Neteller varastaa?

jaajassooNL

Siirsin muutaman kympin Netellerille kolme viikkoa sitten, eikä rahoja näy. Aikaisemmin kaikki on toiminut hyvin ja siirto on parissa arkipäivässä ollut käytössä. Onko tuttua muille?

Soitin omaan pankkiini vielä tarkistaakseni että kaikki on silloin lähtenyt ok. Kyllä kaikki ok Sampo-neiti kertoi.

Kirjoitin Nettelerin live-chattiin ja sähköpostiin kysyen missä talletukseni? "Siinä kestää kun on pankkien välisestä liikenteestä kyse." ok. Viikko eteenpäin eikä näkynyt mitään.
Soitin SEB Helsinkiin jossa Netellerillä tili ja kysyin onko sinne saapunut siirtoni? Kyllä on kirjautunut Netelirin tilille jo 3 viikkoa aikaisemmin. Kysyin mitä voin tehdä asialle? antoivat arkistointitunnuksen jolla kuka tahansa netellerin työntekijä näkee talletukseni. Eivät vastaa ollenkaan nyt viesteihini.

Onkohan heillä liikeideana että muutaman asiakkaan pienet siirrot voidaan "hukata" ja asiakas ei kuitenkaan lähde selvittää asiaa tai oikeustoimiin? Heidän taktiikka osui nyt vaan väärään kaveriin..¤#&!%&

2

512

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Professional..Gambler

   Juu, näitä ns. horror tarinoita saa netistä lueskella tuon tuosta. Olisi hyvin hyvin kummallista mikäli heitä kiinnostaisi nuo muutaman kympin depojen pimitykset, toisaalta kuten itse totesit tuossa viimeisessä niin näistä ne isot virrat syntyy . Isot summat kun saa aikaan suurempaa meteliä, pienet taas ei.

   Itselläni ei ole ollut ongelmia netellerin kanssa koskaan, mutta se ei tarkoita sitä ettei sitä muilla olisi.

   Nykyisin käytän noin 95 % Moneybookersia "rahaa sisään siirtoihin" loput sekalaista siirtoa; neteller tuohon 5 %:n joukkoon.

   Netistä löytyy lukuisia foorumeja missä porukka pohtii näitä ongelmia mutta lukaisin sinun viestisi saattelemana mielisivuani, hmmm.
   http://www.sportsbookreview.com/SR.aspx?S=neteller

   Jos laitat hakuun Moneybookers, asiakkaat ovat raportoineet vain 2 kertaa vuonna 2007 epäkohdista.

   Mitä taas tulee siihen etteivät he vastaa sinun kyselyihin on hyvin hyvin ikävä linja mitä neteller käyttää toimissaan. Tästä voit hakea tuhansia, kymmeniä tuhansia samoja juttuja pitkin nettiä. Ei kovinkaan asiakasläheistä, mihin olemme täällä tottuneet.

   Mutta ja toivottavasti asiasi selviää kuten uskon.

   • jassoojassoNl

    Niin soitin heille sitten seuraavana päivänä ilmaiseen numeroon(näin mainostavat). Siellä ystävällinen robottiääninen naikkonen intianenglannilla kertoo minulle että siirtoni netelleriin on silloin declined (evätty) koska minulla ei ole ollut rahaa silloin Sampo-pankissani, eikä pankistani ole koskaan lähtenyt rahaa!
    Sanoin hänelle että on lähtenyt ja heidän oma pankki Helsingissä voi todistaa että huhtikuun alussa minulta tuli siirto heidän tilille. Sanoin naikkoselle että minulla on pankkisiirron arkistointitunnus mitä naputtamalla he näkevät sen välittömästi ja miksi he jauhavat kakkaa? naikkonen oli yhtäkkikä kuin kuuro ja toisti vittumaisen ystävällisesti " Can I still help you sir?" sanoin että antamalla rahani. nainen "Is there anything else I can help you, sir?" toistin pyynnön. Nainen "we discussed that issue already, how can i help you?" lopetin puhelun ja laitoin heille vielä sähköpostilla arkistointitunnuksen ja liitteenä kaikki aikaisemmat viesteilyt.

    odotellaan:)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   8787
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4870
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   194
   3839
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   88
   1917
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1788
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1565
  7. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   103
   1290
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   126
   1219
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1162
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1110
  Aihe