onko jälleensyntyminen

totta?

7

499

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tyypillistä

   kristityn "oikeassa olemista". Kirjoittaja esittää asioita tyyliin "Jos musta kerran on valkoista, niin miten sitten sininen voi olla vihreää?" Kuka alunperinkään väitti mustan olevan valkoista paitsi kirjoittaja itse.

   Jos kirjoittaja todella haluaisi saada selityksen esittämiinsä kysymyksiin, hän voisi löytää sen itsekin, jos ei päättelemällä itse, niin lukemalla lisää alan kirjallisuutta. Mutta koska hän haluaa vain nähdä oman uskonsa ainoana totuutena, niin hän tulee vastustamaan kaikkea selitystä, samalla kun hän ei kyseenalaista oman uskontonsa "aukkoja", koska sehän joka tapauksessa on hänen mielestään ainoa oikea uskonto, koska se on HÄNEN uskontonsa.

   • Tymp.

    Meinasin tehdä valituksen aloituksesta koska se ei kuulu tälle palstalle, mutta kommenttisi on sen verran ansiokas että ketju lienee syytä jättää tänne.

    Kyllähän aivot omaavat ihmiset osaavat itse päättää mihin haluavat uskoa. Ärsyttää vaan katsella joka riivatun aika ja ajast'aika yhtä ja samaa tuubaa tällä palstalla missä voitaisiin keskittyä vallan muuhun kuin toisin uskovien ennakkoluulojen siittämiin höperryksiin.


  • se - -

   ole totta, Raamattu puhuu uudestisyntymisestä ja se ei ole sama, kuin jälleensyntymäoppi!

   Jälleensyntymän harhassa luullaan, että sielun kierokulku jatkuu, eli synnytään tänne aina uudelleen ja uudelleen eri olomuotoihin, tai eri persoonana!

   Uudestisyntymä on Jumalan Hengestä syntyminen, joka synnyttää meidän henkemme uudeksi!

   tiitus 3:
   4. Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi,
   5. pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta,
   6. jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta,

   1 Pietari 1:
   23. te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.

   Joh. 3:
   3. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa."
   4. Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"
   5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

   • oikein söhläät?

    Kuka nyt on väittänyt uudestisyntymistä ja jälleensyntymistä samaksi?

    Toinen juttu, Raamattua ei kannata siteerata sellaiselle, joka ei siihen usko. Ei varsinkaan pitkiä copypeistauksia joita ei jaksa edes lukea. Jos on asiaa, voit omin sanoinkin perustella jos osaat.


   • Putha

    Mistäs sinä tiedät että se on harhaa? Onko oikein omakohtainen kokemus joka todistaa sen harhaksi. Minkähänlainen kokemus se olisi? Nuo siteerauksesi eivät ainakaan mitään todista.

    Uskovaisilla on se kummallinen käsitys, että vaikkei heillä ole mitään varsinaista omaa kokemusta asiasta, riittää kun he leväyttävät Raamatun auki ja sitten tulkitsevat sitä niin kuin tulkitsevat. Ja se sitten "todistaa" jotakin. Ehei, veli hyvä. Ei kelpaa.


  • H Juutti

   on totta. Jos ei usko siihen niin joutuu helvettiin ja piste .

  • Tympiintynyt

   Mene välillä vaikka Lähetystyö-palstalle, sinne nuo käännytysyritykset kuuluvat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   2202
  2. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2170
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1958
  4. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1476
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   77
   1093
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   120
   807
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   45
   760
  8. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   747
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   300
   732
  10. Mietin kuinka ihana oli olla vastarakastunut

   Tekeekö kaikki vasta rakastuneet sitä että laitetaan käsi toisen päälle ja vertaillaan niiden kokoja. Piirretään sydämiä selkään sormin. Arvaillaan mi
   Ikävä
   143
   692
  Aihe