kotimatkalla

aiaij

Sattui vähän aikaa sitten sellaista jota vieläkin sydän pomppien muistelen.

Olin tulossa kotiin mukavan työpäivän jälkeen ja oli perjantai ja muutenkin kiva fiilis. Työni on sellaista jossa ilta vierähtää usein yli keskiyön ja nytkin kävi näin. Olin jo lähellä kotiani, kun näin pyöräillessäni edessäpäin naapurin tummaihoisen n. 16 vuotiaan tyttösen hoipertelemassa kotiinsa. Saavuin tytön viereen ja kysyin herrasmiehenä voinko auttaa kun näyttää tuo kunto olevan hieman heikko. Tyttö vielä jaksoi hymyillä sievästi ja sanoi, että voitaisiinko istua vaikka hetkeksi. Minulle sopi koska eihän ollut mitään kiirettä kotiin.

Hän kertoi kuinka oli ilta mennyt ja kuinka pojat olivat yrittäneet lähennellä häntä. Ymmärsin kyllä, että häntä olisi lähennellyt kuka vain koska hänellä oli pikkuinen hame ja korkeat nahkasaappaat ja pieni avokaulainen paita. Todella rohkea asu.

Häntä rupesi nukuttamaan ja minä herrasmiehenä tarjosin hänelle olkäpään jota vasten voisi hieman levätä. Sivelin hänen hiuksiaan ja olkapäätä. Hän pyysi sivelemään lisää ja huokaili miten hyvältä tuntuu. Minulla kolmekymppisellä ukkomiehellä tuntui tuollainen kehu ylä sekä keskivartalossa ja herrasmies alkoi pikku hiljaa hävitä.

Hänen tuoksu tulvi sieraimiini ja sieltä suoraan nivusiin. Pyysin voisimmeko mennä hieman sivummaksi pyörätieltä. Viereisessä metsässä oli iso kivi ja sen takana kaatunut puu. Istuimme puun päälle vierekkäin ja jatkoimme äskeisestä mihin jäimme.

Hän siirtyi lepäämään puun päälle ja laski päänsä jalkojeni päälle. Jalat hän jätti koukkuun niin, että hame valui alaspäin. Stayupit paljastuivat ja tummaihoisen tytön reidet olivat niin seksikkäät kuin olla voi.

Hän nukahti tai ainakin luulin niin. Silittelin hänen olkapäitään ja koitin varovasti hänen rintojaan ja siitä pikkuhiljaa siirryin hänen hameen reunalle ja siitä reisille ja sukkien rajalle. Siinä vaiheessa hän korjasi asentoaan ja kääntyi kyljelleen niin, että hänen poskensa oli juuri elimeni kohdalla.

Arvat saattaa, että hän tunsi sen varsin hyvin. Sivelin hänen pakaraansa ja nostin hametta ylöspäin ja alta paljastui punaiset pitsiset alushousut. Viimeistään siinä vaiheessa elimeni oli kova kuin kivi.

Hän siirsi kuin vahingossa kätensä posken alle ja suoraan elimeni päälle. Ikävä kyllä housuni olivat välissä - käden ja elimeni.

Koskettelin jo hieman rohkeammin pakaroita ja lantiota ja rintoja. Hänen hengityksensä paljasti ettei hän oikeasti nukkunut vaan esitti vain. Viimein hän puristeli kädellään elintäni housujen päältä ja siirtyi vetoketjulle.

Tässä vaiheessa helpotin hänen työtään ja avasin itse housuni ja annoin elimeni hänen naaman eteen. Elimeni oli aivan tummanpunainen paineesta ja erikoisen kiihottavasta tilanteesta.

Omalla kädelläni nostin hänen paitaansa ja olin toisen rinnan paljaaksi ja sivelin nänniä. Hän pyysi lupaa maistaa elintäni koska se on niin herkullisen näköinen. Ei tarvinnut miettiä vastausta. Kuin jäätelöpuikko kesäisenä päivänä oli elimeni käsittely. Hän nautti maistella sitä ja minä nautin nuoren tytön käsittelystä.

Pyysin saada tehdä hänelle vastapalveluksen. Siinä puunrungon päällä maatessa on asento juuri sopiva ja hänen suloinen pimppi oli juuri niin märkä kuin olla voi. Se maku oli herkullinen ja ääntely jonka sain häneltä oli enemmän kuin kiitos hyvästä työstä. Hetken käsittelyn jälkeen hän jäykistyi ja vatsalihakset supistelivat tuttuun tyyliin jolloin orgasmi saapuu.

Tyttö lupasi minulle tehdä saman tai jos haluan niin voisimme tehdä sen oikeasti, kuten hän asian ilmaisi. Kun en omistanut siinä tilanteessa kondomia niin en uskaltanut tehdä sitä oikeasti. Hän tarttui uudestaan kivikovaan elimeeni ja aloitti sellaisen syväkurkku käsittelyn kuten siinä kiihottuneessa mielentilassa ja tietämättä miten kovalla paineella spermani tulee kun tämä kivi rupeaa sykkimään.

Välillä onneksi hän vain nuoli kuin jäätelötikkua, mutta sitten se loppukiri jota voi vain uneksia. Hän puristeli toisella kädellä kiveksiäni ja toisella hellästi elintäni ja se kuuma suu liikkui vartta pitkin. Kieli alla kiihottavasti lutkutti varttani. Sitä ei kauaa tarvittu kun ilmoitin hänelle tulevani hetkellä millä hyvänsä. Ilmekkään ei muuttunut vaan lutkutus vain jatkui. Koko ajan spermaryöpyn tullessa hän vain imi ja lutkutti elintäni ja tunsin miten kipintä sinkoilivat silmissäni ja suustani tuli väkisinkin syvää korinaa.

Oli elämäni paras suihinotto ja kun näki mitä tuollainen tummaihoinen nuori tyttö osasi. Voi vain kuvitella mitä hän voi tulevalle poikakaverilleen antaa.

0

11959

    Vastaukset

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut