Onko Golf III:ssa tyyppivikoja?

Venzer

Olen ajatellut laittaa Golf III:n. Onko niissä havaittu jotain tyyppivikoja? Olis hyvä tietää, kun olis tarkoitus ostaa sellainen auto mikä kestäis vähän pidempään ku jotku halvat rutkut...

9

4065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Golf3

      Olen samaa mieltä...oon kans harkinnu sen ostoa ja ostankin sen auton vielä! :)

    • Golf Variant 2.0

      Tässä muutamia ilmeisesti tyypillisiä vikoja:
      -ainakin 2.0 8v koneessa venttiilien ohjurit voivat kulua melko nopeasti
      -mittariston matkamittarin nestekidenäyttö voi himmentyä
      -väljyyttä etualatukivarsien takapuslissa (ei kallis vaihtaa), taka-akselin puslissa voi myös olla väljää (kalliimpi vaihtaa)
      -voi olla ruostetäpliä, koska sinkitystä ilmeisesti ei juuri käytetty
      -takajarrujen jarrupaineen säädin voi olla jumissa
      -muutaman tapauksen olen kuullut, jossa vaihdelaatikon peruutusvaihde naputtanut (särjetty vaihdissa runnomalla?)
      Muuten auto on aika tukevasti tehty (ei vielä liian monimutkainen), osat melko halpoja ja hyvin saatavilla

    • 1,8 90 hp

      Ajettu 160 000. Kynnyskoteloissa pari ruosteläiskää ja takapään kurakaaressa. Katsastusmies löysi pienen vuodon pakoputkistosta (huom. alkuperäinen vaikka 7 v. vanha !!!). Vasempaan valoumpioon pyrkii menemään kosteutta pikapesussa. Etujarruletkut vaihdettu jossain 60 000 km;ssä, tämä on ollut niissä tyyppivikana. Etujarrut laahasi, mutta palojen vaihdon jälkeen ei ongelmia. Alkuperäinen takalasinpyyhkijän varsi on akselin vierestä heppoinen, vaihdoin juuri. Akku on alkuperäinen. Eihän tästä siis oikeen mitään vikalistaa saakaan. Tuo ruostejuttu on mielestäni harmillisin, III korissa ei ollut vielä kunnolla sinkityksiä. Pikkuautoksi ihan jämäkkä ajettava - siis farmari ainakin. Maavaraa saisi olla mökkitiellä enemmän ja eihän näissä nykyautoissa ole mitään puskureita, ainoastaan muovipäreitä. Bensaa menee mulla n. 7,5 l / 100 km, enkä koskaan säästele kun kerran kulkeakin pitää. Kone on matalaviritteinen ja sitkeä, siis tällaisen laiskan vaihtajan mieleen. Enpä haluaisi jollain ylävireisellä riisipussilla vingutella.

    • Colffari

      - Takavalojen polttimoiden hapettuminen. (vaihto onnistuu itse. uuden hinta n. 20centtiä)
      -virtalukonpohjan hajoaminen aika yleinen paikka myös. (vaihto onnistuu hyvältä tee se itsemieheltä, tosin ei suositeltavaa. uuden hinta vw liikkeessä taisi olla 20e vaihtokulut)

    • Anonyymi

      Vaihdoin VW-GOLFFIN vm.1995 etupyörien laakerit uusiin, kun yksi laakereista äänteli kaarreajossa. Laakereista vanhin oli 17-vuotta ja toinen oli melkein 15-vuotta. Yksi henkilö sanoi, että volkkarin tyyppivika on etupyörän laakerit. Ja v*tut, ei ole ! Golffilla ajettu noin 500thkm. Nyt vasta ensimmäisten laakerien vaihto. Autollani ei ole ajettu pahoihin, erittäin pahoihin kuoppiin ja monttuihin. Ajotyyli on ilmeisesti säästänyt laakeri vaurioilta. Olen autoon erittäin tyytyväinen.

      • Anonyymi

        Pyöränlaakeri ongelma koskee n.-05 uudempia, kuten kaikki muutkin kunnon ongelmat. Vanhat hyvät toimii. Nimim.480tkm/19vuotta ja kaikki pyöränlaakerit alkuperäisiä, eikä ole säästelty.


    • Anonyymi

      YSTÄVÄN NEUVO. PYSY KAUKANA TÄMÄN HUIJARI KONSERNIN TEKELEISTÄ. KAMALIA VIKAKASAUMIA. HITLERIN PERUSTAMA MENNEEN MAAILMAN KUMMAJAINEN. TAKUUTAKIN USKALLETAAN MYÖNTÄÄ VAIVAISET 2VUOTTA.

    • Anonyymi

      Golfiin napsahti yllättäen käynnistyksenesto päälle. Olin aamulla lähdössä töihin, niin auton moottori kävi vain hetken. Yritti ja yritti monta kertaa, mut ei käynnistynyt. Soitin merkkihuoltoon ja sieltä sanottiin, että käyn.esto päällä. Virta-avaimen kannassa oleva siru on rikki, tai immoreleelle menevä johdin murtunut/ kosketushäiriö. Pistin auton talliin ja aloin tutkia virtalukolta lähtevää johdinta, kun sain muovisuojat pois. ( En ole peukalo keskellä kämmentä oleva )
      Liikuttelin johdinta ja kokeilin startata ja moottori lähti käyntiin. Menin autopurkaamon sivulle ja etsin sopivan virtalukon, jonka mukana on se virtalukolta lähtevä puolallinen johdin. ( Puola lukee virta-avaimen sirun ) Otin akusta virtakaapelin irti, ennenkuin ryhdyin ottamaan irti ns. entistä johdinta. Jännänä tarkastin -vertasin johdinten samanlaisuuden. Ujuttelin johtimen kiinni immoreleelle ja puolan painoin virtalukon päälle pidikkeisiin. Kaapeli kiinni akkuun ja varpaatkin ristissä testaamaan tulosta. Auto käynnistyi oikuttelematta, hurraa.😁👍Tutkin entistä johdinta mittarin kaa ja taivutellessa löytyi kosketushärö. Kokonainen virtalukko jäi varallekin hyllyyn, mutta avainta en uskalla käyttää, koska sen siru voi tehdä tenän.

    • Anonyymi

      Aika vanha aloitus jo, muttamenköön.
      Golf 3 oli ensimmäinen volsu itselläni. Tykkäsin siitä kovasti. Vanhan liiton volkkari, huolella rakennettu! Maksoin lisähintaa vielä takaovista, olisko ollut silloin 6000 markkaa? Kone oli 1.8 litran bensa. Vapari tietenkin.
      Muistelen että ainoat viat oli yksi lokari joka putosi vauhdissa tielle, sekä molemmat etulokasuojan vilkut, jotka jäi roikkumaan kaapelin varaan.
      Sitten minä hullu vaihdoin sen, kun siinä oli mittarissa 70 tkm. Vaihdoin sen Passatiin jonka jälkeen viel oli toinen Golf.
      Nää kaks viimeistä oli niin paskaa kuin paskaa olla voi. Varsinkin viimeinen Golf. Miten vittu voi jotain noin surkeaa uida yli atlantin, meksikosta tänne? Kristus.....
      Siirryin japanilaisiin, enkä ole sen koomin käynyt autokorjaamolla. MOT.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe