Kentältä kaupunkiin,miten?

travelleri

Jos kokemusta,kerro tapasi mennä kaupunkiin.Meitä on 2 porukkaa,olisiko taxi paras vaihtoehto,kun on matkalaukkujakin mukana melkoisesti.Hotellimme sijaitsee 3kehän varrella,missä sitten lieneekin.

4

1033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The Guru

      Muistakaa mennä oikeaan taksijonoon. Hihastanykijöiden tarjouksiin ei kannata lähteä mukaan. Hintaa tullee 70-100 juania hotellin paikasta ja liikenneruuhkasta riippuen. Motarin tullin (10 rmb) olen aina pistänyt kuskin piikkiin.

      • Minzkuli

        Taxin käyttäminen on Kiinassa helppoa kunhan ennen lähtöä muistatte tulostaa vaikka netistä hotellin nimen ja osoitteen (jos löytyy) kiinankielisenä jonka näytätte kuskille, koska kuskit ei siellä juurikaan englantia puhu.. Katsokaa myös että kuski kääntää mittarin päälle niin hinta on realistinen :)


    • Säkki

      Paljon Pekingin lentokenttää käyttäneenä opin hyvän keinon kun alkoi joskus hieman tympiä taxi jonot, "taxikuskien" hintatarjoukset, huijarit, etuilijat jne. Meni hermot useampaan otteseen :-)

      Hoidin homman tyylikkäästi... Laatuhotelleilla oli aina pikkubussit odottamassa mahdollisia asiakkaita lentokentällä. Joillakin oli oikein aikatalut mm. Holliday Inn:n bussilla. Käveli muina miehinä bussiin ja kuski heitti hotelille. En tietenkään asunut kyseisessä hotellissa vaan otin sitten hotellista taxin jolla ajelin omaan hotelliini. Bussi lentokentältä "vale" hotelliin maksoi jotain kympin verran. Taxi sitten oikeaan hotelliin n. 10-20. Siihen aikaan lentokentältä taxikyyti keskustaan maksoi n. 100 jussia. Heitteli jonkinverran. Tietullit maksaa tietysti asiakas jne. Yleensä kyliltä lentokentälle oli parikymppiä halvempi kuin toiseen suuntaan. Taitaa lenmtokenttä taxeilla olla viritetyt mittarit. Kyllähän ne pyysi jopa 100 dollaria matkasta, mutta, kun vaati mittaria päälle ja otti rekkaria ylös, niin käytös muuttui.

      • Kiinassa asusteleva

        Onkohan taksikuskien käytös muuttunut sitten viime aikoina, kun en ole kertaakaan törmännyt täällä asuessani näihin huijaritakseihin. Lentokentällä tietenkin on älykkäintä mennä taksijonoon, koska siellä poliisit ohjaavat turistit kunnollisiin takseihin(tarkastavat mittarit, ottavat rekisterin ylös ja vielä soittanut perille päästyä kuskille). "Tarjouskyydit" ovat silkkaa huijausta. Huvikseni kysyin niiden hintaa niin olisi ollut sellaiset 40e ja oikealla taksilla pääsin vähän yli 5e(n. 30min matka). Ehkäpä en ole vain sitten niin jymäytettävän näköinen länsimaalainen kun eivät ole kokeilleet minuun mitään temppuja... ystävääni ovat kylläkin. Pientä huijausta on näkynyt kylläkin väärän vaihtorahan merkeissä ja sitten kun on ajettu "vahingossa" liittymän ohi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe