Pojan erektio saunassa

Äiti-74

Mistä ihmeestä johtuu se, kohta 13v pojalleni alkaa tulla erektio saunassa? Murkkuikä on jo alkanut ja tietenkin erektiot ovat herkässä, mutta miksi saunassa? Hän sitten joutuu sitä piilottelemaan. Meillä on kyllä ollut puhetta aika avoimesti noin vuosi sitten seksiasioista ja yöllisistä siemensyöksyistä, itsetyydytyksestä yms. Saunassa ovat myös nuoremmat sisarukset tyttö 11 ja poika 9. Olemme siis mieheni kanssa eronneet. Poika suhtautuu alastomuuteen aivan luontevasti ja kävi vielä ainakin viime kesänä päivälläkin sisarustensa kanssa alasti uimassa mökkirannassa.

49

24644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biologi

      Nyt alkaa olla se aika, että tyttöjen, sinun ja pojan saunareissujen pitäisi eriytyä. Kehittyvät tytöt eivät enää pitkään halua olla alasti veljensä tai sinun näkyvillä ja pojallenne kolme alastonta naista alkaa olla jo liian iso stimulantti.

      Tietysti voitte jatkaa yhteissaunomista, mutta sen tulee ehdottomasti olla täysin vapaehtoista kaikille. Itse en suostunut enää 6-vuotiaana saunaan vanhempieni kanssa, enkä enää murrosikään tullessani edes siskoni kanssa. Halusin yksityisyyttä!

      • joooooooooo

        Mutta jos alastomuus on noin vaikeeta niin voi voi....


      • mitähh???

        mistä sää ton kome alastonta naista sait???


      • hansukka__

        Ihmisen kemia estää himot sisaruksiaan kohtaan jo ihan perussyistä, koska sisäsiittoisuus ei ole hyvä asia.
        Toki jos kyse on mielenvikaisesta, niin silloin asia on erikseen


      • Kyssevaal
        hansukka__ kirjoitti:

        Ihmisen kemia estää himot sisaruksiaan kohtaan jo ihan perussyistä, koska sisäsiittoisuus ei ole hyvä asia.
        Toki jos kyse on mielenvikaisesta, niin silloin asia on erikseen

        kumiukko käyttöön niin ei tule sisäsiittoisuutta. Sisarusten välinen seksi on tabu joka tulee kaatumaan 20 v. kuluessa, kuten homous.


      • miesklhklk

        "pojallenne kolme alastonta naista alkaa olla jo liian iso stimulantti. "

        Hahhah, ihan täyttä paskaa. Miksi puhut asiasta josta et mitään tiedä?


    • äititytyy

      Älä tuommosiin asioihin kiinnitä huomiotasi.

      Oma poikani lakkasi käymästä minun ja siskojensa kanssa saunassa kaksitoista vuotiaana, ehkä hänestä oli kiusallista olla meidän naisten kanssa saunassa.

      Poika aluksi kieltäytyi tulemaan saunaan pari kertaa jonka jälkeen isä kysyi pojalta josko kaksin menisivät ja se kyllä pojalle passaa.

      Poikasi on jo siinä iässä, että voi saunoa jo yksinäänkin tai veljensä kanssa, jos niin tahtoo.

    • Liian vanha äidin kanssa sa...

      Jos sinulla on vähääkään älliä päässä, niin pitäisi ymmärtää että poika, joka on 13 vuotias, haluaisi varmaan saunoa jo itsekseen! Sinusta hän varmaan tuntuu vielä "äidin pikku kullalta", mutta hän on jo murrosikäinen NUORI!

      • vaan...

        lapsen ja nuoren oman halun ja tarpeen mukaan on paras toimia. Jos poika ei ole yhteissaunomisesta halunnut luopua, ei minusta ole mitään tarvetta siihen patistaa. Ymmärsin, että hän ei ole sanonut sitä haluavansa, vaan on vain hämillään niiden erektioiden takia.


      • MrLoveDoctor

        No poikaansa voi jokainen äiti opettaa. Kunhan muistaa kysyä, että "haluatko, että äiti näyttää/opettaa mitä voi tehdä kun noin käy?" ja muistaa myös mainita, että "kulta, tätä ei saa kertoa kenellekkään".

        Minulla on todella vahvat siteet ja luottamus omaan äitiini ja traumoja ei ole tullut.


      • Anonyymi

        Samanlainen kokemus. Saunoimme äitini kanssa ihan armeijaikääni asti. Isä saunoi aina yksin. Olin juuri täyttänyt 18, kun äitini ehdotuksesta naimme eräänä saunareussulla. Vieläpä 2 kertaa!! Siitä lähtien tiesin jos äitini tuli saunaan kanssani hän halusi seksiä.


    • Pasi

      Jos poikaa ei häiritse niin älä anna sen häiritä sinua. Tuossa iässä pojilla on erektio satoi tai paistoi ja oli sauna tai ei. Minua ainakin nuorena nolotti sen verran että kävin mielummin yksin saunassa.

    • 14v

      mä oon 14v enkä kehtaa ees näyttäytyä oikeen ilman paitaa housuja yms.. vanhempien/siskon seurassa käyn aina yksin saunassa ja suihkussa. en ees isän kanssa mee.. lakkasin joskus 10 vuotiaana käymästä.. sitäpaitsi itsetyydytän aina saunassa ni se on aika...;D

      • JS

        Mitä sitä kyttää pentujesa elintä, luulis olevan muutakis tekemistä . Itellä ei vissiin ole muuta mielessä kuin nussiminen ja tekee ongelman viattomasta ilmiöstä. Hävetkää, jos osaatte!!


    • Terve...

      Poikasi on pervo. Ei kai kukaan normaali ajattele äidistään tai sisaruksistaan sellaista, että tulee erektio!!!!! :O

      • 12 vuotias

        Olen itse 12 vuotias poika, käyn saunassa yksin, olen käynyt nyt jonkun vuoden, mutta kyllä joskus mieleen tulee sellasia ajatuksia perheenjäsenistä, että joskus oikein kunnolla kaduttaa !!!


      • ei pervoa...

        murrosiässä erektioita tulee vitun herkästi


      • MrLoveDoctor
        12 vuotias kirjoitti:

        Olen itse 12 vuotias poika, käyn saunassa yksin, olen käynyt nyt jonkun vuoden, mutta kyllä joskus mieleen tulee sellasia ajatuksia perheenjäsenistä, että joskus oikein kunnolla kaduttaa !!!

        Ei niitä kannata katua. Ihan mukavaa itsetutkiskelua :)


      • Nimimerkkkki

        Hrä ku poika on puberteetissa siit tulee yhtä kiimane ku jostain apinast


    • 13 vuotias

      oon 13v enkä oon moneen vuoteen menny kenenkää kans saunaa! haluan olla yksin saunassa. ja erektioita tulee milloin sattuu :D

      • :DDDDDDD

        true


    • hansukka__

      Lämmöstä se johtuu, ihan normaalia. Jos on luonteva suhtautuminen alastomuuteen, niin mikäs sen parempaa. Meillä ollaan aina saunottu yhdessä, joten mun mielestä on typerää opettaa lapsi häpeämään itseään tai toisia perheenjäseniä.

      • Anonyymi

        Totta. Itsellä tuli kanssa murrosiäissä helpolla lämpimään saunaan mennessä. Tulee vielä nykyäänkin herkästi ja olen jo keski-iän ylittänyt.
        Hieman noloa kun menee vaikka Virossa kylpylän saunaan, jossa on myös muita saunojia (miehiä, naisia, lapsia). Yritänkin pikapikaa mennä lauteille ja piilottaa, ettei uikkareissa alkava seisokki näy ja häiritse muita saunojia. Eihän se toki uikkareiden sisällä pysy, jos ottaa eteen kunnolla. En ajattele mitään seksuaalista saunassa. Parasta on, jos sauna sattuu olemaan tyhjä ja saa nauttia nolostumatta.


    • tämäontottaaa!

      erektioita voi tulla milloin vaan! joka päiväki! ja päivässä monta kertaa!!!

    • V.I.T.T.U

      oon 12v ja vituttaa ku niitä erektioita tulee itsestään, vaikka missä ja ei oo pervoa jos tulee itsestään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyypit sanoo pervoks jos ITSESTÄÄN tulee erektio

    • Mullakin murrosiässä

      Aloittaja; eipä siinä mitään, herkässähän se on siinä iässä, muistan omakohtaisesti. Ei siihen aina kiihottumista tarvita, se on vain fysiologiaa. Jos hän koettaa piilotella sitä, se on varmaankin hänelle henkisesti vähän rankkaa.

      Miksi juuri saunassa - varmaankin yhtä lailla joka paikassa, mutta saunassa se vain näkyy.

      Tässä keskustelussa mesoavan nimimerkki "biologin" kanssa olen täysin eri mieltä, olen saunonut vanhuksien kanssa tähän ikään saakka ja saunon jatkossakin.

    • puhtaatpallit

      ei tuon ikäisen kuulu enää äidin kanssa saunassa käydä. osaa varmaan peseytyä itse.

      • Äidinpoika

        Toiset osaa ja toiset ei. Minä kuuluin siihen jälkimmäiseen joukkoon ja menin äitini kanssa AINA
        saunaan tai suihkuun. Pesin munani huonosti ja äitini pesi ne oikein.


      • Anonyymi

        "ei tuon ikäisen kuulu"
        -Joopa joo! Ei siitä mitään sääntöä-, tai lakia ole olemassa. Kyllä meidän perhe kävi saunassa ja suihkussa siihen asti kun siltä tuntui. Jossain vaiheessa lapsi haluaa itsenäistyä ja saa toki peseytyä yksin silloin kun haluaa


    • Miska69

      Minulle tulee joka päevä erektio ja runkkaan aina koko ajan bussissa, junassa ja töissä 68v. Mies

    • Yleensä siinä vaiheessa kun murrosikä tulee päälle ja näkyvät muutokset kehossa niin nuorille tuntee olonsa epämukavaksi ja jopa noloksi. Vaikka kuinka yrittää selittää että alastomuus ja mahdolliset tahattomat erektiot ovat täysin luonnollista se ei oikein auta. Se on merkki siitä että nuori haluaa yksityisyyttä. Voisitte reilusti keskustella asiasta ja jos lapset haluaa keskenään saunoa niin suotakoon se heille. Kyllä sisarukset usein keskenään saunoo tai ainakin pojat/miesväki keskenään ja tytöt /naisväki keskenään. Sehän on vain järjestelykysymys

    • pehmeä-seisokki

      Joko poikasi sauna erektiot ovat asettuneet? Miten saitte asian järjestykseen?

      • Tyhmätihmiset

        Se poika on nyt 23v herää


      • Herkkäpippeli_

        Ai nii joo täähän on 10v sitten kyllä aika vaan menee :)


    • Herkkäpippeli

      No ei se vaan saunassa tule erektio, varmasti sillä on muutama kerta päivän aikana ett se jäykistyy mutt ett sitä huomaa kun pojallasi on housut päällä ehkä se on jäykistynyt aamulla ja päivällä ja iltapäivällä ja sit ehkä meette saunaan illalla niin sit pippeli jäykistyy illalla just kun ootte saunassa mä oon nuori mies just tullu murroiästä ja muistan hyvin miten se murrosikä oli, pippeli silloin tällöin aina erektioon mullakin mutt ei saunassa mutta voi se saunassakin nousta

    • juice

      Luonto ajaa tikanpojan puuhun, poika voisi käydä saunassa itsekseen jos tämä juttu on totta.

      • Anonyymi

        Ei varmasti ole totta, että kenelläkään pojalla, tai miehellä saunassa voisi erektio tulla. On myös valetta, että kukaan suomalainen nainen kostuisi ikinä, tai missään tilanteessa.


    • 12vtyybä

      Oon siis 12

      Seisoo aina saunas

    • yh_homo

      Olen yh isä, homo ja minulla on 10 v poika ja 8 v tyttö. Käymme usein läheisen kaupungin uimahallissa ja kylpylässä. Hallilla käy pari vanhempaa ukkoa joista kyllä huomaa että he aina katselevat poikaani ja tyttöäni. Homoseksuaalina ymmärrän kyllä että he voivat olla jollekin hyvin viehättävän näköisiä ja tunnen siitä vain ylpeyttä.

      Viime aikoina pojalla on alkanut selvästi jäykistyä silloin kun on muita ihmisiä lähettyvillä puku-pesu-saunatiloissa, etenkin jos on saunassa tai suihku tilassa sellaisen katselija sedän kanssa. Aluksi häntä nolotti se, laittoi kättä eteen ym. Olen häntä valistanut että se on ihan normaalia tuossa iässä eikä tarvitse siitä olla nolona, sen jälkeen on osannut olla rennosti.

    • Pikku_Pippeli

      Teiniikänä niin pojan pippeli voi alkaa seisoo missä ja milloin vaan ilman syytä esim ruokaöäydässä niin yhtäkkii oho ja sit saunassa oho ja sille kunnes hormoonit ruhoittuu ne rauhoittuu ja ns löytää oman paikan vasta 18v ja rauhoittuu

    • Vagina_

      Siis ihan helposti sanottuna niin sun pojan pippeli ainakin toimii.

      Kun on alku teiniiässä, eli just kohta 13v niin pippeli voi nousta pystyyn monta kertaa päivässä, missä vaan ja milloin vaan ilman syytä ei sen takia että se ois kiihottunut kun näkee sen siskoa alasti saunassa.

      Ihan normaalia eli pippeli toimii

    • Nykyajalle

      Jumala mielessä ja häpy siveänä aikaa ei voi siirtää.

    • Anonyymi

      Minä muistan ikuisesti varhaisteininä kun olin äidin ja hänen ystävättärensä kanssa saunassa ja oli jumalaton jöpö, jolloin muistan äitini kaverin sanoneen: Mitä pojalles syötät ku jotkut kropasta tuntuu menevän isienkin ohi vaikka yläaste kolkuttelee vasta (räkäset naurut perään) ja en ihan sillon hiffannut, mutta nyt lähes 50veenä toivoisin samantyyppistä ”kehua” 👌😁 Oi meidän miesten ikuiset peniskoko ongelmat 😢

    • Anonyymi

      poikas on ihan ok kiva et pystyy olleen alasti anna hänen olla .isi

    • Anonyymi

      Ketju on aloitettu jo niin kauan aikaa sitten että tämä vastaus tulee tietenkin liian myöhässä mutta kyllä sinun äitinä tuossa tilanteessa olisi pitänyt antaa sille pojalle pimppiä.

    • Anonyymi

      Siihen aikaan ,kun sanoin siskojen kanssa ei vielä seisonut, sen jälkeen, kun minulle annettiin oma saunavuoro mulla alkoi helposti seisomaan ei tarvinnut ajatella mitä muut ajattelee, kun penis on koko saunomisen ajan jäykkänä pystyssä tunne oli kyllä miellyttävän tuntuinen, esinahka oli osittain lähtenyt aukeamaan mikä toi asiaan mielenkiintoa milloin terska tulee kokonaan näkyviin. Sain kaikessa rauhassa mieleni mukaan seisottaa ilman toisten katseita ja olihan mielenkiitoista. En tiedä miten olisi ollut jos olisi ollut muita saunojia samaan aikaan tilanne olisi voinut aivan erilainen . Näin jälkikäteen ajatellen jos äiti olisi ollut samaan aikaan saunassa oisin voinut kokea tilanteen melko kiusalliseksi. Onneksi sain nauttia onnestani yksin .

    • Anonyymi

      Pojat ois voinu käydä keskenään ja sä taas tytön kanssa. Mä tein niin että pojat kävi erikseen ja mä yksin. En tommosta seisokkia ois halunnu nähdä ja oisin napauttanu karttakepillä jos ois alkanu. Mutta ei alkanu tai en ainakaan sitä tienny.

    • Anonyymi

      Kerran olin saunassa raukeana puolierektio päällä. Yhtäkkiä oven alta juoksi pieni karvainen pillu ja rupesi ravaamaan ympäri seiniä. Aikansa siinä litisi ja vikisi ja sitten juoksi siimahäntä heiluen pois. Huomasin että erektioni oli täysi ja varsi nytkytteli. Kadutti kun en ehtinyt nuijimaan tuota karvahäirikköä nahkanuijalla.
      No siskohan sitten viritti oman karvaloukkunsa ja saatiin tämä karvaralli loppumaan kun tämä loukku laukesi

    • Anonyymi

      Sunoin yhdessä siskojen kanssa se oli aivan luonnollista, mutta eräällä kertaa minua nuorempi sisko ehdotti minulle omaa saunavuoroa, tässä vaiheessa muistan miten kahden vanhemman siskojen tissit oli alkanut kasvaa sekä pimpin karvat, en niihin erityisesti kiinnittänyt huomiaa, olin noin kymmenen ikäinen, Jälkikäteen olen ajatellut mitä jos yhdessä saunominen olisi jatkunut, olisiko siskojen tissit ja pimpin karvat kiinnostaa erottisesti, kun kuitenkin jossain vaiheessa yksin saunoessa penis alkoi herkästi seisomaan, olisiko tulluthämmentäviä tilanteita , kun minulla kesken saunomisen olisi penis alkanut voimakkaasti seisomaan, ku siskotkin varttui ja tissit kasvoi samoin pimpin karvoitus siinä samalla ja minun seksuaalinen herääminen voimistui voimakkaasti.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9479
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      392
      4017
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2790
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2554
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      178
      2538
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1803
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1632
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe