KOIRAHOITOLA-PIRKANMAA

Anthon

Kyselisin vinkkejä hyvistä koirahoitoloista Pirkanmaan alueelta. Sellainen toiveessa jossa koiralla olisi oma huone ikkunalla ja ulkoilutarha samassa, jotta voi vapaasti liikkua. Paikkaa etsin Jackrusselilleni joten liikkumaan pitää päästä, muutoinkin kuin ulkoiluajalla ja seurata täytyy saada päivän kulkua =)
Olisiko kenelläkään esim russelin omistajalla hyvää vinkkiä?
Suuri kiitos jo etukäteen!

20

11100

  Vastaukset

  • Boondock's on eräs Suomen parhaimmista eläinhoitoloista. Siellä on erikseen myös useita kuntia kattavaa löytöeläintoimintaa. Tutustu itse, koiralle se ainakin on hyvä paikka ja saattaapa hyvinkin miellyttää omistajaakin. Hoitola on näinä nousevien hintojen aikoina erittäin edullinen eli kauempaakin on kannattavaa viedä koira sinne. Koira voidaan pienestä lisämaksusta myös kuljettaa hoitolan toimesta.

   http://www.boondocks.fi/

   Tiedän että Orivedellä on muitakin pienempiä koirahoitoloita, mutta niitä en tunne lainkaan.

   • Kiitos kovasti vinkistä! Tuota olenkin katsellut ja ajattelin käydä katsomassa.
    Olisiko muilla lisää tietoa?


   • Anthon kirjoitti:

    Kiitos kovasti vinkistä! Tuota olenkin katsellut ja ajattelin käydä katsomassa.
    Olisiko muilla lisää tietoa?

    suostuisin hoitoon viemään on Koiranvirka Pirkkalassa (Sorkkalan tila)! Suosittelen lämpimästi! Älä vaan vie erääseen Viitapohjassa sijaitsevaan hoitolaan! Kamala paikka!


   • minä koirani kirjoitti:

    suostuisin hoitoon viemään on Koiranvirka Pirkkalassa (Sorkkalan tila)! Suosittelen lämpimästi! Älä vaan vie erääseen Viitapohjassa sijaitsevaan hoitolaan! Kamala paikka!

    koiranvirka paikasta hyvät kokemukset. Paljon lupasivat kyllä. Koirallamme oli nappuloille voimakas allergia ja lupasivat tehdä riisi-jauhelija ruokaa. Kun hain koiran olivat antaneet vain tattaripuuroa (jota ei yllätys yllätys syönyt) ja nappulaa löytyi muutama kappale "häkin" lattialta!! Ja ei muutakun iho riekaleille rapsutellessa...


  • Orivedellä oleva Boondocks on hyvä ja siisti hoitola. Tsekkaa nettisivut!!!!

   • Boondock´s on hyvä, varata täytyy tosi ajoissa. Tuntuu että on aina täynnä.


   • toku kirjoitti:

    Boondock´s on hyvä, varata täytyy tosi ajoissa. Tuntuu että on aina täynnä.

    Onko kovin rauhaton kun niin iso?

    Suositelkaa Tampereen lähistöltä luotettavaa hoitolaa, jossa ei ravaa pikkulapsia, eikä ole mitään rauhattomia agility-kenttiä pihassa (eli pihapiirissä jatkuvaa autoliikennettä, innoissaan haukkuvia koiria, vieraita ihmisiä, lapsia...)


  • Koiranvirka Pirkkalassa! Loistavia kokemuksia vuosien ajalta. Siellä koirat hoidetaan hyvin ja lenkitetään, harjataan ym... Älä vaan vie Luppakorvien lomakotiin Viitapohjaan, kamala paikka.

   • Sorkkalantiellä pidin joskus itsekin koiraani..hyvin lenkittävät ja tunnollinen paikka johon voi huoletta jättää. Suosittelen myös ..:)


   • Kauhukokemus luppakorvien lomakodista. Ihme, että saavat koirahoitolaa pitää :(
    Yksi kerta riitti.


  • Kierreltiin monet hoitolat kunnes löydettiin meidän koiralle se "oikea" paikka. Pieni norwichikenneli ylöjärvellä ottaa kotihoitoon koiria ja perheen äiti on päivät kotona koirien kanssa. Saatiin kyllä kerrassaan loistopalvelua, jopa hakivat meidän koiran kotoa (oma auto oli korjattavana). Googlelta löytyy Kennel fourier.

   • lopettanut kennel fouries :(


  • minkä hintanen toi pirkkalan paikka on?

   • tietoa ja kokemuksia pirkanmaan alueen hoitajista tai hoitoloista v. 2014?


   • nostoa, up kirjoitti:

    tietoa ja kokemuksia pirkanmaan alueen hoitajista tai hoitoloista v. 2014?

    Ollaan käytetty nyt viisi kertaa Pirkkalassa sijaitsevaa Koiranvirkaa, ja olemme saaneet erittäin hyvää palvelua. Hinta on 28,5€/vrk sisältäen ruuan. Vientipäivä on ilmainen.

    Hoitojaksot ovat olleet 3 vrk - 3 viikkoa. Kannattaa varata ajoissa, sillä kysyntää on. Paikka on erittäin rauhallinen maatila.


  • Terälahdella on myös Teiskon koirahoitola, se ei ole ihan paras paikka, mutta menettelee paremman puutteessa, esim. jos Boondock`s on täynnä (kuten yleensä aina on).

  • Meillä on todella hyviä kokemuksia pirkkalassa koiranvirka. Edellinen koiramme tipsupaavo oli siellä pariin kertaan. Ei stressannut, ruokinta kohdallaan (ei lihonut/laihtunut), ja oli niin iloinen kun mentiin hakemaan. Turkki ja makuupaikka siistit, ja paavolla oli vielä lääkitystä joka olihoidettu ok. 😀

  • Hirveä paikka nyt sieltä on varastettu vehnäterrieri. Miten tällainen paikka saa olla enää toiminnassa?? Kävimme kerran katsomassa paikkaa ja se kertoi kaiken. En ikinä jättäisi eläintäni tuonne.

  • Ei vehnäterrieriä sieltä varastettu vaan koira oli karannut sieltä.
   Todella hirveää omistajille, kun koira jo 4 kk ollut karkuteillä ja niin villiitynyt ettei takuulla anna kiinni kenellekään.
   Sitä en tiedä miten koira pääsi hoitolasta karkaamaan.
   Ja karkasiko siksi ettei siellä ollut hyvä olla 😢
   Todella surullista ja koiran omistajille varmasti kamalaa painajaista.

   • Kuulin että vehnäterrieri edelleen kadoksissa ja koirahoitola omistaja ei tee asialle mitään. Sanoi vaan että näitä sattuu. 😡


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   98
   6127
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1252