Vinttikolossa tapahtuu

eka stoori

Vietimme vaimoni kanssa syksyn viimeisiä iltoja kesämökillä. Olimme saunoneet illan jo hämärtyessä pienessä tunnelmallisessa saunassa kynttilän valossa, koska saunassa ei sähkövaloa ollut. Ilmassa oli ollut jännittyneisyyttä ja pientä kihelmöintiä koko illan ajan. Saunassa suukottelimme ja olin saanut katsella aitiopaikalta, kun naiseni oli höylännyt itsensä karvattomaksi pitkäaikaisen unelmani mukaisesti. Ihailin hänen pulskeita häpyhuuliaan ja kaunista kumpuaan saunan hämärässä: alapäässäni sykki ja kyrpä olikin ollut täydessä vedossa pitkän aikaa. Naiseni kuitenkin sanoi, ettei nyt ollut aika paneskella, sillä nyt hän halusi vain rauhoittua ja nautiskella kauniista syysillasta.

Puimme päällemme kylpytakit ja etenkin hänen takkinsa oli hieman pienehkö. Ei sinänsä, vaimoni on normaalinkokoinen ja ihanan pyöreäpyllyinen, joten takin pienuus ei hänen koostaan johtunut, vaan takki oli yksinkertaisesti pienehkö. Huulta purren siirryin hänen perässään mökin lämpöön ja kulliani jomotti. Hän touhuili hetken aikaa omiaan ja itse istuin tuolilla seuraten hänen liikkeitään. Pyllyn kurvit tulivat hyvin takin alta esiin, samoin hänen rintansa näkyivät takin avoimesta kauluksesta silloin tällöin. Hän oli äärettömän kiihottava ja hänen huomaamattaan oli oma käteni siirtynytkin kullini ympärille, sillä olin pikkuveikalleni velkaa tuon verran saunakeikan jälkeen.

-Mä meen parvella käymään, sanoi hän yhtäkkiä. Tapasimme nukkua katon rajassa parvella, jossa oli muuta mökkiä lämpöisempää ja siellä oli enemmän tilaa kuin muualla, vaikkakin tila oli muuten suhteellisen matala. Parven keskiosaan johtaa leveät ja syvät tikkaat, jotka ovat todella tukevat ja helpot nousta. Vaimoni oli jo lähes puolivälissä matkalla ylös, kun ryntäsin hänen peräänsä. Ajattelin, että nytpä on tilaisuuteni koittanut.

Saavuin tikkaiden alapäähän ja vaimoni oli kerennyt juuri sen verran korkealle, että näin kylpytakin alta koko ihanuuden: ajeltu pimpero ja suloinen pyllyhän siinä. –Hei, mitäs siellä tapahtuu?!, kysyi vaimoni minulta. –Rakas, ihailen sua ja sun kauniita paikkojasi. –Lopeta, ei toi oo kivaa, hän vastasi, mutta äänesta huomasin jo, että hän ei ollut ainakaan mieltään pahoittanut. –Kiipeä ylemmäs, haluan katsella sua, sanoin. –Johan sä saunassa näit, vastasi hän tylyhkösti mutta viehkeästi.

Yhtäkkiä hän lähti kiipeämään hitaasti ja hieman kiusoitellen luukusta siten, että yläkroppa oli jo parvella ja alakroppa näkyi luukusta. Päästyään tukevaan asentoon, hän nosti yllättäen takkiaan hitaasti ja työnsi pyllyään taaksepäin siten, että koko ihan ajeltu pimpero näkyi nyt minulle. –Rakas, mä en kestä, huohotin näkemäni vuoksi. –Mun on pakko saada sua ja nyt!, sanoin hänelle. Samassa hän kiipesi muutaman askelman ylemmäs ja nosti toisen jalkansa luukun sisäpuolelle. –Nopeasti nyt, hän sanoi. –Ei tässä koko iltaa voi olla, sanoi hän kiusoitellen. Koko pillun ihanuus oli nyt kuin tarjottimella: vako oli tuhmasti levällään niin, että koko kauneus näkyi nyt erittäin selvästi.

Hyökkäsin hänen peräänsä ja aloitin suukotella hänen ulompia häpyhuuliaan. Pieniä ja kevyitä suukkoja sinne tänne ylös sekä alemmas. Liikuttelin kieltäni pitkin huulien sisempiä pintoja naiseni selkeästikin piti tästä. Hän työnteli pilluaan lähemmäs kasvojani ja minä jatkoin suukotteluani. –Nuole rakas, nuole..., hän pyyteli. Otin sisemmät huulet suuni lämpöiseen käsittelyyn ja imin niitä hellästi. Tuon tuosta liikutin kieltäni pitkin vakoa alhaalta ylös ja päinvastoin. Naiseni liikkui yhä voimakkaamiin ja huomasin, kuinka hänen vakonsa kostui myös hänen omista eritteistään. Samalla hänen klitoriksensa turposi silmissäni ja hetken kuluttua annoin sillekin helliä suukkoja.

Jatkoin tätä hetken ja lopulta olin jo kokonaan klitoriksen kimpussa sitä imien ja suukotellen. Toisen käden etusormella kiusoittelin hänen märkää koloaan. –Rakas...rakas...tuu ylös..., naiseni sai juuri ja juuri sanotuksi kiihkoltaan. Samassa hän veti itsensä ylös parvelle, jonka lattialla patjamme ja peitomme olivat. Kiipesin kuin hämäkkimies hänen paljaan pyllynsä perässä parvelle. Hän jäi konttausasentoon patjan päälle. –Rakas, sul on täydellinen peppu ja pimpero, sanoin hänelle. Kyrpäni oli koko ajan täydessä vedossa, koska nuoleminen oli ollut äärettömän kiihottavaa myös minulle. Se sojotti aamutakkini helman välistä ja oli valmis vaikka mihin. –Tuu tänne ja heti, sanoi hän käskevästi pyllyään edessäni pyörittäen. Hänen pillunsa oli upean täydellinen ja takaapäin varsinainen namu: vako kiilteli nuolemiseni jäljiltä ja odotti vain kyrpääni sisäänsä.

Hyökkäsin kuin villieläin hänen kimppuunsa ja työnsin vehkeeni kerralla hänen sisäänsä siten, että pallit läjähtivät hänen kumpuaan ja reisiään vasten. –Oooooohhh..., sanoimme molemmat kuin samasta suusta. Pillu oli kuuma ja märkä, kyrpäni kova ja sitä jomotti. Pyöritin sitä hänen sisällään ja nain häntä niin syvältä kuin mihin elimeni mitta riitti. Vaimoni nousi pystympään asentoon ottaen tukea tiilisestä savupiipusta, joka meni parven läpi ulos. Siirsin käteni hänen turpealle klitorikselleen ja aloitin voimakkaan hieronnan. Hellän voimakkaasti hieroin hänen nuppuaan kuin olisin itseäni runkannut ja samaan aikaan painoin takaapäin kyrpääni hänen sisäänsä sellaiseen tahtiin, että hänen pyllyposkensa vain lätisivät.

Tämä pystympi asento ja klitoriksen hierominen kiihottivat naiseni äärimmilleen. Nyt en enää työntänyt kyrpääni niin syvälle, vaan työnsin vain sen päätä hänen sisään sen verran, että hänen g-pisteensä sai kyytiä terskaltani. –Mä en kestä, mä tuun...rakas mä tuun!!, hän huusi minun jatkaessani klitoriksen hieromista ja pillun kiihottamista kyrvän kärjelläni. Samassa hän työntyi kahdesti taaksepäin erittäin voimakkaasti siten, että kyrpäni sai kunnon kyydit. Hänen orgasmin kourissa sykkivä ja puristeleva pillunsa sekä tuo liike saivat minun lastini liikkeelle. –Mä tuun rakas!!, huusin ja samassa tunsin kuinka kyrpä rupesi sykkimään ja laukoi spermat rakkaani kuumaan pilluun.

Suukottelin rakkaani niskaa ja hyväilin hänen rintojaan takaapäin kyrpäni edelleen sykkiessä hänen pillunsa tahtiin. –Rakas, se oli mahtavaa, sopersi vaimoni. –Niin oli, sä oot aivan uskomattoman kiihottava, sanoin hänelle. Samassa kullini pullahti ulos hänen vaostaan spermaa valuen. –Sä oot myös uskomaton, sanoi vaimoni leikkisästi kyrvälleni. Hän kääntyi vielä sen verran, että otti pikkuveljeni käteensä. –Sähän oot ihanan saunanraikaskin vielä, sanoi naiseni kyrvälleni ja otti puolikovan vehkeeni vielä suuhunsa, imaisi pari kertaa ihanan pitkästi siten, että palleissa kourasi vielä kerran ja samassa lysähdin patjalle selälleni raukeana. Vaimoseni tuli kainalooni ja siinä sitten alastomina makoilimme loppuillan maailmaa parantaen.

3

14490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eka stoori

      Otan enemmän kuin mielelläni kommentteja vastaan... :)

      • kokenut

        ah että. villi ville kiihottui nii että. lisää. kiltti lisää... sain kunnon orgasmin. lisää!


      • köököököö
        kokenut kirjoitti:

        ah että. villi ville kiihottui nii että. lisää. kiltti lisää... sain kunnon orgasmin. lisää!

        oooh


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe