minulla ongelmana sellainen että kun lähetän omista tiedostoista valokuvan sähköpostilla jollekin niin picture managerista postiin lähtee mukaan myös kuvia joita on ollut aiemmin selaamillani nettisivuilla ja jotka on katseltavissa sähköpostin vastaanottajalla picture managerin kautta suoraan niista sinisistä kolmioista jotka on siellä kuvan alareunassa..miten tällaisen ominaisuuden saa pois käytöstä ????
picture manager
ihmetyttää.........
0324
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.