Cuba libre

Mari

Se oli kauan sitten Karibialla. Tein kehitysyhteistyöhanketta Punaiselle Ristille. Oli kuumaa, hikistä ja pimeää. Meitä oli muutama eurooppalainen pienessä paikallisessa kalastajakylässä. Olimme olleet siellä jo kuukauden, ihmiset olivat tulleet tutuiksi ja aloimme viihtyä. Työtä riitti, mutta paikallinen elämäntyyli oli rentoa, paljon aurinkoa, valkoista hiekkaa ja pimeitä iltoja. Vielä kaksi päivää ja sitten tämä kaikki olisi ohi. Olisi aika palata takaisin Suomeen, kylmään kotimaahan.
Istuimme iltaa paikallisessa kuppilassa, joka tuskin oli mökkipahasta kummallisempi. Musiikki soi, oli ahdasta. Sanna oli oppinut juomaan Cuba libreä eli tummaa rommia ja kirpeää cokista. Sen eksoottinen maku sopi hyvin Karibian tummaan yöhön.
Olimme juoneet niitä jo varmaan viisi. Rommi kuumotti poskia ja nosti hien pintaan. Kuumat hikipisarat valuivat kaulaani pitkin rintojen välistä vatsalle. Se tuntui aluksi pahalta, mutta vähitellen kiihotuin. Katselin kuppilan väkeä, voimakkaasti tuoksuvia miehiä ja hehkeitä naisia, elämän vahvaa sykettä.
Sanna oli mennyt jo nukkumaan, minä jäin vielä yhdelle. Cuba libre odotti lasissa, silmäni olivat jo hieman sameat. Viereeni tuli Sam, suuri tumma mies, jonka lihakset hehkuivat hien ja tumman valon yhteisvaikutuksesta. Samin mukana oli Maja, yhtä iso ja tumma mies, mantelin ruskeissa silmissä jotain kadottaman kaukaista ja salaperäistä.
Jossain vaiheessa Cuba libre vei voiton. Mielestäni katosivat järkevät ajatukset ja varoitukset. Olin Samin ja Majan huoneessa, matalassa majassa jonka seiniä täyttivät erilaiset soittimet ja eksoottiset veistokset. Sam kurotti minua kohti, tunsin hänen huultensa kuuman tuoksun, suolaisen meren kosketuksen. Maja oli painanut päänsä rinnoilleni, suuret huulet etsivät kovia nännejäni. Tunsin leijuvani vahvoilla käsivarsilla. Sam työntyi minuun suurena ja paksuna. Hengitin syvään, tunne vei minut mukanaan. Maistoin Majan paksua tummaa penistä, sen maalta maistuvaa uhkaavaa päätä. Hurmos raastoi sisuksiani, tulin kerran ja heti perään uudelleen. Tunsin kuinka Sam laukesi sisääni valuttaen kuumaa mahlaa pitkin reisiäni. Tartuin kiinni Majaan, kun hän puolestaan tunkeutui syvälle sisääni laueten melkein heti kumeasti hengittäen.
Makasimme kaikki yhdessä kasassa. En tiedä kuinka monta kertaa miehet tulivat sisääni, se täytyi olla monta. Orgamasmiaallot tulivat ja ne jatkuivat, olin voimattoman nautinnon uuvuttama.

1

3869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 69a

      Oisimpa saanut nuolla sun spermaa tihkuvan vitun ja puhdistaa suula ne ihanat mustat kalut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe