Hotel Isla Caribe

Merinäköala

Te, jotka oletta asuneet hotelli Isla Caribessa, voisitteko kertoa onko Finnmatkoilla huoneita, jossa on merinäköala? - vai onko ne vain ruotsalaisille?
Onko hotellissa mukava ilmapiiri ja millainen oli ruoka? - Nämähän ovat tietysti ihmisestä itsestään kiinni, mutta kuitenkin kiitos kommenteista jo etukäteen!

7

2149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariaana46

      Asuimme ko. hotellissa viime marraskuussa kolmannessa kerroksessa ja meillä oli sekä merinäköala että näköala uima-altaille/pihalle. Olimme tosi tyytyväisiä, sillä kaikilla suomalaisilla ei ollut yhtä hyvä tsäkä huoneiden suhteen. Hotellihuoneet olivat ihan ok, joskin siivous aika suurpiirteistä toisinaan. Ruokaan emme olleet tyytyväisiä ja saimme vasta viimeisinä päivinä tietää, että Isla Cariben asukkaat saavat käyttää myös viereisen Costa Cariben ravintoloita. Siellä on mm. oikein viihtyisä italialaistyyppinen pasta/pizzaravintola. Isla Cariben ruoka oli hyvin samantyyppistä mättöä päivästä toiseen ja siihen kyllä ehti kahdessa viikossa kyllästyä, varsinkin liharuoat olivat huonoja, pastatyypppiset viritelmät parempia, aamiaispöytä menetteli.

      • Mariaana46

        Siis viereinen hotelli oli tietysti Pueblo Caribe, eikä Costa Caribe. En tiedä onko kyseinen hotelli vielä Finnmatkojen ohjelmassa?


      • Merinäköala

        Kiitos paljon tiedoista Mariaana46 ja Pipa.
        Onko teillä mahdollisesti Hotel Isla Cariben
        fax. numeroa tai sähköpostiosoitetta! Voitaisiin etukäteen lähettää viestiä, kun meidän porukasta
        yksi täyttää pyöreitä vuosia.


    • Pipa

      Isla Caribessa on viisi rakennusta, joten osasta on merinäköala osasta ei. Meille sattui paras mahdollinen tuuri, olimme lähimpänä rantaa sijaitsevassa rakennuksessa ja saimme vielä kulmahuoneiston,joten meillä oli tuplakokoinen parveke ja näkymä merelle, vuorille sekä allasalueelle. Islan aamiainen oli suht monipuolinen, lounas- ja illallisbuffeet ok, muttei mitään luksusta. Kyllä sillä pärjäsi, kovin lähellä ei ollut muita ravintoloita. N. 5 km päässä lähimmät Buebloa lukuunottamatta. Olihan Isla Caribessa yritystä teemailtojen suhteen; itämaista, sushia jne. Naapurihotelli Bueblo Caribe oli jotenkin kulahtaneen oloinen, joten siellä ei tehnyt mieli ruokailla, vaikka mahdollisuus olikin. Se hotelli ei taida enää olla edes Finnmatkojen valikoimassa. Islan allasbaarin pojat olivat pääsääntöisesti hyviä tyyppejä ja ystävällisiä. Englantia ei kovin hyvin osattu edes hotellin vastaanotossa. Hotelli on kuitenkin suhteellisen uusi, joten ihan hintansa arvoinen. Huoneet siivottiin päivittäin , eikä meillä ollut tasosta valittamista.

      • isla caribe

        miten toimi täysihoito hotelli LTI Costa Caribessa? mitä kuului ja mitä ei? kuinka paljon rahaa kului 2 viikon matkalla? olisimme maaliskuussa lähdössä reissuun, kahden viikon matkasta maksamme 2770e/2hlöä. onko sopiva hinta hotellin laatuun nähden?kiitos vastauksista!


    • ei koskaan enään

      Ei se merinäköala pelasta sitä katastrofaalisen kamalaa paikkaa

    • mimma-mamma

      Palasimme kyseisestä hotellista perjantaina kotiin. Me viihdyimme hotellissa ja yleesäkin matka oli upea kokemus... Ihmiset ovat ystävällisiä... Siis paikalliset. Toisin kuin Saksalaiset mummot:) Vaikea sanoa kumpi on parempi paikka, tämä vai Thaimaa... Meillä ei ollut merinäköalaa hotellissa, mutta emme sitä kaivanneetkaan. Ruoka oli mielestäni tarpeeksi monipuolista. Söimme ihan kaikkea ja vatsaongelmia ei ollut yhtään:) Ei valittamista :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe