Dublinista Galwayhin

Mathew

Osaisiko joku kertoa kokemuksesta, millä pelillä ja kuinka nopeasti Dublinista pääsee Galwayhin? Entäpä ovatko Cliffs of Moher siinä kuinka lähellä ja helposti vierailtavissa. Entäpä, onko Galwayssa jotain historiallista linnaa?

Myös päiväretki Aran-saarille Galwaysta kiinnostaisi...

5

1301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • astrid

      Moikka!

      Pitää heti vastata sinulle, koska saavuimme just pari päivää sitten Dublinin reissulta, jonka yhteydessä kävimme myös Galwayssa. Menimme Dublinista Bus Eireann- busseilla Galwayhin. Bussit lähtee noin tunnin välein Dublinin bussiasemalta. Menopaluu oli 18 egeä ja pelkkä meno 14 egeä aikuiselta. Matkan kesto piti olla noin 3 ja puoli tuntia, mutta ainakin meidän molemmat matkat venyivät yli nelituntisiksi.

      Varsinaisesti emme vierailleet Galwayssa, koska olimme ostaneet etukäteen Burrenin ja Cliffs of Moherin alueelle bussikiertoajelun. Tarkempia tietoja saat tästä kyseisestä reitistä osoitteesta [email protected]. Muitakin vastaavia matkan järjestäjiä Galwaystä löytyy. Itse olimme tyytyväisiä noin kuuden tunnin reittiin, joka maksoi 22 euroa. Ainoana miinuspuolena sanoisin ehkä hieman kiireisen aikataulun, mutta muuten reissusta sai melko kattavan kuvan kyseisistä paikoista. Cliffs of Moher oli todella näkemisen arvoinen paikka, suosittelen siis ;).

      • Rick39

        Tervehdys,
        Olen lähdössä 3 vkon päästä Dubliinin ja myös länsirannikkoa katsomaan. Mistä ostitte sen kiertoajelun etukäteen ?
        T.
        Ricki


    • Stello

      Bussilla on halvempaa ja hitaampaa, mutta matkan varrella huomattavasti enemmän katseltavaa. Athlonessa (n. puolimatkassa) vessan/tupakan mittainen tauko.

      Junalla siis kalliimpaa ja nopeampaa, mutta tappavan tylsät maisemat. Positiivisena puolena tosin enemmän jalkatilaa ja mahdollisuus syödä eväitä (tai jotain safkakärryn muonaa) tai käydä vessassa joutumatta odottelemaan sitä ainoaa hiukan pidempää pysähdystä.

      Itse valitsin yleensä bussin, kun tuota väliä matkustin.

      • Galwayhin matkaaja

        Hei.

        Eikö linja-autossa ollut vessaan, vaan piti odottaa matkan puoleenväliin että pääsee rakkoa tyhjentämään?


    • miksaa

      Hellou..
      Tultiin Irlannista reilu viikko sitten. Lähdimme Dublinista Dart junalla Galwayhin. Menopaluu- lippu tais maksaa jotain 40€. Matka kesti abaut 3 tuntia.
      Kun kävelee juna-asemalta sen 50m "torin" laidalle, niin siitä jo melkein näkee näitä firmoja, jotka myy näitä nähtävyys-matkoja. Turisti-infosta voi kuitenkin ostaa kaikki matkat. Käytiin Cliffs of moherilla, maksaa 20-25€, koko ajelu kestää 7h. Rantakallioita voi ihailla tunnin ajan.
      Seuraavana päivänä lähdettiin Aran saarille. Matka ostettiin aamulla yhdeksän mais, bussi lähti 9.30. Otettiin se paketti, mis on matkat menopaluu B&B yksi yö. Hinta tais olla 55€ per nenä, ei paha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe