Cape Cod

äitihai

Osaako joku neuvoa hyvää majoitusta isolle joukolle (8 henk). Voi olla huoneisto tai huvila, mutta myös puolihoito- ja All inclusive-hotellit kelpaisivat.
Mikä alue Cape Codista soveltuu parhaiten lapsiperheille? Meillä om mukana sekä aktiviteetteja (urheilu, kalastus) ja shoppailua kaipaavia teini-ikäisiä että pienempiä leikkipuistoikäisiä.
Hyvä ranta lähellä on välttämättömyys.

3

2785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Atlantic

      Asuin vuonna -89 Hyanniksessa Cap Cod:issa n. 4 kuukauden ajan. Paljon on varmaan muuttunut sen jälkeen,mutta sen verran voin sanoa, että Hyannis on hyvä "tukikohtana", jos Capea on tarkoitus kierrellä. Hyanniksessa itsessään oli jo silloin hyvät shoppailumahdollisuudet ja myös hiekkarantoja löytyy. Bostoniinkin ajaa autolla reilussa tunnissa, ja siellä riittää näkemistä (Boston Common puisto, Hancock Tower, Aquarium ..)

      Asuimme tuon 4 kuukautta Captain Gosnold Village- nimisessä paikassa. Se muodostui useista erikokoisista kodikkaista lomamökeistä lähellä meren rantaa ja n. 5 minuutin kävelymatkan päässä Kennedyn kesäpaikasta.
      Paikalla oli ainakin silloin myös oma pieni ulkouima-allas.

      CapeCod Bed&Breakfast (http://www.bedandbreakfastcapecod.com) on yksi paikka, jonka kautta majapaikkoja kannattaa selailla.

    • miiru_73

      Mä olin kanssa tulossa sanomaan, että Hyannis on hyvä tukikohta. Me olimme Cape Codissa vuosi sitten ja asuimme Anchor Inn-nimisessä hotellissa. Oli oikein kiva paikka, aivan lauttasataman vieressä, josta kulkee kesällä lauttoja Marthas Vineyardille ja Nantuckettiin. En osaa tuosta majapaikasta sanoa, mutta suosittelen tutkailemaan www.triparvisor.com ja lukemaan arivoita hotelleista yms. sieltä. Hyanniksesta lähtee myös juna, joka kuulkee kesäisin näköalareittiä. Siellä on myös Mall ja muutenkin Cape Codin shoppailumahdollisuudet ovat keskittyneet Hyannikseen. Mutta käykää ehdottomasti Chathamissa, jossa on kerrassaan ihana karkkikauppa Candy Manor. Saltwater taffy ja fudge NAMI! Ja muutenkin kylä on kerrassaan lumoava.

      Tripadvisorissa on myös hyvä keskustelufoorumi ja sieltä saat varmasti hyviä vinkkejä ja tarkempia vastauksia kysymyksiisi, kun varmasti paikallisiakin siellä palstailee.

    • Province Town on hyva paikka,on taydellisesti gay suosittu ollut kymmenia vuosia. Hyva easygoing pieni kaupunki jossa hyvia ravintoloita ja putiikkeja ja tietysti atlantin hiekka rantaa monta mailia. The Moors motelli on hyva paikka juuri rannalla. Vuorovesi aamupaivalla paljastaa enemman merenpohjaa jossa voi kavella ja loytaa mita vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4081
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1591
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1406
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1264
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1138
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1038
    Aihe