n+n

*uuaah*

Makasin puutarhassa silmät kiinni. Ilta-auringon säteet kuumottivat silmäluomiani. Vanhempani olivat lähteneet kahdestaan lomamatkalle Lontooseen ja jättäneet minut kotiin. Minä olin heti käyttänyt tilaisuutta hyväkseni ja päättänyt järjestää bileet perjantai-illaksi. Nyt oli kuitenkin vasta torstai ja odotin ystävääni Pihlaa. Meidän oli määrä suunnitella bileitä tarkemmin yhdessä koko ilta ja jos niikseen tuli, vaikka yökin.
Juuri, kun olin aikeissa lähteä sisälle hakemaan jotain juotavaa, kuulin hiekan rahisevan polkupyörän renkaiden alla ja kohotin katseeni. Pihlahan se siinä oli aina niin aurinkoisen näköisenä. Kerrankin olimme kahden. Yleensä liikuimme aina suuremmassa porukassa, enkä juuri koskaan saanut tilaisuutta jutella kunnolla hänen kanssaan.
"Moi."
"Moi."
Pihla tuli makaamaan vierelleni nurmikolle.
"Minä ajattelin...", hän aloitti. Katsoin häntä silmiin. Pihlan silmät kiilsivät vihreinä auringossa. Ne olivat aika kauniit. Ja kasvojen muotokin... "...että pidettäisiin ne bileet...", seurasin hänen suunsa liikkeitä. Huulet näyttivät pehmeiltä... "...vähän niin kuin nyyttärihenkeen..." Katseeni siirtyi alemmas. Pihlan topin kaula-aukko oli varsin avonainen...Hei! Mitä minä oikein ajattelin! Ravistin itseni hereille. Ohi kiitävän hetken ajan olisin halunnut koskettaa hänen kaulaansa huulillani. Hui.
"..olisiko hyvä idea?"
"Joo, ehdottoman! Haluatko jäätelöä?"

Myöhään illalla loppukesän hämärän jo laskeuduttua ajoimme bikinit päällä läheiselle rannalle. Tarkoitus oli pulikoida hetki lämpimässä vedessä ja palata sitten virkistyneinä syömään iltapalaa.
Heilautimme reput ja pyyhkeet rantahiekalle ja kirmasimme veteen. Viileät pärskeet ympäröivät meidät ja roiskimme hetken vettä ympärillemme kuin hullut. Siinä aika ikään kuin pysähtyi. Minä katsoin Pihlaa, hänen hoikkaa vartaloaan, tummia hiuksiaan, selkäänsä. Hän katsoi minua ja hymyili.
Yhtäkkiä hän pysähtyi ja katsoi minuun haastavasti.
"Kumpi ensin saaressa?" hän heitti ja sukelsi saman tien lähtien uimaan vimmattua vauhtia kohti läheistä saarta.
Nauroin ja syöksyin perään.

Saareen päästyämme lojuimme huohottaen vierekkäin rantahiekalla.
"Pitäsikö meidän kohta lähteä? Ehtisimme juuri katsomaan sen eroottisen leffan, joka tulee tänään televiosiosta", Pihla katsoi minuun.
"Ai sellaisiako sinä nykyään seuraatkin", minä virnistin.
"No niitäkin...Viime viikolla tuli muuten yksi dokumentti lesboudesta. Se oli aika vakuuttavaa", Pihla jatkoi.
Minä vain katsoin Pihlaa silmiin. Mitä se vihjaili? Meidän välillemme laskeutui hiukan vaivautunut hiljaisuus, mikä oli varsin epätavallista. Makasimme paikoillamme muutaman minuutin. Nousin lähteäkseni ja haastoin:
"No, sinä voitit saareen uinnin, mutta oletko minua ennen rannassa?"
Käännyin sukeltaakseni kalliolta veteen, mutta ennen kuin ehdin tehdä mitään, Pihla kietoi kätensä vyötäisilleni takaa päin. Seisoin jäykkänä paikoillani. Tunsin, miten Pihla painoi huulensa niskaani. Ihan kevyesti, pieni hipaisu vain. Hän veti minut kiinni itseensä. Seisoin hetken liikkumatta. Käännyin ympäri ja katsoin Pihlaa suoraan silmiin. Niistä paistoi jännittynyt katse. Pihla odotti vastavetoani. Hän oli rohjennut tehdä oman siirtonsa, nyt oli minun vuoroni. Oudot väreet kulkivat kehoni lävitse.
Painoin huuleni kevyesti Pihlan huulille. Tämä vastasi suutelemalla minua kiihkeästi. Rentouduin.
Vetäydyin hieman kauemmas Pihlasta ja aloin sivellä hänen vatsaansa, kylkiään, selkäänsä.
Siirsin käteni hänen takamukselleen ja vedin hänen lantionsa kiinni omaani. Se tuntui kiihottavalta. Tunsin alkavani kostua.
Pihla avasi narubikinieni nauhat ja tipautti yläosan kalliolle. Hän kosketti hellästi pystyssä nöpöttäviä nännejäni, katsoi minua silmiin ja kumartui. Pihla kosketti rintaani kielellään ja näykkäisi nänniäni kevyesti. Seisoin paikallani odottaen mitä hän tekisi.
Pihla nosti päänsä ja katsoi minua jälleen silmiin. Nyökkäsin. Laskeuduimme maahan. Riisuin Pihlan bikineistään ja aloitin tunnustelemisen suullani ja käsilläni. Pihla makasi allani, minä aloitin suutelemalla häntä suulle, kaulalle, rinnoille, vatsalle... Sivelin hänen vartaloaan kiihkeästi käsilläni. Kun siirryin yhä alemmas, Pihla levitti haarojaan ja ojensi alapäätään hieman minua kohti. Levitin hänen tumman karvan peittämiä häpyhuuliaan hieman ja kosketin toisen käden etusormella hänen klitoristaan. Pihla värähti kylmän sormeni kosketuksesta. Käteni kastui hänen kosteudessaan. Jännittämättä enää ojennuin lipaisemaan klitorista kevyesti. Pihla maistui kiimaiselta. Hänen pillunsa kiilteli ja sykki eritteissä valmiina käsittelyyn. Hieroin kielelläni hänen klitoristaan. Pihla alkoi voihkia.
Silloin kuitenkin irrottauduin hänestä, riisuin oman alaosani ja asetuin 69-asentoon hänen päälleen. Kun hän kosketti kiimasta kovanasykkivää klitoristani kielellään ensimmäisen kerran, meinasin laueta siihen paikkaan. Nuolin hänen kiimaansa samalla kun hän työskenteli minun pillussani. Se oli värisyttävää. Ajatus tytöstä - Pihlasta - pilluni kimpussa sai kiimani lisäytymään. Pian orgasmi alkoi olla molemmilla lähellä. Painoin pääni hänen haarojensa väliin ja imin häntä. Pihla alkoi kouristella orgasmin kourissa. Hän puristi pääni jalkojensa väliin, mutta ei missään vaiheessa lopettanut nuolemista. Aloin joustaa lantiosta Pihlan kielen liikkeiden mukana.
Laukesimme yhtä aikaa ja jäimme makaamaan täristen paikoillemme.
Hetken kuluttua Pihla nousi ylös ja kiskois bikinit taas ylleen. Kun lähdin uimaan hänen perässään kohti rantaa, minusta tuntui ettei tämä jäisi tähän - ja meillä olisi koko yö edessämme....

3

9451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiihottunut

      Lisää tällaisia tarinoita jossa kaksi tyttöä hieroo ja nuoleskelee toistensa herkimpiä alueitaan! Todella kiihottavaa lukea!!

    • Tosi hyvä!!!

      ihmeessä!!! Laukesin siihen paikkaan ku luin!!! Jatka tarinaa!!!

    • lisää

      kiitos! tää tarina sai mut laukeamaan... oih...
      lisää..!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe