Uffizin liput

lentsu63

Onko kukaan varannut netin kautta niitä lippuja Uffizin museoon? Millaiset ovat kokemukset ja miten aikaisessa vaiheessa niitä lippuja pitäisi varata. Ollaan lähdössä toukokuun lopulla sinne ja toivomme, että sinne ei tarvitsisi jonotella.

8

4446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikan päältä

      Ei ole kokemusta lippujen ostosta netin kautta. Me ostimme ne paikanpäältä, eikä siinä ollut ongelmia. Mutta jonotus sisään kesti uskomattoman kauan ja hyydytti kokonaan.

    • Zarabande

      lippujen ostojonotus olisi kestänyt 2,5 tuntia. Ei jaksettu jäädä jonoon; ei olisi enää ollut puhtia itse näyttelyn katsomiseen. Jos lippuja saa netin kautta etukäteen, osta ihmeessä.
      Helpommin pääsee esim. Palazzo Pittiin, jos menee ajoissa. Sielläkin on mm. Rafaelia ja Tiziania.

    • On käyty ja jonotettu
    • Uffizissa käynyt

      Hei!

      Varmasti pääset helpoimmalla kun varaat liput etukäteen.

      Tiedoksi kuitenkin, että siellä on myös toinen tapa päästä sisälle kuin se monen tunnin jonottaminen. Jonoja oli nimittäin ainakin viime vuonna kaksi. Toinen, joka oli jo ennen museon avautumista todella pitkä ja toinen, jossa on muutama ihminen. Menimme jälkimmäiseen jonoon heti aamulla ja siellä myytiin lippuja eri kellonajoille samana päivänä. Ostimme liput ja iltapäivällä tiettyyn aikaan pääsimme sitten jonottamatta sisälle.

      Tämä ei taida monella olla tiedossa, koska ihmiset jaksoivat tuntitolkulla jonotella... En tiedä onko lippujen hinnoissa eroa, mutta itse ainakin maksan mieluummin enemmän kuin jonotan. Mutta jos sinulla on jo tiedossa päivät jolloin Firenzessä olet, niin osta ihmeessä jo etukäteen liput.

    • jees2

      Menimme lokakuussa 2008 n. klo 17. Jonoja ei enää ollut ja sisällä oli tilaa.

    • Lilli.....

      Varaa ihmeessä etukäteen, jos et halua jonottaa tuntikausia. Ennakkovarauksiin tulee muistaakseni noin 5 euron lisä verrattuna tavallisiin jonotettaviin lippuihin.
      Tulimme juuri Firenzestä ja ihmettelimme miten ihmiset jaksavat jonottaa 5 euron säästön vuoksi. Itse emme saaneet lippuja enää samalle päivälle netistä, koska Uffizin varauspalvelulinja oli kiinni sunnuntaina. Menimme kuitenkin paikan päälle - ja kas, lippujahan sai varattua ihan jonottamatta seuraaville tunneille. Lippuun oli merkitty sisääntuloaika, jolloin museoon pääsi omasta sisäänkäynnistä kaikkien jonojen ohi. Emme siis kovimman turistisesongin aikaan jonottaneet Uffiziin minuuttiakaan. Normaalilippu museoon maksoi 9,50 ja tämä helpompi tapa 14 e.

      • Florence visiter

        Olemme Firenzessä 15. - 22. 8.2010. Menimme Uffiziin puoli tuntia ennen ovien avautumista. Edellämme silloin oli jonossa viisi ihmistä. Ovien avauduttua suoraan lippukassan kautta sisään.

        Pois tullessamme muutaman tunnin kuluttua, jono ulkona oli 200 metriä. Jos mahdollista, niin varaa se lippu lipputoimistosta vaikka edellisenä päivänä.


      • Severi 2
        Florence visiter kirjoitti:

        Olemme Firenzessä 15. - 22. 8.2010. Menimme Uffiziin puoli tuntia ennen ovien avautumista. Edellämme silloin oli jonossa viisi ihmistä. Ovien avauduttua suoraan lippukassan kautta sisään.

        Pois tullessamme muutaman tunnin kuluttua, jono ulkona oli 200 metriä. Jos mahdollista, niin varaa se lippu lipputoimistosta vaikka edellisenä päivänä.

        Yli 65-vuotiaat saavat ilmaisen sisäänpääsyn. Passi tai henk.todistus on hyvä olla mukana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe