kieltolaki

ei viunaa

terveisia taalta margaretalata hugo jarkkas tanne
kietolain alkoholia ei myyda paasisisen aikaan klo 17 jalkeen muutema paiva ei oleenkaa etta hieno tulla huomenna viikoksi ehka yhtena paivana myydaan normaalisti

6

1358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma pullo

      Hei taalta Isla Caribesta,

      Uusi paasiaislaki on voimassa, joten virallisesti ei alkoholia illalla ja paasiaispyhina ei ollenkaan... siis virallisesti. Hieman huolestutti aluksi, mutta eilen sai viinaa lahes normaalisti. Hieman vaikuttaa fiiliksiin.

      Muuten saa on mahtava, ruoka kohtuullista ja latinot ystavallisia, joten tervetuloa

      • Juan Angel

        Paljosta vetoa, että äijä muuttaa vielä lakia niin, että presidentin toimikausien määrää ei ole rajoitettu kahteen. Sillä on jo nyt sellaiset diktaattorin elkeet ja sehän taas tappaa turismin ja koko Margaritan saarelta, kun äijä pistää kieltolakia toisensa perään. Onneks toi rahanvaihtohomma on menny hiukan löysemmäksi siitä, mitä se oli aluksi.


    • Auringonpalvoja

      Kuulostaa toi marmatus nyt vähän siltä että joku on lähteny noinkin kauas vaan ilmasen viinan perässä... Kannattais jättää ne juomat vähemmälle(ei siis kokonaan pois) ja nauttii vähä muustakin kun siitä alkoholista. Siellä riittää näkemistä, tekemistä ja mukavia ihmisiä vaikka kuinka. Eli hauskaa lomaa, iloa on ilman viinaakin:)

    • Fan of Hugo Chavez

      Hyvä ystävä!
      Jos matkalle lähdetään vain vetää perseet, se onnistuu ihan koto Suomessa ja varmasti tulee halvemmaksikin! En todellakaan ymmärrä, että alkoholi on niin tärkeä, että yhtä viikkoa ei pystytä olemaan raittiina...
      Ja ihan vaan tiedoksi: Suomessakin on ollut vielä vähän aikaa sitten saman tyypin laki, ettei pääsiäisen aikaan saanut ravintolassa myydä alkoholia. Oliko se nyt nimeltään huvikielto... Varmaan aika hiljasta ravintolaelämää. Minua toi laki ei tosin ole koskettanut, sillä olen pyhät viettänyt tähän mennessä (pääsääntöisesti) perheen parissa ILMAN VIINAA. Voin sanoa, että minulla on ollut tasapainoinen ja ihana lapsuus, kun ei ole tarvinnut nähdä vanhempien örvellystä. Mun puolesta alkoholin myyntiä vois kyllä kiristää ainakin kirkollisten pyhien ajaksi, sillä ne on tarkoitettu hiljentymistä, ei riehumista varten! Ja jos kerta pystyy alkoholia ostamaan edes yhtenä päivänä, osta pullos ja nauti sitä pääsiäisen kunniaksi. Toivottavasti muistat matkaltas jotain...

      • viinaa, mutta

        viiniä, punaviiniä, olisi ihan mukava ottaa ruokajuomaksi. Se vaan kertakaikkiaan on ruokajuomana paremman makuista kuin vaikka vesi taikka joku hiilihappojuoma tai sokerinen limu.
        Perusta minulla on kokemusta "kuivasta laista" vaalien aikoihin, siellä on nimittäin vaalien aikoihin aina alkoholin tarjoilu kielletty pari-kolme päivää. Joissain paikoissa on minulle tuotu viiniä kahvikupissa, ettei pistä niin silmään.


      • kaljupiä
        viinaa, mutta kirjoitti:

        viiniä, punaviiniä, olisi ihan mukava ottaa ruokajuomaksi. Se vaan kertakaikkiaan on ruokajuomana paremman makuista kuin vaikka vesi taikka joku hiilihappojuoma tai sokerinen limu.
        Perusta minulla on kokemusta "kuivasta laista" vaalien aikoihin, siellä on nimittäin vaalien aikoihin aina alkoholin tarjoilu kielletty pari-kolme päivää. Joissain paikoissa on minulle tuotu viiniä kahvikupissa, ettei pistä niin silmään.

        kunnon viinoo suatavilla,meillä kaapan seinässä lukkoo jotta ALKO ei tarvihe juuva kokolokoja terveyttä ja ja moikataan huihaissa!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      256
      2332
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2075
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      98
      1780
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1619
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1191
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1190
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      1029
    8. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1026
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      114
      1024
    10. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1023
    Aihe