Singapore+??

Ruskatar-07

Olemme lähdössä marraskuussa Singaporeen, ajattelimme viipyä siellä ehkä n.3 päivää. Kaupunki matka ei oikein kiinnosta, joten mihin Singaporesta olisi hyvä siirtyä viettämään ihanaa rantalomaa? :) Vinkkejä? Mukana 2-vuotias lapsi! Thaimaassa ollaan oltu pariin otteeseen.

7

3202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aasiasta

      Indonesian Bintan, lauttamatka Singaporesta 45min

      Malesia, lukuisia paikkoja, esim. Langkawi, Kotakinabalu....

      • Aasiasta

        Unohdin mainita, etta kannattaa kohdetta valitessa kiinnittaa huomiota sadekauden alkamiseen.


    • rauhaisia paikkoja

      Miksi menet singaporeen jos kaupunkimatka ei kiinnosta? Singaporessa on myös sentosa-saari, josta voin suositella eism. shangri-la rasa sentosa hotellia. Se on rannalla, siellä on hyvä poolside, sopii mainiosti lapsen kanssa ja tasokas ja siisti paikka. Hotellilta on ilmainen kuljetus muutaman kerran tunnissa "kaupungin" puolelle harbour frontiin, sekä saari itsessään on myös suljetumpia resorttialueiden lisäksi turistipaikka (akvaario, näkymäajelut, merlion, delifiinimesta jne.). Mantereelta pääsette shoppailemaan, lintupuistoon, eläinpuistoon (vähän eri juttu kuin suomessa), orkideapuistoon, science centeriin jne..
      Riippuu toki paljonti teistä, mutta itse en lähtisi kovin eksoottisiin oloihin 2-vuotiaan kanssa (jotkut saarikohteista). Sadekausi huomioon ottaen sentosalla oli myös aktiviteettia sisätiloissa, ilmainen kuljetus saarta ympäri ja kunnon viemäröinti. Sitä vettä meinaan tulee sitten kunnolla kun sattuu sadekuuro, suomessa ei oikein vastaavaa ole nähty.

      • Ruskatar-07

        Osallistumme Singaporessa hääjuhlaan. Kovin "eksoottisiin" oloihin ei olekaan tarkoitus mennä vaan nautitaan hotellin uima-altaasta, rannasta ja lähiympäristöstä. Kiitos vinkeistä! Lisääkin otetaan vastaan... :)


      • Ruskatar-07 kirjoitti:

        Osallistumme Singaporessa hääjuhlaan. Kovin "eksoottisiin" oloihin ei olekaan tarkoitus mennä vaan nautitaan hotellin uima-altaasta, rannasta ja lähiympäristöstä. Kiitos vinkeistä! Lisääkin otetaan vastaan... :)

        Itse voin suositella myös tuota Indonesian Bintania, joka aiemmassakin viestissä mainittiin. Marraskuussakin siellä käynyt ja kelit silloin ihan OK. Saarella on paljon kalliita ja komeita kylpylä/resort-hotelleja, itse olen yöpynyt muutamaan otteeseen Mana Mana-bungaloweissa (http://www.manamana.com/), jotka ovat sekä kohtuuhintaisia, että erittäin mukavia (ilmastointi, lämmin suihku, jääkaappi, jne.). Eli ei backpacker-paikka mutta ei myöskään yletöntä luksusta. Lisäksi chillailun lisäksi oivat vesiharrastusmahdollisuudet (wakeboarding, jet ski, snorklailu, jne), tosin sukellusvedet eivät mitenkään loistavat.

        Mikäli aiotte hieman kauemmas, niin Tioman Island Malesiassa on kerrassaan oiva kohde. Marraskuun keleistä en tosin menisi vannomaan siellä. Matka Singaporesta kestää noin 5 tuntia bussilla, johon päälle pari tuntia veneessä. Ja jos sukeltaminen kiinnostaa, niin mainostettu yhtenä alueen parhaiksi kohteiksi.

        Joku tuossa ehdotti Sentosaa Singaporessa rantakohteeksi mutta itse jättäisin sen väliin... Teennäinen (rannan hiekkakin tuotettu paikalle kuorma-autoilla) ja huvipuistomainen paikka, jossa viettää kyllä pari tuntia ympäriinsä kävellen mutta siinä se...


      • sporessa_5v_asunut

        Olen samaa mieltä. Spore sinänsä on erinomainen matkakohde pienen lapsen kanssa matkustavalle. se puhdas ja liikkuminen on helppoa. Nähtävää ja koettavaa on pitkäksikin aikaa, ja jos asuu esim. Sentosan jossain hotellissa, niin välillä voi levähtää hotellin uima-altaalla tai hiekkarannalla. Toinen helppo ja hyvä kohde voisi olla Bintanin saari indonesian puolella. Sinne pääsee katamaraanilla n. 45 minuutissa. Täältä lisätietoa:

        http://www.bintan-resorts.com/brcms/

        Itse käytin ko. paikka viikonloppu rentotumiseen. Pidemmän loman vietin yleensä Thaimaassa Krabilla tai Samuilla, jos ranta siis rantakohdetta hain.


    • tunturikettunen

      Tuolla oli jotain kommenttia Sentosa teennäisyydestä mutta yhtä kaikki omasta mielestäni erinomainen paikka lasten kanssa. Hyvin hoidetut ja puhtaat hiekkarannat. Samaa ei voi sanoa useista ns luonnonrannoista. Samaten ruokaa&juomaa helposti ja läheltä saatavilla. Itse jos lähtisin lasteni kanssa niin varmaankin majoittuisin juuri Sentosalle.
      Muita hyviä rantoja on East Coast parkin keskivaiheilla. Tosin viikonloppuna varsin täynnä väkeä. Mikäli haluaa yhden päivän viettää rauhallisemmalla paikalla niin pienoinen Kusu saari (Marina South satamasta lautalla 15S$ matkat/hlö). Sekin on tekemällä tehty mutta kun itse kävin niin sain omia siistin uimarannan vain itselleni. Itse saari on tosin erittäin pieni eli ei siellä muuta tekemistä ole kuin rannalla makoilu.
      Singapore Botanic Gardenia suosittelen myös kävelyretken kohteeksi ja Zoo on hieno ja varmasti 2v löytää sieltä myös katseltavaa.

      Mutta jos Singaporesta pitää pois päästä niin itse ottaisin varmaan jonkun muutaman päivän/viikon risteilyn, poiketen eri paikoissa. Tosin taitavat maksaa runsaanpuoleisesti :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe