Vectra 2.5 v6

Kiinnostunut

Kannattako ostaa ja mitä "vikoja" voipi olla edessä, Vectra 2.5 v6 vm.99 n.70000km ajettu, nokkahihna juuri vaihdettu, pyyntö 17900e. kiitokset mahdollisista vastauksista näin etukäteen.

6

2441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vectra

      Mittarissa reilut 90tkm. Ongelmana on ollut etupään nivelien kestämiset, siis raidetangon kaikki nivelt vaihdettu ja toinen alapallo. Kovemmilla pakkasilla (>-15) kone "nakuttaa" kuin diesel. Ilmeisesti ominaisuus kun ei ole vielä hajonnut ja muillakin samoja kokemuksia. Ohjaustehostin syö pikkasen öljyä, kone itsessään ei kuluta öljyä. Jos kyseessä automaatti, kannattaa vaidattaa öljyt vaikka myyjä väittäisikin älyttömäksi ideaksi, laatikko toimii nimittäin huomattavasti pehmeämmin uusilla öljyillä!! Iskarit saattavat olla väsähtäneet, jos alkuperäiset. Lamppuja kärähtelee suhteellisen usein, lisäksi huoltojen välillä on ollut pakko tehdä pientä korjausta (taitaa tämäkin olla Opelin ominaisuus). Automaatilla kulutus pyörinyt 8.5-9.5l/100 välillä. Huollot pikkasen hinnakkaampia. Nokkahihnan vaihto kaikkine osineen todella kallis!! Viimeiset 20tkm toiminut yllättävän hyvin, kun sai nivelet vaihdettua. Nivelongelmia lukuunottamatta varsin siedettävä laite hintaisekseen.

    • Ex-Vectra B

      Kannattaa koeajolla myös kuulostella rämiseekö auton katto. Jos hiukankin rämähtelee niin edessä on kattoruoteitten uudelleen liimaus, jota Opel ei korvaa. Sitten tivaa myyjältä kuluttaako öljyä? Venttiilinohjurinkumit saattavat olla selvät. Kysy myös syökö paljon poltttimoita? Jos syö niin laturin käyttöikä alkaa olla koht puoliin täynnä. Onnea kaupoille. Ps. Muista tinkiä..

    • vee6

      mittarissa n. 129 tkm vm.98. Ylimäärästä kulunkia oli EGR-venttiilin hajoaminen, mekaanisesti, eli solenoidin ja itse venttiilin yhdistävät ohuet pultit poikki, 254:- e, helppo vaihtaa vaikka itse...Tää on mielestäni jakopään hihnan ohella surkeeta suunnittelua-hihna yleensäkin perseestä!

      Toinen oli tehostimen letkun murtuminen pakkasten jälkeen, 120:- e. Ei kannata ajella em. tapahtuman jälkeen koska pumppu on tosi kallis - joten hinaten hoitoon. Tarkista pakoputki ettei vuoda-ikää on jo sen verran.. Merkkiputken hinta yli 500 e (välip. pönttö).

      "Nakutus" pakkasilla tulee pa-säiliön tuuletusta ohjaavasta venttiilistä(laskee kaasut akt.hiilisuotimeen),em. venttiili sijaitsee ilmanputsarin kotelon kyljessä joten kaikupohjaa on...

      Polttimoita menee-ominaisuus...

      Edellisen vastaajan öljynkulutus ja etupää ongelmiin en oo vielä törmännyt

      Auto on suht hiljainen,kulkee mukavasti matkaa(kaupungissa ehkä vähä kankee)paranee vaan kun nopeus yli 120km/h. Kulutus oli talvella 9,5l/100km lyhyttä sekalaista ajoa,kesällä tiellä 7,2l/100km keskinopeus 93km/h...

      Ostapois...halpa kulkuun nähden..

      • miki

        mulla on 2.5 v6 sport 1998 farmari..osta pois,,kiva peli ajella..voimaa riittää kivasti vaikka kärryn vetoon..mun opelissa mittarissa 170000km..ite ajellut vasta 15000km..mut huolto historia ei kerro isoista vioista..aina huollettu ja korjattu metro autossa.. auto ollut jollakin herralla..vikoja joita ollut:vesipumppu,laturin laakerit,pakokaasun kierrätykseen vaihdatin yhden putken,vuoti kuin ois pakosarja vuotanut..yhtään niveltä ei ole mennyt eikä iskaria..tosi jämäkkä alusta vieläkin..ilmastointi ja vakionopeussäädin tosi kivat kun paljon ajaa..kulutus n.7.5 100km/h matkaajossa..huonot puolet on nopeasti kuluvat eturenkaat ja ylinopeus sakot..


    • i500

      Minulla on itellä -00 i500(193hv), jolla ajeltu 70tkm ja on toiminut moitteettomasti tähän mennessä. Kesällä on saanut matka-ajossa kuluttamaan 6.6l/100km ja normaaliajossa kaupungissa kuluttaa 8.2(myös talvella), mikä on huomattavan hyvin autolta, joka lähtee alla 8s 0-100. Voin suosittella autoa ja merkkiliikkeen huoltomiehet tuntien voin sanoa että kaikki vuoden -99 jälkeen rekisteröidyt autot erittäin toimintavarmoja ja kestäviä kun malliviat on poistettu mallin vanhentuessa. Auton akilleen kantapää on kuulemma vaihdelaatikko, joka tuppaa näin tehokkaassa autossa olemaan erittäin kovilla.

    • Vectra B 2.5 V6 -00

      juuh, vaihdelaatikko tosiaan kovilla, mulla auto seisonut pitkään kun ei ole rahaa ostaa toimivaa laatikkoa ja teettää remonttia.. Alkoi pienellä rutinalla joka sitten lisäntyi ja ääni koveni lopulta alkoi sylkemään vaihdetta ulos (erityisesti 2. vaihde reistaili, ei meinannut mennä paikoilleen) Tiiä sitten johtuuko vaihdelaatikosta mutta autosta tuntuu hävinneen samalla tehoja, vaihdelaatikon alkaessa hajota auto ei meinannut enää yli 160km/h kiihtyä/kulkea kovempaa. eikä ollut toivoakaan saavuttaa tuota toimivana mitattua huippua (GPS mukaan 238Km/h)

      ja samoja nivelvikoja on ollut tässäkin autossa, muuten todella hyvä auto hintaisekseen, etenkin matka-ajoissa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1912
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe