Hotel Isla Caribe

Merinäköala

Te, jotka oletta asuneet hotelli Isla Caribessa, voisitteko kertoa onko Finnmatkoilla huoneita, jossa on merinäköala? - vai onko ne vain ruotsalaisille?
Onko hotellissa mukava ilmapiiri ja millainen oli ruoka? - Nämähän ovat tietysti ihmisestä itsestään kiinni, mutta kuitenkin kiitos kommenteista jo etukäteen!

7

2143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariaana46

      Asuimme ko. hotellissa viime marraskuussa kolmannessa kerroksessa ja meillä oli sekä merinäköala että näköala uima-altaille/pihalle. Olimme tosi tyytyväisiä, sillä kaikilla suomalaisilla ei ollut yhtä hyvä tsäkä huoneiden suhteen. Hotellihuoneet olivat ihan ok, joskin siivous aika suurpiirteistä toisinaan. Ruokaan emme olleet tyytyväisiä ja saimme vasta viimeisinä päivinä tietää, että Isla Cariben asukkaat saavat käyttää myös viereisen Costa Cariben ravintoloita. Siellä on mm. oikein viihtyisä italialaistyyppinen pasta/pizzaravintola. Isla Cariben ruoka oli hyvin samantyyppistä mättöä päivästä toiseen ja siihen kyllä ehti kahdessa viikossa kyllästyä, varsinkin liharuoat olivat huonoja, pastatyypppiset viritelmät parempia, aamiaispöytä menetteli.

      • Mariaana46

        Siis viereinen hotelli oli tietysti Pueblo Caribe, eikä Costa Caribe. En tiedä onko kyseinen hotelli vielä Finnmatkojen ohjelmassa?


      • Merinäköala

        Kiitos paljon tiedoista Mariaana46 ja Pipa.
        Onko teillä mahdollisesti Hotel Isla Cariben
        fax. numeroa tai sähköpostiosoitetta! Voitaisiin etukäteen lähettää viestiä, kun meidän porukasta
        yksi täyttää pyöreitä vuosia.


    • Pipa

      Isla Caribessa on viisi rakennusta, joten osasta on merinäköala osasta ei. Meille sattui paras mahdollinen tuuri, olimme lähimpänä rantaa sijaitsevassa rakennuksessa ja saimme vielä kulmahuoneiston,joten meillä oli tuplakokoinen parveke ja näkymä merelle, vuorille sekä allasalueelle. Islan aamiainen oli suht monipuolinen, lounas- ja illallisbuffeet ok, muttei mitään luksusta. Kyllä sillä pärjäsi, kovin lähellä ei ollut muita ravintoloita. N. 5 km päässä lähimmät Buebloa lukuunottamatta. Olihan Isla Caribessa yritystä teemailtojen suhteen; itämaista, sushia jne. Naapurihotelli Bueblo Caribe oli jotenkin kulahtaneen oloinen, joten siellä ei tehnyt mieli ruokailla, vaikka mahdollisuus olikin. Se hotelli ei taida enää olla edes Finnmatkojen valikoimassa. Islan allasbaarin pojat olivat pääsääntöisesti hyviä tyyppejä ja ystävällisiä. Englantia ei kovin hyvin osattu edes hotellin vastaanotossa. Hotelli on kuitenkin suhteellisen uusi, joten ihan hintansa arvoinen. Huoneet siivottiin päivittäin , eikä meillä ollut tasosta valittamista.

      • isla caribe

        miten toimi täysihoito hotelli LTI Costa Caribessa? mitä kuului ja mitä ei? kuinka paljon rahaa kului 2 viikon matkalla? olisimme maaliskuussa lähdössä reissuun, kahden viikon matkasta maksamme 2770e/2hlöä. onko sopiva hinta hotellin laatuun nähden?kiitos vastauksista!


    • ei koskaan enään

      Ei se merinäköala pelasta sitä katastrofaalisen kamalaa paikkaa

    • mimma-mamma

      Palasimme kyseisestä hotellista perjantaina kotiin. Me viihdyimme hotellissa ja yleesäkin matka oli upea kokemus... Ihmiset ovat ystävällisiä... Siis paikalliset. Toisin kuin Saksalaiset mummot:) Vaikea sanoa kumpi on parempi paikka, tämä vai Thaimaa... Meillä ei ollut merinäköalaa hotellissa, mutta emme sitä kaivanneetkaan. Ruoka oli mielestäni tarpeeksi monipuolista. Söimme ihan kaikkea ja vatsaongelmia ei ollut yhtään:) Ei valittamista :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1820
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      235
      1590
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      90
      1504
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1318
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      164
      1105
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1083
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      922
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      916
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      856
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      95
      817
    Aihe