Intti tarkastus (Uni)

Nimetön

Elikkä tämä on viimeyönä nähtyä unta...
Olen mies 36v ja sain kutsun kertausharjoitukseen, joka kestäisi kaksi viikkoa.
Olin ollu jo viikon kertaamassa, mutta mitään senkummempia harjoituksia ei ollu vielä, ainoastaan teoriaa. Sain kutsun mennä tulo tarkastukseen jossa kysellään ja mittaillaan ja annetaan puuttuvat rokotukset, ja tiesin että omalla kohtaa rokotukseni ovat ajantasalla. No mennessäni sisään, siellä odotti kaksi lääkäri naista, toinen noin 30v ja toinen noin 50v, jotka kyselikin minulta kaikki asiat ja myös sen että seurustelenko, johon vastasin olevani sinkku, ja sain vastaukseksi "no se on hyvä niin voimmekin jatkaa". Tämä jäi hiukan mieltäni painamaan, mutta asia selvisikin jälkeenpäi.
No siinä tuolilla alushousuissa istuessa minua tutkittiin, kuunneltiin keuhkot, mitattiin verenpaine ja muuta normaalia kontrollia tehtiin, jonka jälkeen komennettiin makuulleen sängylle ja riisuuntumaan alasti.
Jälleen ihmetellen tein asian niinkuin käskettiin, mutta taas jotakin outoa, jalat ja kädet sidottiin kiinni ja hoitaja sanoi "ihanvaan turvallisuuden kannalta" jonka jälkeen hän sanoi "ja nyt voimmekin jatkaa" ja sisään astui yksi armeijan palvelusta suorittava tyttö, joka käveli luokseni, ja alkoi hyväillä puolelta ja toiselta aina otsasta jalkoihin saakka, kunnes keskittyi haaroihin ja runkkaamaan kullia, ja kun se oli täydessä seisokissa, rupesi ottamaan suihin. Hommaa hoitaessa kertoi siinnä, että täytyy kokeilla myös kuinka tämä tuntuu sisällä ennen vastauksen antamista, ja taas ihmetys vastauksen? Niin hän riisui itsensä alastomaksi ja tuli ratsastus asentoon päälle ja alkoi ratsastamaan ja voihkimaan päälläni, minä sidottuna kiinni sänkyyn ja voi kun se tuntui hyvälle pitkästä aikaa.
Aloin olla jo tulossa ja kullini täydessä tanassa, kun hän ilmoitti hoitajille "tämä on hyvä, tää me otetaan" ja taas ihmetys? mitä toi tarkoittaa? Kuulin hoitajan sanovan "selvä" jolloin sain heti piikin pakaraan, ja taas ihmettelemään mitä? No jatkettua naintia ja päästyä loppuun, alkoikin minulle tulla jotenkin rento olo, joka ei kuitenkaan tullut nainnista, vaan piikistä. Rupesin kyselemään, et mitä nyt tapahtuu, niin sainkin hoitajalta kuulla, että nyt sinulla on helppoa olla kertauksessa tämä toinen viikko ja tämä vanhempi virne naamalla kuiskasi korvaani "ja minullakin on kivaa"
No siinä maatessani alkoi tuntua että kädet puutuu ja samoin jalat, mutta kulli oli edelleen tanassa, ja aloinkin jo kauhistumaan että mitä nyt!?! Minut aseteltiin siinä sidottuna niin että kädet olivat hiukan sivullepäin ja jalat harallaan enkä enää saanut niitä itse käännettyä, jolloin minulle esitettiin vastaus: "tästä hetkestä sinulla on palvelus olla alokas naisten tyydyttäjä ja olet saanut sellaisen ruiskeen joka kestää viikon ja lamaannuttaa sinut liikuntakyvyttömäksi, mutta jännittää lihaksesi siihen asentoon jossa ne nyt ovat, sekä paisuttaa kullisi täyteen mittaan ja jopa hiukan ylikin, eli saattaa alussa tuntua hiukan kipua, mutta se menee nopeasti ohi"

Jatkanko loppuviikon tarinan?
Kiinnostaako?
Kirjoitusvirheisiin ei pidä puuttua, sillä en ole mikään paras tällä alalla!!

5

10072

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ädopri

   Älä jatka. Kiitos!

  • hyvä mutta

   Tuo on vähän murhe että tuollainen halvaannuttava ruiske mentiin törkkäämään :-(
   Ei pääse edes käsiksi "potilaisiin" just kun olis parhaat saumat. Tuollaisena teletappina retkottaminen viikon ajan olis kyllä aika masentavaa. Keksi äkkiä joku vastalääke tuohon rohtoon, jos (ja toivottavasti kun!) jatkat

  • ei tuo oo

   yhtään kiinnostavaa, täysin dorkaa skeidaa

   • luqija

    Please lopeta. Ei enää. Kiitos!


  • (p)ippeliHullu

   Joo toi on tosi hyvä jatka niin paljon ku jaksat toi oli siis paras lukemani tarina!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4868
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   1859
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1084
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   991
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   944
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   358
   862
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   816
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   789
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   781
  Aihe