Opettajaa luokkakokouksessa

Teacher's Pet

Meillä oli tuossa pari vuotta sitten 9-luokan luokkakokous. Siitähän oli ehtinyt vierähtää jo 15 vuotta kun ysiluokkaa lopeteltiin, eli nythän oltiin sitten jo kolmekymppisiä.

Oli kyllä hauskaa nähdä vanhoja kavereita, ja etenkin naisia, jotka silloin viimeksi olivat olleet teinityttöjä.

Mutta suurimman säväytyksen teki silloinen luokanvalvojamme Anne. Anne oli silloin kun koulu loppui noin kolmekymppinen, ja tuntui silloin vanhalta kuin taivas, tosin hyvännäköinen hän oli silloinkin! Mutta tuntui että ikä oli tehnyt hänelle vain hyvää...nythän hän oli noin neljävitonen, ja seksikäs kuin mikä!

Katselin häntä pitkin iltaa, ja kävin juttelemassa muutaman kerran ohimennen. Annella oli päällään ns. pikkumusta, joka oli pituudeltaan puoleen reiteen, ja oli melkoisen rohkea kaula-aukoltaan. Annen selkeästi push-up'eilla tuetut rinnat pullistelivat mukavasti kaula-aukosta esiin.

Kun oli hieman otettua pohjia, rohkenin hakea Annea tanssimaan, ja kun muita rohkeita ei tuntunut olevan, niin tanssimmekin aika paljon, ja pikku hiljaa istuskelimme koko ajan samassa pöydässä. Siinä sitten muisteltiin kouluaikoja, ja jossain vaiheessa mainitsin että me luokan pojat pidimme Annea silloin melkoisena päiväunien kohteena, ja totesin hänellekin että ikä on tuonut vaan lisää seksikkyyttä, jonka hän selkeästi hyvillään otti vastaan.

Ja kun sitten tanssimme seuraavan hitaan, huomasin että hän tanssi selvästi lähempänä minua kuin aiemmin. Tunsin hänen rintansa selvästi omaani vastaan kun tanssimme. Samalla aloin pudottamaan käsiäni alaspäin Annen selkäpuolella, ja lopulta toinen käteni oli aivan hänen peppunsa yläpuolella, ja totesin vaan että kaluni alkoi seisomaan aivan vastustamattomasti.

Koetin ottaa hieman etäisyyttä Annen lantioon, mutta hän vetikin minut kädellään takaisinpäin, ja tunsi varmasti erittäin selvästi kuinka minulla seisoi. Sitten kun kappale loppui, Anne totesi että hänen täytyy käydä vessassa, ja lähtiessään vinkkasi silmää.

Lähdinkin hänen peräänsä, ja huomasin kuinka Anne katosi naisten vessaan. Jäin odottelemaan häntä ulkopuolelle, ja muutaman minuutin päästä hän avasi oven, ja sanoi:"Tulepas sisään, täällä ei ole nyt ketään". No, minähän menin....

Anne avasi heti yhden kopin oven ja minä poika seurasin perässä. Ilman mitään puheita aloitimme kiihkeän kielisuudelman. Anne oli aivan jumalainen suutelemaan...kielemme tunnustelivat toisiaan kiivaasti, ja samalla aloin nostamaan Annen hametta molemmin käsin takapuolelta. Nostin hameen vyötäisille, ja puristelin molemmin käsin Annen mustien kiiltävien sukkahousujen peittämiä pakaroita.

Sitten Anne istahti vessanpöntön kannen päälle, ja minä polvistuin hänen eteensä. Vetäisin sukkikset ja mustat pikkuhousut kenkien mukana pois. Sitten otin Annen jaloista kiinni, ja nostin ne olkapäilleni lepäämään, ja aloitin hitaan nuolemisen. Vedin pitkin vedoin kielelläni ylös ja alas häpyhuulia, ja sitten otin Annen klitan käsittelyyn....hän huohotti kuin hullu, ja parin minuutin leikittelyn jälkeen Anne laukesi vetäen päätäni jalkoväliinsä.

Sitten pudotin housuni alas, ja Anne nousi seisomaan. Painoin hänet seinää vasten ja nostin häntä pakaroista ylös päin ja Anne kietoi jalkansa ympärilleni. Toisella kädellään hän ohjasi kyrpäni sisäänsä. Tuntui aivan uskomattoman syntiseltä nussia vanhaa opettajaani ravintolan vessassa.

Olin sen verran paljon juonut, että laaki ei meinannut millään lähteä liikkeelle. Kun se lopulta tuli, työnsin kyrpääni Annen sisään niin lujaa, että luulin että vessan seinä kaatuu alta....

Sitten palasimme muiden joukkoon, enkä sen jälkeen ole Annea nähnyt....mutta jos Anne luet tämän, niin tiedät varmaan kenestä on kysymys?

2

6557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anne

      Hei!
      Muistanhan minä sen illan, se oli ihanaa.
      Ajattelin sinua monta viikkoa, mutta sitten ne ajatukset loppuivat.
      Sait taas pilluni kostumaan.
      Hyvää päivänjatkoa.. :)

      • Teacher's Pet

        Hei vaan,

        Hauskaa että luit juttuni....

        Jos haluat, niin teen sen mielelläni kanssasi uudestaankin.....jos haluat sitä, niin kirjoittele: [email protected]

        Pidetään taas hauskaa....?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe