Sharm el Sheikh-marraskuu

mitä mieltä

Olen lähdössä puolisoni kanssa viikon matkaan marraskuun alusta. Olisiko Sharm el Sheikh hyvä matkakohde?
Kokemuksia, mielipiteitä, ehdotuksia?
Entä mitä mieltä retkistä, kuten finnmatkojen?
Onko lämmintä, ehtiikö saada rusketuksen :D
Onko kallista?

Entäpä hotellisuosituksia?

KIITOS jo etukäteen!!

43

56705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mahtava...

      paikka tuo Sharmi! Tultiin just ennen pääsiäistä sieltä ja hotellimme oli New Tiran. Todella ihana pieni hotelli ja sijainti aivan Naama Bay:ssä jossa KAIKKI ruokapaikat, ostoskadut, baarit ja yökerhot. Retkillä emme käyneet joten niistä en sen enempää osaa sanoa, mutta Finnmatkojen matkalla kaikki toimi ainakin loistavasti ja henkilökunta oli ihan jees! Kysele lisää jos haluat tietää vielä jotain? ;)

      • alkuperäine

        marraskuun säästä siellä? lämmintä?
        entäpä onko kallista? minkälaisia ruokapaikkoja yms?

        :) ja kaikkea muuta tarkemmin vain! kiinnostus vain kasvaa :D


      • on...
        alkuperäine kirjoitti:

        marraskuun säästä siellä? lämmintä?
        entäpä onko kallista? minkälaisia ruokapaikkoja yms?

        :) ja kaikkea muuta tarkemmin vain! kiinnostus vain kasvaa :D

        loka- marraskussa kaikkein lämmintä (silloin kun matkoja sinne tehdään siin)! Kyllä meidänkin kelpasi maaliskuussa vaikka matkaoppaan mukaan pitikin ollan n. 24 niin aina se oli lähemmäs 30! Ja viikossa kyllä ehtii ruskettua ihan hyvin jos kun vaan ei anna polttaa itseään. Siellä sitten helposti palaa ja ei huomaa niin helposti jos hiukankin tuulee.
        Ruokapaikkoja oli vaikka kuin ja paljon! Hyvää ruokaa oli ja ehdoton suosikki meillä oli Naama Centterin yläkerrassa oleva Thai-ravintola ja niiden nuudeli/katkarapu seos! Aivan mahtavaa!!! Kukaan meistä ei saanut vatsatautia laisinkaan vaikka syötiin monessa eri ravintolassa ja ihan kaikkea. Käsidesiä kyllä menikin aikas tavalla!? ;) Ruoka on halpaa juomineen. Kahdelta ihmiseltä meni n.15€ ja siinä ruuat ja juomat (bisset). Tippiähän siellä pitää sitten muistaa jättää ja AINA! Myös vessassa käynnistä joka on jotenkin "huvittavaa" kun niitä vessoja ei sitten liiemmin ollut missään tai sai etsiä oikein urakalla.
        Halpoja "merkki" laukkuja, lompakoita, kenkiä, aurinkolaseja me ostettiin kaikkein eniten ja laatu ihan o.k. Jossain oli huonolaatusempia, mutta hyviäkin löytyy samalla hinnalla. Ja se tinkiminen kannattaa muistaa että n. puolet pois hinnoista! Niillä lähtee ostokset ja joskus myös halvemmalla jos ostaa monta tuotetta samasta paikasta! Tässä nyt taas jotain lisää... Kysele vaan jos jotain haluat vielä tietää... :)


    • Knulli

      Hei!
      Oltiin jokunen vuosi sitten Sharmissa marraskuun alussa. Lämpötila joka päivä n. 30 ja merivesi kuin linnun maitoa. Hiekkarannat Naama Bayssa, mutta korallit alkaa jo rannasta, joten tossut on hyvät. 50 metriä rannasta on kuin sukeltelisi akvaariossa ja näkyvyyttä varmaan sata metriä. Ihan rannassa hiekka vähän sekoittaa näkyvyyttä, mutta kymmenen metrin päässä on jo kirkasta.Hilton Fayrouz on mielettömän hyvällä paikalla ja aivan mahtava hotelli.Siellä oli jopa lämmitettyjä ( 35) altaita (esim. meidän majoituksen kummallakin puolella). Ja kyllä aivan varmaan kerkiätte ruskettua. Aivan loistava paikka ja takuuvarmasti lämmin. Hyvää matkaa..:)

      • matkustava

        ihanaa kuulla että on mukavia kokemuksia.

        Olen myös lähdössä mieheni kanssa Sharm El Sheikhiin 30 lokakuuta. Hyvä kuulla että ajankohta on hyvä :)

        Meidän hotellimme on Sol Y Mar Sharming Inn. Kokemuksia siitä?


      • delfiini
        matkustava kirjoitti:

        ihanaa kuulla että on mukavia kokemuksia.

        Olen myös lähdössä mieheni kanssa Sharm El Sheikhiin 30 lokakuuta. Hyvä kuulla että ajankohta on hyvä :)

        Meidän hotellimme on Sol Y Mar Sharming Inn. Kokemuksia siitä?

        hei onko kukaan käynyt kairon retkellä sharm el sheikista deturin matkalla 2 päiväisellä---millainen bussi on ?sekä onko hyvä opastus


    • flora

      Sharm el sheikh on erinomainen valinta,jos menee
      lomalle marraskuussa.Aurinko on taattu rusketus ja vesi ihanan lämmintä.Hotellit ovat hyvätasoisia sekä
      Naamabayssa että vanhan Sharmin alueella sekä myös
      Naamabayn ulkopuolella olevat rantahotellit.Hyviä ja
      edullisia ruokapaikkoja on Naamabayssa ja vanhassa
      Sharmissa.Retkiä on paljon,suosittelen meriretkiä
      esim.Tiraniin ja Rash Mohammediin,molemmissa voi ottaa aurinkoa ja snorklata sekä uida.Kairon retki
      lentäen on myös antoisa.Olemme olleet 13 kertaa
      mieheni kanssa Egyptissä ja Sharmissa 10 kertaa.
      Tämän vuoden marraskuussa menemme jälleen sinne
      kahdeksi viikoksi,koska siellä on aina takuuvarmat
      lämpimät ilmat,tosin iltaa varten kannattaa ehkä ottaa kevyt villatakki mukaan.Pimeä tulee jo kuuden jälkeen illalla.Käsidesi kannattaa ottaa
      mukaan.Wc:t löytyvät hyvin.Santa-Katarinan luostarissa kannattaa myös käydä sekä aavikkosafa-
      rilla,jos on kaksi viikkoa aikaa.Suosittelen läm-
      pimästi esim.Coral Bay hotellialue on upea, vaikka
      onkin noin 5 km päässä Naamabaysta.Taksit ovat suht´halpoja ja "valkoiset paikallisbussit" lähes
      ilmaisia.Rohkeasti vain kokeilemaan.

      • egyptissä

        meki oltii tollon 16.10 egyptissä. oli lämmintä vikoina päivinä 36. ja vesi 27 asteista. oltiin sukelluskurssilla. lämmintä oli illallakin. hotelli oli novotel beach ja aurinkomatkojen matka. hyvä oli ja hyvin siistiä. oltiin kans tän vuoden tammikuussakin hotelli ghazalassa sillon oli iltasin just, että kannatti olla pitkähihasia. käytiin sillon myös siellä savari retkellä ja vene. retket oli hyviä. :) uudestaan olisin keväällä menossa sukelluksen jatkokurssille :D kieltämättä hyvä paikka!


    • Layalina

      Olin joulun Naama Bayssa.Aurinkoista ja lämmintä oli oli noin klo 15.00 asti.Illat tosi viileitä,hämmästyttävää oli,että paikallisia myöten iltaa vietettiin ulkona istuskellen-tuntui oudolta lähteä Suomesta palelemaan Egyptiin,hotellien aulabaarit ym. olivat tyhjillään.Olen käynyt huhtikuussa esim. Hurghadassa,jossa iltaa vietettiin sentään sisätiloissa!Kaipasin myös ravintoloiden ruokiin paikallisia yrttejä ym. mausteita,joita oli näköjään mahdotonta saada pyynnöstäkään,tuntui että heidän käsityksensä oli kaikkien turistien haluavan pikaruokaa tyyliin ranskalaiset ja kuiva kana tai liha lisukkeena.Vastoin ohjeita kuljetin huoneen avainta mukanani,muuten oli aika tiukkaa todistaa asuvansa k.o. hotellissa.Muutenkin venäjää huutelevat kauppiaat ym. alkoivat kyllästyttää,minut ne ainakin karkoittivat ostoksilta.Onkohan unohtunut,että muutkin kansallisuudet vielä matkustelevat...

    • Em1lia

      Sharm el Sheikh on tosi hyvä paikka varsinkin sukeltajille! Korallit...mahtavat! Ehtii tosiaankin saada rusketuksen! Hilton ja mövenpick on hyviä hotelleja ja lähellä rantaa! Jos tykkäät uimisesta niin kannattaa käydä CleoParkissa!

    • sharmi

      itse olin marraskuussa sharmissa,ja todellakin suosittelen. lento aika vain 5tuntia,loistava. olimme naama bayssa hilton dreams villas,huoneistohotellissa jonka alueella 2uima-allasta,allasbaari josta pientä syötävää,"supermarket" ihan vieressä,tien toisella puolella päähotelli hilton dreams jossa 7 uima-allasta,ravintolat,baarit,pikku kauppoja,kampaamo,pankki-automaatti. naama bay on puhdas kaupunki jossa ravintoloita ja kauppoja joka makuun,ravintoloista saa alkoholi juomia kun joistain sharmin kaupungeista ei saa ollenkaan. old market jossa kannattaa tehdä ostoksia,koska hinnat puolet halvempia,(muista tinkiä kaikesta!) sijaitsee n.5km päässä,taksilla me kuljimme naama baysta sinne. kannattaa ostaa puuvilla tuotteita,tuoksu-öljyjä kauniissa lasipullossa,papyrus-maalauksia ja vesipiiput on mahtavan näköisiä. punainen meri on aivan uskomattoman kirkas ja naama bayn rannalta voi lähteä suoraan snorklailemaan yms.. lasi-pohja vene retki on näkemisen arvoinen. ja aurinkoa tulet varmasti saamaan,illat on viileät mutta päivällä lämpöä 25-30 astetta,merivesi 23-27astetta. wau. lähtisin koska vain uudestaan ja voin lämpimästi suositella lapsiperheille..

      • sizu

        lähetään kaveriporukalla sharmiin 2viikoks joulukuun lopulla. onkohan se hyvä aika? olisihan jotain hyviä tietoja meille? pelottaa vähän, että joutuisimme pettymääm. enimmäkseen sää.


      • naama bay
        sizu kirjoitti:

        lähetään kaveriporukalla sharmiin 2viikoks joulukuun lopulla. onkohan se hyvä aika? olisihan jotain hyviä tietoja meille? pelottaa vähän, että joutuisimme pettymääm. enimmäkseen sää.

        me olimme marraskuun lopusta joulukuun puoleen väliin sharmissa,ja säät oli loistavat ja vettähän siellä sataa n.joka neljäs vuosi,meri vesikin oli 24-26. oletteko menossa mihin päin sharmia,me olimme naama bayssa ja ehdottamasti joskus vielä haluan sinne,loistavar snorklaamis paikat,ravintoloita joka lähtöön,naama baystä saa kaiken mitä tarvitsee,joissain naapuri kaupungeissa ei mm.ole alkoholiliikkeitä mutta sharmista löytyy kaikki,ostokset kannattaa tehdä n.5kilsan päässä old marketissa ja muista tinkiä,liikuimme taksilla,kysy hinta etukäteen ja muista erittäin hyvä käsihygienia,käsidesi mukana joka paikassa raha on erittäin likaista ja jos vatsatauti yllättää niin käänny heti lääkärin puoleen tai hae apteekista siihen lääkettä niin olet jo seuraavana päivänä kunnossa,miehelläni kokemusta tästä.. ilmasta vielä sen verran että tuohon aikaan saattaa iltasin tarvita pitkähihasta päälle,pimeä tulee jo heti klo 16 jälkeen.. toivotan teille oikein hyvää matkaa. kysele vaan jos vielä joku mietityttää.


    • Lissu

      Hei onko kokemuksia sukeltamisesta Sharmissa? Tarkotus ois käydä joku päivän reissu tai pari sukellusta.

    • Nimetön

      onko parikymppisiä lähdössä sharmiin joulukuun 10?? :)

      • 9.12

        Joo, tai no pari 25v:sta jamppaa.
        Ollaan menossa tuossa 9.12

        Hotellina Three Corners Kirozeis.

        Mitäs hyviä ruokapaikkoja löytyy Naama Baysta? Lähinnä pihvipaikkoja, kun lihansyöjiä kerta ollaan!

        Tuosta käsidesistä, kannoitteko mukana sitä vai vasta hotellissa putsasitte händyt?

        Mistä ostelitte noita snorklauskamoja?

        Ite tahtoisin sukeltamaan (olen ennenkin sukeltanu Great Barrier reefillä, mutta en omista padi-lisenssiä), mutta kaveri ei oikein innostunut asiasta, joten snorklaus on sitten korvaava aktiviteetti.


      • Uudelleen
        9.12 kirjoitti:

        Joo, tai no pari 25v:sta jamppaa.
        Ollaan menossa tuossa 9.12

        Hotellina Three Corners Kirozeis.

        Mitäs hyviä ruokapaikkoja löytyy Naama Baysta? Lähinnä pihvipaikkoja, kun lihansyöjiä kerta ollaan!

        Tuosta käsidesistä, kannoitteko mukana sitä vai vasta hotellissa putsasitte händyt?

        Mistä ostelitte noita snorklauskamoja?

        Ite tahtoisin sukeltamaan (olen ennenkin sukeltanu Great Barrier reefillä, mutta en omista padi-lisenssiä), mutta kaveri ei oikein innostunut asiasta, joten snorklaus on sitten korvaava aktiviteetti.

        Kiroseizistä kahden reissun verran kokemusta, kiva hotelli, meillä on mol kerroilla ollut all inclusive, mukana myös lapsi, joten helpottaa elämää ja tulee edullisemmaksi. Käsidesiä aina, kun vie kätösiä kohti suuta, raha on aivan käsittämättömän likaista ja paikalliset kättelevät mielellään. Keskustan kävelykadulla on lukuisia ravintoloita, pihvipaikkana esim TGS Friday's, ei perin egyptiläistä, mutta ruoka on hyvää. Samoin Hard rock cafe tarjoaa pihvejä eur makuun. Monia muitakin hyviä ravintoloita, esim keskustassa Onion's, mainiot pihvit ja kylmää kaljaa.

        Snorklaamaan ja sukeltamaan pääsee varaamalla reissun joko matkayhtiön edustajalta, tai sitten paikallisesta "matkatoimistosta", jolloin hinta on paremmin kohdallaan. Näitä on rantabulevardilla jonossa. Kielitaito ja matkavakuutus kunnossa, ja avoimella mielellä plutaamaan. Vesi on ihanan kirkasta ja näkymät huikeita. Välineet saa usein vuokrattua retken järjestäjiltä, halpiskamaa on myynnissä pilvin pimein.


    • minä vain

      sharm el sheik on todella mahtava loma kohde... lähden varmasti uudelleen.. niin ystävällistä porukkaa ja mahtava palvelu.loma oli ikimuistoinen!! olimme joulukuussa ja koko ajan 25 lämmintä..ikävä takaisin! olimme hilton dreamissä ja niin mahtava hotelli...hotellin henkilökunta oli niin ihania että se kruunasi koko lomamme:) todellakin suosittelen kaikille

      • Sharm el sheikh yllättää. Kaikki on uutta ja erilaista. Aurinko, rannat, sukellus, snorklaus sekä monenlainen, varsinkin kalaruoka eli kaikki mikä saa loman tuntumaan niin kovin lomalta, houkuttaa Sharmissa. Ihmiset ovat tutustumisen arvoisia, joskin paikalliset ovat lähinnä turismissa työskenteleviä miehiä. Ja jokainen heistä muistaa kysyä "Where you come from" ja "What is your name", lähinnä tietty kauppoja tehdäkseen. Muita epäkohtia ovat katkut autoista ja veneistä, bensiini ei täytä eurooppalaisia normeja. Ja esim. bussiasema merkillisen roskainen. Mutta se on pientä, suosittelen. Aurinkoinen lomakohde lyhyen matkan päässä Suomesta kylmimpään vuodenaikaan.


      • pettynyt
        Kidetta kirjoitti:

        Sharm el sheikh yllättää. Kaikki on uutta ja erilaista. Aurinko, rannat, sukellus, snorklaus sekä monenlainen, varsinkin kalaruoka eli kaikki mikä saa loman tuntumaan niin kovin lomalta, houkuttaa Sharmissa. Ihmiset ovat tutustumisen arvoisia, joskin paikalliset ovat lähinnä turismissa työskenteleviä miehiä. Ja jokainen heistä muistaa kysyä "Where you come from" ja "What is your name", lähinnä tietty kauppoja tehdäkseen. Muita epäkohtia ovat katkut autoista ja veneistä, bensiini ei täytä eurooppalaisia normeja. Ja esim. bussiasema merkillisen roskainen. Mutta se on pientä, suosittelen. Aurinkoinen lomakohde lyhyen matkan päässä Suomesta kylmimpään vuodenaikaan.

        Ompahan muuttunut kovin negatiiviseen suuntaan
        15.01.2009 ei saa yöllä nukuttua kun naapurit
        juhlivat.Hotellin johto sanoo etteivät mahda mitään (niitä on niin paljon ovat tärkeitä)RUS
        neuvoivat vaihtamaan huonetta! Tähteä uskomatonta,syyttömät joutuvat muuttamaan?
        Eivät osaa käyttäytyä alkoholia nautittuaan
        Ravintolassa nostivat oman VODKAPULLON pöytään.


      • vodkapullo
        pettynyt kirjoitti:

        Ompahan muuttunut kovin negatiiviseen suuntaan
        15.01.2009 ei saa yöllä nukuttua kun naapurit
        juhlivat.Hotellin johto sanoo etteivät mahda mitään (niitä on niin paljon ovat tärkeitä)RUS
        neuvoivat vaihtamaan huonetta! Tähteä uskomatonta,syyttömät joutuvat muuttamaan?
        Eivät osaa käyttäytyä alkoholia nautittuaan
        Ravintolassa nostivat oman VODKAPULLON pöytään.

        sharmissa ei tosiaan pistetä pahaksi monessakaan paikassa jos alkoholia ei ravintolasta saa että on oma pullo mukana,se on normaalia. harmi että petyt sharmiin naapureidesi takia,paikalliset on erittäin ystävällisiä ja yrittävät miellyttää kaikkia,he elää täysin turismista,ja naapurimaastamme siellä on paljon turisteja.


    • matkailija2009

      Olemme suunnitelleet ensi jouluksi Sharm el sheikin matkaa. Olisimme kiinnostuneet tekemään samalla myös retken Jordanian puolelle Petraan. Onko kenelläkään tietoa, millaisia kansainvälisiä retkiä Sharm el sheikistä pystyy tekemään esim. onnistuisiko tuo Petra?

      • habibe

        Edullinen Excursion office Hadabassa Hotelli Falcon hillsin vieressä hopeakaupan ja supermarketin välissä, Brothers Dive College, järjestää matkoja myöskin Petraan ja Jordaniaan ja heiltä saa tilattua kaikki mahdolliset matkat mihin sieltä pääsee. Rehtejä luotettavia ja EDULLISIAKIN poikia! Suosittelen kysymään sieltä! soita Modylle 20105787141 puhuu hyvää englantia, venäjää ja arabiaa sekä vähän italiaa, espanjaa ja saksaa.


    • habibe

      Olin jo toista kertaa Sharm el Sheikhissä ja tuskin jäi vielä viimeiseksi käynniksi...
      Matkailijoille tiedoksi;
      Hadaban alueella El Motel Streetillä aivan Hotelli Falcon Hillsin vieressä on varsin EDULLINEN excursion office, Brothers Dive College, jonka löydät hopeakaupan ja supermarketin välistä. Hinnat selvästi edullisempia kuin muualla, Pojat rehtejä ja luotettavia, retket mahtavia!!
      Tässä vertailtavaksi hintoja: lasipohjavene 10€, delfiini show 12 €, submarine 40€. retket joihin sisältyvät ruuat ja juomat: Aqua park 25 €,mönkijä safari single 20€ double 25€, Ras Mohamed veneellä 30€ autolla 20€, Tiran saari 22€, abo galum, blu hool&dahab 40€, Cairo by bus 40€ by plane 160€, Luxor by plane 170€, colored canyon&dahab 35€,St.Catherine luostariretket 25€, Grand safari 40€, Bedouin dinner 25€, sunset camel trip 14€. KANNATTAA VERTAILLA! Suomalaisten matkatoimistojen järjestämillä retkilläkään ei ole välttämättä suomenkielistä opasta mukana, joten aivan samoja retkiä, eri hinnoin vaan!!! soita Modylle 20105787141 puhuu hyvää englantia, venäjää ja arabiaa sekä vähän italiaa, espanjaa ja saksaa.

      Kertokaahan Suomesta terveisiä niin saattava tinkiä vielä näistäkin hinnoista... :)

      • eikumikääneikäy

        Mäki oon menossa sharm el sheikkiin 18.11.09 :) mukaan tulee minun äiti, besta, sen sisko ja äiti. alle kaks kuukautta ! mennään siihen novotel beach hotelliin, jossa on all in crusive, joten eipä tuu nälkä, tai mittää. ootan jo iha innolla ! ollaan siis siellä viikko, ja toivottavasti ehin ruskettuu, paljon ! Aurinkomatkoilta ollaan varattu. :DD


      • Mustikkamimmi
        eikumikääneikäy kirjoitti:

        Mäki oon menossa sharm el sheikkiin 18.11.09 :) mukaan tulee minun äiti, besta, sen sisko ja äiti. alle kaks kuukautta ! mennään siihen novotel beach hotelliin, jossa on all in crusive, joten eipä tuu nälkä, tai mittää. ootan jo iha innolla ! ollaan siis siellä viikko, ja toivottavasti ehin ruskettuu, paljon ! Aurinkomatkoilta ollaan varattu. :DD

        kellään tietoa millainen sää yleensä on huhtikuussa??
        oltais lähdössä 7pvä.
        Hotellina olis Dreams resort,onko siitä kokemuksia?
        Ensimmäinen kerta Egyptiin,ja vähän jännittää :)
        Itselläni jonkin verran ennakkoluuloja,mieheni tosin on innoissaan.
        Erilainen bakteeri kanta-varoitukset hiukan hermostuttavat :/
        Aurinkoa ja kauniita maisemia odotan kyllä :)


      • matkaamaton
        Mustikkamimmi kirjoitti:

        kellään tietoa millainen sää yleensä on huhtikuussa??
        oltais lähdössä 7pvä.
        Hotellina olis Dreams resort,onko siitä kokemuksia?
        Ensimmäinen kerta Egyptiin,ja vähän jännittää :)
        Itselläni jonkin verran ennakkoluuloja,mieheni tosin on innoissaan.
        Erilainen bakteeri kanta-varoitukset hiukan hermostuttavat :/
        Aurinkoa ja kauniita maisemia odotan kyllä :)

        Me myös ollaan varattu tammikuulle matka. Täällä kun on ollut puhetta retkistä ja että kannattaa vertailla hintoja ja ostaa paikanpäältä. Se jäi kiinnostamaan vielä, että onko noissa paikallistenjärjestämisissä retkissä minkälaisia lapsialennuksia? Mukaan kun on lähdössä lapsia 0-13 vuotiaita useampi. Entä pärjääkö kokemattomille sukeltajille olevilla retkillä kielitaidottomat eli pärjäisikö niillä auttavalla enkuntaidoilla? Juu ja sellainekin tuli mieleeni, että onko veneretkillä lapsille pelastusliivejä?


      • miramari
        matkaamaton kirjoitti:

        Me myös ollaan varattu tammikuulle matka. Täällä kun on ollut puhetta retkistä ja että kannattaa vertailla hintoja ja ostaa paikanpäältä. Se jäi kiinnostamaan vielä, että onko noissa paikallistenjärjestämisissä retkissä minkälaisia lapsialennuksia? Mukaan kun on lähdössä lapsia 0-13 vuotiaita useampi. Entä pärjääkö kokemattomille sukeltajille olevilla retkillä kielitaidottomat eli pärjäisikö niillä auttavalla enkuntaidoilla? Juu ja sellainekin tuli mieleeni, että onko veneretkillä lapsille pelastusliivejä?

        hei olenkohan keksinyt päästäni vai mistä että kyseisestä hotellilta saisi jotain 5euron rahalippuja ruokaan jos lähtee muualle kuin hotellille?
        tai siis jos lähtee ulos syömään niin saisi jonkun "lahjakortin", viiden euron hintaisen


      • tåmi

        Hei,
        Ja kiitos tuosta retki infosta, tulemme varmasti käyttämään heitä kun viikon kuluttua reissuun lähdemme.
        Osaatko sanoa sisältääkö tuo Cairon retki myös kierroksen mm. pyramideillä ja museossa opastettuna. Vai sisältääkö vain kuljetuksen Cairoon ja takaisin ja tuolla pitää sitten omin päin esim. taksilla liikkua?


      • Reissaaja.

        hintavertailua ei niinkään kannata tehdä. Jos koko matkaan menee tuhat euroa, niin se on ihan sama, onko jonkun retken hinta 20 tai 50 euroa.

        Vertailussa kannattaa huomiota kiinnittää muihin seikkoihin. Yksi olennainen on lähtöaika. Eli jos siellä ollaan samaan aikaan kuin kaikki muutkin, ollaan ruuhkassa ja koko retki on osin mennyt pieleen. Samoin huomio siihen, mitä retkeen kuuluu. Joissain ateria sisältyy retkeen ja se on kymmenen euroa kalliimpi. Mutta kun nopeasti ostaa periltä jotain pientä purtavaa, onkin säästö pienempi kuin ostos eli kalliimpi olisi tullut halvemmaksi.

        Mutta kerranhan siellä vaan ollaan. Joten ei sillä hinnalla ole niin väliä. Niin kerran - maailmassa kun on niin paljon muutakin nähtävää.


    • 24sharm

      Find great information on Sharm el Sheikh holidays with www.24sharm.com

      • koralli...

        Näin ekaa kertalaiselle. Kumpi olisi parempi Hurghada, tai Sharm ja onko joulukuun säässä eroja?


      • 8. kerta lokakuussa
        koralli... kirjoitti:

        Näin ekaa kertalaiselle. Kumpi olisi parempi Hurghada, tai Sharm ja onko joulukuun säässä eroja?

        Ilman muuta Sharm el Sheikh ja Nama Bay.


      • Ihanin paikka maan
        koralli... kirjoitti:

        Näin ekaa kertalaiselle. Kumpi olisi parempi Hurghada, tai Sharm ja onko joulukuun säässä eroja?

        Ehdottomasti Hurghada, fantastinen paikka. Älkää uskoko mitä ihmiset kirjoittelee. Sen voi kokea vain itse. Jokaisen täytyy nähdä Hurghada aiankin kerran.


    • Hurghada6

      Menkää ihmeessä Hurhadaan, ihana paikka, varsinkin puolisoille. Voi rauhassa nauttia luonnosta ja ihmisistä Rentouttavaa lomaa.

      • 8+12

        Ja jos tykkää, että on vilinää ja vilskettä: terasseja, hyviä ravintoloita ja hyviä shoppailuja heti hotellin ulkopuolella, niin paras sijainti on Detur'in 4* Sea Gull aivan Sheraton Road'in keskipaikkeilla.
        Upea, kansainvälinen New Marina öky-aluksineen ja sen kymmenet ravintolat, pubit ja discot aivan kävelymatkan päässä tyylikkääseen illanviettoon.
        Sinne minä suuntaan taas tänäkin talvena ja myös 22-23 asteiseen Punaiseen Mereen uimaan, hankkimaan terveyttä: Sea, Sand and Sun - Oi !


    • gugga

      olen menossA sinne kohta toivottavasti hyvä place

    • tyytymätön

      ihan surkea paikka siellä tehdään paljon sieppauksia ja erittäin epä kohtelias henkilökunta ei kannata tuhlata siihen rahaa menkää mielummin esim espanjaan......olimme sharm el sheikissä 4.v poikani ja mieheni kanssa ja emme kukaan tykänneet yhtään siellä oli lämmin vain aamuisin n.klo13 rupesi jo viilenemään olimme hotelli kirozei three cornes oli suoraan sanottuna AIVAN surkea paikka !!!1

    • K

      Onko jollain kokemuksia coral hills hotellista Sharmissa? ollaan lähössä tammikuussa ekaa kertaa egyptiin ja kaikenlaiset matkavinkit ovat tervetulleita! :) esim missä paikoissa kannattais käydä ja missä ei

    • Marraskuussa Egyptii

      Olen menossa ensimmäiselle Egyptin matkalle Sharm el Sheikkiin hotelliin Tropicana Azure club.Onko tietoa millanen hotelli?onko rauhallinen?
      Missä kannattaa käydä ja erityisesti missä on edullista?

      • hansu82

        Sama täällä,eka egyptin matka miehen kans marraskuussa.Olisi kiva tietää missä kannattaa käydä jne.kohteena nabq bay.


      • Matkaaja.

        Merinäköalaa ei ole. Paljon lapsiperheitä, joten rauhallisuus on hyvin suhteellinen käsite ja riippuu muksujen määrästä sekä muista mölyäjistä. Onneksi siellä ei viinan kanssa läträtä yhtä paljon kuin esimerkiksi Kanarialla.

        Udullista on vain kiinteähintaisissa kaupoissa ja ne kannattaa kysyä oppaalta. Tavallisesti saat tinkiä ja kun olet omasta mielestäsi onnistunuut hyvin ja saanut hinnan putoamaan puoleen, huomaat kiinteähintaisesta kaupasta saavasi saman vielä puolta halvemmalla.

        Missä kannattaa käydä? Ihan omista mielihaluista kiinni.Opas tietää kohteet.


      • Lentoon
        hansu82 kirjoitti:

        Sama täällä,eka egyptin matka miehen kans marraskuussa.Olisi kiva tietää missä kannattaa käydä jne.kohteena nabq bay.

        Monesti Hurghadassa ja kerran Naama Bayssa olleena ens kuussa Nabq Bay!
        Kirjoitan palstalle kokemukset marraskuun alussa. Kyllä loman odotuskin on ihanaa, vau


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe