Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

honda transalp

teuvo44

    Kuinka monta mallia on näitä hondan transalppeja on tehty& mitä muutoksia on tullut ja milloin.Entä pyörän hyvät ja huonot puolet?Tietäisikö kukaan motoristi vastata näihin. t.tepu

10

16898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näistä
      • TA-2002

        Ei ole perää tuossa "MIINA" väitteessä. Olipa valmistettu missä päin maailmaa tahansa, on se varma valinta luodettavuudessa.


    • Anstralp

      Viimeisimmät mallit:
      XL 600 V Transalp 1987-1999
      XL 650 V Transalp 2000- (myynnissä edelleen)

      Hyvässä maineessa, etenkin sorateillä. Aikanaan ns trendsetter malli. Näyttäisi hintataso pysyvän käytettynäkin aika kovana, kysyntää on, vaikka ei edusta uusinta teknologiaa. Ehkä sen vuoksi...

      Saksasta pitänee moinen hakea, Suomessa tarjonta sopivan hintaisista aika vähäistä.

      • teuvo44

        tiedätkö mitä muutoksia tuli verrattuna vanhempaan malliin? tarkoitan 96-97 eroa...tai missä se nyt tarkalleen vaihtuukin.


      • tätä englanniksi
        teuvo44 kirjoitti:

        tiedätkö mitä muutoksia tuli verrattuna vanhempaan malliin? tarkoitan 96-97 eroa...tai missä se nyt tarkalleen vaihtuukin.

        PD06 R 1994 New exterior front (aesthetic) appearance, new colours, new front fairing (cowling), new headlamp reflector, new ignition system, new starter circuit, new front break-disk calliper (new break pads), new instrument panel and cover, new turn-indicator relay (transistorised), new rear luggage carrier, new rear suspension damper unit, new oil pump, new carburator settings.
        PD06 S 1995 No modifications
        PD06 T 1996 Changes in the engine tuning are dictated mostly by the new emission and noise standards, new colours, new gear ratios, new whole electronic (TCI) ignition system (new ignition unit, new impulse ignition coils, new ignition advance, etc), extra throttle-position sensor, new front suspension system, new carburators (VDFLA), new air-intake system with new filter and 2 additional small air-filters, new rear wheel tyre (120/90-17), new electronic tachometer, new bike weight (191 Kgr)
        PD10 V 1997 Double rotor front brake, luggage carrier modified, pillion's hand grips added. From now on TA is assembled in Italy.


      • Anstralp

      • ta-94

    • Transalp vm. 2002

      Transalppi on luotettava twini moottori. helppolo ajettava. Huoltovälit ovat pitkät. Luotettava kaikenkaikkiaan.

      • SOPIVA MOPO

        Omistanut 3 vuotta -05 transalpia ja ollut erittäin tyytyväinen. Hyvä maantiellä ja hyvä hiekkateillä. Kerran ajelin hiekkatiellä normaalia vauhtia ja kun pysähdyin kaverit ihmettelivät miten voi ajaa noin kovaa hiekkatiellä. Kerrassaan uskomattoman vakaa. Erään kerran jouduin kuljettamaan brittiläisen moottoripyörän kuljettajaa yllättäen hänen mp:n rikkouduttua. Hämmästyin transun hyviä maantieominaisuuksia 2 aikuista päällä.
        Luotettavuus ja ajoasento ollut hyvä. Mutta pitkillä taipaleilla p puutuu. Hienonta Suomea löytyy useimmiten hiekkateiden varsilta ja transalp on siihen hyvä valinta.


    • tietämätön

      Mitä eroa on transalpilla ja african twinillä??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe