Ostoskeskus Kasbah/Playa del Ingles

Jonnekin muualle ensi kerran

Varoituksen sananen kaikille Kanarialle menijöille.

Ostoskeskus Kasbahissa Playa del Inglesissä on elektroniikkaliike, joka myy huonoa ja väärää tavaraa kalliilla. Laitteet saattavat vaihtua pussiin mennessä. Kuitin kyllä saa ja väittävät vielä olevansa osa Visanta-ketjua, jota mm. matkaoppaat suosittelevat. Käskivät vielä tulla uudestaan käymään, jos ongelmia ilmeneee.

No menimme tyhminä uudestaan käymään, koska tuote olikin väärä. Meitä oli neljä turistia, joista kaksi naisia. Ystävällisesti aloitimme kertomaan meitä palvelleille myyjille erehdyksestä, mutta he myönsivätkin heti huijanneensa meitä. Saimme noin kuusi nuorta rotevaa miestä kimppuumme. Potkivat ja löivät kaiken kansan nähden. Onneksi ei käynyt pahemmin; Yhdeltä vain silmäkulma aukesi. Rahaakaan ei menetetty kovin paljoa, mutta tuollainen kohtelu kyllä harmittaa.

Meni maku espanjalaisesta väestöstä täysin. Eivät näytä ymmärtävän turismin tärkeyttä talouteensa, kun ovat noinkin vihamielisiä ulkomaalaisia kohtaan. Toista kertaa ei kyllä tuonne lähdetä.

9

4880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olivatko

      varmasti espanjalaisia.

      • siellä

        Siellä on paljon marokkolaisia ja turkkilaisiakin
        ja ne on juuri niitä kovimpia huijareita.


    • kasbahin kiertava

      Uskoisinpa etta kasbahin kauppiaat eivat varmastikaan ole espanjalaisia, ja tapausta ei voi todellakaan yleistaa. saali jos tuon perusteella "eienaakoskaankanarialle!!!!"

      • MKW

        Moi!
        Meillä oli lähes samanlainen tilanne mutta meitä eivät ehtineet mukiloida ja onneksi siis ilmoitin että olen ollut oppaana 7 v aikaisemmin siellä!
        AIVAN HUIJAREITA joten varokaa

        Minna


    • Vaihtoehto

      On sen verran kokemusta että espanjalainen on suomalaisen veroinen, mutta nuo otsikkoni kauppiaat ovat röyhkeyden huippu, vain puukkoryöstäjä on pahempi! Menkää siis vain espanjalaisten pyörittämin kauppoihin.

      • joshh

        ...ei tulis mieleenikään ostaa tuon tyyppisistä "ostoskeskuksista" mitään. Jos ostaisin Gran Canarialla elektroniikkaa menisin kunnon ostoskeskukseen, esim. Atlanticoon tai Las Palmasiin. Johan ne pienet kopperot näyttääkin epäilyttäviltä. Eri asia krääsän kanssa, jos sitä haluaa - tosin niissäkin reippaasti ilmaa hinnoissa.


      • digikamera
        joshh kirjoitti:

        ...ei tulis mieleenikään ostaa tuon tyyppisistä "ostoskeskuksista" mitään. Jos ostaisin Gran Canarialla elektroniikkaa menisin kunnon ostoskeskukseen, esim. Atlanticoon tai Las Palmasiin. Johan ne pienet kopperot näyttääkin epäilyttäviltä. Eri asia krääsän kanssa, jos sitä haluaa - tosin niissäkin reippaasti ilmaa hinnoissa.

        Muutama vuosi sitten menimme samaan ostoskeskukseen aioimme vain katsella kameroita, kysellä hintoja. Oli turkkilainen myyjä, hyvin vuolas puhumaan, esittelemään ja halusi meille suomalaisille edullisen hinnan, muka. Kun selvisi ettemme aio ostaa saimme haukku´mis ryöpyn niskaamme, pelästyimme ja lähdimme kiirellä pois. Hän karjui vielä jälkeemme, karmiva kokemus. Samanlaista käyttäytymistä eräässä kultaliikkeessä. Eikä kulta edes ollut autoa mutta kallista oli, suuttuivat meiille kun ei ostettu.


    • Kamikazeotto1

      Tuotuntuu VISNTA ketjussa olevan tapana. Itse olimme v. 2012 Teneriffalla, ja huomasimme, ettei ole laturia kameraan. Menimme siis Visantaan ja ostimme laturin (50 EUR) ja akun (30 EUR). Hotellilla huomasimme,ettei laturi käy ostettuun akkuun. Kävimme uudestaan liikkeessä, ja halusimme oikean laturin, ja akun ladattua. Jätimme kameramme originaalin akun ladattavaksi ja jäimme odottamaan oikeaa laturia. Illalla kun haimme ladattua akkuamme, meille tarjottiin jotain 30x30x10 cm yleismallin laturia, joka painoikin kilon. Sanoin, ettei käy, vaan haluan maksamani mukaisen tuotteen. Tilanne alkoi käydä kiperäksi, kun ehdotin rahojen palauttamista. Ei kuulemma ole rahaa, eikä voi palauttaa. Seuraavana päivänä klo 11.00 olimme taas paikalla hakemassa laturia, ei oo. Illalla klo 20 saimme yleismallisen melko kookkaan laturin, mutta melko mukiinmenevä kiinalainen laite, joka maksaa DX.com:lla noin 5 EUR. Kun sitten laitoimme uuteen laturiin kotonamme uuden "ison" akun, niin aamuun asti ladattuamme se vain ei toiminut kamerassamme, vaikka kyllä kävi siihen koloon, johon se oli tarkoitettu. Ja ei kun taas Visantaan. Rahoja (30 EUR akusta) ei tietenkään palauteta, eikä toimivaa isoa akkua ole. Kaksi pientä maksaa 20 EUR enemmän jne.. Sain siis yhden pienen ja potkun perseelle, kun sanoin, että taitavat huijata. Ensi kerralla taidan yrjötä firman lattialle ja hakea paikallisen pubin kantarosvot "valikoimaan" kamoja Visantalta. On IHAN täys roistoja. Ei voi suositella, ja jos matkatoimisto suosittelee, niin ei ole hyvä matkatoimisto. Halvemmaksi olisi tullut ostaa uusi kamera oikeasta elektroniikkaliikkeestä. Ensi viikolla Gran Canarialle!!! NAM

    • Perdone

      EN OLE KOSKAAN OSTANUT VISANTA-liikkeestä, enkä osta. Ovat kalliimpia kuin muualla, ja sama koskee kaikkia intialaisen näköisiäkin myyjiä. Olen kerran tullut pikkurahalla huijatuksi, muttei toiste.
      Espanjalainen (oikeasti) on ihan eri maata. Kerran kyllä juotiin niiden intialaisten viinat eikä ostettu mitään, mutta piti aika pian poistua takavasemmalle. Kosto oli suloista!
      Puerto Ricossa yksi sinisilmäinen antoi suomalaisen hinnoittelulehden elektroniikkaliikkeeseen, mikä on pahin moka pöllöltäkin turistilta. Saatiin se lehti aika pian pois kun marssittiin sisään(minut oli onneton pyytänyt avukseen) ja sanoin että hommaan kaikki parisataa suomalaista istumaan puljuun jos ei pian tule lehti takaisin; niin eipä sulla taida kauppa käydä! Meni pari minuuttia intialaisten posmittaessa omaa kieltään ja sitten tuli lehti takaisin. Niinpä häivyttiin ja laitoin puljun ikkunaan suomeksi ja espanjaksi että necosio de baditos! Ei kannata antaa niiden hyppiä silmilleen kuitenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      57
      877
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe