan otti viltin sanoi palelee ajattelin ei helvetti on niin nuorikin, laitoin käden lantiolle Sari tuli ihan viereen että pysyy sohvalla. Filmi oli alussa aika raaka, sitten muuttui baari tanssija pyöri tangossa kalu alkoi väkisin nousta Sari siirtyi vähitellen aöemmas kalua vasten, kuiskas aika jännä baari. kalu oli aika kaarella filmissä mies sai syli tanssia Sari liikutti lantiota tanssin tahtiin kalu lipsahti housusta haaroihin Sari nosti jalkaa se pamahti haarojen väliin Sari kuiskas katsotaan, Laskin pienen pieniä housuja laitoin ihoa vasten Sari oli ihan märkä, mietin noin nuori ja noin kostuu Sari nousi vähän ylemmäs nyt kalu hieroi märkää pillua filmissä nainen hieroi miehen kalua olessaan selin laski housut ja istui irvistäen kalua sisään Sari painoi kalua pyllyllään, kamarista kuului jo vaimon kuorsaus tunsin nyt on huulilla Sari painoi otin lantiosta kiinni ja painoin sisään lantio keinui filmin tahdissa pidin lantiosta ja vedin Sarin jalat meni suoriksi ja vapisi kuiskas saat laskea sisään nyt nain voimalla Sari vapisi ja villti oli suussa laukesin vapina oli hillitöntä ruikin monta kertaa Sari rauhottu, kuiskasin käyn paperia ja noukin pöydältä nenä liinoja. Sari vei ne verssaan onneksi laittoi vaatteet. Vaimo nousi vieläkö vahtaatte sitä kauhua.
      Kun vaimo taas kuorsasi, Sari tuli viereen, kuiskas olin kuolla kun ob noin iso Penalla semmoinen nakki, äiti osti pillerit mulle että ei käy höpsis. Katsottiin filmi ja mentiin nukkumaan.
      Aamulla heräsin kun vaimo oli kähdössä töihin antoi ohjeita ja Sarikin nousi kuuntelemaan ohjeita.
      Aamupalan jälkeen Sari kumartui katso miten housut sotkeutu ja otti pois käveli ilman jonkin aikaa sain kiinni silloin sai takaa maton päällä päivemmällä kamarissa istui päällä ja antoi innokkaana, Lähti kotia ennen kuin vaimo tuli.
      Tuli kuva punertavasta pillusta ja teksti tuntuu ihanasti kun pitää jalkoja yhdessä olit kiva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe