AAMU-UINNILLA

Jondalar

4 vuotta tätä hommaa takana. Tällä kertaa pitkä yö jälleen töissä. Aamu alkoi valjeta pari tuntia sitten. Tällaisinä muistan nämä aamut töiden jälkeen sitten ensimmäisen työvuoron, silloinkin oli kesä ja kohteiden kierto tuntui suurelta seikkailulta. Nyt ajattelen että ei tälläkään kertaa mitään virikkeitä. Jokunen väärä hälyytys vaan eräässä firmassa. Tulin tänne rantaan taas vuoron jälkeen aamu-uinnille, onhan se vain 100 metrin päässä kotoa. Mukava suojainen hiekkaranta puiden ympäröimänä. Heitän vartijan haalarit hiekalle, riisun itseni alasti, ei täällä ennenkään ole muita ollut 5:n aikaan aamulla. Kerran kyllä eräs koiran ulkoiluttaja, keski-ikäinen mies kännispäiten näki touhuni ja huuteli kaukaa jotain kirosanoja ja jotain rivoja juttuja nudistileireistä. No, en ollut vuorossa, eikä ollut minun piirin alueella että edes piruuttani olisin nostanut syytettä virkamiehen solvaamisesta tms. Ja olisi ollut ikävää selitellä olleensa munasillaan julkisella hiekkarannalla aamuyöstä.

Pikkukalsarit lentävät samaan kasaan muiden vaatteiden kanssa. Ilma tuntuu viileältä alastonta ihoa vasten. Järven vesi höyryää vasten auringon oransseja säteitä. Ihokarvat nousevat vähän pystyyn kävellessäni kohti rantaviivaa. Nautin siitä vapauden tunteesta kun kieltämättä pitkä ka’luni tekee heiluriliikettä puolelta toiselle astellessani uhmakkaasti veteen. Ojentelen vartaloani ja pullistelen judossa ja uintiharrastuksen parissa kehittyneitä omasta mielestäni komeita ja jänteviä lihaksiani. Teen niin varmaan siksi, että tuntisin itseni itsevarmemmaksi uhmatessani tyynenä odottavaa kylmää järvivettä. Astelen syvemmälle, hetken päästä tunnen kuinka kylmä veden pinta osuu ka’luni päähän ja pian se on kokonaan veden alla, tunnen kuinka se kutistuu kylmässä vedessä pikkasen. Vesi kuitenkin tuntuu mukavalta joka puolella kun ei ole kiristäviä vaatekappaleita. Sukellan veteen ja nautin veden virkistävästä vaikutuksesta. Uin sammakkoa rantaviivaa pitkin ja tunnen veden virtaavan kaikkein intiimimpiin sopukkoihini. Kivekseni saavat olla vapaasti ilman puristavia uimahousuja ja ne tuntuvat pitävän veden painottomasta vaikutuksesta. Pysähdyn, otan ka’luni käteen puolihuolimattomasti ja hyväilen sitä tarkoituksenani pestä siitä päivän ”pölyt”. Mietin, että sille ei ole ollut todellista käyttöä sitten 3 viikon takaisen yön kun tapasin jälleen kerran sen yhden naimisissa olevan vakiopanon. On tainnut avioliiton lihalliset ilot muuttua paremmaksi kun ei mun palvelukset ole kelvanneet vähään aikaan. Kuuntelen kuikan huutelua jossain kaukana kelluessani vähän aikaa ja se katkaisee ajatukseni moisista seikkailuista.

Olen noin sadan metrin päässä uimarannasta kun alan kuulla muutakin ääntä, iloista naisten kikattelua ja puheen sorinaa. Kun on niin tyyntä, kuulen melko selkeästi mistä nämä tytöt keskustelevat ja tottunut juoponpuhetunnistimeni huomaa heti, että ihan selvin päin ei nämä tytöt ole aamulenkillä. En vaan osaa sanoa, mistä päin nämä äänet kuuluvat, vedenpinta jotenkin kuljettaa ääntä niin oudosti. Uiskentelen hiljaksiin takaisin päin ja hymyilen kuunnellessani näiden tyttöjen keskustelua. ”Voi vit’tu se tumma ja pullee jätkä oli ärsyttävä, se kävi mun perseeseen käsiks!”. ”Joo, mä huomasin kun sä läimäytit sitä”. ”Mut sen kaveri, miks mun pitikään leikkiä vaikeeta ja lähtee karkuun? Mä oon itse asiassa tosi puutteessa, Pete on ollu nyt 3 viikkoo kiinni!”. ”Oisitsä halunnu lähtee sen mukaan sitte? Mä en tajuu sun noita seikkailuja, kyllä muakin panettaa, mä en oo saanu eläessäni kun omaa lämmintä kättä!”. ”Mut sä ootki tommonen pihtari!”. ”No, ok, mut en mä olis sitä pulleeta kaverii halunnu, sen toisen olis voinu ottaakki, se vaikutti kokeneelta”. Mehän oltais voitu jakaa se!”. Molemmat hihittävät kovaan ääneen.

Ajattelen että taitavat olla aika nuoria. Ovat varmaan viettäneet iltaa paikallisessa baarissa. Uin näkökenttäni peittävän pikku niemekkeen ympäri ja näen uimarannan mistä lähdin. Tyttöjen jutut jatkuvat samaa rataa, pohdiskellen, et miks ei taaskaan sattunu sellasta tosimiestä baariin, vaan saa parhaan kaverin kanssa lähtee keskenään naku-uinnille. Havahdun ja päässä tuntuu outo paniikin omainen humiseva tunne. ”Naku-uinnille!” Aavistukseni osuu oikeaan, rannallani liikehtii eläväisen näköisesti kaksi siroa minihameisiin, toppeihin ja kesäsandaaleihin pukeutunutta arviolta 16-18 vuotiasta neitosta, toisella on lyhyt tumma tukka ja toisella pitkä kihara ruskea tukka. Nyt päässäni pyörii ajatus, että miten tässsä nyt näin kävi. ”Arvaa mitä?” Sanoo toinen tytöistä, se lyhythiuksinen. Sitten hän nostaa minihameen helmaa ja vilauttaa kaverilleen. ”Ei pikkareita koko iltana!”. ”Voi jeesus, mä näin kun sen Jarnon, vai mikä se komee kundi on, käsi pyöri sun reidellä koko ajan”. ”Joo, ja vähän ylempänäkin! Hihihi!”. ”En mä tiiä, en mä varmaan olis sille antanu, musta oli kiva kiusata sitä, kokeilin muuten sen housun läpi, sillä oli tosi pieni oikeesti”. ”Mitä se sano tosta sun posliinista?”. ”Se ei paljon puhunu, sano vaan koko ajan et lähetääks ulos. Mä sanoin et ehkä ja vinkkailin silmää, mä luulen et se tuli ihan hulluks”. ”Sä oot kyllä oikee femme fatale!” ”Joo! Hihihi, varmaan vetää käteen tänä yönä, ei se sieltä enää ehtiny muutakan seuraa saada pilkun jälkeen, jäi varmaan ettimään meitä sieltä vessoista, mä sanoin et mä meen vessaan ja lähetään sitten. Oikeesti mua vitutti tollanen itseriittonen jätkä joka kuvitteli et se saa mut”

Mulla alkaa poskia kuumottaa ja mietin, miten hoidan tuon rantautumisen, kun olen alastikin… Katselen aaltojen lomasta, kun tytöt alkavat heitellä vähäisiä vaatekappaleitaan rannan hiekalle. Eivät ole nähneet minun vaatekasaa vielä. Värikkäät minihameet putoavat ensin, toisella on sievät mustat pienet pikkuhousut ja toisellahan ei mitään, siinä he kiemurtelevat ja liikehtivät luonnollisen aistikkaasti. Kummallakan ei ole rintaliivejä vaan he vapauttavat terhakkaat rintansa tiukoista topeista ja näen kuinka rinnat pompahtelevat tyttöjen liikehtiessä vilkkaasti. Pidempitukkainen kouraisee rintojansa aivan vaiston varaisesti ja venyttelee vartaloansa kurottautuen ylöspäin ikäänkuin puolihuomaamattomasti. Tytöt keskustelevat ja kikattelevat samalla ja huomaan heidän olevan aika vahvasti hiprakassa, sen verran estotonta on heidän touhu ja puheet. Toisen tytön pikkuhousut putoavat nilkkoihin hänen vielä pyllistäessä minuun päin, tunnen sykähdyksen ka’luni varressa nähdessäni tuon täydellisen takapuolen kaaren ja reisien välissä pilkottavan häpykummun tyylikkäästi ajeltuine karvoituksineen. Tämä käsittääkseni kokematon tyttö raapii sitten pimp’saansa ja sanoo: ”Hitto, jotain satiaisia varmaan!”. ”Minna hei, mistä sä niitä oisit saanu? Mulla ei oo pöheikköä mihin piiloutuu ainakaan”, sanoo toinen. ”Pete muuten on ihan hulluna tähän, lähettelee intistä koko ajan tekstareita et se haluu maistaa sitä. Aika söpöö.”. ”No hei, ei mullakaan sentään mikään pöheikkö ole”.

Oon jo aika lähellä, kun tytöt käyskentelevät jo rannalla täysin alasti, mulle tulee outo olo, toisaalta tekis mieli mennä jonkun puskan kautta rantaan, toisaalta uida pokkana kohti rantaa. Näen selkeästi tyttöjen muodot, kummallakin sievät pystyt rinnat, toisella tosiaan ei häpykarvoitusta ja toisellakin ”muodikas” karvoitus. Minna, se pitkätukkainen, on hoikempi, kiinteä, notkea vartalo, aika pitkä runko, pyöreät kauniisti kaartuvat pakarat. Toinen on enemmän muotoja omaava, mutta ei missään tapauksessa lihava, eikä ylimääräistä hyllyvää näytä olevan missään kohdassa, pikkasen lyhempi kuin toinen tytöistä. Karvaton häpykumpu näyttää houkuttelevalta ja niin syntisen alastomalta aamuauringon valossa. Tunnen kölini saavan hiukan lisää kuumaa verta täytteekseen, vaikka kylmä vesi saakin sen hiukan rauhoittumaan.

Mietin, miten tässä pitää toimia. En ole mikään ujo kaveri, edes selvin päin, mutta tilanne on sen verran erikoinen, että mietin millä tavoin pääsen juttusille säikäyttämättä liikaa. Päätän vain uida reteesti kohti rantaa. Tytöt ovat polviaan myöten vedessä, katselevat toisiaan kikatellen ja rupatellen, kiljahtelevat esittäen että vesi on muka kylmää. Ihanan aistikkaalta näyttää kaksi tuommoista luonnon lasta. Olen joskus lukenut paheksuvia kirjoituksia siitä kuinka tämmöset ”jo” 26 vuotiaatkin miehet katselevat alle 20 vuotiaiden, jopa alle 18 vuotiaiden perään. Näitä neitokaisia katsellessa en tunne pienintäkään moraalista ongelmaa siinä, että pidän noista mielettömän aistikkaista nuorista vartaloista arvioidessani heidät 17 kesäisiksi.

Jalkani ylettävät jo pohjaan ja olen tytöistä noin kolmen metrin päässä, vesi ylettää heidän pimpsoihinsa ja he kiljahtelevat tuntiessaan laineiden liplatuksen kenties illan mittaan kuumina käyneissä suloisissaan. Siinä samassa molemmat säpsähtävät ja kiljahtavat nähdessään minut. Ilmeet ovat ikuistamisen arvoiset. Sanon vain tyynesti: ”Hyvää huomenta”. Siinä he seisovat vierekkäin rinnat paljaina, Minna peittää toisen rintansa kädellään ja tarraa toisella kaverinsa käsivarresta sanoen ikäänkuin varoittaen kaverinsa nimen: ”Suvi!”. Sitten he nauravat hermostuneesti ja Suvi kysyy jotenkin legendaarisen kysymyksen: ”Mikä sä oot, joku merenneito vai? Eiku siis joku Ahti?”. Sanon että mun nimi on Tomi ja ihan tavallinen aamu-uimari. Nousen pystyyn ja itsellänikin vesiraja ulottuu juuri ja juuri nyt rentona roikkuvan ka’luni päähän. Siinä me seistään sanattomina jonkun hetken ajan, kummatkin neidot katselevat minua alhaalta ylös varmaan ihan tahattomasti. Kysyn, että ”ootteko te sitten niitä merenneitoja, kun teillä ei oo ees vaatteita päällä?”. ”Eee-ei, me ollaan vaan Minna ja Suvi, oltiin baarissa ja siel tuli kuuma, aateltiin tulla uimaan ja kattoo jos täällä olis jotain leikkikavereita, eikä sullakaan muuten oo uikkareita”, sanoo Suvi, yllättäen aika suoraan. ”En oo ennen nähny teitä täällä tähän aikaan”, sanon. ”Harmi…”, sanoo Suvi katsellen minua vyötärön alle ja sitten hartioihini, silmät selkeästi ahmien ilmeisesti miellyttävää näkyä. Tunnen tuon katseen. Ollessani nuorempana kaljan kaatajana Kreikassa kesätöissä, joka ilta tiskin toisella puolella oli tuon ikäisiä ruotsalaisia, suomalaisia ym. tyttöjä imeskellen pillistään drinkkejä nimeltään ”Orgasm” tai Sex on the beach” toivoen pientä huomion osoitusta ja kenties seikkailua vuoroni jälkeen. Yleensä ei tarvinnutkaan nukkua yksin. Oi niitä aikoja… Tummana pitkänä miehenä sovelluin hyvin siihen rooliin, lomaromanssiksi.

Ka’luni nytkähtelee väkisinkin kiihotuksesta katsellessani noita täydellisiä rintapareja ja ajattelen, että taitaa olla parasta peittää se kaatumalla takaisin veteen selälleen ja ottaen muutaman uintiliikkeen. ”Tulkaahan sieltä uimaan, leikkikaverit”, sanon. Molemmat sukeltavat aaltoihin kuin käskystä. Tilanteessa on jotenkin kesäyön satumaista tunnelmaa, aika pysähtyy ja tunnelma on erikoisen intiimi ja tiivis. Minna sukeltaa kastellen hiuksensa ja pienestä tekniikan puutteesta hänen persikkamainen takamus pysyy pinnalla koko suorituksen ajan. Vesi saa hänen ruskettuneet pakaransa kiiltelemään auringon ensisäteissä. Sen kun saisi pysäytettyä ja katsottua uudelleen. Tytöt pärskivät vettä ja kikattelevat, hengitys kiihtyy kummallakin. Katselen heitä mielenkiinnolla ja he juttelevat tyttömäisen naiiveja juttuja keskenään. Ja flirttailevat minulle kysellen, miten satuin just sillon sinne kun he päättivät tulla naku-uinnille. Sanoin olevani vartija ja että meidän firmassa tiedetään kaikkien kylän tyttöjen yölliset aikeet, joten tulin varta vasten. ”Ahaa, vartija, et kai sä pidätä meitä siitä, et me tullaan nakuna rannalle?”, sanoo Minna. ”Tai pamputa! Hihihihi!”, heittää Suvi merkitsevä katse silmissään. ”Suvi!”, Minna katsoo Suvia ja muljauttaa silmiään ikään kuin arvostellen tämän kaksmielistä kommenttia, mutta nauraa sitten perään ja katsoo minua silmiin hieman ujosti. ”Tuossa on kyllä melkoinen merenneito”, ajattelen. Katson häntä takaisin silmiin ja Suvi tuntuu tulevan siitä hieman huomionkipeäksi. Hän ui ihan lähelle ja sanoo hieman hiljaisemalla äänellä, että ”kyl sä taidat olla joku järven jumala”. Minna katselee vähän syrjemmältä Suvin flirttiä. Olen itsekin hämilläni, tämähän on täydellinen miehen päiväuni. Eikä tarvitse itse tehdä mitään. Vaikka tuota Minnaa pitäisikin vähän itse rohkaista. En osaa päättää kumpi tytöistä on kiinnostavampi, molemmat niin syötävän kauniita märkine hiuksineen. Kysyn: ”Mitenniin jumala?”. Suvi sanoo pokkana tyttömäisen viekoittelevasti, että: ”kun sä olet niin jumalaisen kaunis mies”. Tunnen jopa punastuvani ja jään sanattomaksi. Molemmat uivat paikallaan minusta alle metrin päässä ja tunnen kuinka ka’luni pakkautuu paineella virtaavasta verestä ja nousee täyteen mittaansa. Kylmä vesi ei auta yhtään ajatellessani, miltä tytöt näyttivät rannalla käyskennellessään. ”Toivottavasti täällä ei oo jotain matoja joita saa kaivaa pil’lusta aamulla kun ei käyttäny uikkareita”, heittää Suvi. ”Matoahan sä sinne oot kaivannu koko illan!”, piruilee Minna ja he alkavat roiskia vettä toistensa päälle. Suvi väistelee ja perääntyy törmäten selkä edellä minuun ja hänen pakaransa osuu tietenkin kovana sojottavaan ka’luuni. Otan hänen olkapäistään vaistomaisesti kiinni, ikäänkuin vaimentaakseni yhteen törmäystä. Sekunnin murto-osan ajan meillä on erittäin intiimi yhteys. Tunnen hänen parfyyminsä tuoksun ja melkein suutelen hänen niskaansa, oma järjellinen ajattelu on kadonnut täysin. Olen humalassa noista kahdesta kaunottaresta. ”Uuh, uh-huh”, pääsee Suvin suusta aivan tahtomattaan, hän varmasti tunsi ka’luni vasten hänen pakaroitaan. Itse hieman nolostun, mutta alan olla mukana hommassa aina vaan enemmän.

En välitä mitä tytöt, etupäässä Suvi seuraavaksi keksivät, hänellä tuntuu olevan vauhti päällä ja ei Minnakaan kauhean estoiselta tunnu. Suvi kääntyy ja ottaa sumeilematta ka’lustani kiinni. Säpsähdän, mutta hänen otteensa on hellä mutta tiukka. ”Täällä on kyllä semmonen merikäärme että kyllä siinä jää sen Jarnon nakki toiseks!”. Melkosen brutaali kommentti, sanoisin. Minnakin katsoo ihmettelevästi Suvia ja ikäänkuin kauhistuu, että onko sillä tosiaan kädet mun munissa.”Tuu nyt tänne”, sanoo Suvi Minnalle. Minna ui viereen, katsoo mua silmiin ruskeilla silmillään. Minna katsoo mua ja nyökkään jokseenkin huomaamattomasti, kuitenkin mrkityksellisesti antaen hänelle luvan. ”Kokeile tätä”, sanoo Suvi ja vetää Minnan käden mun ka’lun lähelle, tunnen kuinka epävarma käsi tunnustelee mun ka’lua, hänen katsoessaan edelleen jotenkin ujosti minua silmiin. Sitten ote raukeaa. Suvi tulee ihan ihoon kiinni ja suutelee. En pistä vastaan. Tunnen kuumat huulet, hieman alkoholin hajuisen hengityksen ja hänen kätensä hartioitteni ympärillä. Nännit painuvat rintakehääni vasten ja olen todella kiihottunut. Järki todella seisoo ja sykkivä ka’luni. Irrottaudun hänen otteestaan ja ajattelen, on minullakin tässä oltava joku määräämisoikeus. Uin kiinni Minnaan, otan hänet syleilyyn, tunnen hänen hienovaraisen kesäisen tuoksunsa ja suutelen häntä suulle omistushaluisesti. Olen niin kiihottunut, että tunnen täriseväni kuin tulivuori ennen purkautumista. Suvi hymyilee hieman pornomaista tuhmaa hymyä ja alkaa uida kohti rantaa. Suutelen Minnaa pitkään ja tunnen hänen todella täyteläiset ja himokkaat, viattomat huulet vasten omia taitaviksi kehuttuja huuliani vasten. Hän tarttuu ka’luuni kuin huumattuna, varovasti mutta ujostelematta. Otan hänen toisen rintansa käteeni ja tunnen kuinka nänni alkaa nöpöttää. ”Mieletöntä”, sanoo Minna. ”On”, vastaan lyhyesti ikäänkuin viimeisellä hengenvedolla. Minnakin hengittää kiivaasti, uimisesta ja kiihottumisesta johtuen.

Suvi istuu polvet pystyssä rannalla pyyhkeen päällä. Näen hänen posliinipil’lunsa kimaltelevat vesipisarat suoraan edestäpäin kävellessäni käsi kädessä Minnan kanssa rantaan päin. Ka’luni on hieman menettänyt ryhtiään. Suvi hymyilee arvoituksellisesti. Kävelemme hänen viereen ja hän nousee polvilleen istumaan pyyhkeen päälle. ”Onko se kylmettynyt?”. ”Lämmitetään sitä”. Suvi ottaa mun ka’lun vaativasti, mutta hellästi oikeaan käteensä. Mietin, että on siinä nuoreksi naiseksi aika aloitekykyinen tapaus, ei mikään ”En mä tiiä, aivan sama”-tyyppi. Hän hieroo sitä asiantuntijan ottein seistessäni siinä hänen edessään. Minna katselee touhua jotenkin lamaantuneena, ikäänkuin ei uskoisi koko tuhua todeksi, mutta silti selkeästi asiasta kiinnostuneena ja kiihottuneena. Tunnen käden pakarallani, se on Minnan. Suvi on saanut hyväiltyä ka’luni täyteen mittaan, pallini ovat turvoksissaan vapauttamatonta energiaa joka on ollut siellä odottamassa vapauttajaa jo 3 viikkoa. Suvi pitää ka’lustani koko kämmenellään kiinni, sormet ylettävät sen ympäri juuri sopivasti. ”Mmmm, varsinainen namupala”, saa Suvi voihkaistuksi. ”Koko mies on…”, sanoo Minna. Olen aivan käsityksen rajamailla kuullessani moista kommenttia näiltä tytöiltä. Katson Minnaa päästä varpaisiin känen seistessään vierelläni toisen käden hyväillessä pakaroitani. Rinnat ja nännit terhakasti pystyssä, kenties tunnemme pientä vilua aamun auetessa märkine ihoinemme, ja hänen kylkensä painautuessa omaani vasten tunnen erittäin miellyttävän lämmön ihollani. Hyväilen hänen täydellistä takapuoltaan myös hellästi, mutta itsevarmasti. Tunnen aivan yllättäen otteen muuttuvan ka’lussani katsellessani Minnaa silmiin. Suvi siirtää kätensä alemmas ka’luni varressa ja kurottautuu lähemmäs ottaen terskani suuhunsa. Hän ottaa ka’lun syvemmälle kurkkuunsa ja tunnen esijäristyksen palleissani, hän osaa todella imeä miestä oikein - samalla vetäen minulle käteen oikealla kädellään ja imien terskaani. Seison siinä hiekalla, mahtipontisena seisova ka’lu tämän syöjättären suussa, toisen prinsessan käsi vyötäröni ympärillä. Suvin toinen käsi hyväilee hellästi pallejani, toinen käsi liikkuu edestakaisin ka’luni vartta, lotiseva ääni kuuluu kun hän ahnaasti imee ka’luani pehmeällä mutta niin tiukalla otteella.Hyväilen hänen märkää tukkaansa, haron sitä, en paina sitä mihinkään suuntaaan, haluan vain tuntea hänen pään liikkeet kun hän liikuttaa sitä edes takaisin, välillä ottaen ka’luni melkein kokonaan suuhun, kokonaan se ei mahdu millään. Välillä hän katsoo minua silmiin vihreillä silmillään. Sitten hän lopettaa. ”Käy maaten tohon pyyhkeelle, hän sanoo erittäin kiihtyneellä äänellä. Mietin, että hän kuulostaa aivan siltä kun olisi kliimaksin partaalla ja Minnakin katselee ystäväänsä arvioiden, ei hän ole koskaan nähnyt Suvia tekemässä tällaista, olevan noin avoimesti kiimainen, aivan uskomaton juttu. Täysin estotonta.

Käyn makuulle, Suvi käy nelin kontin sivulleni ja alkaa imemään lisää. Hyväilen hänen roikkuvia rintojaan ja hän ynisee kiihottuneesti. Sitten hän nousee polviasentoon ja sanoo Minnalle: ”Etsä haluu maistaa?”. Minna ei sano mitään, ojennan hänelle käden ja hän laskeutuu hiekalle polvilleen. Ohjaan hänen kasvonsa hellästi ka’luni lähelle ja hän ottaa ka’lustani kiinni katsoen pil’luansa hyväilevää Suvia ikään kuin neuvoa kysyen. Mutta sitten katson Minnaa ja hän mua silmiin. Hän kumartuu myös nelin kontin hiekalle, ottaa ka’lun pään suuhunsa huulien väliin. ”Varo, ettet pure hampailla”, sanoo Suvi. En tiedä, ilmeisesti aloittelijan onnea tai todellista katsomalla omaksumista mutta Minnan suu tuntuu täydelliseltä varteni ympärillä ja tunnen kuinka ka’luni sykkii ja toivon suorastaan häntä jatkamaan loputtomiin. Hän tekee sen vaateliaasti, yhtään ujostelematta, nautiskellen. Voisin kuvitella että hän on tehnyt tätä jo vuosia. ”Voi luoja, Minna, ime sitä”, Suvi huokailee vieressä polvillaan istuen, käsi vilkkaasti klitoristaan hyväillen, näky on mulle melkein liikaa. Vikkelät sormet posliinilla, lantio villisti keinuen, Suvi runkkaa vieressä, syvään huokaillen. Minna ei kiinnitä siihen huomiota vaan imee minua silmät kiinni ja hyväilee toisella kädellä minun vatsalihaksiani, jotka ovat pingottuneet yrittäessäni estää itseäni laukeamasta Minnan suuhun. Suvi laukeaa, tärähtäen ja silmät kiinni valahtaen. Hän vavahtaa pari kertaa orgasmin aallokossa.

Suvi konttaa lähemmäs, työntää hellästi Suvin pään pois ka’lultani sanomatta mitään, erittäin kiihoittunut ja poissaoleva katse silmissään. Hän ottaa ka’luni suuhunsa ja alkaa pumpata oikein rajusti sisään ja ulos, hän nai minua suullaan. Yletän hänen pil’luunsa hänen ollessaan siinä nelin kontin. Hyväilen posliinipil’lua ahnain sormin, klitoris on turvonnut kuin kirsikka, koko jalkoväli on liukas ja märkä hänen nesteistään. Työnnän sormen sisään takakautta, toisenkin, hän imee minua ja lotinan ja imutusäänien seasta kuulen voihketta kun sormeni liikkuvat uskomattoman liukkaassa pil’lussa. Suvi imee minut kuiviin, väännyn lähes silta-asentoon lauetessani kuin tulivuori Suvin suuhun. Hän ei epäröi yhtään tietäessään, että lastini syöksähtää kuumana hänen kurkkuunsa. Tuntuu, että laukeamiseni ei lopu ollenkaan, tulee monta ”jälkijäristystä” ja ka’luni on pian hervoton ja hieman arka moisen laukeamisen ja imemisen jälkeen. Nuolen sormiani, aivan mielettömän makea ja suolainen, pimp’san maku, joka tällaisessa kiimassa on kuin parastakin kaviaaria. Suvi on niellyt koko 3:n viikon varastoni. Olen aivan pökerryksissä tästä kaikesta. Olemme kuin hidastetussa elokuvassa jonkun toimintakohtauksen jälkeen. Verkkaiset liikkeet. Minä olen aivan loppu. Suvi sai jonkin asteisen tyydytyksen, mutta Minna katselee meitä erikoinen arvioiva katse silmissään. Hän hyväilee sormillaan hiljaksiin jalkoväliään, vähän ujon oloisesti. Mutta lopettaa sen, kun me katsomme häneen päin.

”Tuutteko mun luo tohon 100 metrin päähän jatkoille?”, kysyn käheällä voipuneella äänellä noustessani istuma-asentoon. ”Joo, tulee muuten kylmä tässä”, vastaa Minna. Suvi nyökkää ja nielaisee vielä syvään. Emme jää miettimään tapahtunutta sen pidempään. Emme puhu siitä. Puemme päällemme vaitonaisina, mutta hymyillen. Kävelemme minun asunnolleni rantakatua pitkin molemmat tytöt kädestäni pitäen. Saavumme rappukäytävään ja menemme hissillä ylimpään kerrokseen. Suutelen hississä kumpaakin tytöistä ja tunnen sisäilman lämmön ja molempien tyttöjen naisen tuoksun. Asumme sisään valoisaan asuntooni. Tunnen olevani onnellinen, mukava koti, kaksi unelmaa mukana. Aivan käsittämätön hetki rannalla takana. Olemme vähän vilusia. Annan tytöille huovat ympärilleen. Istumme sohvalle ja menen baarikaapilleni. Laitan kaikille paukut nimeltään ”Sex on the beach”. ”Seuraavaksi haluan sitten sen ”Orgasmin…””, sanoo Minna merkitsevä katse silmissään…

Tarina jatkuu... jos haluatte... ;)

3

8126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eukko vaa...

      tota oli ilo lukee..
      tuli ihan kesää ikävä ;)
      pyydän, suorastaan anelen että sä jatkaisit tota juttua....
      please.....

    • tyttönen 18v

      jatka jatka.. anna niille tytöillekkin vähän.. :)
      aivan mahtavaa!! jos voisin niin veisin tarinan kotiin ja lukisin sitä sängyssä.. En vaan kehtaa oikein tulostaa sitä :) Ihana vartijamies.. !!
      Miau!!!!
      Ja ota mut mukaan ;)

    • juksa

      Aivan paras tarina!!! JATKA IHMEESSÄ!!! LISÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe