Ihmiset nauravat minulle

miksi?

Olen kai tulossa mielen vikaiseksi.
Pidän itseäni todella rumana, olen käynyt sen takia psykiatrilla ja se sanoi että olen tavallisen näköinen suomalainen, monet mun kaverit ja vanhemmat ihmettelee miksi pidän itseäni rumana. koska olen kuulema ihan miellyttävän näköinen ja jotkut on sanoneet jopa söpöks.
Mutta aina kun katson peiliin ja nään omia kuviani masennun kun nään rumat kasvoni. Lisäksi kun joku katsoo minua, vaikka en ole mitään tehnyt ja nauraa. Tulkitsen niin että se nauraa minun kasvoilleni. Miksi jotkut ihmiset nauravat minulle?

8

4394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ongelman ratkaisu

      ...siks et

      a) aattelet et kaikkii pitee miellyttää - elämä opettaa jossain vaihees et mahtototonta (viimeistää sii vaihees jos/ku joku pettää luottamukses totaalisest / sairastut pahast ja huomaat kuka frendeist jää ja kuka ei..)

      p) en tie vanhako oot, mut opettele tunteen ittees enempi (rentoutumisjuttujen jooga, meditaatio moni muu harjottelu) sillä oot sellane ku oot, se on rikkaus.

      see) omakohtane kokemus aiheesta löytyy monelta vuodelta, harvat on muaki kehunu, mut opin kehuun itteeni. Nauroivat mielestäni itelleni monet ja omakohtaisesti tunsin sen hyviä kokemuksia saatuani olevan vain huumorintajuni puutetta täydellisyyden tavoittelun maksimointia.

      dee) rentoutumisteknikoist ittens hypnotisointi/suggestointi (uudelleenohjelmointi) on cool. Simmut kii, ja kerrot itelles parin fraasin avulla (Osaan tehdä jutun x. Olen hyvä tyyppi. Olen kaunis.) joita toistelet niin kauan kuin 30 sekassa ehit.

      eee) pohdin miks jengi tääl "nauraa" erilaisille. Suomi on sikapienimaa, jossa jengi aivan liian sisäsiittoista ja monet omaavat tosi vähän kontakteja muualle maailmaan - mikä tahansa pikku 3000 ihmisen käpykylää isompi kaupunki nenän eteen, ja jengi ei ehdi kiinnittää huumioo vaikka sun ripset oiski värjäämättä. Toinen juttu soomityyppeihin on se, et suomilaiset liian monet arvostaa koneita enemmän kuin elämää - siks vähän madonnast poikkeava pärstävärkki ei kelpaa mr. ja ms. koneille.

      Hyvää jatkoa, et sie oo ainoo "hullu" =)

      • jäbä89

        upeeta että joku "herättelee" täällä noita "hulluja" :) sä tuut pärjäämään elämässä tosi hyvin ku sulla on just oikee asenne ja tietoo noin helvetisti.

        ottakaa oppia tästä henkilöstä!!!! *kiittää ja kumartaa*


    • Näin tee

      Menestyisit koomikkona hyvin.

    • lahtelainen

      Miksi naiset nauraa mulle?

    • qfsaew

      Miksi et voi vain hymyillä että hyvä meno? Syvemmälle toki kannattaa tutkia ongelmaa ja sytä miksi ajatrellet ja koet tuota, siihe ei täällä saa apua.

    • 123d131f3213f

      eivät varmaankaa kunnioita sinua, tai ota sinua tosissaan.

      olet heille vähän kuin sketsihahmo,

      pieni piristys väiväänsä.

      ehkä sinusta kiertää jotain juoruja,

      ehkä et arvosta itseäsikään

    • Anonyymi

      Juol pullo kirkkasta viinaa, ser autaa

    • Anonyymi

      Minulle nauretaan ja pilkataan. Ihmiset tulevat salaa yöllä kotiini särkemään ja varastelemaan, en uskalla kävellä tiellä kun ihmiset ajavat autolla päälle, sitten he soittavat poliisille. Asun savonlinnassa, täällä ei tykätä erillaista ihmisistä. Pitäisi juoda viinaa ja olut, katsella pissakakkaa pornoa, pitäisi lukea vain Raamattua. Olen taiteellinen ihminen teen monenlaista taidetta, maalaan, teen metallitaidtta, taontaa,. Täällä savonlinnassa ei siedetä sellaista, uskovaiset syyttävät että se on syntiä, pitäisi olla juoppo kommunisti, mutta kun olen oikeistolainen, täällä kun kaikki on kommunistisia, tai helluntailaisia

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe