Kristityt vaivana

Yogimaister

Kuka muu on samaa mieltä? Tuputtavat uskoaan röyhkeästi pelottelemalla ja uhkailemalla. Lisäksi jatkuva copy pastettus raamatusta tarvisi saada kuriin, varsinaista roskapostia!

13

893

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Meikku

   Olen käynyt ateistisivulla hippasilla synnin julistajien kanssa. Poikkean toisinaan lukemaan tämän sivun kiinnostavia keskusteluja. No helvetillä pelotteluun törmäsin täälläkin. Intomieliset kristinuskoiset ovat ottaneet sen lähetyskäskynsä ilmeisen tosissaan.

   Ateistisivuille suunnatut hyökkäykset voin vielä jotenkin ymmärtää, koska ateismihän ei ole uskonto, ja jotkut ateistipalstan keskustelijat käyvät kai tarkoituksellisesti härnäämässä helluntalaisten ym. sivuilla. Näille sivuille levittäytymistä en kuitenkaan voi ymmärtää.

   • Suklaanamu

    voin ymmärtää vallan mainiosti, että "ainoaa oikeaa totuutta" pelon avulla julistavat levittäytyvät joka kolkkaan. Sehän selittää kristinuskon levinnäisyyden. Myös islamin.


   • H Juutti
    Suklaanamu kirjoitti:

    voin ymmärtää vallan mainiosti, että "ainoaa oikeaa totuutta" pelon avulla julistavat levittäytyvät joka kolkkaan. Sehän selittää kristinuskon levinnäisyyden. Myös islamin.

    Toottakai totuutta saa levittää vaikka pelottelulla jos ei muuten mene perille!


   • ja pah
    H Juutti kirjoitti:

    Toottakai totuutta saa levittää vaikka pelottelulla jos ei muuten mene perille!

    Tarkoitus ei koskaan saa pyhittää keinoja uskon asioissa. Näin on näppylät.


  • Endlösung!

   Näin tapaavat hindut ja vähän buddhalaisetkin hoitaa kristityt idässä. Tätäkö sinä haluat
   http://www.stefanus.fi

   • ole...

    Tuo ei ole totta. Olen itse käynyt idässä ja tutustunut paikallisiin ihmisiin, niin hinduihin kuin buddhalaisiinkin. Kenenkään heistä mielestä en ole vääräuskoinen tai vainottava ihminen. Heille kun ei ole vääräuskoisia. Hindujen mielestä muut uskonnot ovat vain erilainen ilmentymä yhdestä ja samasta uskosta. Joku on vain sattunut syntymään toisenlaiseen uskontoon. Ei siinä ole mitään vainottavaa. Eivät he edes ajattele toisuskoisista, että siinä olisi mitään outoa tai väärää. Varmasti missään maassa ei elä niin monia erilaisia uskontoja sovussa rinta rinnan kuin Intiassa. Ja jos kinaa ilmenee, niin kyse on takuulla jostain muusta kuin toisen uskonnon vainoamisesta.

    Sen sijaan länsimaalaiset kristityt käännyttämisinnossaa toimivat Intian lain vastaisesti. Laki kieltää siellä uskontojen käännyttämistyön. Paikallisia lakeja olisi myös kristittyjen syytä kunnioittaa maassa asuessaan.


  • lähetystyöstä

   Kristityt ovat kahden tuhannen vuoden ajan levittäneet oppiaan. Sitä on yritetty estää kaikilla mahdollisilla tavoilla, miekat, kirveet ja petoeläimet mukaan lukien.
   "Ongelmasta" pääsee eroon ainoastaan lahtaamalla kaikki kristityt.
   Toisaalta kristityt ovat kovasti kärsineet siitä, että heitä joko suoraan tai epäsuorasti painostetaan luopumaan uskontonsa mukaisesta elämästä.
   Suosittelen asennoitumaan sillai, et elämään vaan kuuluu määrätyt asiat ja on opittava elämään niiden kanssa tän lyhyen elämän ajan.
   Tämä pallo on niin pieni ja käy ahtaammaksi koko ajan. Joten kärsivällisyyttä vaaditaan puolin ja toisin.
   Toisaalta on paljon suurempia ongelmia kuten ilmastomuutos jonka ratkaisemisessa riittää työtä kaikille. Siinä on kysymys koko pallon tulevaisuudesta ja elämän laadusta tulevaisuudessa.

   • Meikku

    "Toisaalta on paljon suurempia ongelmia kuten ilmastomuutos jonka ratkaisemisessa riittää työtä kaikille. Siinä on kysymys koko pallon tulevaisuudesta ja elämän laadusta tulevaisuudessa."

    Tätimäistä. Niin, että kun on olemassa isoja ongelmia, kaikkea vähemmän tärkeää pitää katsoa läpi sormien, vai? Eihän se pienempien epäkohtien havaitseminen estä mitenkään suurten ongelmien tajuamista. Ainakin minulla on energiaa sen verran, että voin pohdiskella huoletta monia asioita ilman, että se uhkaa mitenkään kiinnostustani tai panostustani esim. luonnonsuojeluun, tai ihmisoikeuksiin.

    Krittiset ihmiset ovat usein valppaita monilla elämän alueilla, ja uskaltavat sanoa tarvittaessa mielipiteensä asiasta kuin asiasta, vaikkapa työpaikkakiusaamisesta tai muistuttaa naapuria jätteiden lajittelusta.

    Käännyttäjätkin voisivat paasata ilmaston muutoksesta sen sijaan, että kiusaavat toisia ihmisiä pelottelemalla helvetillä. Kiusanteoltahan se usein vaikuttaa ei-kristityn näkökulmasta. Se ei ole aina edes ihan harmitonta puuhaa, esim. kohdistuessaan henkisesti herkkiin ja kovin nuoriin ihmisiin.


  • agent_x

   puhui siitä, kuinka paljon amerikan intiaanit vuosisatoja sitten kaikessa hiljaisuudessa suorastaan odottivat (väkivaltaisten) kristittyjen saapumista ja valoon johdattamista (periaatteessa luodein).

  • sunnyriver

   No, vaivana ne ovat nämä joogamiehetkin, jotka kristityssä maassa oppejaan levittelevät ja väittävät vielä, ettei niistä mitään siteitä tule.
   Naru mikä naru, vaikka silkillä päällystetty.
   Jesus rules!

   • sinun...

    Mutta sinun ei ole mikään pakko tälle palstalle tunkea. Olet vain vaivana täällä!


   • sunnyriver
    sinun... kirjoitti:

    Mutta sinun ei ole mikään pakko tälle palstalle tunkea. Olet vain vaivana täällä!

    Voi olla, että olen vaivanakin, mutta todennäköisesti olen käynyt paljon pitemmän kaaren läpi kuin useimmat muut keskustelijat.
    Ensin uppoutunut hippiliikkeeseen ja avannut tietoisuuteni sille ja tälle sitten tietoisesti lähtenyt pois näistä maailmoista.
    Ja jos edes joku välttyy näiltä minun mutkiltani, joita tein idän uskontojen maailmaan, on kirjoittaminen kannattanut, vaikka se häiritsisikin jotakin. Joskus se häiriö voi vaikka avata silmät...


  • Vaiva pois

   Pitäisi olla oma keskustelupaikka ihmisille, jotka haluavat pohtia uskontojenvälisiä asioita.
   Silloin ei olisi tuputus vaivana.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   187
   6007
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   86
   1879
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   371
   1337
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   16
   1303
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   284
   1249
  6. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   848
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   238
   847
  8. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   9
   823
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   779
  Aihe