R.M Heino

Bokserpower II

Millainen on liike nimeltä r.m heino etelässä?

Tampereeltahan em. liike löytyy ja myy ja huoltaa bemareita. Uusi liike tämä etelän. kilpailijia Espoon Mototripille.

24

6354

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • FINEVE

   Suosittelen

   Omat kokemukset ovat hyviä kyseisestä liikkeestä sekä Bemun huollon että yleisten tarvikkeiden osalta.

   • Rm-heino

    ... no oho.
    -kysy tuntiveloitus korjaamolla
    -vertaa tuotteiden hintoja muihin
    SIKA HINNAT JA SIKA PITKÄT HUOLTOAJAT

    ...ystävällinen palvelu ei voi kieltää, jos oot vakkari


   • Kummaa touhua ?

    Kävin istumassa pariinkin otteeseen BMWeen päällä istumassa ajatuksena mahdollisesti vaihtaa moiseen.

    Mikään eikä kukaan myyjä ei reagoinut millään tapaa mahdolliseen asiakkaaseen, eivät viitsineet tulla edes esittelemään saksalaisia ihmeitään ??

    Onko sama meininki kuin BMWeen autoliikeissä....muistan kun läheinen sukulainen aikoinaan meni katsomaan Veholle uusi auto mielessään...myyjät tuijottivat vain lasintakaa kopistaan, eikä tehneet elettäkään tullakseen esittelemään uusia autoja..ihmeissään kohtelusta tämä meni ostamaan sitten Volvon.


  • xs2jammu

   Ei pahaa sanottavaa. Korjaamon palveluita en ole käyttänyt, mutta varaosapalveluita olen ja muutaman kerran siinä myynnin puolella käynyt. Suosittelen vilpittömästi ainakin näitä kahta puolta.

  • asiakas´

   Onko tämä tarkoituksellinen mainos po liikkeelle?
   Itse olen asioinut Espoon korjaamossa - ihan kaikkea tapahtunutta en voi kyllä kiittää mutta totuuden nimissä on todettava, että pahempaakin olen kokenut.
   Arvosanaksi Espoon liikkeelle antaisin "tyydyttävä "

   • Örkki

    Kerran kysyin tarjousta 30tkm huollosta (bmw:en) tuolla Espoon Heinolla ja hiukan ihmetytti kun tiskillä eivät tienneet alkuunkaan minkä hintainen huolto olisi. Kun kyselin vähän tarkemmin niin selvisi että ainakaan kumpikaan paikalla ollut myyjä ei tiennyt yhtään mitä huoltokohteita kyseiseen huoltoon kuuluu. Luulisi että "merkkihuolto" olisi hiukan asiantuntevampaa.

    Tosin täytyy todeta että itse huollot varmaankin on tehty OK koska käsittääkseni heillä on Wikström hommissa, hänhän on ilmeisesti jonkinasteinen bmw guru.


  • Motsikka, BMW huolto

   Lappeenrannassa, tieto, taito ja hinnat Urpalaisen Raunolla kohdallaan. Ja uusiakin saa. Jos vanha kyllästyttää. R1100RS.

   • Kusetusta

    Ei tarvitse enään ko .liikkeeseen astua
    Vaihdoin viime syksynä pyörän Tampereella. Luvattiin vaikka mitä.

    Sivulaukut oli uutta vastaavat pyörää ostaessa. Hakiessa tarjottiin vanhoja laukkuja tilalle, kun kuulemma eivät hyvät laukut ollutkaan tämän pyörän.
    Myyjä lupasi tilata uudet ,ja tilasikin , kk päästä tuli toinen, ja siitä kk päästä toinen.
    Varaavaimen tilaus kesti noin 4 kk.

    Ostin kypärän Shoi ,
    ko liikkeestä huomasin heti kypärä on kova suhina sisällä. Koitin heti vaihtaa toiseen , jopa kalliimpaankin , että olisi tehnyt väliä ja saanut uuden tilalle. ei käynyt.
    Olisivat laittaneet kypärän korjaukseen. ei uskalla , olisi varmaan siinäkin hommassa kestänyt monta kuukautta toimittaa kypärä takaisin.

    Pettynyt ko v.itun firmaa todella pahasti


   • äänetön kypärä ???
    Kusetusta kirjoitti:

    Ei tarvitse enään ko .liikkeeseen astua
    Vaihdoin viime syksynä pyörän Tampereella. Luvattiin vaikka mitä.

    Sivulaukut oli uutta vastaavat pyörää ostaessa. Hakiessa tarjottiin vanhoja laukkuja tilalle, kun kuulemma eivät hyvät laukut ollutkaan tämän pyörän.
    Myyjä lupasi tilata uudet ,ja tilasikin , kk päästä tuli toinen, ja siitä kk päästä toinen.
    Varaavaimen tilaus kesti noin 4 kk.

    Ostin kypärän Shoi ,
    ko liikkeestä huomasin heti kypärä on kova suhina sisällä. Koitin heti vaihtaa toiseen , jopa kalliimpaankin , että olisi tehnyt väliä ja saanut uuden tilalle. ei käynyt.
    Olisivat laittaneet kypärän korjaukseen. ei uskalla , olisi varmaan siinäkin hommassa kestänyt monta kuukautta toimittaa kypärä takaisin.

    Pettynyt ko v.itun firmaa todella pahasti

    Kaikkihan kypärät meluaa..??


  • Tuskin kusetustalle

   Melutonta kypärää ei ole olemassa. Melu riippuu myös monesta muusta jutusta, kuten onko naku vai katettu, pleksin muoto ja malli, kuljettajan pituus, istumakorkeus jne.. Myös ja oikeastaan nimenomaan oman pään muoto. Kypärä, joka istuu jonkun muun päähän hyvin ja on vielä hiljainen ei tarkoita sitä, että se istuisi sinunkin päähäsi.

   Kypärät tulee sovittaa huolella ajan kanssa ja myös koeajaa. Näin olen aina tehnyt, eikä ole kypärän hankinta epäonnistunut. Paitsi kerran, kun uuden pyörän kylkiäisinä sain kypärän, joka oli samaa merkkiä kuin pyörä. Kierrätykseen meni jo kuukauden tuskailun jälkeen.
   Olisivat laittaneet kypärän korjaukseen? Siis oliko siinä heti uutena joku vika / valmistusvirhe? Jos näin, niin ilman muuta sinulla olisi ollut oikeus vaihtaa kypärä toiseen. Eri asia jos olit jo käyttänyt sitä ja vika oli tullut käytössä. Pelkkien suhinoiden takia mikään liike ei suostu ottamaan käytettyä kypärää takaisin, eihän sellaista voi kenellekään myydä uutena.

   Mikä ongelma tuoss laukkujutussa oli. Sait siis ihka uudet laukut käytettyyn pyörään, olisit tyytyväinen. Ainakin olettaisin, että ne kuluneet laukut olivat käytössä odotteluajan ja lisäksi mainitset ostaneesi pyörän syksyllä. Itse olisin enemmän kuin tyytyväinen.

   Sirullisen vara-avaimen toimitus tehdastilauksena saattaa kestää. Minkä liike sille voi?
   Kysyitkö mistään auto-avainliikkeestä. Jotkut tekevät ajoestollisiinkin kopioita, jos toinen avain on tallella. Normiavaimen saa mistä vaan pikasuutarilta, eikä maksa ihmeitä.

  • Bogöran

   Meni maku myyvät avk lunastettu kampetta ei mainintaa ilmoituksessa eikä myyjät kertoneet eletään 2018

  • heinanuhis

   Mulla kans jääny kokemusten kautta asioimatta , onneks on kans niin syrjässä että voi hd-hemmot nyt kokoontua keskenään pois muitten jaloista.

  • ohhohhuihai

   Sain liikkessä hyvää palvelua kun vaihdoin pyörää.
   Mutta, kun tuli aika vastata huutoihin oli jälkihoito ihan ala-arvoista.

  • BKTX

   Olin Tampereen liikkeessä uutta pyörää ostamassa, mutta henkilökunnalla oli ilmeisimmin tärkeämpää tekemistä. Joka oli keskenään keskustelu ja pyöriin nojailu. Jäi sitten ostamatta enkä uudestaan viitsi vaivautua.

   • OtemporaOmores

    Samoin kävi mulle Tampereella. Myyjä valitteli kun on paljon tullut sähköpostia ja pöytääkin pitäisi siivota. Otti puhelinnumeron mutta eipä ole soittanut. Eikös lattia-asiakas hoideta yleensä ensin ja sitten puretaan nettikyselyjä? Meni suurin ostokiima..ja onhan noita kauppiaita


  • PoistakaaTuo

   Mikä helvetin häiriö tuo mattiviikate oikein on?
   Tunkee tota samaa paskaa joka viestiketjuun.

   • Jutustelija1

    Kun olet kerran noin viisas ja lukenut mies, niin kerropa vähän mitä kaikkea on jäänyt mieleen herran jutuista?


  • Näpistelijä1

   Vuodenvaihdetta Jutustelijalle. Tapa ittes perseeseentungetulla tykinlaukauksella. Lähtee nyt.

   • Jutustelija1

    Ne on nykyään niin lusmuja ne tykärit ettei niistä saa edes kunnon kixejä...

    Hyvää vuodenvaihdetta myös sinulle Näpistelijä1.


  • Anonyymi

   Tampereella niitä ei ainakaan kiinnosta palveluun satsaaminen, itsellä tuli uusi mönkkäri ensin vanhoilla renkailla ja myöhemmin huomasin että olivat kiinnittäneet takatelat väärillä osilla ja mukana kaikenlisäksi toisenlaisten telojen ohjekirja mukana.

   • Anonyymi

    Tampereella ei satsata muuhunkaan tärkeään. Paikka pitää itseään elitistisenä hinnoittelultaan, mutta on silti jämähtänyt sinne johonkin ysäriin. Myymälä on sekainen, likainen, pölyinen, pimeä. Esillä olevissa tavaroissa ja ajovaatteissa on pölyä. Toisen ajoneuvomyyjän imelyys ja ylenkatsominen on jopa ärsyttävää. Nuoret pojat varaosissa ei tiedä juuri mitään ja henkilökunnassa muutenkin vaihtuuvuutta (kertoneeko sitten siitä miten työnantaja pitää huolta omistaan ja arvostaa?). Huolto on jo hinnoitellut itsensä ulos kuumimmasta kilpailusta. Ei tosiaan jatkoon, onneksi parempia ja palvelempia paikkoja on, jossa rahalleen saa muutakin katetta kuin pölyä ja imeliä mielikuvia.


  • Anonyymi

   Espoosta olen ostanut 2 kpl BMW. Espoossa oli osaava ja hyvä BMW huollon laatu. tv BMWHONDABMWHONDA

  • Anonyymi

   Eipä Heino enää edusta Bemareita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2744
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   16
   2354
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1397
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   96
   1343
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1169
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   47
   1047
  7. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   278
   1044
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   985
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   77
   941
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   863
  Aihe