oman kuoleman toivominen

mä vaan

kuinkas moni muu mun lisäks toivoo kuolevansa ? ja miks?

menee vaan aina niin vitun huonosti ja viiltelykään ei enää auta mitenkään..

36

4293

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cherry*

      mä toivon myös omaa kuolemaani.. en tiiä miksi..
      ehkä sen takia kun poikaystävä jätti vähän aikaa sitten..ehkä sen takia kun tuo ei ollut eka kerta kun joku särki mun sydämmen..tai ehkä vaan sen takia ku maailma on aivan paska paikka.
      mä mietin jatkuvasti semmoista tilannetta että voisin jonkun pelastaessani,kuolla itse.
      mutta toisaalta ajattelen taas mitä kaikkea hyvää tässä maailmassa on...ja päädyn aina samaan vastaukseen..ei mitään.
      no,oon aina ollut itsetuhoine ihminen et tää ei oo mitään utta multa.

      • mä vaan

        ite mietin kans et vois pelastaa jonku, esim tulipalosta ja ite jäis sit sinne ja palais pois

        tai sitte niin että koulumatkalla (amis) joku ajais vaan liikennevalot pitkäks ja tulis päälle


      • mä vaan

        ite mietin kans et vois pelastaa jonku, esim tulipalosta ja ite jäis sit sinne ja palais pois

        tai sitte niin että koulumatkalla (amis) joku ajais vaan liikennevalot pitkäks ja tulis päälle


      • Jaaahass

        Mäki mietin ihan samaa... en haluu tappaa itteäni sen takii et muille tulis vaa paska mieli. Mut jos pystyis pelastaa jonku tai et joku ajais mun päältä sillai se olis paljo helpompaa


    • Tilhi

      Jos minulla menee aivan erityisen huonosti, niin saatan joskus leikkiä kuolemisajatuksilla. Sitten ryhdistäydyn ja alan sen sijaan ajatella tulevaisuutta. Haluan tietää miten minun lopulta käy. Menenkö naimisiin, saanko lapsia, millaiseen työhön päädyn, saanko olla terveenä jne. Olisihan tylsää jättää kaikki tämä näkemättä.
      Positiivinen ajattelu ei toimi, jos on todella masentunut. Siinä tapauksessa kannattaa hankkia ammattiapua ihan rohkeasti!

    • HaBa

      en tajua miten viiltely ja negatiivinen asenne voivat ketään auttaa...?
      no tässä tilanteessa voin lainata mutsin elämän kerrasta...
      silläkin oli vaikeeta ku olin pieni.. se tappeli oikeudessa ukon kanssa et sais mut...okei se voitti mut se joutus ennen sitä 3 vuotta olemaan ukkon kanssa ja sai osaxeen perheväkivaltaa ja ukko kävi vieraissa jne jne... kaikkee paskaa siis...en usko että ketään tesitä on ees lähelle kokenut moista joten teinä olisin hiljaa ja eläkää ...pointti. se mikä ei tapa se vahvistaa...

      ps. yrittäkää..

      • -kain-

        en oikein käsitä tota viiltely juttua ja itsetuhoa... jos mun elämä menee perseelleen haluan itse olla näkemässä miten se menee vituiks... enjoying the ride! alamäkeen ja vauhdil..


      • HaBa
        -kain- kirjoitti:

        en oikein käsitä tota viiltely juttua ja itsetuhoa... jos mun elämä menee perseelleen haluan itse olla näkemässä miten se menee vituiks... enjoying the ride! alamäkeen ja vauhdil..

        ei sitä kannata noin ajatella et jos menee vitiuix nyt ni pistetään kunnolla vituix...ä'äää ei tolleen vaan heti kannattaa ajatella et mitä on tehnyt väärin ja ruveta korjaamaan asiaa...no ainakin se auttaa en sitte tiiä mitä haluat tehä elämälläs...kerätä sääliä? no sitä ainakin saa kun ei tee asian eteen yhtään mitään..säälittävää

        en sanois et sää mut =D


    • TiiEm

      Olihan tuo tuttua nuorena teininä. Luulenpa että jossain vaiheessa elämää, jokainen on sitä miettinyt.

      Mutta tiedätkös, jos ihan siis IHAN OIEKEASTI toivoisit olevasi kuollut, olisit jo tehnyt sen.

      Tuollaiset ajatukset ja viiltely on vaan itsesääliä. Tiedän mistä puhun. Ei se viiltely mitään auta, ehkä hetkellisesti vähentää pahaa oloa (uskomatonta, mutta totta).

      Eikö niin, että istut yksin pimeässä huoneessasi, muutaman kynttilän valossa, viiltelet itseäsi ja itket, miten paskaa elämäsi on. Mietit, miten paljon helpompaa olisi kuolla. Mietit, että sittenpä muut tajuaisivat, mitä menetivät. Saat nautintoa siitä, kun ajattelet jonkun "ilkeän" ihmisen itkevän kuolemaasi. Miten se poika, joka sinua ei halunutkaan, itkee ja suree kun olet kuollut...

      Hyvä että olet tajunut, ettei viiltely auta. Puhuminen auttaa. Itsesäälissä rypeminen ei auta. Tiedän, että on helppo sanoa: "Nyt ryhdistäydyt ja alat ajatella positiivisesti!" Mutta tiedän, että se on turhaa. Ei ihmenen vaan voi yhtäkkiä alkaa ajatella erilailla. Mutta elä päivä kerrallaaan, joka päivä mietit yhden hyvän asian, minkä takia elämä on ihanaa. Muistele, miten hyvälle kesällä mansikat maistuu. Tai miten kaunista on kävellä rauhallisessa metsässä kuunnellessa lintujen laulua. Tai miten suloisia pienet kissan tai koiran pennut ovat.

      Anna ajan kulua. Tiedän, että jonkun ajan päästä, et enää ajattele noin. Saat ikää ja itseluottamusta enemmän. Tiedätkö, aina ei mene huonosti. Minäkin luulin, että elämäni tulisi aina olee paskaa. Mutta sitä se ei ole. Olen oppinut nauttimaan ja iloitsemaan elämän pienistäkin asioista. Kun näen kadulla vauvan hymyilevän, tai vanhan pariskunnan rakastuneena, en voi muuta kuin itsekkin hymyillä ja rakastaa.

      Oikein aurinkoista kevään jatkoa ja koita jaksaa. Kyllä se kuolema sinuakin vielä odottaa...

      • Hoh!

        Mutta joskus sitä vain on liian väsynyt näkemään sen arvoa.
        Itse en ole toivonut huomiota kuoleman haaveissani, vaan lepoa. Kun sitä on niin yksinäinen ja lohduton ettei vain jaksa, sitä istuu turtana ja haaveilee kuolemasta. Tuntuu että kun maailma on niin kylmä ja rakkaudeton, kuoleman jälkeen on ikuinen tila, jossa ei koskaan tarvitse tuntea yksinäisyyttä, väsymystä, rakkaudettomuutta, jne, jne.. Sa käpertyä korkeimman käsivarsille ja vain olla iankaikkisessa rauhassa..
        Syy siihen, että vielä olen täällä kirjoittamassa tätä on, että kaiken sen taustalla on loppujen lopuksi halu elää.
        Kun löytää tästä elämästä sen, mitä kuolemalta toivoo, ei enää ole pakko kuolla sen saavuttaakseen.

        No joo. Taisi mennä hieman sekavaksi.. Toivottavasti joku sai tuosta jotakin selvää.


    • dub

      Mitä se toivominen auttaa? Tee jotain tai joudut elämään vanhaksi asti.

    • kuuprinsessa

      mäkin viiltelen itteeni ja se ei auta enää ku musta tuntuu et mä tosiaan haluun kuolla!mä oon maannu meijä koko taloyhtiön pesutuvan lattialla ja siin on si niitä naruja sillee
      -------------------------------------
      -------------------------------------


      --------------------------------------
      ---------------------------------------
      toivottavasti tajusite nii mun ón monta kertaa tehny mieli mennä roikkuu niitte välii ja jäädä siihen!

    • ELINA

      EI TÄSSÄ MUUTENKAAN KAUAN ELELLÄ NIIN ANNA MENNÄ VAAN. TEE TYYLIKÄS KUOLEMA, HYPPÄÄ VAIKKA JOSTAIN KUULUISASTA PAIKASTA TAI HIRTTÄYDY EDUSKUNTALOSTA. VOIN LUOTTAA SINUUN ETTÄ SAAMME HYVÄÄ LUETTAVAA KUOLEMASTASI.

      • Hellraiser

        Ihan ihme juttu toi miten tommosta itekin mietti ja oli maassa tuossa iässä. En tiedä onko sitä hormonit vai mitkä kemikaalit päässä sekaisin tuossa iässä, mutta kyllä se siitä paremmaksi muuttuu. Ihan oikeesti. sitä menettäs aika paljon jos olis niin typerä että tekis tuon jutun. Tsemppiä....


    • OlenNähnytMaailmaa

      Toimittajien kuoleman toivominen on kivaa.

      • ToivonKuolemia

        Nuolen hyvin kun palkasta sovitaan.


    • IhmisiäKuoleeHyvä

      Paskamainokset on perseestä.

      • fffh

        ghggh


    • NauraaKuollakseen

      Onneksi äiti kuoli. paska juoppu teki musta aivovammaisen. kiitti ihan vitusti toivottavasti kärsit helvetisti.

    • JuopotAnsaitseeKitua

      Toivon iänkaikkista tuskaa kaikille molopäille.

    • OlenTyytyväinen

      Kuolkaa paskat saatana.

    • TappakaaKaikki

      Nain munaa munasta.

      • NamiNamiNuolen

        Tolla on hyvät tissit.


    • RunkkaanMunaaTäysii

      Vittu mikä seksiperse telkassa.

    • hghghgghghghghg

      gfuidhghfhgjdfhxguhcfuvhuthdrnctulrhdttvxtnnt n 6

    • princesgurl04

      elätsä vielä?

    • jeiojawd

      Halli[3][4][2][5] eli harmaahylje (Halichoerus grypus) on suurikokoinen hyljelaji, jota tavataan Pohjois-Atlantin läntisten ja itäisten rannikkojen läheisyydessä sekä Itämeressä. Itämeren hallien katsotaan kuuluvan omaan alalajiin H. grypus macrorhynchus (aiemmin H. grypus balticus). Uros saattaa olla 2,5–3,3 metriä pitkä ja painaa jopa 300 kg. Naaraat ovat tavallisesti pienempiä, 1,6–2 metrin pituisia ja 100–150 kg:n painoisia. Hallin poikasta kutsutaan kuutiksi, ja se on syntyessään valkoinen. Emolla ja poikasella on vahva suhde, joka syntyy ensimmäisen vuorokauden aikana. Jos poikanen eksyy emostaan, ja sidettä ei synny, niin emo hylkää poikasensa.

      • tyytyväinenihminen

        Juuri tämän halusinkin tietää.


    • MattiTäältätvstä

      Minä olen tunnevammainen ja lietson ihmisiä raivoon jatkuvasti. Ja mulle vielä maksetaan tästä. Vituttaako luuserit:D

    • Anonyymi

      Toivon kans kuolevani ja olen toivonut sitä pitkään sillä minusta on tullut hikky. Syyt jotka ovat tehneet minusta hikyn on se että olen aina ollut tyhmä hyvä uskoinen hölmö jota sukulaiset ovat käyttäneet hyväksi tämän takia tutustuminen uusiin ihmisiin on ollut vaikeata koska en ole pitänyt itseäni minkään arvoisena, sillä sukulaisetkin ovat olleet sitä mieltä että olen tyhmä, hölmö ja joka ei osaa tehdä mitään oikein ja uskoo kaiken paskan mitä minulle sanotaan. Viimeinen niitti oli se kun rupesin kiinostumaan pojista ja niinhän nekin ovat olleet kaikki kusipäitä sillä yksi toisensa jälkeen ne ovat minut hylänneet eikä mistään ole tullut mitään ja lähellä ei asu minusta kiinostuneita poikia tai sellaisia mistä minä olisin kiinostunut jotta kiinostus olisi ollut molemmin puolista ja nyt alan olemaan jo liian vanhakin saamaan teini poikaystävätä, sillä olisin halunnut söpön rakkauden ja hellyyden kohteen mitä olisin pitänyt hyvänä ja eihän jätkät tälläisestä välitä eikä osaa arvostaa sitä jos joku olisi välittänyt niistä.

    • kakkapyllypavel

      haluaisin tunkea perseeseeni niin monta nakkia että perseeni repeää ja paska valuu kehooni ja kuolen myrkytykseen

    • hihhuliheiolengay

      Delffini urokset voivat tappaa poikasensa koska he haluavat panna.

    • mauhtivursu

      Moikkelis koikkelis ja hirmeli hoi!

    • Suosittelenhakemaanapua
    • Anonyymi

      Mäki haluaisin täältä pois ...

      • Hae apua ammattilaiselta. Asiat kyllä kääntyvät parempaan päin. Luota minuun


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe