korvissa inisee ja nielastessa rasahtaa..

luulotautinenko??

Hei! Onko normaalia, että hiljaisuudessa kuuluu hyvin pieni ininä/vikinä. Kun sitä ajattelee tarkemmin se vain koventuu, kun sitä jättää huomioimatta sen ikännkuin unohtaa ja sitä ei kuulu. ?? Siis kuuluisiko hiljaisuudessa olla täysin hiljaista ilman mitään vikinöitä. Mielestäni aina korvistani tai pääni sisästä kuuluu hyvin pientä vikinää jos sitä rupee ajattelemaan. Jos on taustahälyä ei kuulu mitään. Telkkaria katsoessa kuuluu aina. Joskus herään yöllä aika kovaankin ininään.

Seuraavaksi kysyisin, että eihän nielaistessa kuuluisi kuulua korvista ns. rasahdusta? Minulta kuuluu aina. Vaikkua kertyy paljon ja usein korvaan, tuntuu, että sitä olisi vähän syvemmällä. ja toiseksi korviini tulee helposti painetta. Varmaan aina painetta korvissa.

Isälläni on mikälienee "osteokleroosi" oliko se nyt kuuloluiden luutuma tauti.Hänellä on jatkuva tinnitys toisessa korvassa ja kuulo melkein kokonaan pois. Nykyään olen alkanut pelkäämään tinnitusta ehkäpä tuonkin takia, koska isäni tinnitus on aikas pahaa laatua epäonnistuneen leikkauksen jälkeen.
Olenko siis vain vanoharhainen. Pienet tinnitusta muistuttavat äänetkin laukaisevat pienen vikinän korvassani joka vaan lisääntyy ja lisääntyy ajattelemisen myötä. Tämä kuulostaa todella naurettavalta, mutta on ongelma. heh.
mp3senkin oeln heittänyt nurkkaan vainoharhaisuuteni takia. Muuten onko tuo kuuloluiden luutuma tauti periytyvää?

Olen todella kiitollinen vastauksista.

9

2039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olla perinnöllistä

      En ole varma olikohan se sama tauti joka on jossain määrin perinnöllistä...Ota yhteyttä kuulokeskukseen,siellä tutkitaan tämän kaltaiset jutut.Toki jotain ääniä aina kuuluu jos oikein keskittyy kuuntelemaan..voi olla siis ihan normaalia.

    • otoskleroosi!

      Tauti on otoskleroosi. Googleta aiheesta lisää tietoa.

    • Leikattu

      Mulla oli mol.korvissa syntyessä kyseinen juttu ja leikattiin 28v.Toi suhina/pauke/litinä esim.nieltessä oli sillon tavanomaista mutta jäivät leikkaus pöydälle.Matalat äänet ei kuuluneet silloin.Onnistui täydellisesti.Leikkausmenetelmät kehittyvät kokoajan.Ja sattui vielä huippu kirurgi.Pyydä lähete korvapolille niin saat oikean diagnoosin.

      • Julma mies

        -Hei! Onko normaalia, että hiljaisuudessa kuuluu hyvin pieni ininä/vikinä. Kun sitä ajattelee tarkemmin se vain koventuu, kun sitä jättää huomioimatta sen ikännkuin unohtaa ja sitä ei kuulu. ?? Siis kuuluisiko hiljaisuudessa olla täysin hiljaista ilman mitään vikinöitä. Mielestäni aina korvistani tai pääni sisästä kuuluu hyvin pientä vikinää jos sitä rupee ajattelemaan. Jos on taustahälyä ei kuulu mitään. Telkkaria katsoessa kuuluu aina. Joskus herään yöllä aika kovaankin ininään.



        ÄLÄ HUOLESTU, MULLA SAMAMA vaiva vaivannut noin vuoden, ääni tinnitys on välillä niin hiljainen että sitä ei edes kuule ..keskittyy kuuluu sellainen vinkuminen, mutta ei häiritse muuten, ei esim , nukkumaan mentäessä, ei musiikia kuunnelessa kuulokkeilla.En tiedä mikä on moiseen syy, mutta en ole huolestunut, tuskin mitään vakavaa.


    • samavaiva

      mulla sama..mulla on molemmissa korvissa, tai vaan toisessa en oo nyt varma, niin jatkuvaa ininää kuuluu. :P
      välillä ärsyttää, mut ei huvita mennä lääkäriin :D
      Ja oon tässä vaan jättäny asian sikseen, enkä huolehdu siitä viellä ainakaan :D
      Ja joku ääni aika monella kuuluu kun nielee, niinku mullaki, et se on ihan normaalia :)

    • myös samat viat

      Mul kans tuo sama.. huomasin vasta tos pari pvää sitte, ku heräsin aamuyöl ja kuulin ininää. Välil vituttaa se, mut usein se jää huomaamatta, iltasin yleensä sen sit hoksaa ku menos nukkuu :) mut ei oo haitannu yöunia :D ja mul kans nielastaessa rasahtaa, mut ei sitäkää huomaa ennenku siihe kiinnittää huomioo. Tuskin mitää vakavaa, varmaa monella iha yleistä!

    • YksKaks
    • 13plus18

      mä kävin tos lääkäris ton oireilun takia. tutkivat korvia, ja toisessa korvassa, eli siinä josta ininä tulee, oli jokin karva siellä joka on tod.näk. aiheuttanu ärtymystä siellä. jollain ihme "imurilla" yritti sitä ottaa pois. kehotti kyl viel käyttään jotain suihkejuttuu joka puhdistais korvaa. nyt on "kuuri" päällä, jos jatkuu viel pitkää nii uudellee pitää ottaa yhteyttä ja määräävät johki tarkempii tutkimuksii :) mut joo, käykää ihmees lääkäril.

    • Anonyymi

      Mulla kuuluu korvista aina tuo rusahdus kun nielaisee, en ole koskaan edes ajatellut etteikö muilla tekisi samalla tavalla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe