kieltolaki

ei viunaa

terveisia taalta margaretalata hugo jarkkas tanne
kietolain alkoholia ei myyda paasisisen aikaan klo 17 jalkeen muutema paiva ei oleenkaa etta hieno tulla huomenna viikoksi ehka yhtena paivana myydaan normaalisti

6

1364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma pullo

      Hei taalta Isla Caribesta,

      Uusi paasiaislaki on voimassa, joten virallisesti ei alkoholia illalla ja paasiaispyhina ei ollenkaan... siis virallisesti. Hieman huolestutti aluksi, mutta eilen sai viinaa lahes normaalisti. Hieman vaikuttaa fiiliksiin.

      Muuten saa on mahtava, ruoka kohtuullista ja latinot ystavallisia, joten tervetuloa

      • Juan Angel

        Paljosta vetoa, että äijä muuttaa vielä lakia niin, että presidentin toimikausien määrää ei ole rajoitettu kahteen. Sillä on jo nyt sellaiset diktaattorin elkeet ja sehän taas tappaa turismin ja koko Margaritan saarelta, kun äijä pistää kieltolakia toisensa perään. Onneks toi rahanvaihtohomma on menny hiukan löysemmäksi siitä, mitä se oli aluksi.


    • Auringonpalvoja

      Kuulostaa toi marmatus nyt vähän siltä että joku on lähteny noinkin kauas vaan ilmasen viinan perässä... Kannattais jättää ne juomat vähemmälle(ei siis kokonaan pois) ja nauttii vähä muustakin kun siitä alkoholista. Siellä riittää näkemistä, tekemistä ja mukavia ihmisiä vaikka kuinka. Eli hauskaa lomaa, iloa on ilman viinaakin:)

    • Fan of Hugo Chavez

      Hyvä ystävä!
      Jos matkalle lähdetään vain vetää perseet, se onnistuu ihan koto Suomessa ja varmasti tulee halvemmaksikin! En todellakaan ymmärrä, että alkoholi on niin tärkeä, että yhtä viikkoa ei pystytä olemaan raittiina...
      Ja ihan vaan tiedoksi: Suomessakin on ollut vielä vähän aikaa sitten saman tyypin laki, ettei pääsiäisen aikaan saanut ravintolassa myydä alkoholia. Oliko se nyt nimeltään huvikielto... Varmaan aika hiljasta ravintolaelämää. Minua toi laki ei tosin ole koskettanut, sillä olen pyhät viettänyt tähän mennessä (pääsääntöisesti) perheen parissa ILMAN VIINAA. Voin sanoa, että minulla on ollut tasapainoinen ja ihana lapsuus, kun ei ole tarvinnut nähdä vanhempien örvellystä. Mun puolesta alkoholin myyntiä vois kyllä kiristää ainakin kirkollisten pyhien ajaksi, sillä ne on tarkoitettu hiljentymistä, ei riehumista varten! Ja jos kerta pystyy alkoholia ostamaan edes yhtenä päivänä, osta pullos ja nauti sitä pääsiäisen kunniaksi. Toivottavasti muistat matkaltas jotain...

      • viinaa, mutta

        viiniä, punaviiniä, olisi ihan mukava ottaa ruokajuomaksi. Se vaan kertakaikkiaan on ruokajuomana paremman makuista kuin vaikka vesi taikka joku hiilihappojuoma tai sokerinen limu.
        Perusta minulla on kokemusta "kuivasta laista" vaalien aikoihin, siellä on nimittäin vaalien aikoihin aina alkoholin tarjoilu kielletty pari-kolme päivää. Joissain paikoissa on minulle tuotu viiniä kahvikupissa, ettei pistä niin silmään.


      • kaljupiä
        viinaa, mutta kirjoitti:

        viiniä, punaviiniä, olisi ihan mukava ottaa ruokajuomaksi. Se vaan kertakaikkiaan on ruokajuomana paremman makuista kuin vaikka vesi taikka joku hiilihappojuoma tai sokerinen limu.
        Perusta minulla on kokemusta "kuivasta laista" vaalien aikoihin, siellä on nimittäin vaalien aikoihin aina alkoholin tarjoilu kielletty pari-kolme päivää. Joissain paikoissa on minulle tuotu viiniä kahvikupissa, ettei pistä niin silmään.

        kunnon viinoo suatavilla,meillä kaapan seinässä lukkoo jotta ALKO ei tarvihe juuva kokolokoja terveyttä ja ja moikataan huihaissa!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe